Aki nem akar egészséges életet élni?

Mindenki csinálja!

De hogyan tudja biztosítani, hogy mindenki megfelelő és jól működjön, és minden veszélyes betegségtől mentesen éljen? Különösen akkor, ha annyira elfoglalt vagy, hogy sietve próbáld ellenőrizni a napi teendők listáján szereplő összes négyzetet, ami természetesen megismétli végtelen ciklusában.

Alig lehet időt találni arra, hogy orvosa megbizonyosodjon arról, hogy az Ön fitneszképessége – ilyen elfoglaltságos ütemezés esetén minden nap vár rád.

Szóval mi az alternatíva? Ez a cikk róla szól.

Ma van egy olyan eszközlista, amelyek az egészségét figyelemmel kísérhetik. Ezeket az egészségügyi nyomkövetőket a legfejlettebb technológiával tervezték, hogy nyomon tudja követni a mindennapi életét. Minden alkalommal, amikor hibát észlel, azonnal értesíti Önt, hogy a szakember azonnal láthassa, amikor erre szükség van.

EKG Gárda

EKG Gárda egy hordható szív- és egészségügyi monitor, amely folyamatosan figyeli Önt, hogy kiváló egészségét biztosítsa. Ha ezt a készüléket a testén viszi, akkor nem csak azt, hogy ellenőrizze a pulzusát, a testhőmérsékletet és az alvási szokásokat, hanem lehetősége nyílik kezelni a stressz szintjét, ellenőrizni a testtartást, és még sok minden mást.

Egészségügyi nyomkövető, EKG őr

Csak helyezze az eszközt a test bármely részére, és folytassa a mindennapi tevékenységet. Ez részletes betekintést nyújt a testébe, miután követte tevékenységeit, alaposan elemezve az Ön számára. Az alkalmazás letölthető az iOS-okba vagy az Android-ba, és a telefon képernyőjén ellenőrizheti az eredményeket.

Templomtorony

Templomtorony egy intelligens egészségügyi nyomkövető, amely csak 49 dolláron kapható. Ha úgy gondolja, hogy egy hatalmas eszköz, amelyet körül kell vinnie, tévedsz. A Spire egy apró, egészséges egészségügyi címke, melyhez egy okostelefonjára letölthető alkalmazás tartozik.

Egészségügyi követők

Csak annyit kell tennie, hogy a címkét rögzíti a ruhákon, amelyeket legjobban visel, és a ruháit úgy használja, mint általában. A ruháid még készen állnak arra is, hogy a mosodába menjenek, a hozzájuk csatolt címkével. Pontosan úgy fog működni, mint a mosás előtt. Ezeket a címkéket szintén nem kell újratölteni, mert az akkumulátorokat ingyen kicserélheti, ha elhalnak.

Most, amikor a mellékelt címkével ellátott ruhát visel, a pulzusszám, az alvásmintázat stb. Megfigyelésével működik, és azelőtt cselekszik, hogy a test tüneteket mutatna. Ezután részletes betekintést kaphat az egészségéről a monitoron, ahol telepítette az alkalmazást.  

Withings

Withings egy másik intelligens egészségügyi társ, amelyet az egészséges és boldogabb jövő érdekében meg kell fontolni. Ez a tökéletes partner abban, hogy hagyja, hogy a megfelelő lépéseket tegye egészségének megőrzése érdekében. A súlya, az alvási szokások, a pulzusszám és még sok minden más nyomon követéséig az Withings számos olyan lehetőséget kínál, amelyek segítségével megismerheti testének minden részletét..

Minden héten állítson be célokat, és tegye a Withingsot erre emlékeztetõvé, hacsak nem éri el. Egyszer meg is jutalmazta magát, hogy motiváltsá váljon. Arra is ihletet kereshet, ha kapcsolatba lép barátaival vagy családjával az alkalmazáson keresztül.

