Имейлите остават ключов двигател за привличането и задържането на клиенти за малкия и средния бизнес. Въпреки че социалните медии бумят с харесвания, коментари, туитове и споделяния, тя все още не надминава значението на имейлите.

Според статистика, 81% от малките и средните предприятия все още зависят от имейлите като основен канал за привличане на клиенти. Резултатите показват, че изпращането на имейли продължава да бъде най-добрият начин за директен достъп и въздействие.

Тъй като предприятията трябва да изпращат и получават хиляди имейли всеки ден, управлението им не е толкова лесна задача. Освен това бизнес имейлите ви съдържат името на домейна на вашата компания, което от своя страна помага за установяване на вашата доверие. Следователно, има смисъл предприятията да зареждат хостинг по имейл на експерти.

Така че, когато клиент получи вашия имейл с името на компанията на него, той може да потърси вашата компания, за да получи повече подробности за вашите продукти или услуги, които могат да привлекат вниманието им.

Защо трябва да ходите за хостинг на бизнес имейли, вместо за безплатни харесвания като Gmail?

Бизнесът, който използва безплатни услуги, може да изглежда непрофесионален. Следователно, това може да доведе до хора, които преценяват легитимността на вашата компания. Някои хора имат погрешно схващане, че не се отнасяте сериозно към бизнеса си, докато други може да мислят, че бизнесът ви няма да бъде в дългосрочен план. Има голям шанс вашият бизнес да стане уязвим за киберпрестъпници.

И това е последното нещо, което може да искате за вашия бизнес!

По този начин, вместо да отидете на безплатни имейли за вашия бизнес като Gmail, Outlook, Yahoo и други, е добра идея да платите и да изберете надеждна хостинг услуга. Инвестирането на няколко долара в хостинг на бизнес имейл може да спаси вашия бизнес от подобни негативни възприятия и да ви помогне да установите бизнеса си като легитимен и надежден. Това е печеливша ситуация за вашия бизнес, както и за вашите клиенти, като защитава техните интереси.

Нека разберем някои от предимствата на използването на бизнес имейл.

Изгражда доверие

Ако искате вашите клиенти да се отнасят сериозно към бизнеса ви, анонимната идентичност няма да работи. Взимането на безплатен акаунт за електронна поща в наши дни не е разумно и ако сте бизнес, който иска да установи доверие, трябва да се откроите сред тълпата.

С бизнес имейл клиентите ви могат да разпознаят бизнеса ви като надежден, което е първата стъпка към водене на успешен бизнес. Въпреки че имате малък екип, можете да дадете разнообразен поглед на вашата организация с различни имейл идентификационни номера за фактуриране, продажби, работни места и поддръжка.

Хвърля професионално впечатление

Някой е казал правилно –

Първото впечатление е последното впечатление.

Наистина важи за бизнеса. През повечето време вие ​​взаимодействате с клиента си чрез имейли. В момента, в който вашият потенциален потребител или клиент отвори имейла, трябва да направите тази връзка, за да развиете бизнеса си напред.

Наличието на бизнес имейл създава професионален имидж на вашата марка в очите на целевите ви клиенти, което може да ви помогне да получите конкурентно предимство от останалите.

Защитава чувствителните бизнес данни

Безплатните услуги за хостинг на имейли са изправени пред чести атаки на злонамерен софтуер и са предразположени към спам и насочени реклами. Липсват основни мерки за сигурност, необходими за защита интересите на потребителите. Освен това, вие също нямате пълен контрол върху имейлите си.

Ако управлявате бизнес, трябва да осигурите своя бизнес, както и интересите на клиентите си, заедно с техните данни. Следователно, не трябва да рискувате бизнеса си, като използвате безплатни имейл услуги, които могат да направят бизнеса ви уязвим.

Запазва вашите имейли от влизане във филтри за спам

Зловредният софтуер и спамерите могат лесно да се насочват към безплатни имейли. Ако използвате усилията за маркетинг по имейл, за да стимулирате продажбите си, използването на безплатни имейли може да доведе до доходите ви. Това е така, защото изпратените ви имейли може да се показват като спам. Така че, ако вашите клиенти не проверяват папките си със спам, всичките ви усилия биха отишли ​​напразно.

