Az Affinity Designer vihar révén gyorsan elhozza a grafikusok közösségét. Az Affinity Designer for iPad nemrégiben kiadott változatával – a Serif anyavállalat a belátható jövőben jelentős piaci részesedést kíván elérni..

Unod már az Adobe árazási modulját?

Úgy találja, hogy a Vázlat kissé hiperaktív az Ön igényeinek?

Ne aggódj, mert még mindig létezik robusztus grafikai tervező szoftver, és vegye figyelembe vonzó árképzési struktúra is!

Affinity Designer for iPad

Az affinitás tervezője sok dicséretet kap, és sok átalakító csatlakozik a márkához miközben tovább bővül a modern szolgáltatásokkal és a vektoros szerkesztés zökkenőmentes felhasználói felületével.

A cég most van aktívan részt vesz az iPad piacon szintén csillagszerű vektor-szerkesztési élményt nyújt az Apple összes táblagép-használója számára.

Kipróbálhatja a szoftvert egy 10 napos próba alatt. Ennek a tíz napnak elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy kísérletezzen az alább található oktatóanyagokkal és tanulási forrásokkal.

Affinity Designer az asztali oktatóprogramokhoz

Teljesen felszerelve az Affinity Designer számos funkcióját és szolgáltatását. A következő források eléggé megértik majd ezt a csodálatos alkalmazást, amely napok alatt képes újra létrehozni ipari szintű terveket..

Hivatalos csatorna: Affinity Designer a Vimeo-n

Videók az Affinity Designer programban a Vimeo-n

Soha nem baj lehet, ha közvetlenül a forrásból tanulsz! Az Affinity csapat összes designer videót feltette a Vimeóra – összesen 94 darab. Minden videó legfeljebb 10 perc hosszú, így rengeteg házi feladatot kaphat később.

A video-tanulás szempontjából egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a videók megtanítják a konkrét tevékenységek alapjait. A kreativitást nehéz megtanítani, de ezek a videók szilárd alapot nyújthatnak a szoftver működésének megértéséhez.

Íme néhány jó, amivel kezdem:

 • Felfedez. Ez az oktatóanyag bemutatja az Affinity Designer programot, amely egy valódi professzionális grafikai tervezést kínál a Mac számítógépen! Tanulja meg a munkaterület alapjait, hogy a lehető legrövidebb időn belül elinduljon.
 • Film Noir stílus illusztráció. Nat megmutatja, hogyan lehet egy fényképet, egy beállítást, a Pen Tool-ot és a globális színeket felhasználni a Film Noir stílusú illusztráció létrehozásához.
 • Táblák: Alapok. Tanulja meg, hogyan kell hozzáadni, kiválasztani, törölni, áthelyezni, átméretezni és átnevezni a rajztáblákat (és a Zoom to Selection nézetben).

Affinity Designer munkafüzet

Affinity Designer munkafüzet Az Affinity Designer hivatalos útmutatója

A videók nagyszerűek, és meg kell nézni őket, de a könyvek még jobbnak bizonyulhatnak! Választhat egy könyvet anélkül, hogy internetkapcsolatra lenne szüksége, tehát ez azt jelenti, hogy továbbfejlesztheti képességeit hosszú vonatúton. A hivatalos Affinity Designer munkafüzetet úgy tervezték, hogy segítsen a legtöbbet kiaknázni e gyönyörű vektor szoftverből.

A könyv kilenc egyedi projekt megtervezésének útjára vezet, mindegyik projektet a biz legszebb tehetségei nyújtják be. A könyvben mindkét információt megtalálni fogja arról, hogyan kell modern professzionálisként megtervezni, ugyanakkor azzal a kiváltsággal is megismerheti a legjobb vektor-tervezési technikákat a valódi profikból!

Kezdetben internetkapcsolatra lesz szüksége, mivel minden projekthez meg kell töltenie a szükséges fájlokat, hogy folyamatosan működhessen a gépeden..

