Ce vei face luna aceasta?

Blogging, Da, știu că veți adăuga mai multe postări ucigașe noi pe blogul dvs. Dar aveți un model de sarcini pe care aveți de gând să îl finalizați în această lună sau ați fixat câteva lucruri obligatorii?

Vă întrebați de ce ar trebui să-mi program calendarul de conținut de bloguri?

Gândește-te la bloggerul tău ideal și sunt sigur că el / ea își creează calendarul de conținut blogger pentru a obține mai mult dintr-o singură lună.

Un calendar de conținut are multiple beneficii și trebuie să depuneți un efort pentru a crea calendarul dvs. de conținut blogging. Cu un plan excelent, puteți face toate sarcinile într-un mod bine planificat și organizat.

Calendarul de conținut te face pregătit să atingeți calendarul. Astfel vei deveni capabil să-ți completezi sarcinile la momentul dat. Crearea unui calendar de conținut de bloguri te face mai profesionist.

Una dintre cele mai bune părți ale unui calendar de conținut blogging este că puteți împărți sarcini mai mari în bucăți mici și astfel devine ușor de realizat și de gestionat.

Dacă doriți să fiți un blogger de succes, trebuie să fiți un planificator excelent și să vă programați blogurile pentru a obține mai multe.

1. Liste

Listele sunt grozave și întotdeauna conduce mai mult trafic către site-ul dvs..

Publicul este întotdeauna gata să vă privească top 10 sau top 20 sfaturi de blog sau alte tipuri de alte liste.

Fiecare blogger, marketer de internet, antreprenor sau influencer au mai multe liste cu conținutul lor de bloguri pentru a acoperi mai mult trafic.

Aproape fiecare blogger are orice nișă include liste pe postările lor de blog. Veți vedea liste de sănătate, tehnologie, blogging și aproape fiecare tip de blog.

Deși această postare la care lucrez în prezent este, de asemenea, un blog de listă care constă în zece tipuri de conținut pentru a stimula calendarul dvs. de conținut blogging.

Astfel, dacă aveți de gând să creați calendarul dvs. de conținut blogging, asigurați-vă că includeți liste și dacă ați creat deja calendarul dvs. de blogging, atunci adăugați liste la acesta.

2. Interviuri

Interviurile sunt una dintre cele mai excelente metode de a face legătura cu oameni cu gânduri similare din industria bloggingului. Când includeți interviuri pe blogul dvs., șansele de a obține mai multă interacțiune și răspuns din partea publicului dvs. cresc.

Ar trebui să includeți cel puțin un interviu pe lună pe blogul dvs..

Crede-mă că rezultatele vor fi grozave.

Invitați profesioniști să își împărtășească ideile pe blogul dvs. și dacă primiți invitații pentru un interviu de la alți bloggeri, faceți un efort pentru a participa.

Acest lucru vă va ajuta să construiți relații sănătoase cu profesioniștii. Oamenii vor săpa blogul tău pentru a asculta acei bloggeri care ți-au acordat interviuri.

Puteți duce această idee mai departe și puteți crea postări complet pe baza unor opinii ale liderilor din industrie pe un subiect comun, de exemplu, bloggerul de modă și-a împărtășit numărul 1 sfaturi de modă în acest rotund.

Oamenii sunt întotdeauna gata să asculte de la cei mai buni profesioniști ai industriei lor și atunci când o faci posibilă prin interviuri, ei așteaptă cu nerăbdare următoarea postare pe blogul tău de interviu, ceea ce duce la o interacțiune mai mare și trafic.

3. Crearea de conținut

Conținutul este rege și cred că importanța și necesitatea testamentelor de conținut de calitate rămân aceleași și în viitor. Va fi aproape imposibil de reușit fără conținut de calitate.

Nu sunteți nimic fără conținut de calitate dacă sunteți într-o muncă de marketing de conținut. Și dacă doriți să obțineți mai mult succes, aveți încredere în mine, trebuie să lucrați mult la calitatea conținutului.

Crearea de conținut este una dintre cele mai ușoare metode de creștere a productivității. Când faceți eforturi pentru a adăuga conținut original și de calitate pe blogul dvs., vă consolidați vocabularul.

Scrierea este potrivită pentru blogging-ul dvs. și, dacă nu aveți de gând să postați un blog astăzi, nu înseamnă că nu ar trebui să scrieți. Scrie zilnic cel puțin 1000 de cuvinte și vezi rezultatele, fără îndoială că productivitatea și calitatea ta vor crește.

4. Știri din industrie

Publicului și cititorilor dvs. le va plăcea să afle cele mai recente știri din industria dvs.. Industria bloggingului este suficient de mare și, prin urmare, cantitatea de știri este de asemenea mare.

Actualizați-vă fluxul social cu cele mai recente știri, astfel încât să poată face un efort pentru a merge cu fluxul. Puteți veni cu știri industriale documentate și bine cercetate, cel puțin o lună.

Dacă sunteți într-un fel de job de marketing pe internet, atunci trebuie să faceți eforturi pentru a analiza interesul clientului dvs. pentru a le oferi noutăți relevante pentru industrie.

5. SEO

Lucrează pe blogul tău SEO cât poți și asigură, de asemenea, conținut de calitate pentru a conduce mai mult trafic publicului tău.