Но ако вземете хостинг по електронна поща от експерти, това спестява имейлите ви да не ви отхвърлят или да влизат в папки със спам. По този начин можете да се насладите на взаимодействие с клиентите си чрез имейли и да продължите да използвате предимствата.

Архивиране и поверителност

Безплатните имейли имат риск да се сринат, затворят без предварително предупреждение или дори хакнат. Когато това се случи без резервни копия, това може да струва на бизнеса ви по отношение на съществена бизнес информация, която не може да бъде извлечена. Губите поверителна информация и важни имейли от вашите клиенти и потенциални клиенти.

Брандинг

Професионалният имейл създава силна идентичност на марката на вашия бизнес, като рекламира името на вашата компания. Това прави вашата марка надеждна в очите на клиентите, като просто гледате името.

След като имате добра представа за това колко важни са бизнес имейлите за вашия бизнес, изброени по-долу са някои от надеждните услуги за хостинг на имейл на ваше разположение.

G Suite

Създайте професионален имейл адрес за вашия бизнес, използвайки G Suite, който е Gmail, който вече обожавате. Той предлага администраторски контроли и куп интересни функции без досадни реклами. Хостингът на имейли е надарен с инструменти, предназначени да повишат производителността на вашия бизнес, като ви позволяват да работите по-бързо и по-интелигентно!

G Suit направи не само комуникацията по електронна поща без усилия, но и иновативната, при която можете да си сътрудничите в реално време с вашите файлове и календара за достъп, за да планирате срещи. Изграден върху високо защитената инфраструктура на Google, G Suite защитава всички ваши бизнес данни, потребители и устройства. Той също така архивира вашите данни в облака и вие получавате пълен контрол върху имейла си.

Характеристиките, които предлага са Gmail, Календар, течения, чат, Запознанства, Документи, Таблици, Форми, Слайдове, Сайтове, Скриптове за приложения, Диск, Търсене в облак, Запазване, Администратор, Трезор, Крайна точка, Обучение на G Suite и добавки.

A2 хостинг

A2 хостинг е пълен с полезни инструменти и функции за електронна поща, които да ви помогнат във вашия имейл маркетинг. Можете да използвате IMAP или POP3 за изпращане или получаване на имейли. И ако искате да използвате уеб поща, RoundCube и Horde са предварително инсталирани на ваше разположение. В допълнение, тя включва Mailman, за да ви помогне да се свържете от списък с имейли за отказ.

Услугата за хостинг на електронна поща ви предлага по-голям ангажимент за продължаване на времето за постигане на надеждна работа. Всеки имейл хостинг акаунт се зарежда с куп имейл ресурси безплатно. Можете да намерите и управлявате тези ресурси от контролния панел, наречен cPanel.

Тези безплатни ресурси включват следното.

 • Изпратете имейл хостинг акаунти за управление на вашите акаунти и пароли и конфигуриране на POP3 или IMAP настройки.
 • Уеб поща чрез Roundcube и Horde
 • BoxTrapper за проверка на подателя
 • SpamAssassin за филтриране на спам
 • Barracuda за подобрена филтрация на спам чрез проверка на всеки входящ имейл
 • Удостоверяване и препращане по имейл
 • MX влизане за изпращане на имейли
 • Автоматични отговори, пощенски списък, криптиране и много други

Zoho Mail

Искате да се насладите на криптиран, защитен и без добавен хостинг?

Zoho може да ги покрие заедно с гарантирана поверителност. С този хостинг на имейл можете да постигнете пъргава и подобрена защита срещу злонамерен софтуер и спам. Той предоставя професионални идентификационни адреси за имейл, за да даде на вашата марка по-голяма видимост и автентичност.

Центровете за данни на Zoho Mail разполагат с висококачествен надзор и сигурност, за да ви осигурят надеждна продължителност. Криптирането от край до край и в покой се извършва, за да се защитят вашите имейли заедно с криптиране на съобщения чрез S / MIME.

