Găzduirea de site-uri web are multe variații diferite, de la planuri partajate la nivel de intrare la servicii gestionate profesional pentru servere dedicate. Ceea ce decideți să mergeți depinde în mare măsură de nevoile afacerii sau proiectului în care lucrați.

Cuvântul cheie este aici gestionate, întrucât serverele dedicate sunt disponibile atât ca gestionate, cât și neadministrate. Pentru a ilustra mai bine, iată o descriere rapidă a ceea ce este gestionat găzduirea și de ce vă poate beneficia.

Ce este hostingul „gestionat”?

Să spunem că site-ul dvs. de afaceri folosește Drupal pentru gestionarea conținutului și un server NGINX cu MongoDB pentru back-end. Aceasta este o configurație destul de obișnuită pentru site-urile web de afaceri de ultimă generație, dar totuși suficient de rară încât s-ar putea să fiți nevoit să aflați despre fiecare tehnologie individual.

Mai mult, actualizarea bazei de date poate necesita angajarea unui inginer software suplimentar pentru a vă ajuta să evitați problemele pe termen lung.

Aici e locul gestionate găzduirea vine. Platforma pe care o utilizați pentru serverul dvs. dedicat găzduirii dedicate va avea o echipă IT setată pentru a vă ajuta să sortați aceste straturi de complexitate atunci când vine vorba de lucruri precum actualizări, optimizare, monitorizare și copii de rezervă.

Deci, în acest moment, te-ai putea întreba – nu poți face toate astea singur? Și în timp ce răspunsul mai scurt este da, este absolut posibil – există lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de servicii gestionate. Și iată de ce.

De ce să mergi pentru găzduire administrată?

Nu este un secret faptul că prețurile găzduite de gazduire pot crește destul de rapid. De la 10 dolari pe lună pentru un plan partajat la 250 de dolari pe lună pentru un plan gestionat este un salt. Și, din acest motiv, mulți își vor gestiona fericit propriul server de găzduire, deoarece este mult mai ieftin.

Acest lucru este ilustrat cel mai bine prin intermediul serviciilor precum DigitalOcean și Vultr, care oferă servere virtuale accesibile la prețuri de numai 5 USD pe lună. Singura captură este că trebuie să efectuați singuri toate instalarea, configurația și gestionarea serverului.

Cu toate acestea, chiar și în aceste scurte exemple, pe măsură ce afacerea dvs. crește în dimensiune, veți afla rapid că tot ceea ce face autogestionarea vă costă mult timp. În mod literal, trebuie să controlați totul, de la serviciile rulate optim, până la gestionarea jurnalelor de erori, până la rezolvarea problemelor de securitate, până la nevoia de a depura singur problemele potențiale. Este extrem de consumator de timp.

Acesta este motivul pentru care a reușit să găzduiască un fel de plăți pentru sine. Timpul pe care l-ai petrece în gestionarea serverului tău, poți, în schimb, să petreci pe sarcini care afectează efectiv linia de jos a afacerii tale. Orice altceva legat de activitățile de operare a serverului poate fi lăsat la dispoziția furnizorului dvs. de găzduire.

Ce să cauți într-o platformă de găzduire gestionată?

Nu există lipsă de furnizori de pe piață care sunt specializați în servicii de hosting dedicate gestionate. Ca atare, iată un scurt rezumat al lucrurilor de care trebuie să aveți grijă atunci când decideți ce platformă să alegeți pentru afacerea dvs..

 • Performanţă. Există sute, dacă nu mii de configurații diferite ale serverului, disponibile pentru nevoile de afaceri specializate. Și fiecare platformă de găzduire tinde să aibă propria specialitate pentru o configurație setată. În funcție de tipul unui site web sau operațiune pe care intenționați să o găzduiți, aveți grijă de funcțiile de performanță care beneficiază direct afacerea dvs..
 • Locație. O rețea de livrare a conținutului este un substitut și nu o soluție la problemele bazate pe locație. Dacă întreaga ta afacere își are sediul în China, ar fi bine să aveți serverele dedicate să funcționeze din aceeași vecinătate. Acest lucru vă asigură, de asemenea, că veți obține întotdeauna cele mai optime performanțe de conexiune la propriile servere de afaceri.
 • Securitate. Probabil cel mai important factor dintre toate este securitatea. O infrastructură sigură înseamnă că poți să te culci în fiecare seară, fără să îți faci griji ca întreaga ta afacere să fie ștersă curat peste noapte. Fiecare platformă de găzduire are propria sa abordare în ceea ce privește securitatea, dar această zi și vârstă, este aproape o garanție indiferent de platforma cu care alegeți să mergeți.

