WordPress nu este faimos doar pentru bloggeri sau site-uri personale, dar și pentru întreprinderile.

WordPress a fost inițial considerat un instrument de blog pentru amatori. A crescut rapid în popularitate și este folosit acum de milioane de site-uri din întreaga lume. Posibilitățile oferite de WordPress sunt numeroase.

Între site-ul vitrinelor, blogul și site-ul de comerț electronic, constituie caseta de instrumente perfectă atât pentru începători, cât și pentru dezvoltatori. Funcționalitățile sale fac, de asemenea, utilizarea simplă și sigură pentru un începător. WordPress este pentru toată lumea – Universități, Govt, Media, comerț electronic, agenții, financiar, asistență medicală, revistă, corporate, etc..

Acesta este motivul pentru care tot mai multe nume mari precum The Walt Disney Company, The White House, BBC America, The Royal Monceau, Playstation Blog, Vogue, The New York Times și mai multe încrederi în această tehnologie.

De ce întreprinderea ar trebui să folosească WordPress?

În timp ce vă configurați afacerea sau o extindeți, trebuie să vă extindeți pe site-ul dvs. Aici WordPress vine la îndemână. Oferă o abordare extensibilă la orice începeți. WordPress poate fi folosit pentru toate tipurile de site-uri web necesare întreprinderilor. Puteți utiliza pentru site-uri corporative, pagini de destinație de produse, feedback-ul clienților, asistență, bazele de cunoștințe, blogging etc..

Este pur și simplu scalabil și extensibil pentru a satisface cerințele companiei. Iata de ce.

 • Rapid și ușor de configurat și de gestionat. Puteți obține site-ul dvs. online într-o perioadă foarte scurtă
 • O multime de teme profesioniste pentru a vă începe
 • Extindeți sistemul de bază cu pluginuri gata făcute sau dezvoltați unul personalizat
 • Pentru mobile
 • SEO-gata
 • WordPress este open-source, iar acest lucru vă este ușor să-l utilizați fără blocaje comerciale
 • Dezvoltare rentabilă

Odată ce decideți să folosiți WordPress, trebuie să găsiți o platformă de găzduire foarte bună, foarte bună.

De ce să alegi găzduire fiabilă?

Chiar dacă dețineți o idee minunată de afaceri sau conduceți deja o afacere de succes, alegerea găzduirii este un factor crucial în determinarea prezenței dvs. online. Majoritatea afacerilor interacționează cu clienții lor existenți și potențiali prin site-urile și blogurile lor. Dacă nu acordați atenție gazduire web, vă poate afecta negativ veniturile.

Acestea sunt motivele.

 • Fiecare afacere se străduiește să obțină un rang ridicat în rezultatele căutării, astfel încât să primească cu ușurință atenția potențialilor clienți. Dacă motoarele de căutare îți vizitează site-ul și în mod obișnuit îl găsesc mai puțin sensibil sau mai scăzut, pierzi pe o poziție bună SEO și asta înseamnă pierderea oportunității de afaceri..
 • Dacă site-ul dvs. este lent, devine dificil pentru cititori să vă răsfoiți produsele și serviciile sau să vă citească postările de pe blog. Problema este și mai gravă dacă utilizați un site de comerț electronic – orice defalcare a site-ului dvs. duce la pierderea veniturilor.
 • Gazduirea necredincioasă poate introduce riscuri de securitate pe site-ul dvs. și îl face vulnerabil.

Să aruncăm o privire asupra următoarelor platforme de găzduire pregătite pentru întreprinderi, care oferă funcții de ultimă generație pentru a vă menține afacerea funcționând eficient și neîntrerupt.

Kinsta

Kinsta este una dintre cele mai bine administrate soluții de găzduire WordPress care implementează tehnologii de ultimă oră precum cele mai noi containere PHP, Nginx, MariaDB și LXD pentru a spori viteza de încărcare a site-ului dvs. web.