Egészségügyi követők

Nem csak ez, hanem a gyermeke egészségi állapotának nyomon követésére is szolgál, és terhesség ideje alatt edzőt is kínál. Figyelemmel kísérheti alvásmintáit is, és ellenőrizheti, hogy a Withings segítségével optimálisan ébred fel – hogy mindenki frissen kezdje a napot.

Ezenkívül egyéb lényeges információkat is nyújt a testéről, például hőmérsékletet, vérnyomást stb. Ez csak néhány jellemző. Több van, amit kínál.

FitBit

Próbáld ki a FitBit egészségügyi nyomkövető, és távol maradjon az egészséggel kapcsolatos minden feszültségtől. Ezt a hordható nyomkövetőt a „Wearables” 2018-as trackerévé választotta. Ez azt jelenti, hogy fantasztikus eszköz, és az emberek imádták annak jellemzői és könnyű kezelhetősége miatt..

Viselheti úgy, mint egy szokásos órát, és átfogó betekintést kaphat fitneszéről és egészségéről. Az óra akár hét napig is használható az akkumulátor újratöltése nélkül. Fejlett pulzusszám-érzékelőjével és algoritmusával releváns betekintést nyerhet a szívébe is.

Egészségügyi követők

Azt is megmondja, hogy pontosan mennyi kalóriát éget el minden nap. És természetesen, mint a legtöbb más egészségügyi nyomkövető, ez is nyomon követi az alvásmintát, a valós idejű pulzusszámot és még sok minden mást.

Ha nő vagy a FitBit felhasználó, jó hírünk van az Ön számára. Távolítsa el az összes női alkalmazást, mert az egészet lefedi. Az időszakos ciklus követésétől az ovuláció és a termékenységi ablak becsléséig az intelligens FitBit mindent megtesz az élet jobbá tétele érdekében.   

Moovnow

Moov most a következő a listán. Ez egy rendkívül könnyű és megbízható bőrpánt, amelyet a csukló vagy a láb körül viselhet, bárhol kényelmesebb is.

A Moov Now biztosítani akarja, hogy soha ne kelljen túl sokat stresszelnie ahhoz, hogy megfelelőnek tartsa magát. Tehát felhasználhatja valós idejű edzések megszerzésére az fitnesz és az egészséges test számára. A víz- és porálló szalag akkumulátorának élettartama akár hat hónap is lehet.

Egészségügyi követők

A zenekar folyamatosan figyeli, hogy milyen gyakorlatokat végez. De ami a legfontosabb: figyeli a testtartásokat. Mivel a létrehozása mögött álló csapat szerint az edzésmód fontosabb, mint a gyakorlatok. Ez annak biztosítása, hogy a folyamat során ne sértse meg magát.

Amint helytelen testtartást észlel, az alkalmazáson keresztül értesíti Önt, hogy telepítenie kell az okostelefonjára. Ezenkívül segít megtanulni a helyes testtartásokat, amíg a kereskedelmi malomban dolgozik, vagy fedett kerékpározás, úszás stb. Közben.

Motiv Ring

Az Motívum gyűrű egy újabb ragyogó termék, amelyet érdemes megnéznie. Ahogy a név is említi, ez a termék egy egyszerű gyűrű, amelyet az ujján kell viselni, hogy megtudja, mi történik pontosan az egészségével.

Ez egy minimalista kialakítású, intelligens, mégis egyszerű gyűrű, 7 különböző méretben kapható. Bármikor hordhatja, éjjel-nappal, még úszás közben is. Teljesen vízálló és egyéves garanciával is rendelkezik.

Egészségügyi nyomkövető, Motiv Ring

A gyűrű figyeli az összes fizikai tevékenységet, és tükrözi az alkalmazásban elért eredményeket. Ha nem testmozgásban részt vevő ember, akkor azonnal észreveszi a szervezetben bekövetkezett változást, amint eléri az edzőtermet, vagy akár gyors utat indít az utcára..  

Ez még az elalvás és a felébredés idejét is követi. Ez automatikusan megtörténik, és a működés megkezdéséhez nem kell semmilyen lépést tennie.

