Funcționarea unei afaceri fără publicitate este ca și cum ai avea un bec, dar fără electricitate.

Și fără retargeting, afacerea nu reușește să stabilească conștientizarea mărcii. Retargeting-ul este regele pentru conștientizarea și conversia brandului.

Pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze, aceasta aduce transformare digitală în fiecare domeniu. Prin urmare, este esențial pentru proprietarii de afaceri să țină pasul cu cele mai noi metode de marketing. O astfel de tehnologie este utilizarea instrumentelor de remarcare pentru îmbunătățirea conștientizării și conversiei mărcii.

Proprietarii de afaceri nu ar trebui să rateze oportunitatea tacticii de marketing care se dovedesc a crește conversia. Este esențial să îmbunătățiți conștientizarea mărcii pentru orice afacere pentru a crește conversia produselor.

Ceea ce face retargetingul sau remarketingul este că readuce clientul înapoi la dvs. care a fost pierdut anterior. Există o serie de instrumente de remarketing disponibile pentru a ajuta managerii de campanii și proprietarii de afaceri să convertească clientul pierdut. Dacă vă întrebați cum va face remarketingul pentru a câștiga clientul pierdut, nu vă faceți griji, am fost cu toții acolo. Să ne uităm la exemplul de mai jos:

Accesați un site de comerț electronic și răsfoiți un nou portofel. Faceți clic pe produsul pe care doriți să îl căutați mai multe informații sau să îl adăugați în coș. Dar nu faceți o achiziție. Deci acum clientul este pierdut pentru ei.

După ceva timp, puteți vizita un alt site web care caută informații, aici vedeți același portofel. Aceasta este puterea instrumentului de remarketing și acesta este modul în care clientul pierdut este convertit în clienți care se întorc.

Acum că am înțeles puterea instrumentului de remarketing, să vedem unele dintre cele mai populare soluții disponibile.

AdRoll

Adroll transformă clienții pierduți în proprietarul afacerii de peste 12 ani. Astăzi au devenit una dintre cele mai fiabile platforme de remarketing.

AdRoll poate fi utilizat pentru a conecta site-urile de comerț electronic cum ar fi Shopify și Magento. De asemenea, se poate conecta la instrumente de marketing precum MailChimp și Marketo. Adroll aduce clientul pierdut de la produsele recomandate sau coșurile de cumpărături abandonate afișând reclame retargeting la ele.

Oferă o soluție cuprinzătoare care este probabil să dureze ceva timp pentru a se adapta la ea. Cu toate acestea, acestea oferă resurse foarte bune cu privire la modul de utilizare și configurare a funcției de control.

SimplyBook.me este o soluție de programare online pentru întreprinderile de toate dimensiunile. După ce au folosit Adroll, CEO-ul lor Ingvar Gudmundsson spune că traficul a crescut la 20-30%, iar ratele de conversie ale acestora sunt stabile și nu scad. Acesta este un mod de a construi o afacere stabilă, cu venituri recurente constante. De asemenea, au obținut un CPA de 60% sub țintă și un cost de 0,54 USD pentru fiecare vizitator nou.

Un alt brand Johnells avea nevoie de o soluție de retargeting și Adroll a fost cea care le-a oferit performanța și controlul. Adroll le-a servit servicii de înaltă calitate. Adroll le-a oferit un CTR mediu de 1,76%, CPC de 0,49 USD USD și un cost pe achiziție de 9,02 USD USD.

Publicuri Facebook personalizate

Ca instrumentul de retargeting Google Ads, Facebook Ads de asemenea, împachetează propriul instrument de implicare sub formă de audiențe personalizate. Prin crearea și inserarea unui pixel Facebook în paginile de destinație ale produsului dvs., puteți utiliza Publicul personalizat pentru a retargeta utilizatorii Facebook.

Aceasta nu se limitează doar la angajamentele Facebook, deoarece puteți insera pixelul pe orice site pe care îl controlați. Odată ce utilizatorul se conectează la contul său de Facebook, acesta poate fi direcționat cu anunțurile retargeting. Acesta este un mod de a folosi media socială pentru a maximiza conversia.

Marci noi și mărci vechi au înregistrat amândouă un impact semnificativ asupra vânzărilor lor folosind reclame Facebook. StyleShare a folosit Facebook pentru a atrage cumpărătorii și și-a sporit vânzările cu anunțuri foto vizate. În general au atins 15x returnare la cheltuielile lor publicitare, o creștere de 60% a valorii CTR pentru instalările de aplicații și o creștere de 25% a utilizatorilor activi lunari în aplicația lor.