Frankentoon

Affinity Designer oktatóanyagok Frankentoon

A Frankentoon egy kis illusztrációs iroda, amely munkájuk nagy részét ingyen közzéteszi. Néhány érdekes oktatóvideót is közzétesznek a YouTube-on, nézd meg csatornájukat Frankentoon Video, és különösen a „Marker rajzhatás vektor kefékkel”Videó, mivel kiemeli a kreativitás szintjét, amellyel ezek a tervezők együtt dolgoznak.

Ha megy a Toon Lab szakasz, itt talál mindenféle izgalmas Affinity Designer útmutatót. Jelenleg a Frankentoon sok alapot takar a karaktertervezés, a vázlatkészítés, a textúra felhasználása és a vektorlehetőségek létrehozása terén..

Pontosan az az oktatóprogram és útmutató, amelyet elvárhat egy teljes kezdőtől. Segít abban, hogy az oktatóanyagok termelési értéke szintén kiemelkedő legyen!

Affinicasts

affinicasts

Az Affinicasts önálló projektként indította el az Affinity számos termékével kapcsolatos mélyreható oktatóanyagok kiadását; Fotó, Tervező és Kiadó. Sajnos az időkorlát miatt a projektet abba kellett hagyni.

Nagy veszteség a közösség számára, de még mindig megtalálhatsz néhány Affinicast tartalmat, amelyet a YouTube-on tárolsz. Összesen körülbelül 70 videó található, amelyek nagy részét 2018 során nyújtották be. Tehát a videókban szereplő információk naprakészek és frissek az elkövetkező években..

Affinitás-forradalom

affinitás tervező kezdőknek

Ha korábban már megnézte az Affinity Designer tananyagát, akkor erről hallott már Affinity Revolution YouTube csatorna – több mint 70 000 előfizetővel rendelkezik!

A platformot főként Ezra Anderson üzemelteti, aki átgondolt és pontos stílusát arra használja, hogy megtanítsa az embereket, hogyan válhassanak jobb vektorgrafikusok. A kiemelt fénykép felett használt link az Affinity Revolution Courses oldalra vezet.

Bár az összes YouTube-videó ingyenes, a kurzusok minimális pénzügyi beruházást igényelnek, ám a tanulási anyagok megéri.

A teljes képzés az affinitás-tervezőről

affinitás tervező tanfolyam

Grafikus-e, aki el akarja kerülni a Photoshop-t? Ön aktív Affinity Photo felhasználó, és szeretné javítani a grafikai tervezés megértését? És talán Ön csak valaki, akinek megfizethető, mégis hatékony eszközre van szüksége a modern tervezési feladatok elvégzéséhez?

Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszolt, akkor ez az Udemy tanfolyam az Ön számára megfelelő! Ennek a tanfolyamnak a hallgatójaként meg fogja tanulni mindazt, amit szükséges ahhoz, hogy az Affinity Designer magabiztos felhasználójává váljon..

Itt van a kurzus tanterve:

 • Ismerje meg az Affinity Designer felhasználói felületét és hogyan javíthatja a munkafolyamatot.
 • Hogyan készíthetünk dokumentumokat webes, nyomtatási és egyéb médiaszükségletekhez.
 • Készítsen és szerkeszthessen formákat úgy, hogy megfeleljen a kreativitásának.
 • Ismerje meg a fejlett formák tervezési technikáit műveletek, kifejezések és reflexiók felhasználásával.
 • Világosan megértheti a színt és annak hatását a formatervezésre.
 • Ismerje meg a toll és az ecset eszközöket.
 • Szerezzen konkrét tapasztalatokat professzionális logó tervezésével.
 • Fedezze fel, hogyan használható a maszkolás, de az árnyékolás is az igazán mély vektorok létrehozásához.

