Ha ezt a bejegyzést olvassa, azt feltételezem, hogy már van háziállat a házában. Van egy háziállam is. Tehát bízz bennem, pontosan tudom, mennyire aggódik a háziállat biztonságában.

Nem számít, mennyire képzett háziállat, mindig van esély arra, hogy elveszítik hazafelé vezető útjukat, amikor sétálnak vagy hajlamosak felfedezni a környéket. És ami lehet rosszabb, ha nem tudja, hol van a háziállat, ha nem otthon, ahol a legbiztonságosabb.   

Örülök, hogy a technológia annyira fejlett, hogy a háziállat helyének nyomon követése már nem olyan nehéz, mint néhány évvel ezelőtt.

Ma csak egy kis védő lépéssel biztosíthatja, hogy biztonságban vannak a rendelkezésre álló helyeken, anélkül, hogy messze sétálnának a kéznél.

A mai bejegyzésben soroljuk fel az Ön számára legmegfelelőbb kedvtelésből tartott állatok nyomkövetőit, amelyek segíthetnek abban, hogy szerető barátját ott tartsa ott, ahol a legjobban tartozik.

Vontató

Vontató egy GPS nyomkövető, amely lehetővé teszi háziállatod mozgásának követését bárhonnan, bárhová is megy.

Ez a fantasztikus termék egy gallér, amelyet a háziálla nyakába kell helyezni. Ezután telepítheti a nyomkövető alkalmazást telefonjára vagy böngészőjére, hogy megtudja, hol vannak.

Vontató, kisállat-követő

Az alkalmazás könnyen letölthető mind a Google Play Áruházból, mind az App Store-ból. A termék szuper felhasználóbarát, és tartozunk annak a csúcstechnológiának, amelyhez építették.

A Tractive GPS nyomkövető segítségével a lehető legpontosabban és megbízhatóan megismerheti háziállatának tartózkodási helyét. És ez nem csak a hátsó udvarra korlátozódik, hanem a világ bármely részére is.

Ez az eszköz macskáknak és kutyáknak egyaránt elérhető. Tehát, függetlenül attól, hogy melyik a birtokában, a Tractive mindig ott van, hogy megóvja kedvtelésből tartott állatait azáltal, hogy állandó felügyeletét mindenkor biztosítja.

Beállíthat egy meghatározott biztonságos területet is az alkalmazásban. Tehát minden alkalommal, amikor kedvtelésből tartott állata túlmutat, az alkalmazás azonnal értesítést küld riasztási üzenettel. Ez minimalizálja annak lehetőségét, hogy tudatlanul elmészkedjenek, mert ott vagytok, hogy visszaszerezze a biztonságos talajába.  

Hüvely

Az Hüvely egy újabb fantasztikus, könnyű, teljesen vízálló kisállat-nyomkövető, amellyel soha nem kell elvesztenie háziállatát. A Pod lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a háziállat minden egyes mozdulatát. Csak kösse össze az újrafelhasználható hevedert a nyakában, és telepítse az alkalmazást a mobiltelefonjára.

Ez az. Most már ellenőrizheti kedvencének tevékenységét, és követheti őket, bárhová is megy. Ez nem csak megadja kedvencének élő helyét, hanem tárolja minden egyes mozgását az elmúlt 24 órában.

Pod, Pet Tracker

Több biztonságos zónát is létrehozhat, hogy minden alkalommal értesítést kapjon, amikor elhagyja ezt a helyet. A Pod segítségével rögzítheti háziállata tevékenységeit, miközben a parkban vagy a környéken játszanak.

Girafus

Ez egy hatalmas.

Egy alkalmazásban akár 4 különféle háziállatot követhet nyomon, és figyeli, hol pontosan vannak a pillanatban. Ez az eszköz macskák és kutyák számára egyaránt elérhető.

Kisállatkövető, Girafus

Az Girafus a biztonságos 2,4 GHz-es RF technológiát használja, így soha nem kell aggódnia, hogy zavarhatja más vezeték nélküli eszközök szolgáltatásait. Ez azt jelenti, hogy biztonságosan használhatja annyi más eszközzel, amennyit csak akar.

A Girafus vízálló és intelligens alvó üzemmóddal rendelkezik, amely hosszabb élettartamot biztosít az akkumulátor számára. A telepítés is könnyű. Csak add hozzá a cellákat, és kapcsolja be az eszközt. Tessék. Használatra kész.

Kippy

Kippy egy újabb lehetőség, amelyet érdemes megnézni. Ezt a fantasztikus GPS-követőt ugyanúgy használják, mint a fentiekben. A Kippy a háziállat élőhelyének megadásától a mozgás múltbeli nyomon követéséig mindent megtesz, amire szüksége van, hogy biztonságban érezze magát..

Kisállatkövető, Kippy

Ezzel a készülékkel különféle tippeket is kaphat arról, hogyan lehet egészségesebb és hosszabb életet élni. Ezután hagyhatja, hogy kedvtelésből tartott állatainak tegyen elemeket annak biztosítása érdekében, hogy örökké alkalmasak maradjanak.

A Kippy alkalmazást telepítheti mobiltelefonjára, táblagépére vagy akár laptopjába is, bárhogyan gondolja, hogy könnyedén hozzáférhet kedvencének helyéhez és tevékenységeihez..  

Weenect

Weenect a tökéletes eszköz kutyájának, ha hajlamos túl sokat futni a környéken. Ez nem csak növeli az elvesztés esélyét, hanem növeli a jólét és biztonság iránti kíváncsiságát is, ha nincs időben otthon.

Mivel a Weenect mellett áll, búcsút vállalhat minden aggodalmáért, mert tudja, hogy pontosan hol van háziállat, miközben kalandutakán jár..

