A digitális jelenlét a mai vállalkozások legfontosabb tényezőjévé vált. Az online marketing növekszik, és a képzett digitális marketingszakemberek iránti kereslet is növekszik.

Az online marketing hatalmas lehetőséget teremtett a vállalkozók és az álláskeresők számára. Digitális marketing felváltja a hagyományos marketing gyakorlatokat, és ez lett a következő nagy dolog az interneten. Ne hagyja azonban, hogy a terminológiák becsapják téged, mivel ez nem rakétatudomány. Bármely oktatási háttérrel rendelkező ember sikeres karriert szerezhet a digitális marketing területén.

Bizonyos platformok tanúsító tanfolyamokat kínálnak a digitális marketing szerelmeseinek, és ezekből a platformokból megkezdheti a tanulást.

Google Digital Unlocked

A Google a világ legnépszerűbb keresőmotorja, és a fogyasztók és vállalkozások többsége csak arra támaszkodik ezen a platformon, hogy üzleti tevékenysége online módon történjen. A digitális marketing növekedésének elősegítése és az emberek tudatosságának növelése érdekében ez a keresőmotor-szolgáltató elindította online tanulási platformját Google Digital Unlocked.

Ez a platform azok számára készült, akik hajlandóak karriert keresni a digitális marketing területén, valamint azoknak a vállalkozóknak, akik online üzleti tevékenységüket tervezik. A Google Digital Unlocked több mint 125 tanfolyamot kínál, amelyeket a világ minden tájáról kiemelkedő egyetemek terveztek.

Ennek a platformnak a legfontosabb vonzereje a Google által kínált 40 órás tanúsítási program. Ebben a programban 26 modul található, és minden modul foglalkozik a digitális marketing kritikus szempontjaival. A videoórák megnézése után a hallgatóknak kitölteniük kell a záró tesztet. A teszt befejezése után a hallgatók megkapják a „Google” tanúsítványt.

Nos, a digitális marketing világában a készség játszik a legfontosabb szerepet. A tanúsítási program azonban lehetővé teszi az álláskeresők számára, hogy frissítsék önéletrajzukat, hogy magas fizetésű munkát kapjanak.

A digitális marketing program alapjai tudatosítják a hallgatókat a digitális marketing különféle technikai szempontjairól. Alapvető ismeretek nélkül egy kezdő személynek nagyon nehéz megtalálni a megfelelő eszközöket és programokat a feladat végrehajtásához. Ez a tanfolyam azonban megismeri a hallgatókat az online marketing különféle szempontjaival.

A Google digital unlocked különféle típusú tanfolyamokat is kínál, hogy megismerje hallgatóit az internetes marketing új koncepcióival. Ha el szeretne kezdeni az online marketingről, ez a platform költségmentesen biztosítja a tökéletes megoldást.

HubSpot Academy

A HubSpot óriási népszerűségre tett szert rendkívül funkcionális digitális marketing szoftverével. Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse marketing kampányait. Ez a platform más szoftver-alapú szolgáltatásokat is kínál a bármilyen méretű vállalkozások teljesítményének fokozására.

De a HubSpot is híres online akadémia ez elősegítette a marketingszakemberek millióinak növekedését. Több száz online tanfolyam létezik, amelyek segítenek megismerni az online üzletet és az üzleti élettel kapcsolatos egyéb fontos szempontokat.

Számos kurzust terveztek kezdőknek. A video oktatóanyagok kitöltése után meg kell jelennie egy online tesztben. A teszt MCQ-ból áll, és a hallgatók 60 percet kapnak az összes kérdés megválaszolására. A hallgatóknak legalább 50% -ot kell szerezniük, hogy megkapják a bizonyítványt a HubSpot-ból.

Számos kurzus található, de a legnépszerűbb a bejövő marketing tanfolyam. Ez a kurzus az online marketing alapjaival és az ahhoz kapcsolódó alapvető szempontokkal foglalkozik. A hallgatók mélyebb ismeretekkel rendelkeznek az online marketingről, miután megtették a kurzus modult.

Azonban azok a hallgatók, akik hajlandóak többet megtudni az online üzletről, csatlakozhatnak más programokhoz, például bejövő értékesítés, tartalommarketing, e-kereskedelem, CRM menedzsment stb..

Google Skillshop

A digitális marketingszakértő szerepe nem csak a közösségi média platformokon való hirdetések megjelenítésében rejlik. A hivatásos digitális marketingszakembereknek is figyelembe kell venniük a webböngészőben jelenlévő potenciális közönséget. A webhely rangsorolásához megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a kulcsszó-kutatásról és a fizetett promócióról a google-on.

