Administrarea unei afaceri de găzduire web este destul de profitabilă, dar stabilirea ei de la zero nu este cea mai ușoară.

Procesul este destul de complex și trebuie să gestionați centrele de date pentru a-l continua. Pe scurt, este o adevărată afacere și ar necesita foarte mult timp și efort.

Cu toate acestea, dacă căutați ceva pe linie, dar nu doriți să depuneți acest timp nebun de timp și efort, atunci am o soluție pentru dumneavoastră. Se numește găzduire pentru distribuitori.

Cea mai ușoară explicație despre găzduirea revânzătorului ar fi – cumpărați suficientă putere a serverului (spațiu / lățime de bandă) de la un furnizor de găzduire de încredere și apoi continuați să le oferiți direct clienților, ca și cum dvs. sunteți singur furnizorul de gazduire web. În acest fel, puteți vinde servicii de găzduire fără a deține cu adevărat centre de date. Folosești pur și simplu puterea Eticheta alba.

Și în acest proces, veți obține o sumă semnificativă de venituri și construiți o afacere în jurul său. Acest tip de afacere poate fi extins până la un nivel impresionant și vă puteți bucura de un flux de venituri semi-pasive.

Acum, există și lucruri de care trebuie să țineți cont în timp ce alegeți un furnizor de hosting de la care veți cumpăra resursele serverului. Unele dintre ele sunt discutate mai jos.

Scor uptime

Probabil primul lucru care trebuie să fie pe lista ta de verificare în timp ce alegi o platformă de găzduire, scorul uptime este foarte important. Trebuie să îl alegeți pe cel care rulează 24 × 7, construit pe servere puternice și care are conexiuni de rețea fiabile.

Pentru a ușura lucrurile, ați dori să vă uitați la furnizorii de găzduire care au un scor minim de funcționare de 99,5%. Orice lucru de mai jos va face lucrurile dificile pentru dvs. și pentru clienții dvs..

Relații Clienți

Există o mulțime de posibilități ca lucrurile să nu funcționeze greșit sau să fii blocat la un moment dat, deci un suport tehnic solid este esențial. Ceva care operează 24 × 7 și are diferite mijloace de conectare, cum ar fi telefonul, e-mailul și live-chat-ul, va fi ideal.

Un sistem de asistență non-stop este important atunci când locuiți într-un alt fus orar.

întreținere

O rutină de întreținere obișnuită este obligatoriu de căutat într-un furnizor de hosting. Acestea ar trebui să efectueze actualizare hardware, actualizări software, verificare server și corecții de securitate.

Securitate

Oricât de strânsă este securitatea, vor exista întotdeauna cel puțin șanse mici de a fi hacked sau manipulat. Pentru a avea cea mai bună șansă de a nu fi lovit de el, este important să alegeți un furnizor de hosting care pune mult accent pe securitate.

Cu tot ce este verificat, sărăm pe listă.

A2Hosting

Cu servere ultra-fiabile, A2Hosting oferă un serviciu de viteză superioară pentru tine și clienții tăi. Opțiunea lor „Turbo Servers” vă ajută să atingeți mintea 20x încărcări mai rapide de pagină, și este unul dintre cei mai buni de pe piață.

Vă puteți aștepta la o garanție de uptime de 99,9% și la un server care nu provoacă sughiț. Au câștigat de-a lungul anilor mai multe premii și, pur și simplu, datorită serviciului lor deosebit. Serverele lor sunt optimizate rapid și veți avea libertatea de a alege locația dorită a serverului, împreună cu SSD-urile gratuite.

Mai mult, este dezvoltator și ușor de utilizat, datorită panoului de control Web Host Manager (WHM). Beneficiezi de asistență 24 × 7 din partea unei echipe care este suficient de pricepută și suficient de pricepută pentru a rezolva orice probleme tehnice.

Ar fi păcat dacă îți spun că această găzduire costă un braț și un picior. Din fericire, nu este cazul. Planul lor de pornire este la fel de mic de 9,80 USD / lună.

SiteGround

Am mai spus-o și o voi spune din nou, SiteGround, în general, este unul dintre furnizorii mei preferați de găzduire. Sunt cu ei de ani buni și nu am simțit niciodată nevoia de a trece la o altă companie. Acestea sunt bune, în special echipa lor de asistență.

Pentru mai puțin de 15 dolari / lună, primiți planul lor de găzduire GoGeek, care oferă 40 GB spațiu web. Obțineți și:

 • Trafic nelimitat
 • Site-uri nelimitate
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Asistență prioritară 24 × 7
 • Adăugați conturi de colaborator pentru membrii dvs..
 • SSL gratuit
 • Integrare Cloudflare CDN

Puteți oferi clienților dvs. o versiune completă a etichetelor albe, fără nici o marcă a site-ului SiteGround. În general, există atât de multe funcții ale acestui furnizor de hosting care vă vor face afacerea mult mai plină de satisfacții.

