Odată cu evoluția spațiilor de lucru, acum putem accesa lumea noastră digitală de pe orice dispozitiv, oriunde, oricând.

Virtualizarea desktop a fost privită ca o soluție pentru a permite securitatea în administrarea centrală a desktop-urilor utilizatorului dvs. și cu o gestionare IT mai redusă.

Folosind desktopuri virtuale care au un sistem de operare Windows, îl puteți accesa de pe un desktop iPad și dispozitiv Android sau de la un laptop. Aveți acces la mediul desktop personalizat sau la un spațiu de lucru. Aceasta înseamnă că pot lucra acasă, la birou, de la un hotel sau oriunde altundeva. Și de la fiecare dispozitiv, voi avea acces la datele și aplicațiile mele.

Acum, această abordare separă datele și aplicațiile sistemului de operare de hardware-ul local, rulându-le în schimb separat pe un server de la distanță.

Crearea unui mediu de virtualizare desktop intern a fost costisitoare și complicată. Utilizatorii au lipsit de multe ori din experiența de productivitate a unui desktop provocat local și poate dura săptămâni și, uneori, luni, pentru ca implementarea să funcționeze cu succes.

Deci, de ce nu folosiți platforme de găzduire?

V2 nor

Pentru întreprinderile mici, mijlocii, crearea unei infrastructuri desktop bazate pe cloud poate fi costisitoare și dificil de gestionat în siguranță. V2 Cloud vă poate ajuta.

V2 cloud este un desktop ca ofertă de servicii. Vă permite să accesați în siguranță date, aplicații de afaceri, documente și alte resurse de oriunde pe orice dispozitiv.

Dispune de un sistem de operare cu ferestre multi-utilizator cu Microsoft Office. Angajații și consultanții dvs. pot accesa toate aplicațiile dvs. de afaceri de pe orice computer, telefon sau tabletă de oriunde.

Cu V2 Cloud, nu este necesar să scrieți niciun cod pentru a avea o versiune cloud a software-ului dvs. Puteți utiliza cu ușurință modelul bazat pe abonament în loc de licențele Perpetual.

V2 Cloud asigură o eficiență sigură din punct de vedere al costurilor în experiență desktop de înaltă calitate, cu monitorizare live și suport tehnic 24/7. În desktopul virtual V2 cloud, puteți adăuga până la 250 de membri și pot partaja fișiere și aplicații unul cu celălalt în timp ce au sesiunea lor.

Acesta găzduiește în siguranță computerele dvs. Cloud, astfel încât acestea sunt întotdeauna optime și accesibile. Totul este automat salvat în fiecare zi și ai tot controlul admin. Ca administrator, puteți instala orice software aveți nevoie și adăugați cât mai mulți utilizatori doriți. Odată ce utilizatorii sunt adăugați la spațiul de lucru, ei pot accesa desktopul și toate aplicațiile dvs. de afaceri de pe dispozitivele personale folosind doar un browser web, fără a fi nevoie de plug-in. Deci, datele nu părăsesc niciodată spațiul de lucru și totul rămâne găzduit în siguranță în cloud.

Microsoft Active Directory este compatibil cu cloud V2. Poate suporta autentificarea cu mai mulți factori folosind conector AD. Nu trebuie să le replicați în V2 Cloud pentru a utiliza directorul existent și datele de acreditare ale companiei.

Puteți alege în ce locație securizată a centrului de date doriți să se afle spațiul dvs. de lucru, datele nu vor părăsi niciodată acea locație. Nu doriți să vă grăbiți datele pe V2 Cloud, să achiziționați licență V2 Cloud și să aveți datele dvs. pe orice alți furnizori Cloud, cum ar fi Microsoft Azure Amazon AWS sau platforma Google Cloud pentru furnizorii de software.

Amazon WorkSpaces

Spații de lucru Amazon este o soluție DaaS (Desktop ca serviciu). Este vorba despre desktop-uri cloud administrate în siguranță, care facilitează accesul utilizatorilor la documentele și resursele aplicațiilor de oriunde pe orice dispozitiv acceptat.

Puteți furniza desktop-uri Windows sau Linux în câteva minute pentru a vă promite „aduceți dispozitivul”. Permite angajații la distanță, mobile și contractuali și eficientizează procesele de testare și dezvoltare. Deoarece datele sunt transmise pe dispozitivele dvs. într-un format criptat și nu sunt stocate local, spațiile de lucru Amazon vă ajută să vă îmbunătățiți securitatea. Vă permite să reduceți costurile și complexitatea eliminând nevoia de a construi infrastructura locală pentru implementări VDI vechi.

