A modern világ megváltoztatta azt, ahogy az emberek érzékelik a normál élet fogalmát. Vegye ki egy kis időt, és nézz körül.

Hogyan néz ki a „normál” kép??

Mindenki annyira elfoglalt a kis világában, hogy elfelejti kitalálni, mit keres az életből.

Annyi időt töltenek keményen dolgozik, hogy megfeleljenek a jövőbeli utópikus világnak, hogy öntudatlanul hajlamosak kihagyni jelenét. Minden idő eltűnt az aggasztó tendenciák folyamatos ciklusában. Egyáltalán nincs ideje pihenni vagy megfontolni az életet, mert mindig úgy futsz, mint az apró, elfoglalt hangyák.

Ennek eredményeként oly sok egészségügyi kérdés sújt, jóval azelőtt, hogy fel kellett volna mutatniuk. Bizonyos értelemben ezek a stresszes időpontok csak katalizátorként szolgálnak, hogy rosszabbá tegyék a mentális és fizikai állapotát. Az emberek ma már magas vérnyomás (a magas vérnyomás ellenőrzésére szolgáló intelligens eszközök listájának megtekintése), cukorbetegség, depresszió és bármilyen áldozata, jóval azelőtt, hogy megérintették a középkorú számot.

Szóval mi a megoldás?

Természetesen nem engedheti meg magának, hogy ideálisan ült és nyugodjon. A világ előrehaladtával előre haladt, hogy ezt megtehesse. Az egyetlen módja annak, hogy megbirkózzunk azzal, hogy fizikailag és szellemileg is elegendő képességet tudunk viselni, hogy lépést tudjunk tartani a versennyel anélkül, hogy veszélyeztetnénk a már meglévőket..

És mi lehet jobb megoldás, mint hogy csak 10-20 percet töltsön el meditációra?

A meditáció hatalma, hogy nyugodt és koncentrált maradjon, tagadhatatlan. Ez nem csak segít elérni, amit akarsz, hanem növeli az önbizalmát is, mert pontosan tudja, melyik irányt követi.

Nézzük meg a legjobb eszközöket és alkalmazásokat, amelyek a legjobb barátok lehetnek, amikor a boldogság elérése érdekében tervez egy állandó, sima és nyugodt életet.

múzsa

múzsa kiváló eszköz, amely segít megnyugtatni elfoglalt elméjét. Ez a modern fejpánt Bluetooth-on keresztül csatlakozik a mobiltelefonhoz, és órákig képes meditálni. Ha problémája van a meditációval, akkor a Muse az az eszköz, amelyet azonnal meg kell próbálnia.

Múzeum, meditációs alkalmazás, meditáció

Miután telefonja csatlakozik a fejpánthoz, elindíthatja a letölthető Medé meditációs alkalmazást. Most lazítson csukott szemmel. Úgy működik, mint az agy jeleinek mérése, akárcsak a pulzusmérő. Ezután felismeri az agy aktivitását kalibrált érzékelőivel és az megnyugtató műveletekkel.

Az alkalmazás lehetővé teszi a haladás nyomon követését is, így pontosan tudja, mi az eredménye. A fejpánt folyamatosan használható 5 órás szakaszon, feltöltve.

Kölcsönözheti ismerősének vagy családjának, mert nem korlátozza felhasználását egyetlen felhasználóra.

A Muse alkalmazás kompatibilis mind iOS, mind Android eszközökkel. Tehát kipróbálhatja most, függetlenül attól, hogy milyen készüléket használ.

Éneklő tál szett

Az ősi éneklő tál készlet A technika a gyógyulás és a meditáció egyik legrégebbi módja. Ez a készlet felhasználható a jóga, a meditáció elősegítésére, a felbukkanó csecsemők és csecsemők megnyugtatására, gyógyító gyakorlatokra és más célokra. A készlet lejátszása egyszerű.