Și asta se rezumă la asta. În continuare, aruncăm o privire asupra platformelor reale oferind soluții de găzduire gestionate pentru afacerea dvs..

LiquidWeb

Web lichid

Web lichid este un pionier de clasă mondială în spațiul de găzduire, mai ales când vine vorba de nevoile de găzduire gestionate și dedicate. O parte din garanție vă asigură obținerea unui timp de funcționare de 100% atât pentru puterea serverului, cât și pentru rețeaua care o suportă. Aceasta oferă funcții de monitorizare în timp real, astfel încât să puteți rămâne mereu la curent cu lucrurile când este nevoie.

Iată ce vă va oferi un server intermediar:

 • 8 nuclee @ 3,0 GHz Max
 • 64 GB RAM
 • 2 x 480 GB Disc principal SSD
 • 1 x 2 TB SATA Backup Disk
 • 8 TB lățime de bandă
 • 250 GB Acronis Cyber ​​Backups

Puteți face upgrade în orice moment.

Serverele sunt disponibile în ambele Linux și ferestre sisteme de operare. Liquid Web oferă în prezent trei locații diferite ale centrelor de date: US Central (Michigan), US West (Arizona) și EU Netherlands (Amsterdam).

Nu în ultimul rând, toate serverele Web Liquid vin cu Protecție DDoS, Cloudflare CDN, SecuritySecure Advanced Security, Adresă IP dedicată și stocare SSD de înaltă performanță..

A2 Gazduire

A2 Gazduire se mândrește cu echilibrul său între performanța de înaltă calitate și amplitudinea instrumentelor administrative ușor de utilizat. Compania a construit un „motor” personalizat SwiftServer, care oferă performanțe de nivel mondial chiar și pentru cele mai solicitante aplicații de afaceri. În plus, veți putea testa test-serverul ales până la 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor!

Iată specificațiile pentru cel mai popular plan:

 • 1TB RAID1 Storage
 • Intel Xeon 2.4+ GHz
 • 16 GB Ram
 • Lățime de bandă 15TB
 • 4 Cores de procesor
 • 2 Adrese IP dedicate

O mulțime de aceste specificații (RAM, CPU etc.) pot fi configurate la înregistrare pentru a se potrivi nevoilor dvs. imediate.

Ca client, veți fi automat înscris în programul HostGuard. Gestionarea HostGuard de la A2 Gazduire include suport 24/7 (e-mail, telefon, chat live), automatizat & Copii de rezervă zilnice, instalare sau upgrade a software-ului gestionat, notificări personalizate, gestionare a securității și garanție uptime de 99,9%!

A2 Gazduire Locații Centre de date

Pentru locațiile centrelor de date, ați primit mai multe opțiuni: Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Franța și Australia. Ar trebui să întrebați direct cu asistență pentru a vedea dacă au un centru de date disponibil într-o anumită locație din apropierea operațiunilor dvs. de afaceri.

Rackspace

Rackspace

Rackspace este una dintre cele mai vechi platforme de găzduire specializate în special în serviciile dedicate, aplicației și gestionate. În întreaga sa istorie, Rackspace nu a oferit niciodată planuri de găzduire partajate, ceea ce vorbește despre volumele de expertiză ale companiilor în spațiul dedicat serverului.

Puteți decide între Servicii pe care Rackspace trebuie să-l ofere sau, alternativ, puteți alege anumite soluţii și platforme cu care doriți să lucrați. Cu toate că, pentru acest roundup, ne interesează mai ales serviciile de găzduire administrate. Și acestea vin în două variații diferite.

Condus și intensiv. Rackspace este specializat atât în ​​soluții gestionate standard, dar și într-un serviciu exclusiv intensiv. Intensive oferă un nivel suplimentar de management, care este util dacă aveți nevoie de un întreg departament IT pentru a vă ajuta să vă extindeți afacerea în continuare.

Rackspace administrat și intensiv

În sfârșit, compania are centre de date disponibile în întreaga lume. Cu mai multe locații în America, Europa și Asia. În cazul în care aveți nevoie de specificații în acest sens, consultați secțiunea Centrul de date Rackspace pagina pentru a afla mai multe. Toți clienții Rackspace au o garanție privind stabilitatea rețelei, infrastructurii și hardware-ului.