Bloggerii sunt mereu în căutare de cuvinte cheie țintă, iar dacă îi ajutați să conștientizeze acele cuvinte cheie, ei vor veni din nou pe blogul dvs..

Creați un conținut de calitate bazat pe SEO o dată pe lună și împărtășiți-l cu cititorii dvs. Lucrul la SEO vă va ajuta cititorii să obțină din motoarele de căutare, precum și puteți aplica acele strategii pe blogul dvs. pentru a conduce mai mult trafic.

SEO este unul dintre cele mai tari subiecte pe care cititorii vor să le asculte întotdeauna, iar dacă furnizați conținut bine cercetat pe SEO, veți atrage mai multă atenție din partea cititorilor..

6. Sondaje

Va fi ușor să ajungeți la mai mulți clienți și să creșteți vânzările dacă știți interesul clienților dvs. Faceți întotdeauna eforturi pentru a înțelege comportamentul și nevoile clientului dumneavoastră.

Sondajele și sondajele sunt cel mai bun mod de a strânge datele clientului dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți într-un fel de job de marketing pe internet, vânzări sau doar bloguri, puteți oferi servicii sau conținut mai bun clienților dvs. după ce le cunoașteți interesele și nevoile..

Puteți utiliza diverse instrumente pentru sondaje, cum ar fi Polldaddy.com. Cu aceste tipuri de instrumente de sondaj, vă puteți da seama de ce clienții dvs. sau cititorii și-au dezabonat blogul și domeniile în care trebuie să lucrați pentru a obține rezultatele așteptate.

7. Mesaje de oaspeți

Este posibil să fii un fel de persoană care are o comunitate uriașă de audiență sau să depui eforturi pentru a interacționa mai mult cu publicul vizat.

Căutați modalitățile de a crește mai multe interacțiuni?

Faceți postări de invitați cel puțin o dată pe săptămână. Inevitabil, postarea de oaspeți nu va crește traficul către blogul dvs., dar există șanse mai mari de a obține mai mulți ochi cu un post de oaspeți de calitate.

Nu veți crede, dar postările pentru invitați sunt unul dintre avantajele de a primi mai mulți abonați. Mulți bloggeri și influenți de top folosesc postarea invitată ca instrument semnificativ pentru a fi mai vizibili.

8. Infografie

Imaginile capătă o atenție sporită și creierul nostru obișnuia să digere mai multe infografii în comparație cu textele. Faceți un efort pentru a include o infografie excelentă încărcată cu date valoroase.

Fiecare blogger de top din industria dvs. este folosit pentru a include infografii minunate, scufundate într-un conținut valoros bine cercetat.

Aterizați către SproutSocial.com sau Copyblogger.com și veți găsi multe infografii valoroase pe blogurile lor.

Imaginile atrag mai multă atenție și trebuie să includeți infografii în calendarul dvs. de conținut blogging dacă nu ați fost încă adăugat, iar dacă există infografii în calendarul dvs. de conținut blogging, felicitări sunteți pe drumul bun.

9. Povestiri de succes

Dacă aveți un talent pentru povestiri, acest lucru va fi extrem de benefic pentru blogul dvs. prietenul meu. Blogging are nevoie de dăruire și povești de succes vă ajută să vă dedicați.

O poveste de succes bine documentată este despre aventurile pe care cineva se confruntă în timpul călătoriei sale de blog. Este posibil ca oamenii să vrea să afle despre caracteristicile impresionante ale produsului dvs. și ar trebui să le spuneți.

Toată lumea trăiește o viață grea și are nevoie de motivație pentru a merge mai departe. Poveștile tale de succes postările de blog vor fi o bună sursă de motivație pentru ceilalți bloggeri și cititorii tăi.

Vor ateriza pe blogul dvs. pentru poveștile de succes inspirate și vor aștepta, de asemenea, pentru următoarele povești.

Puteți furniza cititorilor dvs. studii de caz, iar acest tip de conținut conduce, de asemenea, trafic masiv.

Studiile de caz pot fi create cu diferite formate, dar asigurați-vă că o proiectați în modul de povestire.

10. Social Media

Influența și scara social media cresc în fiecare zi următoare, fără semne de cădere. Am văzut mulți bloggeri care depun eforturi pentru a-și identifica identitatea în această blogosferă, dar nu folosesc media socială pentru blogurile lor.

SEO este excelent, dar poate fi nevoie de timp pe de altă parte dacă ai un număr masiv de conexiuni pe social media poți conduce mai mult trafic către blogul tău cu strategii promoționale eficiente și ucigătoare.

Puteți utiliza diferite instrumente pentru programarea postărilor dvs. de socializare, dar ceea ce vă face mai popular pe platformele de socializare sunt postările dvs. originale de social media bine reafirmate.

Notă finală

Dacă doriți să obțineți mai mult succes, faceți un efort pentru a merge mai departe cu planurile dvs. Blogging-ul are nevoie de muncă asiduă și, dacă o vei face cu un model, poți face rapid.

Nu faceți muncă grea, faceți muncă inteligentă,„Poate că ați auzit multe cuvinte și dacă sunteți un mare planificator, sunteți pe cale să fiți un muncitor inteligent.

Această postare se referă la conținutul pe care trebuie să-l includeți în calendarul dvs. de blog, iar sugestiile dvs. vor fi apreciate aici.

Sunt sigur că există mai multe conținuturi în afară de această listă și sunt multe de ajuns.

ETICHETE:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me