Biztos vagyok benne, hogy hallotta volna a kifejezést – Felhő alapú számítástechnika.

Nem új, de gyorsabban fejlődik, mint valaha. A szervezet az indulástól kezdve egy vállalkozásig felhőn mozog, például AWS, Google Cloud, Microsoft Azure stb.

Ha támogatja, adminisztrálja, kezeli a hagyományos infrastruktúrát, és arra törekszik, hogy felfedezze a felhőalapú számítástechnikát a következő munkája során, akkor a következő online tanfolyamok segítenek.

Miért válassza a számítási felhőt??

Ez volt az első számú kereslet a 10 legfontosabb készségjelentésben, amelyeket az év elején megosztott a LinkedIn.

Számos területen lehet összpontosítani a biztonságra, a működésre, a fejlesztésre, a DevOps-ra, a megoldás-architektúrára, a fejlett hálózatépítésre, a nagy adatokra, stb. Fedezze fel a következő legjobb online tanfolyamokat:.

Elkezdeni

A felhőalapú számítástechnika első lépései – 1. szint egy tanfolyam azoknak, akik újak a felhőalapú számítástechnikában és a nulláról akarják kezdeni. A tanfolyam nemcsak az alapjait és a tradicionális IT-ről a felhőalapú szolgáltatások felé mutató fejlődést fedi le, hanem annak főbb jellemzőit is. Tanulni fog a felhőalapú számítástechnikai szolgáltatási modellekről (SaaS, PaaS, IaaS), a felhő telepítési modelleiről (magán, nyilvános, hibrid, közösségi) és a nyilvános felhőalapú szolgáltatások előnyeiről..

AWS tanúsítás

Az Amazon Web Services (AWS) a legfelső szintű tanúsítás minden felhőszakértő számára. Ezen a területen az egyik legjobb tanfolyam a AWS tanúsított megoldások építész írta: Ryan Kooneburg.

Segít, ha van AWS tapasztalata, de még az abszolút kezdő is jól képes. A tananyag frissül a 2020-as AWS Certified Solutions Architect vizsga számára. Megtanulja az AWS platform részleteit és az AWS használatát az erőteljesen rugalmas és méretezhető alkalmazások tervezéséhez. Meg fogja vizsgálni a Route53, EC2, S3, CloudFront, automatikus méretezést, terheléselosztást, RDS, RedShift, DynamoDB, EMR, VPC stb..

A tanúsítás elkészítéséhez mérlegelheti a gyakorlati teszt elvégzését is Whizlabs.

Az Azure vizsga előkészítése

Ha a Microsoft Azure az ön dolga, akkor ne hagyja ki a AZ-300 Azure Architecture Technologies vizsga Prep 2020 tanfolyam.

A tanfolyam megtanítja, hogyan kell tervezni a Microsoft Azure platform megoldásait. A tanfolyam az Azure tapasztalattal rendelkező techies-eknek szól. A frissített verzió új tartalmat tartalmaz a virtuális WAN-ról, a dedikált gazdákról, az RBAC-hozzáférésről a tároláshoz, az Azure Front Door Service-hez, a Storage Fiók-feladatátvételi és az alkalmazásbiztonsági csoportokhoz.

Google Cloud tanúsítás

Google Certified Associates Cloud Engineer tanúsítás kötelező mindenkinek, aki komolyan veszi a Google Cloud alkalmazást.

A tanfolyam az alapokkal kezdődik, például a Google Cloud környezet beállításáról (számlázási fiókok, projektek, eszközök, hozzáférés és biztonság). Ezután megtanulja, hogyan kell megtervezni, konfigurálni, megvalósítani, telepíteni, figyelni és kezelni a Google Cloud megoldásait. Legyen felkészült, mind a konzolt, mind a parancssort használja, a Google Associate Cloud Engineer tanúsítási vizsga követelményeinek megfelelően.

Linux Akadémia

Linux Akadémia felhő tanfolyamok egy újabb megálló az úton, hogy felhőguruvá válj.

A Linux Akadémia hatalmas kurzusválasztékot kínál – mind az általános bevezető tanfolyamokat, mind pedig az adott felhőtechnológiához kapcsolódó speciális, részletes tanfolyamokat. Néhány megfontolásra érdemes kurzus a következő:

 • Amazon Connect Essentials
 • Felkészülés az AZ-400 Azure DevOps vizsgára
 • AWS optimális hibrid környezetek működtetése
 • Google Certified Professional Cloud Network Engineer vizsga előkészítés
 • Confluent hitelesített fejlesztő az Apache Kafka számára (CCDAK)

A Linux Academy egy 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, így kaphat egy ötletet, ha a tanfolyamok rendben vannak-e neked egy fillért sem fizetve.

Cloud Engineering

Társult Cloud Engineer tanúsítás a Coursera-tól egy alternatíva, ha karriert tervez a Google Cloud területén. A tanfolyam megtanítja a megoldás beállítását, konfigurálását és telepítését a Google Cloud-ban. Ez egy közbenső kurzus – némi tapasztalatot igényel a virtuális gépekkel, az IP-hálózatokkal és a webszerverekkel kapcsolatban. A GCP-vel kapcsolatos korábbi tapasztalatok szintén nélkülözhetetlenek.

A tanfolyam angol, de angol, francia, portugál (brazil), német, indonéz, spanyol és japán felirattal érkezik..

Felhő infrastruktúra

Ha általános felhő-számítási kurzust keres (enyhe árnyalatú AWS és IaaS felé), akkor Cloud Computing Infrastruktúra, a legjobb választás lehet a Marylandi Egyetemmel együttműködve.