Hyve

Hyve

Hyve este o companie de găzduire din Marea Britanie specializată în soluții precum Cloud Hosting, servere dedicate și numeroase servicii administrate. Deși cu sediul în Marea Britanie, Hyve are centre de date disponibile în Statele Unite, India, Franța, Germania, Regatul Unit și peste 30 de alte locații.

Unul dintre lucrurile care îl fac pe Hyve atât de atractiv este angajamentul lor față de hardware-ul de clasă mondială. Toate serverele utilizează avantajele HPE BladeServers, Cisco Networking Solutions, și Securitate pentru ienupăr caracteristici. Acest lucru este completat cu acces facil la software-ul popular necesar pentru a opera site-ul sau aplicațiile dvs. de afaceri.

CMS gestionat de Hyve

În cele din urmă, Hyve nu oferă planuri stabilite de pachete. Acest lucru înseamnă pur și simplu că trebuie să configurați singur serverul și configurarea software-ului adecvat în timpul procesului de bord. Acest lucru vă asigură că pe măsură ce vă înregistrați ca client, serverul dvs. este adaptat exact nevoilor dvs..

Indiferent de configurația pe care o decideți, aici sunt caracteristicile la care toți clienții Hyve au acces la:

 • Backup-uri în afara locului. Toți clienții Hyve își păstrează datele stocate în copii de rezervă off-site folosind LiveVault tehnologie de la Iron Mountain.
 • Protecție DDoS. Toate planurile Managed cu Hyve includ intrus gratuit și protecție DDoS. Aveți până la 1 GB de protecție DDoS gratuită, care poate fi modernizată în cazul în care cădeați pradă atacurilor rău intenționate extinse.
 • scalarea. În cazul în care afacerea dvs. experimentează o creștere bruscă a popularității, Hyve se va bucura de succesul dvs. cu soluții de scalabilitate accesibile. De la rețea la hardware.

Compania este condusă de o echipă mică, dar dedicată de experți IT, care vor face tot posibilul pentru a ajuta orice probleme specifice aveți pentru a vă asigura că afacerea dvs. online este un succes.

Gazduire InMotion

Gazduire InMotion are soluții de găzduire disponibile pe întregul forum. Și este ușor să treceți cu vederea ceea ce compania are de oferit, deoarece la prima vedere pare în medie cel mai bun. Cu toate acestea, unul dintre domeniile în care InMotion excelează este disponibilitatea nucleelor ​​procesorului pe care le obțineți cu toate planurile dedicate.

Dacă intenționați să operați un site web extrem de performant, care funcționează prin zeci de aplicații cu procesor intensiv, atunci 16 nuclee de procesor sună doar despre suma potrivită pentru a vă asigura că lucrurile funcționează fără probleme în orice moment. Sigur, este unul dintre planurile lor cele mai scumpe, la 500 de dolari pe lună, dar este și unul dintre cele mai bune de pe piață. În plus, este complet gestionat.

InMotionHosting Servers Managed

Indiferent dacă este prima dată când folosești servicii administrate sau a zecea, InMotion are la dispoziție o echipă dedicată de profesioniști pentru toate planurile lor gestionate. Această echipă este specializată într-un spectru larg de tehnologii IT, de exemplu:

 • Sistem de operare Linux (CentOS, Ubuntu etc.)
 • CMS (WordPress, Drupal, Joomla !, etc.)
 • MySQL, Tomcat, Python, etc.
 • Comerț electronic (Magento, PrestaShop etc.)
 • Performanță (redis, lac, memorat, etc.)
 • Panouri de control (cPanel, WHM etc.)

Puteți profita de cele ale InMotion Lansați asistența program, care vă va permite să vă conectați direct cu echipa lor IT și să discutați cel mai bun plan pentru nevoile afacerii dvs. Această consultare acoperă orice alte întrebări sau solicitări presante pe care le-ați putea avea.

NameCheap

NameCheap nu este un nume pe care îl asociați în mod obișnuit cu hostingul, deoarece marca este mai des recunoscută pentru înregistrarea domeniului său. Deși, compania și-a extins activ serviciile de găzduire de la planurile accesibile WordPress și Shared către soluții dedicate mai sofisticate de server.