Mai Mult povesti de succes din Facebook Ads pot fi găsite aici.

Criteo

Este un instrument popular pentru generarea unei conversii uriașe și sunt aici din 2005. lui Criteo serviciile de remarketing web ambalează peste 16000 de editori cu inventar de înaltă calitate. În plus, rețelele lor includ Instagram, Facebook și Google.

Este un instrument preferat de remarketing pentru mărci uriașe precum Sony și BMW. Suportul lor este unul dintre cele mai renumite și are în pachet o bază de cunoștințe pentru a ajuta afacerea în devenire.

Criteo oferă o soluție completă de retargeting de la stivă, de la crearea unei campanii până la automatizarea ofertelor, creativității și retargetingului.

Polytrans este un magazin online pentru animale de companie. Au folosit Criteo pentru a reduce costul și pentru a crește conversiile. Polytrans a concentrat vizitatorul web care a arătat interes și intenție de achiziții prin utilizarea tehnologiei AI pentru a afișa anunțuri personalizate la locul potrivit și la momentul potrivit – aducând astfel clienții pentru a-și crește conversiile și a reduce costurile de achiziție..

Philips a înregistrat o rentabilitate a cheltuielilor publicitare (ROAS) cu 848% folosind soluția Criteo Sponsored Products și 400% ROAS prin utilizarea soluției de marketing Co-marketing Criteo.

Anunțuri retargeting Instagram

Deoarece Facebook deține Instagram, acestea oferă și o modalitate destul de minunată de a retargeta reclame. Instagram are peste un miliard de conturi active și există o oportunitate de marketing neexploatată.

Instagram are o platformă similară la care reargetează anunțurile Instagram. Funcționează la fel ca anunțurile Facebook pentru a retargeta publicul pierdut. Utilizarea rețelelor de socializare este excelentă pentru a îmbunătăți conștientizarea brandului și pentru a crește conversia. Fără îndoială, Facebook și Instagram ambalează un instrument puternic de retargeting.

JOOP! este cea mai cunoscută etichetă de modă din Germania, iar obiectivul său era să crească nivelul de conștientizare al mărcii pentru a ajunge la o audiență mai mare. JOOP! a parteneriat cu agenția social media dreifive și a creat câteva reclame video uimitoare cu artiști germani și împreună cu influencerul Toni Mahfud pe Instagram și Facebook. Au vizat atât bărbați, cât și femei cu vârsta cuprinsă între 20 și 39 de ani.

Rezultatul pe care l-au obținut a fost uimitor, în anul 2018, în perioada 7 aprilie – 20 mai, campania a crescut rechemarea anunțurilor cu 60%, cu un cost mai mic cu 27% de persoană atinsă.

SmarterHQ

SmarterHQ utilizează o analiză avansată de comportament pentru reclame de retargeting către client pentru a crește nivelul de conștientizare și conversie a mărcii. Prin urmare, sunt un competitor puternic în segmentarea comportamentului.

Acest instrument analizează comportamentul implicării utilizatorilor cu anunțurile dvs. și vă oferă instrumentele potrivite pentru a vă angaja pe alte platforme. Aceasta vă asigură că utilizatorii văd anunțurile exact la momentul potrivit pentru a vă obține conversia.

Finish Line, principalul retailer atletic din SUA, a folosit SmarterHQ care a văzut Creștere de 50% a e-mailului declanșat venituri de la adoptarea sa. Linie de sfârșit Campania de e-mail include abandonarea coșurilor, seria post-cumpărare, navigarea pe categorii, alerte de inventar redus, alerte pentru produse noi, abandonarea înregistrării de loialitate etc..

Artudata

ArtuData foloseste AI pentru a ajuta marketerii sa descopere si sa tinteze audienta, grupul de cea mai mare valoare. Lista lor de cazuri de utilizare este impresionantă în căutare, afișare și social.

Instrumentul de retargeting care funcționează de la ArtuData este conceput pentru a ajuta proprietarii de afaceri sau utilizatorii să creeze campanii eficiente și eficiente. Cu ajutorul AI, clienții sunt cel mai probabil să se convertească cu reclame retargetate potrivite.

Kabbee este cea mai importantă aplicație de taxi pentru aeroport din Londra. Acesta a folosit ArtuData pentru a îmbunătăți înțelegerea comportamentului utilizatorului și a crește ROI. Instrumentul AI al ArtuData a fost folosit pe datele live pentru a clasifica clicurile și a prezice posibilitatea unui clic de a deveni o rezervare reală.