Използвайки мощния и лесен контролен панел на Zoho, можете да изпълните всички настройки, персонализиране и конфигурация. Можете гладко да добавяте потребители, да настройвате правилата си, да управлявате имена на групи и много други. Запазете имейлите си за определен период, за да се противопоставите на всякакви законни атаки. Той също така предлага електронно откритие, за да ви помогне бързо да откриете запазените си имейли.

Управлението на бизнес комуникацията е безпроблемно, тъй като приложението Zoho Mail може да бъде изтеглено във вашите Android или iOS устройства. Интересното е, че можете също да добавяте аромати на социални медии директно в пощенската си кутия, като използвате екипи за потоци и тагове, коментирате, споделяте файлове и лесно управлявате задачи.

Rackspace

Ако търсите достъпна електронна поща за вашия бизнес, Rackspace е една от най-добрите опции, които имате. Малките фирми могат да придават на имейлите си професионален вид, без да инвестират много. Чрез премиум филтриране вашата пощенска кутия ще бъде свободна от спам и злонамерени дейности. Освен това, той също така ви предоставя пълна поверителност и сигурност на вашите чувствителни бизнес данни.

Rackspace също така ви осигурява плавна миграция от предишните ви имейли към нови професионални имейли с техните високо посветени експерти. Просто имайте предвид къде сте регистрирали името на вашия домейн и оставете останалото на експерти в Rackspace.

На достъпна цена от едва 2,99 долара на потребител всеки месец, Rackspace предлага всичко необходимо за безпроблемно изпълнение на вашите бизнес имейли, включително:

 • 25 GB пощенска кутия
 • Outlook, уеб поща и мобилен достъп
 • Неограничен списък с групи, псевдоними и пренасочване
 • Архивиране на имейли

Microsoft 365

Създавайте имейли от бизнес класа, като избирате Microsoft 365 като хост на вашата електронна поща и оставайте синхронизирани винаги. Достъп до своите имейли, споделени календари и контакти от всяка точка, използваща вашето устройство, независимо дали е вашият компютър или мобилен телефон.

В случай, че загубите телефона си с всички ваши бизнес имейли на него, не се паникьосвайте! Все още имате възможност да изтриете имейлите дистанционно, за да запазите информацията за бизнеса си. Microsoft 365 ви дава свободата да персонализирате всеки свой имейл чрез създаване на персонализирани формати, използвайки името на вашия домейн и изображения и т.н..

Можете да изпращате файлове с размер до 150 MB, като използвате този хостинг по имейл. Той също така осигурява 100 GB място за съхранение, за да можете да съхранявате имейлите си с персонализирани изображения и формати. С директен администраторски център можете да управлявате по-добре имейлите си, включително създаване на нови акаунти, изтриване, създаване на персонализиран скрипт и т.н..

Microsoft 365 ви предоставя най-добрата филтрация срещу спам и анти-злонамерен софтуер, за да защитите имейлите си от потенциални киберпрестъпления. Освен това получавате и архивни функции и eDiscovery.

GoDaddy

Направете вечно впечатление на умовете на клиентите си, като използвате професионално изглеждащи имейли от GoDaddy което комплиментира вашия бизнес. Тя включва лесни за използване функции като контакти, календари, портал за уеб поща и задачи. Имейлите работят чудесно на широк спектър от устройства, включително компютри и мобилни телефони, и се синхронизират автоматично, за да актуализират вашите имейли.

GoDaddy включва стандартен за индустрията спам филтър, който ви осигурява чиста входяща кутия и може да блокира над 300 милиона потенциално вредни имейли всеки ден със своите антивирусни филтри и 256-битово криптиране. Той комбинира автоматизирани монитори за заплахи, усъвършенстван анализ на данни и специален екип от експерти по сигурността, които да предлагат най-високото ниво на сигурност.