Gazduire InMotion

Cu SSD-uri gratuite, SSL, cPanel și WHMCS, Gazduire InMotion este la fel de bun ca celelalte din această listă. Obțineți transferuri gratuite, asistență excelentă 24 × 7 și prețuri imbatabile. Nivelul lor de intrare costă doar 15,39 USD / lună și oferă 800 GB lățime de bandă și 80 GB spațiu pe disc.

Este prietenos pentru dezvoltatori și primești conturi de e-mail gratuite, împreună cu opțiunea de domenii nelimitate și diverse caracteristici de securitate. Obțineți control deplin asupra găzduirii dvs. pentru distribuitori și îl puteți personaliza după bunul plac.

Mare lucru este că serverele lor sunt echipate cu protecția DDoS de la Corero și detectarea de malware a lui Patchman, deci nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește securitatea.

NameCheap

Aveți lățime de bandă nemodificată și conturi cPanel gratuite pentru hostingul dvs. cu distribuitorii NameCheap. Este ușor să gestionați totul dintr-un singur tablou de bord și să configurați perfect sisteme de gestionare a conținutului, împreună cu crearea propriilor dvs. nume.

De asemenea, puteți adăuga domenii nelimitate și proteja totul cu firewall-uri și software antivirus. Mai mult, puteți gestiona cu ușurință conturile de găzduire ale clienților dvs. cu ajutorul Web Host Manager (WHM).

Ca să nu mai vorbim, puteți personaliza totul și configura propria platformă de facturare pentru White Label. Securitatea și viteza nu sunt niciodată o problemă cu Namecheap, deoarece aceasta a fost focalizarea lor întotdeauna.

HostGator

Pentru multi ani HostGator a fost alegerea potrivită pentru găzduirea revânzătorilor, dar apoi au apărut alte opțiuni și s-au lăsat puțin. Dar ceea ce este impresionant, este încă unul dintre cele mai importante și, de aceea, are un loc în această listă.

Iată câteva dintre numeroasele avantaje ale utilizării găzduirii revânzătorului HostGator:

 • Domenii nelimitate și conturi de e-mail
 • Garantie 99,9% uptime
 • Administratori de nume privați în funcție de domeniul dvs.
 • Software gratuit de gestionare și facturare a clienților WHMCS
 • Panou de control WHS / cPanel
 • Dezvoltator-friendly
 • Suport tehnic 24 × 7

Puteți începe cu doar 19,95 USD / lună și puteți configura afacerea dvs. de găzduire web.

Volant

Poți să folosești Volant către White Label și vindeți-le serviciile la prețuri proprii, de asemenea, în mod recurent. Ai la dispoziție propriul tău domeniu de gestionare a clienților și sistemul de facturare pentru a începe rularea zarurilor de la cuvântul. ��

De asemenea, puteți integra Stripe în sistemul de facturare, astfel încât plățile să intre direct în contul dvs. bancar. Flywheel are un personal de asistență uimitor, care te va ajuta în orice pas al procesului. Sunt disponibile 24 × 7 pentru a vă face backup.

Un lucru de menționat aici este faptul că găzduirea revânzătorului Flywheel este disponibilă ca supliment pentru oricare dintre planurile lor. Aceasta înseamnă că va trebui să alegeți un plan de găzduire web de la ei și apoi să cumpărați suplimentul pentru eticheta albă. Adăugarea costă 99 USD / lună în plus față de taxele obișnuite de găzduire pe care le plătiți.

ResellerClub

Cu lui ResellerClub Găzduire pentru distribuitori Linux, puteți începe cu doar 11,39 USD / lună atunci când vi se plătește trei ani și puteți începe propria afacere de găzduire web. Este destul de ușor să configurați și să gestionați toate site-urile dvs. dintr-un singur panou de gestionare.

Iată câteva dintre principalele caracteristici pe care trebuie să le cunoașteți:

 • WHM gratuit și cPanel
 • Instalarea unei aplicații cu un singur clic cu Softaculous Installer.
 • Protejat cu CDN
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Migrare gratuită de la un alt furnizor de hosting
 • Viteza de neegalat a serverului

Mai mult, vă puteți bucura de o securitate dură și de o echipă de asistență care are cunoștințe foarte mari despre orice problemă.

Concluzie

Așa cum s-a spus mai înainte, începerea unei afaceri de găzduire a distribuitorilor este destul de profitabilă și cu siguranță nu necesită nicio știință a rachetelor. Fără îndoială, furnizorii de găzduire de mai sus sunt ceea ce va trebui să alegeți pentru a începe cel mai bun parteneriat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me