LiveCoach a folosit ArtuData și a văzut a Creștere în conversie cu 17% de la utilizatori înregistrați la plăți. Peste 85% au ales unul dintre primii 10 antrenori recomandati, iar peste 30% au ales primii 3 antrenori recomandati. În urma succesului, LiveCoach a decis să-l folosească pentru viitoarele colaborări.

Audiență perfectă

audiență perfectă este dotat cu o rețea publicitară puternică, cu peste 100 de site-uri. Sunt reputați pentru amploarea sa extinsă. De asemenea, acestea acoperă Facebook și Twitter pentru a retargeta reclame. Ajută agențiile de publicitate și proprietarii de afaceri să mențină anunțurile de retargeting coordonate pe mai multe canale.

99designs este cea mai mare piață din lume pentru design grafic. Au atins publicul perfect după ce au citit despre ei în TechCrunch și au creat o campanie cu ei. Au obținut un rezultat fantastic în conversia cu un Creștere incrementală cu 134% a veniturilor și un CPA cu 24% mai mic decât anunțurile Google.

De asemenea, îmbrăcăminte americană a înregistrat o rentabilitate de 20x a cheltuielilor publicitare, depășind intervalul mediu tipic de 5-10x. Cu aceste numere, graficele ROI-urilor lor au fost mai departe. Au înregistrat o creștere de 400% a rentabilității la retargeting-ul FB.

Publicul adaptat pe Twitter

Cum ar fi pixelul Facebook, obțineți Stare de nervozitate pixel și introduceți-l în site-ul dvs. web. Apoi, pixelul colectează ID-ul cookie-urilor vizitatorilor și apoi le potrivește cu utilizatorii Twitter.

Publicul adaptat Twitter constă dintr-un nume de utilizator Twitter, adresă de e-mail, vizitatori ai site-ului web și utilizatori de aplicații mobile. Există trei modalități de utilizare a publicului personalizat, care sunt:

  • Web: vizați utilizatorii care v-au vizitat recent site-ul.
  • Listă: Folosiți adresa de e-mail sau numele de utilizator Twitter pentru a retargeta anunțuri.
  • Aplicații mobile: folosește datele colectate din activitatea utilizatorului Twitter.

iClothing, un site web irlandez de comerț electronic care vinde pânză și încălțăminte pentru femei în toată Europa. Au făcut parteneriat cu o agenție digitală Wolfgang Digital, pentru a-și crea campania. Aceștia au utilizat audiențele adaptate Twitter pentru a viza femeile care locuiesc în Irlanda care sunt interesate de modă. Aceasta a înregistrat o creștere de 25% a ratei maxime de angajare.

IMO Barcelona, un centru de oftalmologie de renume internațional. OMI a folosit campania urmăritorilor cu două obiective; unul este acela de a crește gradul de conștientizare al mărcii, iar al doilea a fost de a împărtăși cu noii adepți cele mai noi știri, informații despre sănătatea ochilor. Au înregistrat o creștere de 600% a adepților în 3 ani.

Sizmek

Sizmek a fost fondată acum două decenii în 1999. Este una dintre cele mai vechi platforme de publicitate care poartă ani de experiență cu acestea. Este o platformă independentă de publicitate.

În 2017, Sizmek a achiziționat Rocket Fuel și și-a integrat caracteristicile de retargeting în motorul său decizional bazat pe AI. Prin realizarea acestui lucru, Sizmek va aduce cunoștințe importante despre date și le va reuni într-un singur loc. Acest lucru permite utilizatorilor să înțeleagă și să optimizeze campania într-un singur loc.

Rapoartele lor de campanie sunt foarte simple de înțeles, chiar și pentru noii utilizatori.

Citibank a alergat a Citibank Platinum Reward campanie folosind Sizmek. Prin utilizarea Dynamic Creative, au redus jumătatea timpului de producție și au obținut conversii cu 42% mai mari pentru o campanie de retargeting complexă și optimizată. Această campanie a fost prima de acest fel în Malaezia.

Dell a folosit Sizmek pentru a crea Puterea de a face mai mult campanie. Această campanie a fost vizionată de peste 27 de milioane de utilizatori unici și a generat 162.000 de vizite pe site-ul lor.

ReTargeter

ReTargeter oferă mai multe soluții pentru conștientizarea brandului și conversii, cum ar fi Web, Facebook, CRM, dinamic retargeting, opțiuni de căutare și audiență.

ReTargeter se concentrează pe site-urile web care aduc peste 30 de milioane de vizitatori unici în fiecare lună, ceea ce înseamnă retargetul anunțurilor dvs. pe site-urile web de calitate. Acestea vă oferă un pixel care trebuie plasat pe site-ul dvs. web pentru a urmări vizitatorii site-ului, iar apoi difuzează anunțurile retargetate cu marca dvs. Acest lucru crește conștientizarea brandului cu privire la afacerea dvs..