Meditációs alkalmazás, meditáció, jóga

A tálat bal kezén kell tartania, és a fa kalapács segítségével koppintson a tálra a melegítéshez. Most menjen az óramutató járásával megegyező irányba, és továbbra is dörzsölje a tál külső szélét. A legnyugtatóbb hangot fogja hallani, amely úgy érzi, mint a két harmonikus felhang távoli visszhangja.

Ez a tálkészlet 39,97 dollárba kerül, és élénk selyempárnával rendelkezik a készletéhez. Nagyszerű ajándék lehet egy családnak vagy egy barátnak is. Minden egyes terméket kézzel választ ki és ellenőriz a vállalat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e hibája.

Nyugodt

Ahogy a neve is sugallja, Nyugodt az egyik vezető meditációs alkalmazás, amely friss és nyugodt marad az elmédben. Ez egy komplett csomag, amely tudatában és testében figyelmeztet az élet állandóan változó tendenciáira.

Akár gondja van meditációval, zavart alvási szokásokkal, a célkitűzéseire összpontosítva vagy fizikailag erőteljesen tartózkodó, a Calm a legjobb megoldást kínálja minden gondja elhárítására.

Múzeum, meditációs alkalmazás, meditáció

Először ingyenesen kipróbálhatja. Ha elégedett az eredményekkel, akkor menjen tovább, és szerezze be a prémium verziót. Felfedezheti az Alvási Történetek teljes könyvtárát, amelyet hetente frissítenek, nyugodt testprogramokat, több mint 100 vezetett meditációt tartalmaz, amelyek foglalkoznak a szorongással, a stresszel, az alvással, a kapcsolatokkal és még sok másnal..

Érdemes minden fillért fizetni rá.

 Omvana

Az első dolog, ami engem felizgatott ezt az alkalmazást, a névben az „Om”. Az ‘Om’ hang jelentőségét a meditációban nem kell megemlíteni. Ez jelzi a valóság lényegét és a belső én tudatos ébredését. Az Omvana tökéletes partner lehet abban, hogy többet megismerhet önmagáról, és segít belépni az élet és a valóság mélyebb igazságához..

Múzeum, meditációs alkalmazás, meditáció, Omvana

Rengeteg világszínvonalú meditációs pálya gyűjteménye, amely nem csak a legérzékenyebben ébreszt téged, hanem segít a fókusz, a béke, az alvás és a megvilágosodás kezelésében is. A legjobb az alkalmazásról, hogy azonnal elkezdi használni, anélkül, hogy bármit fizetne. Csak annyit kell tennie, hogy rendelkezik okostelefonjával és internetével, és jól érzi magát.

headspace

A listánk következője a headspace Alkalmazás. Töltse le ezt az alkalmazást az okostelefonjára, vagy regisztráljon online, és ma elkezdheti meditálni. Próbálja ki az alkalmazást mindössze három hétig kudarc nélkül, és nézze meg, hogyan változtatja meg az életét. Azok az útmutatók, amelyekhez az alkalmazáson keresztül hozzáférhet, úgy működhetnek, mint a stressz elleni küzdelem, hogy azonnal növeljék a fejed.

Múzeum, meditációs alkalmazás, meditáció, fejtér

Andy Puddicombe volt szerzetes szakértői útmutatásai nagy segítséget nyújthatnak, ha úgy érzi, hogy valami miatt stresszt szenved, vagy nyugtalannak érzi magát. Valójában ez nem olyan véletlenszerű beszéd, amely ideiglenesen felidézhet téged. Ezek a tudomány által támogatott egyszerű technikák, amelyek kiképzik az elmédet, hogy egészségesebb és boldogabb életet éljen.

Ha most letöltötte, akkor kedvezményes áron is felhasználhatja újévi ajándékként.

Buddhify

Ez meditációs alkalmazás nem igényel többletidejét a már elfoglalt napokban. Mint sok meditációs alkalmazás, nem kell különválasztania a meditációs időt a munkaidőtől. Mivel ezt az alkalmazást bármikor használhatja, bármikor, bármilyen tempóban, amelyben tartózkodik.