A Google egy innovatív online oktatási platformot fejlesztett ki, amelynek neve: Google Skillshop. Itt hozzáférhet különféle programokhoz, amelyeket kifejezetten kezdőknek terveztek. Ötféle tanúsító tanfolyam program érhető el ezen a platformon.

Ezek a tanfolyamok alapvető ismereteket nyújtanak a Google AdSense különféle hirdetési programjairól. A különféle termékek és szolgáltatások eltérő hirdetési stratégiákat igényelnek, és a témával kapcsolatos megfelelő ismeretek nélkül a hallgatók nem fogják tudni megtalálni a megfelelő tervet a megfelelő terméknek a megfelelő közönséghez történő népszerűsítéséhez..

A programban az átlagos tanfolyam hossza körülbelül 4 óra. A hallgatók megengedik, hogy a kurzusokat a sebességükkel teljesítsék. A kurzus befejezése után azonban tesztet kell tennie. Ha sikeresen teljesítette a tesztet, a Google Skillshop tanúsítványt kap Önnek.

EDX

EDX az egyik legnagyobb online oktatási platform, amelyet 2012-ben alapítottak az Egyesült Államokban. Létrehozása óta magas szintű egyetemi szintű képzéssel szolgálja a globális hallgatói közösséget. Ennek a szervezetnek az a alapelve, hogy az oktatást mindenki számára hozzáférhetővé tegye, és elkezdtek a hallgatók készségfejlesztési folyamatára összpontosítani. Ennek az e-oktatási platformnak mindig a prioritása volt a hagyományos oktatási rendszer be nem tartása és a hallgatók körében kialakult magas keresletre való készségekre való koncentrálás..

A legtöbb kurzust különféle világszínvonalú egyetemek indítják, hogy segítsék a globális hallgatói közösséget a világszínvonalú oktatáshoz való könnyű hozzáféréssel. A platformon elérhető összes tanfolyam azonban nem ingyenes.

A törekvő digitális marketingszakemberek számára az ingyenes marketing tanfolyam hasznos lehet. Ez az ingyenes marketing tanfolyam segíti a hallgatókat abban, hogy megismerjék az alapvető ötletet a marketingről és a kortárs szervezetek igényeiről. Két világszerte elismert egyetem, a MIT (Massachusetts Institute of Technology) és a Harvard University támogatta ezen online tanulási platform létrehozását, és ezen egyetemek karjai a tanfolyamok nagy részét elindították..

A hallgatóknak be kell jelentkezniük a kurzusokra, és az online órák egy előre meghatározott időponttal kezdődnek. Ez azt is jelenti, hogy a hallgatóknak rögzített ütemtervet kell követniük a kurzus befejezéséhez. A tanfolyam végén a hallgatóknak meg kell szüntetniük a végső tesztet is a bizonyítvány megszerzéséhez.

Az edX digitális marketing tanúsítási tanfolyam olyan haladó szintű hallgatók számára készült, akik már rendelkeznek alapvető ismeretekkel.

LinkedIn

A LinkedIn népszerű közösségi hálózati oldal a dolgozó szakemberek és az üzleti tulajdonosok számára. Ennek a közösségi média-platformnak az egyre növekvő száma pedig egyben marketing platformmá is vált.

A LinkedIn globális elérhetősége és organikus forgalma miatt vonzó közösségi média marketing csatornává vált a digitális marketingszakemberek számára. A LinkedIn azonban elindította a továbbiakban is LinkedIn tanulás. Ez az online tanulási platform havi előfizetési alapon kínálja tanfolyamát, és a felhasználóknak fizetniük kell az előfizetésért, hogy hozzáférjenek a közösségi médiaplatform által kínált különféle termékekhez..

Az új felhasználók számára azonban az első hónap teljesen ingyenes. Ha ezen a próbaidőszakon belül teljesíti a teljes kurzust, pénzt költés nélkül kapja meg a tanúsítványt.

Több mint 15 000 tanfolyamot kínálnak a közösség tagjai számára. A hallgatók részt vehetnek a kiterjedt kurzusokon is, hogy a neves iparági szakértők által kínált különféle közösségi médiaplatformok marketingstratégiájára szakosodjanak.

Ha a tudás a legfontosabb prioritás, és azt iparági szakértőktől szeretné megtanulni, akkor a LinkedIn-nek a prioritások listáján kell lennie..

Facebook terv

A közösségi média óriási népszerűségre tett szert a növekvő felhasználói bázis miatt, és a közösségi média platformjainak ez a vonzereje a digitális marketingszakemberek számára is vonzó játszótérré vált..