Lapos vektoros illusztráció affinitás tervező

Hogyan készítsünk lapos vektoros illusztráció az affinitás-tervezőben - Smashing Magazine

Számos oka van annak, hogy miért javasoljuk, hogy vizsgálja meg ezt az oktatóanyagot, kivéve a hosszú formáját (30 percnél hosszabb) és az egyértelmű formázást. Mindenekelőtt a Serif (az Affinity termékek készítője) szponzorált bemutatója, másodszor pedig írta egy tapasztalt tervező aki évtizedek óta dolgozik az iparban.

És annak ellenére, hogy az oktatóprogramot szponzorálták, az nem úgy van megírva, hogy reklámozza vagy reklámozza a terméket. Mindez együtt teszi ezt az egyik legjobb útmutatást az Affinity Designer újoncok számára.

Meg fogja tanulni, hogyan hozhat létre lapos vektoros illusztrációt, akárcsak a fenti képen látható. Ahhoz, hogy valami olyat hozzon létre, amely tökéletes ez a pixel tökéletes, az út során új ismereteket kell szereznie. És pontosan ez az oktatóanyag felépítése, egyik technikáról a másikra – megmutatja, hogyan kell elkészíteni.

Affinity Designer iPad oktatóprogramokhoz

A Pixelmator, a Procreate, ezek a köznevek, amikor az iPad tervezési alkalmazásairól beszélünk. De senki sem merte megtenni azt a távolságot, amely a Serif az Affinity Designer iPad kiadásával. Ez nem csak egy alkalmazás, hanem egy teljes körű vektorszerkesztő élmény egy tablettán!

Most már professzionális projektjein is dolgozhat, még akkor is, ha távol van az asztali eszközétől! Ez a szakasz bemutatja a legjobb oktatóanyagok egy részét, így elindíthatja a kreatív szikra felszabadítását. Ha korábban már használta az Asztali szoftvert, akkor az indulás gyors és egyszerű lesz.

Hivatalos forrás: Affinity Designer iPad oktatóanyagok

Affinity Designer iPad oktatóprogramokhoz

Csakúgy, mint az asztali verzió, az Affinity elegendő könyvtárat biztosított az Affinity iPad készülékhez is. Ez a video oktatóanyagok gyűjteménye mélyen belemerül a mindent, amit tudni lehet az alkalmazásról.

Miután becsomagolta a videókat ebben az erőforrásban, jó úton kell lennie ahhoz, hogy saját kezűleg megtervezze a dolgokat. Az alkalmazást használó tervezők nagyszerű véleményeket hagytak az egyszerűségéről és arról, hogy mennyire könnyű elérni a tökéletes hangmagasságot.

Alapvető tanfolyam az affinitástervezésről az iPad segítségével

A teljes affinitás-tervező az iPad tanfolyamhoz

Ön még nem ismeri a digitális tervezést, de imádja az ötletét? Alternatív szoftvert keres az asztali eszközökhöz? Talán izgatottan készít művészetet, grafikát és más tervezési elemeket ezek előmozdítása érdekében? Soha nem volt jobb az idő, hogy a grafikai tervezésbe kezdjünk, a rendelkezésre álló ilyen sokféle eszköznek köszönhetően.

Az Affinity Designer for iPad valódi játékváltó minden vektor tervező számára. És ez a tanfolyam megmutatja, mennyire nagy a játékváltó valójában.

Összességében ez a tanfolyam több mint 9 órányi tartalmat biztosít, több mint 80 órával elérhető az azonnali hozzáférés. És mindig pingolhatja a szerzőt, hogy megkapja a támogatását vagy jóváhagyási pecsétjét egy olyan konkrét dologhoz, amelyen dolgozik.