A tanfolyam a Cloud Computing MicroMaster UMGC programjának része. Megtanulja, hogyan kell megtervezni, konfigurálni és kezelni egy felhőt, elsősorban az Infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS) típusú felhőt annak összetevőivel (számítási, tárolási, hálózati és kiegészítő szolgáltatások). Az osztály megvitatja a legnépszerűbb felhőalapú IaaS telepítési architektúrákat is.

Bevezetés a felhőbe

Ha inkább bevezető tanfolyamot vesz a felhő technológiájáról a The Linux Foundation szakértőivel, akkor ezt Bevezetés a felhőinfrastruktúra-technológiákba természetesen az Ön számára. Megtudhatja a felhőtechnika, a felhő- és a tárolótechnológiák alapjait, például a Docker, a Cloud Foundry, a Kubernetes, az OpenStack, a DevOps és a folyamatos integrációs gyakorlatok..

Ha nincs szüksége tanúsítványra, a tanfolyam ingyenes.

Cloud Foundry és Cloud-Native

Ha érdekli a Cloud Foundry, itt van egy speciális tanfolyam az Ön számára. Bevezetés a Cloud Foundry és a Cloud-Native szoftver architektúrába megtanítja a parancssori felület használatát, az alkalmazások telepítését, a szolgáltatások működését a rendszer összefüggésében, valamint az alapvető hibakeresési gyakorlatokat.

Megtudhatja a Cloud Foundry futási idejét, biztonságát és hálózatát, a futásidejű és a keret támogatásának építését a buildpacks segítségével, a Szolgáltatások és a Marketplace felfedezését..

Felhő üzletemberek számára

A felhőalapú számítás nem csak a geek számára szól.

Ezenkívül nem mindenkinek, akit érdekel a felhő, tudnia kell az AWS, az Azure vagy a Google Cloud mögött található összes műszaki adatot. Ha Ön (vagy valaki, akit ismersz) vállalkozó, mégis szeretne többet megtudni a felhőalapú számítástechnikáról, Cloud Computing üzletemberek számára: Azure, AWS, GCP [Video] pontosan amire szüksége van.

Meg fogja vizsgálni a felhőalapú számítástechnika előnyeit, valamint a buktatóit, és hogyan lehet ezeket elkerülni. Meg fogja tanulni a felhő technikai zsargonját is – ez segít jobb kommunikációban a felhőtechnikai csapattal.

A nagy kép

Ahogy a neveből kitalálni lehet, Cloud Computing: A nagy kép ismét bevezetés a számítási felhőbe. A tanfolyam elsősorban a Szoftver mint szolgáltatás (SaaS) témájáról szól. Áttekintést nyújt a felhőalkalmazásokról és a SaaS-ról, a SaaS-példákról, a felhasználókról, a szoftvergyártókról és a SaaS hatásáról. A tanfolyam röviden tárgyalja az Amazon Web Services, a Microsoft Azure és a Google Cloud szolgáltatást. Megtudhatja a privát felhőplatformokat is.

Google Cloud Architect

Google: Professzionális Cloud Architect remek tanfolyam, ha igazolást szeretne kapni. A tanfolyam a Google Cloud körüli összes alapvető és haladó dolgot lefedi, mint például a Számítástechnika, Tárolás, Google App Engine, Google Kubernetes Engine, Google Cloud Functions.

A terheléselosztással, naplózással, megfigyeléssel és hibakereséssel, valamint a VPC-kkel is foglalkozni fog. A kezelt példánycsoportok, a telepítés, a számlázás, a biztonság és az építészeti minták szintén szerepelnek a tantervben.

Cloud Computing az IoT számára

A Cloud Computing kihasználása az IoT számára mindenki számára szól, aki többet szeretne megtudni arról, hogy miként használhatja a tárgyak internete (IoT) -ot a felhőalapú számítástechnikával összefüggésben. A tanfolyam kiterjed mind az IoT alapjaira, mind annak eszközeire, valamint arra, hogyan lehet azokat felhőbe helyezni. A tanfolyam középpontjában az AWS és az Azure tárgyak internete kapcsolódó eszközei állnak.

Tanúsítási tanfolyamok

A lista utolsó forrása a Cloud Computing tanúsítási tanfolyamok Edurekától!

Szokásos tanfolyamokat, például AWS építésztanúsító tanfolyamokat, Google Cloud tanúsító tanfolyamokat, Microsoft Azure 103, 203, 303 Expert, Developer és Admin tanfolyamokat, AWS fejlesztési tanúsítási tanfolyamokat, valamint nem túl széles körben kínált tanfolyamokat kínál a Salesforce és az IoT webhelyen Égszínkék.

A különféle kurzusok eltérő képzettségi szintet igényelnek, ezért mielőtt felvételt kezdene egy tanfolyamra, ellenőrizze, hogy megfelel-e a követelményeknek.

Szerver nélküli fogalmak

Vigye felhő készségeit a következő szintre a tanulással vagy szerver. Ez egy forró technológia, mivel a név azt jelzi, hogy nem kell aggódnia a szerver kapacitása miatt, hanem az alkalmazás kódjára kell összpontosítania.

Ez egy INGYENES a Linux Academy által szervezett kurzus, amely a következőkre terjed ki.

 • Mi a kiszolgáló nélküli és a játékváltó??
 • Hagyományos vs. kiszolgáló nélküli architektúra
 • Szerver nélküli megoldások a Google, az AWS, az Azure, a Bluemix által
 • Előnyök és példák a termelésre

Következtetés

Remélem, hogy a fenti online tanfolyamok valami újat tanulnak a Cloud Computing területén, így karrierjüket egy szinttel felvehetik. Végül is a felhőalapú számítástechnika az informatika egyik legforróbb területe, és itt maradhat az elkövetkező években.

CÍMKÉK:

 • AWS

 • GCP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me