În acest caz, Namecheap oferă servere dedicate fiabile bazate pe Xeon, în care vă puteți personaliza nevoile specifice.

Servere Namecheap Xeon

Pentru a beneficia pe deplin de serviciile gestionate, va trebui să vă înscrieți la planul lor de Server Server Dedicat. Planul complet este de 50 USD pe lună și include următoarele:

 • Consiliere pentru asistență pentru clienți
 • Restaurarea serverului (din cauza eșecului)
 • Actualizări software & administrare
 • Analiza cauzelor radiculare (din cauza eșecului)
 • Configurare inițială și configurare
 • Copii de rezervă în afara locului (până la 200 GB)
 • Monitorizare în timp real

De asemenea, aveți opțiunea de a migra gratuit configurația de găzduire existentă către Namecheap. În ceea ce privește locațiile centrelor de date, Namecheap are locații disponibile peste tot în Statele Unite și Regatul Unit.

DreamHost

DreamHost a crescut foarte mult ca brand și ca furnizor de hosting. Fondată încă de la sfârșitul anilor 90, DreamHost este oarecum un pionier în spațiul de găzduire. Acestea fiind spuse, majoritatea oamenilor asociază DreamHost cu planurile de găzduire partajate și cu WordPress-ul lor gestionat.

Dar, pentru a persista într-o piață competitivă în continuă creștere, chiar și branduri precum DreamHost trebuie să ia inițiativa. Iar această inițiativă este administrată de găzduire dedicată. Planurile lor gestionate complet vin cu specificații de serviciu atrăgătoare și cu opțiuni de preț mai bune.

Gazduire DreamHost complet administrată

Pentru un plan complet, care să se potrivească chiar și celor mai solicitante aplicații web, consultați un punct de preț de 380 USD pe lună. Acest plan de top vă va oferi următoarea configurație:

 • Intel Xeon 12-Core cu 24 fire
 • 64 GB RAM (!)
 • SSD de 240 GB
 • Depozitare RAID 1
 • 100% garanție de utilizare a rețelei
 • Suport tehnic 24 × 7 & Monitorizarea serverului
 • Protecție DDoS

DreamHost are în prezent centre de date în Ashburn, Virginia și Hillsboro, Oregon. Pentru a obține detalii mai specifice în acest sens, va trebui să contactați asistența lor sau să accesați panoul Centrului de date din tabloul de bord al gestionării serverului dvs..

Fasthosts

Fasthosts

Fasthosts au opțiuni disponibile pentru toate intervalele de preț. Cel mai accesibil plan începe de la 40 USD pe lună și include Intel Xeon E3-1230 v6 @ patru nuclee x 3.5GHz, 16 GB RAM DDR4 ECC și 1TB HDD în configurația RAID1. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a găzdui o operațiune de afaceri medii folosind sisteme moderne de gestionare a conținutului. Cel mai bine, toate planurile includ lățimea de bandă nelimitată cu conectivitate de până la 1 Gbps.

Întrebări frecvente despre Fasthosts

Fiind o companie din Marea Britanie, Fasthosts are centre de date disponibile în tot Regatul Unit. În plus, Fasthosts cuprinde factorii de energie regenerabilă și are întreaga infrastructură construită în jurul faptului.

Totul de la configurarea serverelor până la optimizarea personalizată se face în numele tău, odată ce te decizi asupra planului tău. Fasthosts oferă asistență neîntreruptă atât în ​​timpul procesului de configurare, cât și al parteneriatului dvs. permanent cu marca ca furnizor de găzduire gestionat.

rezumat

Este greu să greșești o listă atât de exhaustivă și cuprinzătoare de companii de găzduire. Piața cu furnizori de hosting gospodăriți fiabili crește într-un ritm, spre deosebire de până acum. Acest lucru se referă în mare măsură la faptul că mai multe companii își iau operațiunile online.

Operațiunile de comerț electronic pe scară largă necesită o putere de server extraordinară pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături lină. Iar acest sistem de platforme de găzduire este un loc minunat de pornire pentru a găsi o casă pentru afacerea dvs..

Cel mai bine, găzduirea administrată vă asigură că există întotdeauna o echipă tehnică la dispoziția dvs. pentru a ajuta la rezolvarea problemelor tehnice. În acest fel, vă puteți concentra pe creșterea afacerii dvs. în departamentul de relații cu clienții și marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me