De ce ai face asta?

Ei bine, există multe motive pentru care v-ați dori căutați adresa de e-mail a cuiva, inclusiv următoarele.

 • Pentru a trimite produsul dvs. pentru includerea în blogul lor, site-ul web
 • Crește-ți rețeaua
 • Găsirea potențialului client B2B
 • Vă ajută să vă promovați serviciile

Ar putea fi orice.

Recent, am lansat Instrumente Geekflare și era înăuntru trebuie să contactați proprietarul blogului pentru a promova și a include în postarea lor existentă pe blog.

Ghici ce; nu este atât de groaznic cum am crezut.

Am putut să primesc aproape orice adresă de e-mail instantaneu.

Puteți spune, de ce nu folosiți pagina de contact sau social media? – Am încercat, dar rezultatul nu a fost pozitiv. Nu știi niciodată unde se adresează acel e-mail al paginii de contact.

Vânător

Vânător este unul dintre cei mai populari căutători de e-mail pentru căutați un e-mail după un nume de domeniu.

Din lista de rezultate, puteți filtra tipul de e-mail bazat pe personal sau generic. Acest lucru vă va oferi o idee dacă doriți să contactați cineva personal sau doar asistență / asistență etc.

De asemenea, Hunter dezvăluie sursa în care apare o adresă de e-mail împreună cu informații suplimentare precum profilul rețelei sociale, numărul de telefon, titlul etc.

Nu te opri din a primi doar e-mailul; Hunter vă permite verifica livrabilitatea, deci sunteți sigur că mesajul dvs. va fi livrat.

Găsiți acel plumb

După cum sugerează și numele, primiți e-mailul corporativ pe orice site web cu un singur clic. Găsiți acel plumb a primit un panou de bord de manager principal unde vă puteți gestiona clienții și puteți efectua următoarele.

 • Căutare de plumb – găsiți numele principal al persoanei.
 • Căutare domeniu – găsiți toate e-mailurile asociate domeniului respectiv.
 • Căutare Whois – găsiți informații despre înregistrarea domeniului.
 • Verificator de e-mail – verificați dacă e-mailul este valid.

Anymail Finder

Anymail finder oferă web & Serviciu bazat pe API pentru a găsi și verifica orice adresă de e-mail.

Pentru a furniza verificarea disponibilității, Anymail finder face performanță validare directă a serverului și miliarde de servere de pagini web.

Căutare în vrac funcționalitatea poate fi la îndemână dacă vizați un număr mare de domenii pentru oportunități.

EmailCrawl

EmailCrawl este perfect pentru un dezvoltator, proprietarul site-ului pentru a obține informații despre site-uri prin API JSON.

Apelul API returnează următoarele informații utile ale domeniului.

 • Adresa de email
 • Cont social
 • Livrarea adreselor de e-mail

Îl puteți începe GRATUIT cu 200 de întrebări pe lună.

Voila Norbert

Nu doar pentru a găsi oportunitățile, ci Norbert vă permite să începeți o discuție despre rol, astfel încât echipa dvs. este conștientă dacă ați contactat sau orice alt comentariu.

https://www.voilanorbert.com/wp-content/themes/voilanorbert-theme/img/video/[email protejat]

După ce ați găsit indicatorul dvs. vizat, puteți arunca un e-mail direct de la Norbert și puteți să îl urmăriți. Acest lucru devine util pentru a gestiona informarea dintr-o singură locație.

Găsiți acel e-mail

Paginile galbene de e-mail, Findthat.email, vă ajută să căutați milioane de companii din întreaga lume.

Rezultatul este afișat cu un nivel de încredere, deci vă va ajuta să filtrați candidatul potrivit pentru rol. Unele alte beneficii includ următoarele.

 • Găsiți e-mailuri în vrac
 • Utilizați extensia Chrome pentru a găsi perspective în profilurile de social media
 • Verificați e-mailurile
 • Integrați-vă cu mai mult de 500 de aplicații
 • Gata API dacă aveți nevoie să vă integrați cu aplicația dvs.

AeroLeads

AeroLeads este unul dintre instrumentele de verificare și verificare a e-mailurilor de top utilizate de milioane de profesioniști de marketing din întreaga lume. Cu software-ul AeroLeads, puteți găsi e-mailuri de afaceri și numere de telefon de pe platforme profesionale precum LinkedIn și Xing.

AeroLeads a primit și o extensie crom, așa că dacă vă place asta, o puteți instala.

Skrapp

Găsiți e-mailul oricui instantaneu cu Skrapp și verificați verificarea în cadrul instrumentului. Puteți filtra duplicatele și chiar face o căutare în vrac folosind foaia CSV pentru a economisi o cantitate masivă de timp.

Nu trebuie decât să introduceți numele, prenumele și numele companiei pentru a începe să căutați e-mailuri. Dacă sunteți dezvoltator, puteți accesa soluția folosind și punctul final al API-ului.

Există un plan gratuit cu ajutorul căruia vă puteți uda picioarele, apoi faceți upgrade la unul premium începând cu 34 USD / lună.

Wiza

LinkedIn este un punct fierbinte al potențialilor clienți și proprietari de afaceri. Prin utilizarea Wiza, puteți să scrieți e-mailurile verificate din ea în mod clar. Cu un singur clic, tehnologia sa AI poate procesa mulțimi de e-mailuri și poate pregăti o foaie organizată pentru a putea exporta cu ușurință.

Este o extensie cromă, deci nu trebuie să faceți mare lucru în afară de instalarea și configurarea acesteia, care durează nu mai mult de câteva minute.

Puteți alege să plătiți pe măsură ce mergeți sau să alegeți un plan fix începând de la doar 50 USD / lună.

Minelead

Aveți posibilitatea să introduceți orice domeniu și să radezi toate e-mailurile folosind acesta Minelead. Este gratuit și vă puteți bucura de fiecare caracteristică fără costuri, cu excepția cazului în care doriți să săriți puțin timp de așteptare între căutări. Mă dezamăgește cum poate fi gratuită o soluție grozavă ca asta. Este cu adevărat generos de la sfârșitul lor.

Pentru o ușurință de utilizare, au extensii de browser pentru Google Chrome și Firefox. Puteți utiliza API-ul și documentația oferită, dacă doriți.

Concluzie

Sper că instrumentele de căutare a e-mailurilor de mai sus vă vor ajuta să oferiți mai multe vânzări.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me