С развитието на работните пространства вече имаме достъп до нашия дигитален свят от всяко устройство, навсякъде и по всяко време.

Виртуализацията на работния плот се разглежда като решение за активиране на сигурността на централното управление на десктопите на вашия потребител и с по-малко управление на ИТ.

Използвайки виртуални настолни компютри, които имат операционна система Windows, можете да получите достъп до нея от десктоп на iPad и Android устройство или лаптоп. Имате достъп до вашата персонализирана работна среда или работно пространство. Това означава, че мога да работя у дома, в офиса, от хотел или където и да е другаде. И от всяко устройство ще имам достъп до моите данни и приложения.

Сега този подход разделя данните и приложенията на вашата операционна система от местния хардуер, като вместо това ги изпълнява отделно на отдалечен сървър.

Създаването на среда за виртуализация на работния плот вътрешно беше скъпо и сложно. Потребителите често нямат опит с производителността на локално поддържан десктоп и може да отнеме седмици, а понякога и месеци, за да се осъществи успешно изпълнение и да се изпълни.

Така че, защо да не използвате хостинг платформи?

V2 облак

За малки и средни предприятия, които създават облачна базова инфраструктура, могат да бъдат скъпи и трудно да се управляват безопасно. V2 Cloud може да помогне.

V2 облакът е десктоп като предлагана услуга. Позволява ви сигурен достъп до данни, бизнес приложения, документи и други ресурси от всяко място на всяко устройство.

Той разполага с многопотребителна операционна система за прозорци с Microsoft Office. Вашите служители и консултанти имат достъп до всички ваши бизнес приложения от всеки компютър, телефон или таблет отвсякъде.

С V2 Cloud не е необходимо да пишете код, за да имате облачна версия на софтуера си. Можете лесно да използвате модела, базиран на абонамента, вместо Вечни лицензи.

V2 Cloud осигурява сигурна рентабилност при висококачествено изживяване на работния плот с наблюдение на живо и 24/7 техническа поддръжка. Във вашия виртуален работен плот V2 можете да добавите до 250 членове и те могат да споделят файлове и приложения помежду си, докато имат сесия.

Той сигурно хоства вашите облачни компютри, така че те винаги са оптимални и достъпни. Всичко се архивира автоматично всеки ден и вие имате целия администраторски контрол. Като администратор можете да инсталирате всеки софтуер, от който се нуждаете, и да добавите толкова потребители, колкото искате. След като потребителите се добавят към работното пространство, те могат да получат достъп до работния си плот и всички ваши бизнес приложения от Лични устройства, използвайки само уеб браузър, не се изисква добавка. Така че данните никога не напускат работното пространство и всичко остава сигурно хоствано в облака.

Microsoft Active Directory е съвместим с V2 облак. Той може да поддържа многофакторна автентификация с помощта на AD Connector. Не е необходимо да ги репликирате на V2 Cloud, за да използвате съществуващата си директория и корпоративни идентификационни данни.

Можете да изберете в кое сигурно местоположение на центъра за данни искате да се намира работното ви пространство, данните никога няма да напуснат това местоположение. Не искате да бързате с данните си във V2 Cloud, да закупите лиценз за V2 Cloud и да имате своите данни за други доставчици на облаци като Microsoft Azure Amazon AWS или платформата на Google Cloud за доставчици на софтуер.

Amazon WorkSpaces

Работни пространства на Amazon е решение на DaaS (Desktop като услуга). Това е надеждно управлявани облачни десктопи, които улесняват достъпа на потребителите до документи и ресурси от приложения отвсякъде на всяко поддържано устройство.

Можете да осигурите настолни компютри на Windows или Linux за минути, за да изпълнявате обещанието „донесете устройството си“. Той дава възможност на отдалечени, мобилни и договорни служители и оптимизира процесите на тестване и разработка. Тъй като данните се предават на вашите устройства в криптиран формат и не се съхраняват локално, работните пространства на Amazon помагат за подобряване на вашата сигурност. Тя ви позволява да намалите разходите и сложността, като премахнете необходимостта от изграждане на локална инфраструктура за наследени VDI внедрявания.