Amazon WAM (Workplace Application Manager) face ca desfășurarea și gestionarea aplicațiilor dvs. pe locurile de muncă amazon să fie flexibile, mai rapide și securizate. Acesta are grijă de toate actualizările, corecția și eliminarea aplicațiilor din sistemul virtual. Poate furniza rapid aplicații desktop pentru sistemul dvs. virtualizat sub formă de containere. Așa arată interfața Managerului de aplicații Amazon Workplace:

spații de lucru amazon - desktop virtual

Cu ajutorul aplicațiilor Amazon Workspaces, nu trebuie să cumpărați computere desktop și laptopuri. Puteți avea acces la computere desktop la cerere pentru a satisface nevoile utilizatorului. Deci, costul este redus cu o marjă bună.

Toate sarcinile administrative, cum ar fi furnizarea, întreținerea, reciclarea desktop-urilor sunt îngrijite de Amazon Workspace. Puteți accesa Amazon Workspace de pe orice computer Windows sau Mac, iPad, tablete Android și browsere web Chrome și Firefox.

Kamatera

Kamatera oferă Windows 10 și 8 desktop

Puteți alege un mod personalizat care vă oferă opțiuni de a vă găzdui serverul în oricare dintre cele 13 centre de date. Kamatera acceptă sisteme de operare Linux, Windows și personalizate.

Probabil sunt cel mai rapid nor de pe planetă din cauza ofertelor de mai jos:

  • Cel mai rapid procesor Intel Platinum 8270
  • 40 Gbit public & Viteza de rețea privată
  • Depozitare SSD (Solid State State Drive) pentru blocaje I / O fără blocaje
  • Resurse dedicate garantate pentru fiecare server
  • Consola de gestionare a norului ușor de utilizat pentru implementare în secunde

Microsoft Azure

Desktop virtual Windows de Microsoft Azure este o soluție cloud perfectă pentru virtualizarea desktop. Îl poți accesa de pe oricare dintre dispozitivele tale. Oferă suport pentru clienți nativi pentru Windows, Android, Mac și, de asemenea, HTML5, astfel încât să puteți accesa desktop-uri și aplicații la distanță pentru aproape orice browser modern.

desktop virtual azure windows

Vă oferă o infrastructură desktop de la distanță care conține rolurile pe care ați fi trebuit să le gestionați. Toate VM-urile din Serviciul Virtual Virtual Desktop comunică printr-o conexiune de ieșire sigură și beneficiați de o capacitate nelimitată. Pe baza volumului de muncă, vă oferă, de asemenea, mai multe opțiuni și modul în care puteți distribui utilizatorii pe acele VMS.

Are suport pentru aplicații moderne precum aplicațiile OneNote și Office 365. Puteți implementa un desktop complet, aplicații la distanță sau ambele și, de asemenea, puteți reduce sau reduce dimensiunile în funcție de necesități și veți plăti doar în funcție de utilizare.

Puteți atribui mai mulți utilizatori la un singur computer virtual folosind un sistem de operare client, nu un sistem de operare de server. Desktop virtual Windows se rupe în mod unic de un singur utilizator per VM și oferă singura experiență Windows 10 în mai multe sesiuni.

De asemenea, oferă o opțiune de încărcare a utilizatorilor de echilibru pe bazele de gazdă ale mașinii virtuale. Deci, pentru cele mai bune performanțe, puteți configura modul de respirație. Acesta alocă în mod uniform utilizatorilor dvs. în întregul grup gazdă pentru volumul de muncă. De asemenea, are șabloane pre-construite de gestionare a resurselor Azure disponibile pentru a crea și actualiza în mod constant sondajele de gazdă.

Acum combinația dintre infrastructura de mașini virtuale a găzduit cloud-ul Microsoft și conexiunea la un spațiu de stocare nelimitat OneDrive este rapid și fără fund.

Desktop-urile Windows 7 oferă avantajul unic de a vă permite să le rulați în cloud timp de până la trei ani, fără a fi nevoie să plătiți pentru actualizări de securitate extinse, toate trecute pe 14 ianuarie 2020, iar de data de asistență, puteți migra RDS-ul existent..

OVHcloud

OVH este o companie franceză care furnizează desktopuri virtuale cloud și alte servicii web. Cu un desktop, veți obține o mașină pe care o puteți accesa de pe orice browser web sau o stație de lucru. Puteți accesa Desktop, aplicații, conținut de pe orice dispozitiv.

Mai jos sunt caracteristicile cheie:

  • Chiar dacă laptopul este pierdut, datele și aplicațiile dvs. sunt securizate pe OVH Cloud
  • Accesați desktopul de acasă, birou sau orice hotel; experiența rămâne identică
  • Economisiți costuri alocând desktopuri virtuale noilor angajați și ștergeți-le ori de câte ori este necesar

Iată detaliile de configurare și costuri ale OVH Virtual Cloud Desktop, în funcție de cerința dvs.:

prețuri ovhcloud

Concluzie

Sper ca informațiile de mai sus să vă ajute să alegeți furnizorul virtual de găzduire desktop pe baza nevoilor dvs. Este o decizie inteligentă să utilizezi platformele de mai sus atunci când tu sau angajatul tău din mers.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me