Găzduiește-ți aplicațiile Docker pe cea mai bună platformă cloud.

Docker este un instrument popular de containerizare în DevOps. Acesta rulează aplicația dvs. într-un container, folosește resurse minime, poate fi implementat mai repede și se poate scala rapid.

Când lucrați într-un mediu de producție în direct, s-ar putea să existe 100 de containere de andocare care funcționează în mai multe clustere. Gestionarea tuturor containerelor poate fi dureroasă. Kubernetes și Docker Swarm sunt câteva soluții pentru a gestiona clustere mari de docker, dar aceste soluții adaugă o mulțime de complexități și cunoștințe de abilități.

De ce să-ți pierzi resursele calificate și timpul pentru gestionarea containerelor de andocare atunci când există mai multe platforme de găzduire pentru docker care pot avea grijă de acesta. Descărcând durerile de cap de găzduire către expert, vă concentrați asupra activității de bază.

Iată o listă cu cele mai populare platforme de găzduire pentru docker pe care ar trebui să le luați în considerare pentru gestionarea containerelor dvs. de andocare.

Sloppy.io

desfundat este rapid, simplu și sigur.

Cu Sloppy, puteți lansa mai multe containere de andocare în câteva secunde.

Sloppy este una dintre cele mai bune opțiuni pentru găzduirea containerelor pentru docker și pornirea lor în câteva secunde. Proiectul este definit într-un fișier JSON.

Puteți utiliza funcția CLI furnizate de aceștia cu comenzi setate pentru a implementa, întreține și monitoriza containerele de andocare. De asemenea, vine cu Bazate pe web opțiune de a crea proiecte, întreține și monitoriza containerele de andocare cu ușurință.

Cu Sloppy, aveți o mulțime de opțiuni pentru a utiliza imagini docker din imagini publice pe hub-ul docker. Puteți utiliza, de asemenea, imagini docker de la oricare alta public sau registrul privat. În timp ce creați aplicații prin intermediul lor bazat pe web, va începe să vă recomanda automat opțiunile de imagine docker odată ce începeți să tastați numele imaginii.

Containerele care funcționează pe infrastructura sunt foarte disponibil hardware, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru că vreun container să cadă. Acestea simplifică întreținerea containerului Docker cu funcțiile sale de rulare, rulare și volum persistent. Puteți actualiza containerele cu zero nefuncționare pe măsură ce încep containere noi și oprește containerele mai vechi după ce noile containere sunt în funcțiune.

În cazul în care există o greșeală în oricare dintre actualizările dvs., puteți reveni cu ușurință la versiunea stabilă anterioară cu doar trei clicuri. Datele sunt stocate sub formă de blocuri, care sunt distribuite pe mai multe dispozitive fizice. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea datelor.

Poti Monitor toate valorile (utilizarea procesorului, traficul de rețea, utilizarea memoriei etc.) cu un interval de 5 minute. În cazul în care oricare dintre aplicațiile dvs. nu reușește, se repornește automat după câteva verificări consecutive, dacă aceasta este încă dezactivată.

De asemenea, vine cu pre-configurat Instituția GitLab CE care creează containere automat odată ce apăsați o actualizare a codului.

Jelastic

Jelastic este o platformă multi-cloud care poate găzdui mai multe instrumente / cadre / aplicații, cum ar fi Docker, Kubernetes, Java, Ruby, Python, JavaScript, Go, etc. modele.

Platforma Jelastic utilizează o tehnologie de virtualizare bazată pe containere, numită Virtuozzo. Folosind Virtuozzo, acesta poate rula mai multe mașini virtuale și containere pe un singur server.

Disponibilitate multi-cloud este cea mai importantă caracteristică a platformei Jelastic. Puteți găzdui containerele docker în mai multe opțiuni cloud (PaaS, Caas)

Oferă soluții dockerizate preconfigurate cu un singur clic. Puteți alege să configurați un motor de andocare de sine stătător sau puteți rula un cluster de roi pentru docker. Este livrat cu un consum accesibil bazat pe preț, care vă permite să plătiți numai conform utilizării prin intermediul unui pay-as-you-go modelul prețurilor.

Interfața cu utilizatorul este atât de simplă încât configurarea, testarea, mediile de producție în câteva clicuri în câteva secunde.

Gazduire Jelastic Docker

Jelastic se poate scala automat pe verticală sau pe orizontală, în funcție de cerințele dvs..

Mai sunt câteva aspecte importante:

 • UI prietenoasă cu acces ssh
 • Oferă interfețe de utilizator diferite atât pentru dezvoltatori cât și pentru admin
 • Suporta micro-servicii și aplicații vechi
 • Desfășurare zero în timpul opririi cu distribuție automată a traficului

Kamatera

Kamatera este o altă platformă care oferă servere cloud pentru a găzdui, gestiona și monitoriza aplicațiile.

Prețurile sunt foarte atractive. Puteți începe să începeți de la 4 USD pe lună.