Amazon WAM (Мениджър на приложения на работното място) прави внедряването и управлението на вашите приложения на работното място на Amazon гъвкави, по-бързи и сигурни. Той се грижи за всички актуализации, кръпка и премахване на приложения във виртуалната система. Той може бързо да предостави настолни приложения на вашата виртуализирана система като контейнери. Ето как изглежда интерфейсът на Amazon Workplace Application Manager:

Amazon работни пространства - виртуален работен плот

С помощта на Amazon Workspaces не е нужно да купувате десктопи и лаптопи. Можете да имате достъп до облачни десктопи при поискване, за да задоволите нуждите на вашия потребител. Така че цената се намалява с добър марж.

Amazon Workspace се грижи за всички административни задачи като осигуряване, поддръжка, рециклиране на настолни компютри. Можете да получите достъп до Amazon Workspace от всеки Windows или mac компютри, iPad, таблети Android и уеб браузъри Chrome и Firefox.

Kamatera

Kamatera предлага десктоп Windows 10 и 8

Можете да изберете персонализиран режим, който ви дава възможности да хоствате вашия сървър във всеки от 13-те центъра за данни. Kamatera поддържа Linux, Windows и персонализирани операционни системи.

Те вероятно са най-бързият облак на планетата поради по-долу предложения:

  • Най-бързият процесор Intel Platinum 8270
  • 40 Gbit Public & Частна скорост на мрежата
  • Съхранение на твърдо състояние (SSD) за липса на затруднения в I / O
  • Гарантирани специализирани ресурси за всеки сървър
  • Лесната за използване облачна конзола за управление за разполагане за секунди

Microsoft Azure

Windows виртуален работен плот от Microsoft Azure е перфектно облачно решение за виртуализация на работния плот. Можете да получите достъп до него от всяко от вашите устройства. Той предлага поддръжка на родния клиент за Windows, Android, Mac, както и HTML5, така че да имате достъп до отдалечени настолни компютри и приложения за почти всеки съвременен браузър.

azure Windows виртуален работен плот

Той ви предоставя инфраструктура за отдалечен работен плот, която съдържа ролите, които би трябвало да управлявате. Всички ваши виртуални машини в Windows Virtual Desktop Service комуникират чрез защитена изходяща връзка и вие се възползвате от неограничен капацитет. Въз основа на натовареността, той също така ви дава повече избор и как можете да разпространявате потребители в тези VMS.

Той има поддръжка за модерни приложения като OneNote и Office 365. Можете да разгърнете пълен десктоп, отдалечени приложения или и двете, както и да увеличите или намалите мащаба надолу, ако е необходимо, и плащате само за употреба.

Можете да зададете няколко потребители на един VM с помощта на клиентска ОС, а не на сървърна ОС. Windows Virtual Desktop уникално се отделя от потребителя на VM и осигурява единственото многосесионно изживяване на Windows 10.

Той също така предлага опция за зареждане на потребители на баланс във виртуалните пулове на вашата виртуална машина. Така че за най-добра производителност можете да конфигурирате режим на дишане. Той разпределя равномерно потребителите си в хост пула за вашето натоварване. Той също така разполага с предварително изградени шаблони за управление на ресурси на Azure, които да създават и актуализират последователно анкетите на вашия хост.

Сега комбинацията от инфраструктура на виртуалната машина е домакин на облака на Microsoft, а връзката с неограничен OneDrive съхранение е бърза и бездънна.

Настолните компютри на Windows 7 предлагат уникалното предимство да ви позволят да ги стартирате в облака до три години, без да се налага да плащате за разширени актуализации за сигурност, всички преминали на 14 януари 2020 г. и дата на поддръжка, можете също да преместите съществуващия си RDS.

OVHcloud

OVH е френска компания, която предоставя виртуални облачни десктопи и други уеб услуги. С работния плот ще получите машина, до която можете да получите достъп от всеки уеб браузър или работна станция. Можете да получите достъп до вашия работен плот, приложения, съдържание от всяко устройство.

По-долу са основните характеристики:

  • Дори ако вашият лаптоп е загубен, вашите данни и приложения са защитени на OVH Cloud
  • Достъп до вашия работен плот от дома, офиса или всеки хотел; опитът остава идентичен
  • Спестете разходи, като присвоите виртуални настолни компютри на нови служители и ги изтрийте, когато е необходимо

Ето подробности за конфигурацията и разходите на OVH Virtual Cloud Desktop, поръчка според вашето изискване:

ценообразуване на ovhcloud

заключение

Надявам се информацията по-горе да ви помогне да изберете доставчика на виртуален хостинг на работния плот въз основа на вашите нужди. Умно решение е да се възползват от горните платформи, когато вие или вашият служител в движение.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me