Găsiți următoarea platformă de găzduire OpenCart …

OpenCart este o platformă de comerț electronic de tip open-source, care este util dacă doriți să vă mutați activitatea pe scară mică sau medie pe platforma digitală într-un mod rentabil. Pur și simplu, este un sistem de gestionare a magazinelor online care oferă o platformă lină pentru a-ți desfășura activitatea de comerț electronic. Piața Opencart are peste 13000 de module & tematică care se poate dovedi a fi un super rapel care să-ți catapulteze afacerea în lumea digitală.

În ultima perioadă, OpenCart a ajuns să fie cel mai favorizat sistem de management al magazinelor pentru mulți antreprenori online.

Și de ce nu ar trebui să fie așa?

Vine cu avantajele sale, până la urmă. Nu numai că face site-ul dvs. web o destinație bine organizată și sistematică pentru cumpărătorii online, dar poate face și lucrurile fără probleme și eficiente fără niciun efect asupra performanței site-ului.. 

Pe lângă acesta vine și cu caracteristici uimitoare. De la mai multe metode de expediere a plăților, capacitatea sa de a se integra cu alte site-uri web ale magazinelor online, interfața de utilizator ușor de angajat, diverse șabloane, valută și limbi, categorii nelimitate, produse și producători, până la prietenia SEO, lista continuă.

Dacă și dumneavoastră sunteți cineva care caută o soluție excelentă de găzduire a căruțelor pentru afacerea dvs. de comerț electronic, avem o listă excelentă pentru dvs. Vă prezentăm această listă a diferitor furnizori de soluții de găzduire de căruțe deschise care sunt disponibile pe piață.

A2 Gazduire

Închideți magazinul în câteva minute A2 Gazduire.

O soluție completă de găzduire care vă oferă stocare nelimitată, transfer, certificat SSL gratuit pentru a vă asigura magazinul online, asistența continuă și multe altele.

găzduire opencart

Planul Turbo include accelerarea și accelerarea puternică, ceea ce duce la o durată de încărcare de 20 de ori mai rapidă a paginii. OpenCart recomandă oficial A2.

SiteGround

Gazduire OpenCart a SiteGround oferă o vibrație care este curată doar pentru magazinul dvs. online. Pentru a vă face experiența rapidă și lină, Siteground oferă mai multe opțiuni de server, CDN gratuit și opțiuni de avansare în cache.

Pachetul de găzduire începe de la 3,95 USD și se ridică la 11,95 USD în fiecare lună, unde obțineți toate caracteristicile pentru un site web la pachetul de bază și mai multe site-uri la cel mai înalt pachet.

Instalarea automată a Opencart se realizează cu Softaculous, este configurată cu cea mai recentă versiune PHP și vă oferă servicii și asistență pentru transferul site-ului, înregistrarea numelor de domeniu, asistență non-stop, backup zilnic gratuit, baza de date MySQL, conturi de e-mail, stocare SSD, securitate împotriva spam, hack & pierderi de date și multe altele la un preț foarte ușor de buzunar.

FastComet

FastComet este foarte rapid.

Un furnizor de servicii de găzduire care are o mulțime de funcții și prezintă o compatibilitate excelentă cu platforma OpenCart.

Vorbind despre preț, FastComet oferă instalarea cu un singur clic, un tutorial pentru auto-ajutor, extensii gratuite, scanare de virus, detectare de malware & eliminare, securitate avansată, upgrade-uri gratuite, copii de rezervă și restaurări la un preț redus de 2,95 USD / lună.

Cu toate acestea, dacă mai multe site-uri web și consumul de spațiu sunt mari, puteți merge la pachetul SpeedUp la doar 9,95 USD / lună. Încă de la sosirea sa pe piață, FastComet a crescut exponențial și a deținut abilitățile și resursele pentru a oferi cel mai bun serviciu de găzduire și experiență pe piață în comparație cu alți jucători din joc..

Cloudways

Nu ești fan al găzduirii partajate? Și, nu este atât de familiar cu administrarea sistemului, dar totuși dorești să găzduiești pe hostingul cloud precum Google Cloud, AWS, DigitalOcean, Linode, Vultr? – Întâlni Cloudways.

O platformă de găzduire administrată oferă o opțiune de a alege unde doriți să găzduiți site-ul dvs. Cu mai mult de 60 de opțiuni pentru centrul de date, sunt sigur că veți găsi un loc unde să vă găzduiți aproape de publicul dvs. vizat.

Cloudway este pregătit pentru întreprinderi, deci dacă sunteți un antreprenor solo sau o întreprindere medie sau mare, veți fi în regulă să găzduiți site-ul dvs. OpenCart cu ei.

Obțineți un discount fantastic folosind codul promoțional – GEEKFLARE

AWS

AWS (Amazon Web Services) oferă un VM cloud în care trebuie să gestionați singur, instalarea, totul. Dacă sunteți priceput, atunci este incredibil, deoarece vă oferă un control complet. Puteți alege ce locație doriți să găzduiți site-ul dvs. și configurația serverului.

Dar nu vă faceți griji dacă nu sunteți sigur de administrarea cloud. Puteți utiliza soluția din iSenseLabs sau BitNami prin piața AWS. Puteți face ca magazinul să funcționeze în ~ 15-30 de minute pe infrastructura AWS.

Soluția Bitnami este de asemenea disponibilă pe Platforma Google Cloud (GCP) în cazul în care vă place Google decât AWS.

Concluzie

Știu că a începe un magazin online este dificil; de aceea ați prezentat platforma de hosting de top de la partajat la cloud, astfel încât să puteți alege în funcție de cerința dvs. Fiți siguri, alegând oricare dintre cele enumerate mai sus nu vă va dezamăgi. Mai mult, platforma de găzduire partajată listată oferă o garanție de returnare a sumelor, astfel încât dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita o rambursare.

Căutați alternativa OpenCart? Încerca BigCommerce

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me