Ez a csodálatos Affinity Designer iPad tanfolyam megtanítja:

 • A Designer használatának alapjai iPadjén.
 • Forma, szöveg, vonalak és színek tervezési technikái.
 • Textúra-kialakítás és hogyan lehet gyönyörű textúrákat készíteni.
 • Modern és elegáns technikák a neonfényű effektusok létrehozásához.
 • Útmutató az Emoji ikonkészlet létrehozásához.
 • Csavarozás vektor alapú művészettel.
 • … És még egy csomó!

Hogyan lehet létrehozni egy egyszerű háttérképet

Hogyan készítsünk színes háttérképet az Affinity Designer programban az iPad készülékre

Ez az oktatóanyag megmutatja, hogyan hozhat létre gyönyörű háttérképet az iPad készülékén való használatra. A teljes bemutató az Affinity Designer programot használó iPad tervezési folyamatán alapul. Úgy fogod csinálni, mint vektorok létrehozása, és az említett vektorok raszteres képekkel kombinálása és így tovább.

Ne véts hibát; ez egy meglehetősen részletes bemutató, amely felkészíti Önt az iPad alkalmazás alapvető / közbenső funkcióira. Végül, de nem utolsósorban, feltétlenül fedezze fel a többi TutsPlus oktatóanyagot, mivel ezek gyakran frissítik őket.

Extra: Inspiráció a következő projekthez

Ha nem találja meg az új ötlet motivációját és inspirációját, érdemes megjelölni a következő platformokat. Ezek rengeteg ötletet és perspektívát adnak Önnek arról, hogy mit terveznek más tervezők az Affinity Designer segítségével, de más vektor tervező szoftverekkel is.

UI Pattern Hub

uipatternhub Mintatervek

Az UI Pattern Hub egy olyan platform, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a tervezőknek megosztani és új inspirációt találni a következő projektjükhöz. Bár a név meglehetősen erősen utal a felhasználói felületre, az UI Pattern Hub sok különböző rést képviselő tervezők körében népszerű. Például, tipográfia, logótervezés, grafikai tervezés, UX stb. Dolgozó tervezők.

Designspiration

Keresd meg a Designspiráció vektorát

A Designspiration fényképeket, grafikákat és más vizuális médiumokat húz az internetről minden sarkából és szegélyéből. A webhely úgy működik, mint egy digitális portfólió az emberek által létrehozott legjobb tervekhez.

A felhasználói felületet tisztán tartják, nagy hangsúlyt fektetve az egyes terveknek csak a fotó részének kiemelésére. Minden fényképhez tartozik egy kis leírás és egy hozzáadott link, amely megmutatja, honnan származik az eredeti fénykép.

A keresési funkció nagyon képes, és könnyedén megkeresheti a kulcsszavak mintáit, ideértve a „vektor” és a „grafikai tervezés” szeretetét is. Ez felbecsülhetetlen értékű eszköz, amelyet minden alkalommal ki lehet használni, amikor úgy érzi, hogy a kreatív gyümölcslé fut alacsony.

Dribbble

Keressen mintákat a Dribbble-on

És végül: Ön Dribbble. Ez egy szellemtelen hozzáadás a könyvjelzőkhöz. A professzionális és robosztus közösségéről legismertebb Dribbble sokat kínál az új és veterán grafikai tervezők számára.

A telek élénk energiával, versenyszellemmel büszkélkedhet, ám a közösség minden tagja szívesen fogadja.

Itt nemcsak inspirációt találhat, hanem új barátságokat is létrehozhat, megtervezheti tervezési céljait, és ki tudja – talán fantasztikus munkalehetőséget kínálhat egy nap!

Következtetés

A szoftver meglepően könnyű használni! Ne felejtsen el feliratkozni más tervezőkre a YouTube-on, mivel úgy tűnik, hogy ez az egyik legkonzisztens forrás az új oktatóanyagokhoz és forrásokhoz.

Azt is megnézheti a teljes útmutató az affinitástervezőhöz az Udemy-n.

Emellett kérjük, élvezze ezt a kollekciót és sok szerencsét a nagyság megteremtésében!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me