Знаете ли, че можете да създадете своята визуална автобиография за Безплатно? Изграждането на визуална автобиография е забавно и увеличава вашата марка. Ето моят най-добър избор и се надявам, че ще ви впечатлят.

Като алтернатива можете да научите как да направите професионална автобиография, подготовка за интервю, лична марка, писане на мотивационно писмо и т.н. от Дейвид Джоунс на Удеми.

Resumonk

Създайте красива резюме с Resumonk от четири безплатни шаблона. Както обикновено, можете да импортирате профила от LinkedIn и възможността да го изтеглите в PDF формат.

resumonk

По подразбиране можете да добавите информация за контакт, обобщение, опит, образование & умения. Ако обаче искате да добавите някои, още тогава имате възможност да добавите раздел, в който да поставите въображението си.

Ineedresu.me

Ineedresume е строител на автобиография, в който въвеждате цялата необходима информация като мотивационно писмо, резюме, опит, проекти, образование, умения и получавате професионално резюме готово след минута.

Zety

Най- Zety онлайн резюме строител ще ви позволи да създадете автобиография с печеливша работа след 5 минути. Получавате десетки шаблони и стотици цветови схеми, от които да избирате.

Плюс това, вградените съвети и експертните съвети ще ви помогнат да напишете перфектното резюме. Има още! Създателят на автобиографията на Uptowork ще ви каже кога рекрутерът изтегля автобиографията ви, така че знаете точно какъв е състоянието на вашата кандидатура.

Zety не е напълно БЕЗПЛАТНА. Това обаче е за Geekflare публиката. Използвайте „ZgyI50xW“; кодът за отстъпка по време на касата, за да получите премия план е БЕЗПЛАТНО.

Готино, нали??

Resumeup

Създайте печеливша резюме с Resumeup.  Тя ви позволява да създадете привлекателно визуално оформление на вашия професионален опит и личност.

resumup

Резюме от CANVA

Canva има много страхотни инструменти за създаване на красиви изображения, включително Resume. Има повече от десет шаблона, които можете да използвате безплатно, за да визуализирате данните си за резюме.

Хубавото на CANVA е, че можете да изтеглите автобиографията си във формат PDF, PNG или JPG.

Canva-автобиография

Kick Resume

Създайте невероятно резюме и мотивационно писмо за минути с Kick Resume. Повече от 300 000 търсещи работа се доверяват на възобновяване на автобиографията и можете да избирате шаблони от професии като администрация, счетоводство, банково дело, автомобилостроене, юридически технологии и др..

kickresume

Atbox

Atbox ви позволява да създадете перфектно възобновяване във формат PDF и опция за избор от няколко професионално изглеждащи шаблона. Можете да импортирате необходимата информация от социални медии като Google, Facebook или Twitter.

поразително

поразително конвертирайте вашия LinkedIn профил в уебсайт, като вземете цялата информация, която имате на LinkedIn. Така че, ако вашият профил в LinkedIn е завършен, продължете напред и направете впечатлението си онлайн с Strikingly.

CakeResume

CakeResume е редактор с плъзгане с плъзгане, където можете да персонализирате информацията, оформлението, изображенията, социалните икони, цветовете и всичко, за да направите перфектно възобновяване. След като сте доволни, можете да ги изтеглите в PDF формат.

Maker Slate

Като разработчик или дизайнер, трябва да покажете своя проект, умения и Maker Slate, за да ви помогнете да ги организирате. Можеш да видиш Maker Slate в действие.

Визуално CV

Доверен на повече от 3 милиона души.

VisualCV ви позволява да извличате данни от LinkedIn или да въвеждате ръчно. Независимо дали сте по-свежи или на ниво C, вие ще създадете перфектното си възобновяване за минути.

Има повече от 20 шаблона, за да можете да започнете с това, което харесвате.

Стандартно резюме

Стандартно резюме ви позволява да импортирате профила LinkedIn или ръчно, като качите PDF файл. След като приключите с персонализирането, можете да ги изтеглите в PDF формат или просто да споделите връзката за възобновяване на рекрутер. Стандартното резюме може да бъде разгледано на работния плот или мобилен.

Отзивчиво CV

Отзивчиво CV ви позволява да създадете първото си впечатление с впечатляващо резюме, като го създавате ръчно или импортирате данни от LinkedIn.

Инструментът за възобновяване на работа се предлага с незабавен преглед, така че не е необходимо да запазвате и опреснявате страницата, за да видите как изглежда.