Можете лесно да персонализирате своя имейл адрес, за да го направите привлекателен и уникален, за да се отличите в тълпата, но въпреки това да поддържате професионален външен вид с планове без реклами. Прегледайте съдържанието на вашите имейл прикачени файлове, преди да ги изпратите, използвайте портал за уеб поща, за да управлявате вашето онлайн пространство с персонализирани джаджи, включително спорт, време, новини и т.н..

Amazon Workmail

Amazon Workmail предлага сигурна и лесна за управление услуга за бизнес имейл, в допълнение към поддръжка за съществуващи приложения за мобилни и настолни клиенти. Осъществявайте достъп до вашите имейли, календари и контакти безболезнено, като използвате клиентските приложения по ваш избор, включително Outlook и други местни имейл приложения за Android или iOS, които поддържат протокола IMAP. Можете също така да получите достъп до тях с предпочитания уеб браузър.

Интегрирайте своите имейли безпроблемно с текущата си корпоративна директория. Той също така ви дава възможност да криптирате данни, заедно с неговото място за съхранение. Освен това можете да настроите оперативната съвместимост на Microsoft Exchange Server и да управлявате вашите потребители, ресурси и групи чрез SDK.

Amazon Workmail осигурява сигурност на корпоративно ниво на вашите данни чрез AWS Key Management Service. Тя ви позволява да получите пълен контрол върху имейлите и данните си и ви позволява да управлявате начина, по който искате. Дава 50 GB хранилище за вашите имейли и данни.

Fastmail

Fastmail ви позволява да създавате имейли за вашия бизнес, които могат да съответстват на вашия уебсайт, като предлагат лекота на персонализиране. Можете да управлявате интелигентно имейлите си, като използвате една входяща кутия, когато изпращате и отваряте имейли. Можете да споделяте имейл папки, контакти и календари с вашия екип за безпроблемен поток от информация и да планирате бързо срещите си.

Той предлага Topicbox, където вашите екипи могат да споделят ресурси и мнения и ви позволява да достигнете до целия екип на едно място. Можете също да създадете архива на вашата компания, като използвате тази функция и да я администрирате. С помощта на Fastmail можете да управлявате нивата на достъп до имейл и да използвате разширени настройки, за да запазите данните си защитени.

Изпробвайте 30-дневния му безплатен пробен период и след това изберете подходящ план според вашите изисквания.

Namecheap

Namecheap е бърза, надеждна и сигурна хостинг услуга, създадена специално за нуждите на вашия бизнес. Управлението на вашите имейли, календар, контакти и цялостния маркетинг по имейл е лесно без използване на тази услуга.

Можете дори да получите безплатна пробна версия на Namecheap в продължение на два месеца, за да изпитате ефикасността на тази платформа и след това да изберете план, за да продължите да използвате ползите от целия си бизнес. Той е бързо съвместим с вашите устройства, включително Android, Windows или iOS. Той предлага базирани на домейни имейли, унифицирана входяща поща, защита срещу нежелана поща, HTML подписи, достъп до POP3 или IMAP и безопасен достъп по имейл с всеки план.

Насладете се на безпроблемно и сигурно сътрудничество с вашия бизнес имейл, като споделяте имейли, контакти, документи, срещи, електронни таблици и списъци със задачи. Можете да очаквате висока производителност от хостинг услугата, че не е нужно да се притеснявате дали вашите имейли са отишли ​​до местоназначението или не, Namecheap се грижи за това!

Двуфакторното удостоверяване предлага допълнителна сигурност на имейлите ви, като същевременно запазва вашите идентификационни данни. Тя осигурява най-добрата сигурност чрез Universal 2nd Factor (U2F) и еднократна парола (TOTP).

заключение

Имейлът се развива с нови и иновативни функции, които ви помагат да общувате безпроблемно с клиентите и потенциалните си клиенти. Бизнес имейлите осигуряват не само професионално докосване до вашия бизнес, но и разширяват присъствието на вашата марка. С горепосочените хостинг услуги можете лесно да управлявате имейлите си, да защитите данните си и да изградите доверие на клиентите си.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me