Teljes egészségügyi készlet

Az Teljes egészségügyi készlet figyeli, nyilvántartja, elemzi és biometrikus betekintést nyújt az egészségéről a klinikai minőségű pulzus-oximéter segítségével. Ezután az adatok szinkronizálódnak, és letöltésre kerülnek az okostelefonjára, amelyen a mellékelt alkalmazást használja.

Egészségügyi követők

A készlethez USB-kábel, Shoepod, cipőcsipesz és három különböző színű szalag tartozik. A hevederek nagy akkumulátor-élettartamot mutattak és gyorsan tölthetők, így azonnal újra felhasználhatók.

A készlet használata egyszerű, és segít az edzések testreszabásában, hogy a lehető legnagyobb hasznot nyújtsa belőle. Az alvásmintát és az összes többi tevékenységet nyomon követi annak biztosítása érdekében, hogy pontosan tudja, hogyan működik az egészsége.

Levél csakra

Az Levél csakra egy gyönyörű ékszer, amelyet kifejezetten azoknak a nőknek terveztek, akik a legdivatosabb módon akarnak vigyázni magukra. Ez nem csak az intelligens ékszerek, amelyek azonnal javítják a megjelenését.

Kétféle stílusban kapható – egy a Rose Quartz kővel, amelynek célja, hogy elősegítse a saját és mások iránti pozitív kilátások megjelenését. A másodikat az Oxyn-rel tervezték, amely megvédi Önt a negatívumoktól és segít összpontosítani és kiegyensúlyozott maradni.

Egészségügyi követők

Ezt felhasználhatja nyakláncként vagy csipeszként, és hagyhatja, hogy wellness-követőként működjön, és felhasználja a természetes energiát, hogy pozitív és boldog érzésű legyen. Az akkumulátorok újratölthetők és legfeljebb 6 hónapig használhatók cseréjük nélkül. Vízálló, és az alkalmazás kompatibilis mind az iOS, mind az Android.

Garmin Fitness órák

A gyűjtemény több mint 20 fitness órájával, Garmin már egy ideje az iparágban van, és még nem kell csalódniuk. Óráik különböző divatos stílusban érkeznek, és mindegyik jellemzője teljesen lenyűgöző.

Például a legújabb kiadásuk az úgynevezett Venu olyan funkciókkal rendelkezik, mint:

 • GPS-alapú
 • Több mint 20 előre telepített sportalkalmazás
 • Figyelemmel kíséri az energiaszintet
 • Követi nyomon a stressz szintjét, és javításokat javasol, mint például a nyugodt légzés
 • Nyomon követi a menstruációs ciklusokat
 • Emlékeztet arra, hogy hidratált maradjon
 • Segít javítani a légzési mintát
 • Figyelemmel kíséri az alvását a jövőbeli javulások érdekében
 • Figyelemmel kíséri a pulzusát
 • Teljes sor edzéseket szórakoztató animációs stílusban
 • A teljes feltöltés után 5 napig is tarthat

Mindezen kiváló szolgáltatások mellett hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem drágák. Igen, vannak, de a funkciók teljesen kitöltik ezt. Röviden: az óráján belül hozzáférhet minden egyes egészségügyi és életmóddal kapcsolatos információhoz.

Következtetés

Ezek voltak azok az egészségügyi és fitnesz-követő eszközök, amelyeket érdemes használni, hogy erős és egészséges maradjon. Ezen eszközök használatának a legnagyobb előnye, hogy megismerkedik a test legkisebb szövődményeivel, még mielőtt a test megmutatná a tüneteket.

Tehát nem csak folyamatosan figyeli magát, hanem megszabadul minden szenvedéstől is, amely egyébként felbukkanna. Mivel a megfelelő eszköz mellett áll, mindig az egészségére összpontosíthat, és az elővigyázatossági intézkedéseket azonnal elvégezheti, amikor erre szükség van.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me