Ha sikeres online üzleti vállalkozást szeretne felépíteni, vagy fenntartható karriert szeretne folytatni a digitális marketing területén, akkor ismernie kell a megfelelő stratégiát a megcélzott termék vagy szolgáltatás közösségi médiaplatformokon való forgalmazására.. Facebook terv az online akadémia a marketingszakemberek számára, és különböző háttérrel rendelkező emberek megismerkedhetnek a marketingről ezen a platformon.

Több mint 150 kurzus csatlakozik, és minden tanfolyamot úgy tervezték, hogy egy adott hallgatói csoportnak megfeleljen. Mind a kezdők, mind a haladó szintű marketingszakemberek hasznos tanfolyamokat találhatnak a csatlakozáshoz. Ez a platform azonban továbbfejlesztette a tanfolyamokat, hogy részletes képet kapjon az online marketing folyamatról, különös tekintettel az omnichannel marketing megközelítésről, amely nagyon népszerűvé vált..

Különböző tanfolyamokat alakítottak ki, hogy megfeleljenek a különféle típusú online üzleti igényeknek, és az oktatók részletes stratégiákat is kidolgoztak minden formájú és méretű vállalkozás igényeinek kielégítésére. A Facebook terv által kínált tanúsítási tanfolyam megalapozott ismereteket nyújt a szociális média marketingjéről.

Google Analytics Akadémia

A marketingszakember nem mindig a sikeres kampányok futtatását jelenti. Előfordulhat, hogy egyes kampányok nem nyújtanak kívánt eredményeket, és ez történik a szakértőkkel is. A jó digitális marketingszakembereknek rendelkezniük kell a kritikai elemző képességgel is, ami képessé teszi őket arra, hogy szorosan figyelemmel kísérjék kampányaik KPI elemzését és az adatok alapján hozzanak döntéseket..

A tanúsító tanfolyamra való felvétel előtt tisztában kell lennie azzal, hogy ez a tanfolyam azoknak szól, akik már rendelkeznek alapvető ismeretekkel a digitális marketingről.

Google Analytics Akadémia nemcsak a Google elemzésével kapcsolatos ismereteket nyújt, hanem elősegíti az általános elemzési készségek fejlesztését is. Különböző közösségi média csatornákhoz mini-tanfolyamok érhetők el, amelyek szintén segítenek a marketing kampányok teljesítményének elemzésében különböző platformokon keresztül.

A végső teszt leküldése után igazolást fog kapni a google analitikai akadémiától. Ez a speciális tanúsítási tanfolyam a google analitikán segít javítani marketing készségeit és a magas fizetést igénylő szakmai szerepet is.

Allison

Ennek a szervezetnek az elsődleges elképzelése, hogy költségmentesen biztosítson magas színvonalú oktatást a hallgatók számára.

Kilenc különféle oktatási kategória létezik, és 500+ aktív kurzus van jelen Allison. A világ minden tájáról kiemelkedő egyetemek karjai készítették kurzusaikat ezen a platformon.

A hallgatók kezdő és felső szintű tanúsító tanfolyamokra jelentkezhetnek ezen a platformon. Ennek a nonprofit szervezetnek a nemes okának támogatása érdekében a hallgatók feliratkozhatnak a prémium kurzus programra is, ahol a hallgatók hozzáférhetnek az összes diplomatervükhöz.

eMarketing Intézet

eMarketing Intézet nemcsak magas színvonalú tanúsítási tanfolyamokat kínál hallgatóinak, hanem több hasznos eszközt is készített egy marketingszakember számára.

A hallgatók a tanfolyam anyagát és az oktatóvideókat saját tempójukban tanulmányozhatják. A tanúsítvány megszerzéséhez a hallgatóknak online tesztre kell megjelenniük. Ez a teszt 50 MCQ-ból áll, és a hallgatóknak 60 perc alatt meg kell válaszolniuk a kérdéseket. A hallgatóknak legalább 50% -ot kell szerezniük a bizonyítvány megszerzéséhez.

Következtetés

Nem kétséges, hogy az internetes marketing a vállalkozások jövőbeli igénye, és ha az internetes marketing korai bevezetője hatalmas lendületet ad karrierje számára. A fent felsorolt ​​tanúsító tanfolyamok nemcsak készen állnak a jövőbeli piacra, hanem a versenyek előtt is maradnak.

Ha szereti karrierjét a következő szintre vinni, fontolóra veheti egyetemi diploma megszerzését a digitális marketing területén.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me