Pet Tracker, Weenect

A Weenect edző vibrátort is hozzáadott a készülékhez. Tehát felhasználhatja arra, hogy hagyja a kutyának az étkezés idejét, vagy sétáljon, ha csak hagyja, hogy az eszköz rezegjen a gallérban..

Trackimo Mini

Trackimo egy újabb ragyogó lehetőség, amelyet megnézhet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy soha nem kell részt vennie a háziállatok között. Ez egy 139 dolláros eszköz, amely zökkenőmentesen követi kutyájának vagy macskájának a valós idejű helyét, bárhol is legyen..

Kisállatkövető, Trackimino

A Trackimo GPS Tracker a GSM mobiltelefon-hálózatot használja az összes információ elküldésére a GPS nyomkövetőről az alkalmazásra az interneten keresztül. Mindaddig, amíg az internet és a nyomkövető a kezében van, biztos lehet benne, hogy háziállatának biztonságban van és visszatér a legbiztonságosabb otthonába.

Szerezd meg ezt a nyomkövetőt, és élvezze minden időt szerető barátjával.

Pawtrack

Csakúgy, mint ez a név sugallja, ez egy mancskövető, hogy biztosan tudja az aranyos macska pontos helyét. Ez eszköz kifejezetten a macskák és a macskák szerelmeseinek szánták, hogy minden alkalommal biztonságban érezzék magukat.

A wifi-beépített és a wifi-jeladó könnyűszerkezetes eszköz a macska nyakában ül, és megmutatja helyüket a monitoron, amely az internethez csatlakozik..

Kisállat-követő, Pawtrack

Ehhez nem kell külön megvásárolnia a monitort. Csak egy telefonképernyő, egy táblagép-képernyő vagy akár egy laptop vagy asztali számítógép is elég jó a cél eléréséhez. A hevedert igényei szerint beállíthatja úgy, hogy bármilyen korú macskánál használható legyen.

Getfindster

Biztos vagyok benne, hogy imádni fogja a GetFindster alkalmazást eszköz a háziállat biztonsága érdekében. Ez az eszköz ingyenesen elérhető, és az Amazon, a Yahoo, a Techcrunch és a PetGuide.com a legkeresettebb kedvtelésből tartott állatok tartózkodási helyének és aktivitásának nyomkövetőjének hívta..

Pet Tracker,

Ennek a nyomkövetőnek és az alkalmazásnak a használatához nem is kell fizetnie előfizetési díjat. A legjobb az, hogy a nyomon követéshez nem is szükséges hálózati lefedettség. Az öv teljesen vízálló, így még ha a kedvtelésből tartott állatok véletlenül is nedvesítik meg, továbbra is nyomon követheti őket a monitoron.

A Getfindster lehetővé teszi a háziállat helyének megosztását más felhatalmazott tagokkal is, arra az esetre, ha úgy gondolja, hogy közelebb áll egy másik tag helyéhez.. 

Síp

Síp éppen okosabbá tette a helymeghatározást. Ez az eszköz nem csak egy Bluetooth tracker. Ennél több. Míg a szokásos síp akár 50 méter távolságon is képes nyomon követni háziállatát, addig a Whistle 3 készülék akár 3000 mérföld távolságra képes követni. Ez egy jelentős távolság, nem igaz?

Kisállatkövető, síp

Kiválaszthatja azt is, hogy hogyan szeretne értesülni a kedvtelésből tartott állatok helyéről. Annyi lehetősége van erre. Választhat úgy, hogy e-mailt, szöveges értesítést és minden egyéb lehetőséget elnyer, amikor elmenekülnek a virtuálisan létrehozható biztonsági kerítéstől..  

Ez csak néhány szolgáltatás. Még több van rajta. Tehát szerezze be most a nyomkövetőt, mutassa be magát, és örökké biztonságban érezze magát háziállatával.

Linkakc

Az Linkakc Lehet, hogy a háziállat első okostelefon valaha. Csakúgy, mint a telefonjaink biztonságosabbnak érzik magukat, biztonságosabbnak érzik magukat a kutyája számára, amikor ez a csodálatos eszköz vele rendelkezik. 

Csak 20 dollárért érdemes megvenni a Linkakc-t, tekintettel arra, hogy mennyire védett érzi magát kutyája iránt.

Ez egy kicsi, könnyű és divatos gallér, kétféle minőségben kapható. Választhat a barna bőrből vagy a fekete nylonból, attól függően, hogy melyiknek gondolja jobban.

Kisállatkövető, link

Ezenkívül rögzítheti az összes kalandtúráját, sétáját és apró pillanatait, amelyeket megoszthat háziállatával, és örökre kincselheti őket, hogy élvezhesse.

Mytabcat

Ez az, hogy megvédje a macskáját. Több ezer macskatulajdonos bízott benne, ez az eszköz egy igazi védő, amelyet szeretni fog használni. Csakúgy, mint a listán szereplők, tedd a gallérra a macskád nyakát, és figyeld a mozgását bárhonnan.

Kisállatkövető, Tabcat

Mi lehet jobb érzés, mint tudni, hogy macskája olyan helyen van, amelyben nem kell aggódnia. És ha elmegy, akkor a nyomkövető ott van, és elmondja neked, hogy ideje elmenni azért, hogy megvédje.

Rajtad a sor

Ezek voltak azok a kedvtelésből tartott állatok nyomon követői, amelyek segítségével a legjobb barátját ott tarthatja ott, ahol a legbiztonságosabb. A fentiekben felsorolt ​​összes terméknek internet-kapcsolatra van szüksége a legjobb teljesítmény érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me