Onlineresume.us

Покажете пълния си потенциал, като създадете възможно най-доброто CV чрез техните разрушителни онлайн резюмета и привлекателни PDF шаблони!

Предимството на онлайн резюмето е, че можете да включите повече опит и по-дълги описания, които може да не се вписват в традиционна автобиография.

Има много уникални онлайн шаблони за възобновяване, от които да избирате, и onlineresume.us продължава да качва повече. Можете дори да създадете споделена персонализирана връзка и QR код, който да включите във вашето CV на хартия, за да свържете потенциални работодатели с вашето уникално онлайн резюме.

Resume.io

с Resume.io, можете да създадете собствена професионална автобиография в рамките на няколко минути. Те разполагат с тона предварително направени шаблони, от които можете да избирате, и тези шаблони следват „правилата за възобновяване“, за които е необходимо всяко качество, за да е възможно да ви наемат. ��

Използва се доста лесно и те имат инструменти, които да ви помогнат във всяка стъпка. Например, можете лесно да победите блока на писателя, като използвате предварително написани фрази и дори използвате автоматична проверка на правописа, за да сте сигурни, че няма грешки.

След като завършите автобиографията си, можете да я експортирате в приложения като Word.

ResumeGenius

Като се използва ResumeGenius на услуга, хората са наети от компании като Amazon, Adidas и Mercedes. Това е голямо изявление, за да започнете, но това е така. Те имат някои невероятни функции, които правят доста трудно да се игнорира.

В повечето от областите всичко, което трябва да направите, е да попълните заготовките и автобиографията ви ще бъде на път към завършване. Можете да избирате от множество шаблони и над 50 000 точки за описание на работното място. Прокарайте през него и изберете точките, които отговарят на вашите квалификации, и е добре да продължите.

Можете също така да получите 100% безплатна резюме на критика от един от техните експерти. Искам да кажа, няма по-добро от това.

NovoResume

Можете да започнете с NovoResume като изберете подходящ шаблон от библиотеката им и след това използвайте оптимизатора им на оформление, за да сте сигурни, че всичките ви елементи са подравнени и организирани. Има и оптимизатор на съдържание, който анализира и предлага подобрения, само в случай, че не се възползвате от него.

Можете да получите достъп и да вземете идеи от образци на автобиографии, одобрени от вербовчици, и да видите какво липсва на автобиографията ви. Това е феноменално, защото не много от нас знаят какво е НАСТОЯЩО необходимо за наемане.

NovoResume поддържа различни различни езици, а най-добрата част е цялата ви лична информация е защитена с мерки за сигурност на високо ниво.

Enhancv

Друг страхотен резюме строител със сложни шаблони, Enhancv има 1000s възможности за персонализиране на дизайна. Можете да промените фон, икони, секции и какво ли още не. Възможността е неограничена, а най-добрата част е, че няма почти никаква крива на обучение. Всеки може да създаде професионално възобновяване за минути, без значение дали е добър в дизайна или не.

След като приключите с попълването на всеки раздел, можете да анализирате съдържанието си с техния инструмент и да получите незабавна обратна връзка за подобряване на областите. Всъщност можете дори да изпратите автобиографията си на някой от техните експерти и той ще ви подреди с конструктивни указания.

CVmaker

Както бе споменато в сайтове като Mashable, LifeHacker и Recruiter, CVmaker ви позволява да създавате автобиографии на вашия собствен език и да го хоствате и на техния сайт. Ако искате да го експортирате, можете да го направите в PDF, HTML и TXT формати.

За начало ви е даден набор от шаблони, от които да избирате, в които вече са вградени най-подходящите секции. Всичко, което трябва да направите, е да попълните заготовките и да добавите допълнителни елементи, ако желаете.

Като цяло е просто, бързо и защитено с 256-битово SSL криптиране.

Lucidpress

Lucidpress на шаблоните за възобновяване са гъвкави и професионално изглеждащи. Това е чудесен ресурс за замяна на старото ви резюме с ново, което е насочено към промяна.

Всъщност секциите вътре в шаблоните са внимателно направени. Той има само перфектното количество и видове елементи, така че можете да изключите тези, които не се вписват. Това гарантира, че можете да привлечете вниманието на клиентите за най-кратко време.

Страхотното е, че можете да добавите собствено лого, шрифтове, изображения и други активи на марката, за да го притежавате напълно.

заключение

Надявам се горните инструменти да ви помогнат да визуализирате автобиографията си и да направите изключително впечатление на интервюиращия. Късмет!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me