Repere

 • Niciun singur punct de eșec. 99,95% timp de funcționare garantat
 • Oferă suport tehnic 24 × 7
 • Implementați infrastructura cloud în mai puțin de 60 de secunde
 • Scalare rapidă în sus și în jos
 • Prețuri accesibile
 • Fără întreținere hardware
 • Fără taxa de configurare, Fără angajament, anulați oricând

Amazon ECS

Serviciul Amazon de containere elastice (Amazon ECS) este un serviciu de containere extrem de scalabil, cu suport pentru docker. Acesta este utilizat pentru a containeriza aplicațiile pe AWS. Oferă compatibilitatea Windows și suportă gestionarea containerelor Windows.

Folosește AWS Fargate serviciu pentru implementarea și gestionarea containerelor docker. AWS Fargate are grijă de furnizarea serverului, gestionarea clusterului și orchestrare; nu trebuie să vă faceți griji pentru acestea; trebuie doar să vă concentrați pe gestionarea resurselor.

Actualizarea containerelor la versiuni noi este foarte ușoară în Amazon ECS. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați definiția sarcinii de aplicație a unei noi versiuni pe ECS; va începe noi containere cu o nouă imagine și va opri containerele mai vechi. Containerele se înregistrează și se înregistrează automat.

Harta Cloud AWS ajută Amazon ECS să descopere și să conecteze containere între ele. Ajută la creșterea disponibilității aplicației. Susține ambele monolitic și arhitectură microservice, deci poate containeriza aplicațiile pe oricare dintre arhitecturi.

Plătești doar pentru resursele pe care le folosești.

Mai jos sunt câteva caracteristici suplimentare:

 • Oferă securitate prin utilizarea Amazon IAM și Amazon VPC
 • Execută instanțele spot Amazon EC2 pentru optimizarea costurilor
 • Poate containeriza cu ușurință modele de învățare a mașinilor pentru instruire și infern
 • Integrare ușoară cu serviciile AWS

Utilizează mai multe alte servicii AWS, cum ar fi AWS CloudWatch pentru monitorizare, AWS ELB pentru echilibrarea sarcinii, etc..

Microsoft Azure

Microsoft Azure este al doilea cel mai mare furnizor de servicii cloud după AWS. Azure oferă, de asemenea, servicii pentru a găzdui containerele Docker pe platforma sa.

Puteți orchestra recipientele peste 29 de regiuni în norul public. Vă puteți muta cu ușurință ASP.NET aplicații pe containere de docker azur.

Microsoft Azure oferă Serviciul Azure Kubernetes (AKS) să implementeze și să gestioneze ușor aplicațiile containerizate. Directory Active Azure este utilizat pentru managementul avansat al identității și accesului. Utilizarea Serviciu de aplicații Azure, puteți, de asemenea, să implementați un container Windows personalizat pe Azure. Piața Azure are tone de aplicații de docker gata găzduite pe Azure.

Azure Marketplace Docker

Monitor Azure urmărește proactiv performanțele containerelor și disponibilitatea acestora.

Unele dintre caracteristicile populare pe care le oferă:

 • Interacționează direct cu Docker, care elimină complexitatea și API-urile suplimentare nenecesare
 • Oferă securitate la nivel de întreprindere pentru a rula aplicații moderne sau tradiționale Linux sau Windows într-un container docker
 • Oferă distribuție Linux personalizată pentru cea mai bună experiență de docker
 • Caracteristică de auto-curățare și vindecare pentru recipiente neutilizate și nesănătoase
 • Se execută scriptul de diagnosticare pentru a informa personalul de asistență docker dacă există o problemă în raportul de erori
 • Suporta aplicații și micro-servicii tradiționale

HostPresto

HostPresto este una dintre primele companii din Marea Britanie care oferă o platformă și servicii de găzduire a containerelor.

Pe Hostpresto’s nor super-rapid, puteți crea și lansa containere pentru docker foarte rapid și ușor. În loc să lansezi și să monitorizezi containerele de andocare, te poți concentra pe alte lucruri importante cum ar fi planificarea capacității, alocarea resurselor.

În funcție de cerințele utilizatorului dvs., puteți lansa containere de andocare și le puteți scala cu ușurință. De asemenea, vă ajută la accelerarea dezvoltării dvs., permițându-vă să împingeți frecvent actualizări ale codurilor pe containerele docker. Ori de câte ori un nou membru se alătură echipei, el / ea trebuie doar să învârtă un recipient pentru docker de dezvoltare și va fi gata în câteva secunde pentru ca el / ea să înceapă cu activitatea de dezvoltare..

Un dedicat Echipa de sprijin din Marea Britanie este disponibil pentru dvs. pentru a vă ajuta cu întrebările dvs. Dacă vă aflați în regiunea britanică, găzduirea containerelor Docker în HostPresto este una dintre cele mai bune opțiuni.

HostPresto oferă un Garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciul și suportul primit. De asemenea, dă lățime de bandă nelimitată la aplicația containerizată fără nicio taxă suplimentară de utilizare.

Concluzie

Este o decizie inteligentă să găzduiești containerele de andocare pe oricare dintre platformele de găzduire a dockerului de mai sus și să uiți de lansarea, implementarea și gestionarea containerelor.

ETICHETE:

 • Docher

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me