 • Cel mai bun hardware și software pentru server utilizate pentru a se asigura că infrastructura sa este gata să ia orice încărcare și să funcționeze perfect
 • Importanță supremă pentru securitate și pune în aplicare monitorizarea permanentă pentru a vă asigura că site-ul dvs. rămâne protejat de atacuri
 • Facilitează transportul rapid și sigur al datelor dvs. prin rețele cu lățime mare de bandă
 • Permiteți-le expertilor să gestioneze migrația site-ului dvs. pentru timp fără întreruperi

Kinsta pune în valoare platforma Google Cloud și are încredere în multe organizații de vârf, inclusiv Ubisoft, Ricoh, Forța de muncă, Flippa, Valicor, GE, Intuit, Elcome și Michigan Aerospace.

WordPress VIP

wpvip.com homepage

WPVIP este bazat pe o infrastructură optimizată care combină sisteme specializate, centre de date, cele mai bune cunoștințe tehnice pentru a vă asigura că vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs. fără a vă face griji pentru probleme.

 • Construit pe o bază solidă bazată pe cloud și este capabil să gestioneze eficient site-uri WordPress la scară largă și solicitante
 • Oferă performanțe de top și este complet scalabil și extensibil
 • Utilizează diverse tehnici și algoritmi pentru a vă asigura că site-ul dvs. este protejat de forța brută sau de orice alt tip de atacuri rău intenționate
 • Consistența și integritatea site-ului dvs. sunt menținute prin efectuarea copiilor de rezervă regulate, monitorizarea performanței, optimizarea resurselor și scanarea vulnerabilității

WPVIP este de încredere în numeroase mărci de top din lume, precum CNN, Quartz, New York Post, Spotify, Variety, People, CapitalOne, Hachette Book Group, Dow Jones, Microsoft, The Sun, TED, Time, Facebook și Capgemini.

Motor WP

Motor WP oferă instrumente productive pentru alinierea site-ului dvs. la concurența din ce în ce mai mare.

Acestea oferă o platformă digitală completă de experiență.

 • Instrumente pentru dezvoltator, proiectant și gestionat site-uri
 • Integrarea API-urilor
 • Diagnosticarea vitezei paginii
 • Informații despre conținut
 • Monitorizarea performantei
 • Supravegherea amenințărilor de securitate în continuă
 • Aplică în mod curent patch-uri și actualizări WordPress

Platforma este construită pe infrastructură solidă (asociată cu GCP și AWS), care oferă soluții eficiente, scalabile, consecvente și sigure la nivel de întreprindere. WP Engine este recomandat de unele branduri de top, cum ar fi Microsoft și FindLaw.

Pagely

Pagely este o propunere unică de valoare, care oferă o soluție scalabilă pentru întreprinderile cu volum mare care necesită performanțe de top și securitate fără compromisuri.

Platforma pagină este susținută de AWS, care vă oferă posibilitatea de a implementa aplicația WordPress în mai mult de 10 regiuni ale centrelor de date AWS. Planul preconfigurat pornește de la 2500 USD pe lună.

Acestea oferă soluții personalizabile pentru gestionarea conținutului și au o echipă tehnică de expert pentru gestionarea infrastructurii și asigurarea capacității ridicate de reacție a platformei lor.

Pressidium

Pressidium oferă găzduire performantă și implementează tehnologii web utilizate de liderii industriei precum Google și Facebook. Acesta permite clienților să își dimensioneze găzduirea în conformitate cu cerințele de afaceri.

pagina de pornire pressidium.com

Platforma Pressidium se ocupă de arhitectura întreprinderii cu un management constant la timp și dezastre pentru a asigura o fiabilitate inegalabilă. Au primit expertiză internă a inginerilor DevOps cu experiență, astfel încât să vă concentrați pe afaceri și venituri, fără să vă faceți griji pentru gestionarea site-ului.

Multe mărci au încredere în Pressidium, inclusiv Fujitsu, Unicef, LearnDash, Transifex și ciclism.

Pressidium ajută, de asemenea, cu soluția personalizată pentru a satisface cerințele dvs. de afaceri.

Să comparăm rapid prețul.

Platforma de gazduire
Preț de pornire (lunar)
Kinsta$ de 30
Motor WP$ de 25
Pagely$ 499
Pressidium$ 42

Concluzie

Majoritatea platformelor de mai sus oferă un proces gratuit, deci cel mai bine ar fi să le încercați și să vedeți ce funcționează pentru cerințele dvs. de afaceri. Toate companiile enumerate mai sus sunt de încredere de către companiile de avere 500, deci nu veți greși în alegerea acestora.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me