Meditáló alkalmazás, Meditáció, Buddhify

Az alkalmazás használatához nem kell fizetnie előfizetési díjat. Egyszeri díjat számít fel, amely nagyon minimális és megfizethető az Ön számára. Az alkalmazás feltalálója egyesítette személyes meditációs tapasztalatait a fejlődő technológiával, hogy segítsen az embereknek valami mélyebb és értékes dolgot szerezni.

Töltse le ezt az alkalmazást az iOS vagy az Android készülékre, mivel mindkét eszközön elérhető.

Belső egyensúlyi edző

Ha az utóbbi időben kissé szétszórt, túlterheltek és szorongók, Belső egyensúlyi edző lehet a legjobb választás, hogy jobban érzi magát. A belső egyensúly-technológia úgy működik, hogy elemezte a pulzusszámát és megérti az elméd érzelmi állapotát. Ez kiképezi egy nagyon hatékony fiziológiai állapot létrehozását, amelyet HRV koherenciának hívnak. Ez segít megtisztítani a fejét és növelni az érzelmi megnyugtató képességet.

Belső egyensúly

A szívritmus elemzésével a lehető legjobban megértheti érzelmi állapotát. A Belső Egyensúly pontosan segít ebben. Tehát próbáld ki most, és nyerd vissza egyensúlyát, és újítsd meg felértékelésed és együttérzésed.

Álom Mester

Az alternatív orvoslásról a Deepak Chopra nem kell megemlíteni. Ő felajánlja a legmegfontosabb megoldást, és egyidejűleg segít megoldani a problémáit. Övé Álom hullámzó Ez az eszköz egy újabb megoldás az emberek számára, akik békét és stabilitást keresnek életükben.

Dream MAster

Ez az eszköz több mint 80 beépített programból áll, amelyek segítenek az alvásban. Ezek a stressz, szorongás és kikapcsolódás programjai, meditációs programok, álmodozás, alvás, megváltozott állapotok létrehozására, sőt energiát nyújtó programok. Ezeknek a programoknak a sokát Deepak Chopra mondja el.

Ezt a terméket csak 349 dolláron használhatja fel.

Insight Timer

Insight Timer megkönnyítette a meditációt, mint gondolnád. Ezzel az alkalmazással létrehozhat egy gyönyörű környezetet a meditációhoz és a nyugalomhoz. Tehát csatlakozhat az Insight Timer közösséghez, és tagja lehet annak a több ezer tagnak, akik több mint egymillió órán keresztül meditálnak.

Meditációs időzítő

Választhat a mélyen nyugodt harangok közül az alkalmazásban. Az alkalmazás időzítője segít Önnek megismerni időtartamát, sőt lehetővé teszi, hogy beállítsa a riasztást, hogy felébresztjen. Az időzítő nyugodtan működik a háttérben, és nyomon követi az ülést.

A Mindfulness App

Mindfulness app

Javítsa meg szellemi és fizikai jólétét a Mindfulness app. Miután megszerezte ezt az alkalmazást a telefonján, bárhonnan elérhető.

3–30 percig tartó, irányított és csendes ülésen való részvétel után érezze a különbséget. Az alkalmazás készítői annyira szívesen fejlesztették szellemi jólétüket, hogy még egy emlékeztetőgombot is felvetettek, hogy emlékeztessenek arra, hogy miként kívánja koncentrálni. Próbálja ki most, és mondja el, hogy tetszik.

Következtetés

A fent felsorolt ​​források kiváló eszközök és alkalmazások szellemi és fizikai jólétük javításához. Reméljük, tetszik a gyűjteményünk. Ha van egy másik alkalmazás vagy eszköz, amelyet már használ, mondja el nekünk az alábbiakban szereplő megjegyzésein keresztül. Ha ez jó, akkor érdemes egy esélyt, hogy a posztunkban legyen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me