Potrivit ReTargeter, acestea ajută mărcile să ajungă la 98% din traficul web pe care îl pierd le va converti în clienți. Acesta este un fapt extraordinar de realizat.

BattlBox este echipamentul de supraviețuire și livrarea de echipament de exterior de cea mai înaltă calitate. Au folosit un ReTargeter pentru a conduce peste 2900 de vizitatori pe site-ul lor și au obținut peste 500 de conversii. Aceasta a fost doar o campanie de trei luni și au obținut rezultate grozave.

Fixel

Fixel este un instrument puternic de segmentare care folosește tehnologia Inteligenței artificiale. Instrumentul lor transformă implicarea în valori acționabile, iar acest lucru le permite marketerilor să vizeze doar cei mai interesanți vizitatori. Este probabil ca atunci când un utilizator se angajează mai mult, înseamnă că ar putea fi interesat de produs. Aceasta duce la mai multe conversii.

Spre deosebire de alte instrumente, nu este nevoie să înveți cum să lucrezi la Fixel. Acestea sunt integrate în fluxurile de lucru existente pentru a oferi valorile de implicare ale acestuia în platforma de publicitate. Poate fi utilizat cu Google, Bing, Yahoo, Facebook, Twitter, LinkedIn, Quora, etc.

Pentru 299 de dolari, primiți trei luni de servicii Fixel complete și până la 100 de sesiuni pe lună.

Retargeting.biz

Acest instrument are scopul de a oferi o soluție pentru comerț electronic. Retargeting.biz produsele includ personalizarea, soluția de marketing prin e-mail și gestionarea anunțurilor pe platformele publicitare Google și Facebook. Prin urmare, furnizează toate instrumentele necesare funcționării comerțului electronic.

Cel mai bun instrument unic al acestora este un motor cu sugestii predictive. Folosește puterea AI care va face sugestii pentru a oferi o decizie optimă, cum ar fi momentul de a oferi o reducere și de a lua contact. Retargeting.biz este în continuă creștere și obține tracțiune pentru caracteristicile sale unice.

bobomoda.ro, un magazin online care vinde haine și accesorii pentru femei. Fiind într-o afacere extrem de competitivă, au vrut să iasă în evidență. Au folosit atât reclame Facebook Dynamic Products, cât și Retargeting.biz. Și-au atins ținta crescând Creștere a traficului cu 53,45%, Valoarea medie a comenzii 2,66%, 130,82% coșuri recuperate și 12x Returnare la cheltuieli publicitare (ROAS).

Meteora

Meteora este mândria realizării sale în îmbunătățirea implicării publicitare și creșterea gradului de conștientizare a mărcii. Acest lucru a fost realizat prin rularea numărului nostru de funcții automate în platforma lor.

Acestea au automatizat direcționarea cuvintelor cheie și ajută, de asemenea, la găsirea site-urilor web care pot avea un număr mare de publicul țintă. Acest lucru este util în obținerea primelor impresii relevante. Meteora este excelent dacă vă concentrați pe creșterea gradului de conștientizare a mărcii pe piața locală sau vizați clienții din anumite zone.

Anunțuri Google

Te așteptai Google în listă. Nu ai fost tu?

Dacă utilizați Anunțuri Google pe cont propriu sau prin intermediul unei agenții, atunci ar trebui să fiți conștienți de faptul că Google are un instrument integrat în platforma sa de anunțuri pentru a vă ajuta cu retargeting. Folosind acest instrument, puteți retargeta anunțurile către clientul pierdut pe Internet alimentat de Google Ads.

Este bine dacă folosești reclame Google pentru publicitate și este excelent după ce începi să folosești instrumentul lor de remarketing încorporat.

Multe mărci mici și mari folosesc anunțuri Google pentru a-și promova produsele și și-au mărit profitul. Colgate a folosit reclame Google pentru a sensibiliza noul lor produs, pasta de dinți White Colgate Optic White Express. Au văzut un Creșterea cu 13% a nivelului de cunoaștere a mărcii și creșterea cu 1116% a dobânzii mărcii.

Naturals-ul lui Schmidt a înregistrat o creștere de 48% în ceea ce privește brand Awareness, care este cu 12,75% mai bun decât media campaniilor. Un total de 2,2 milioane de utilizatori noi angajați cu anunțurile lui Schmid. Ce este minunat este că suma CPM a fost eficientă la 5,64 USD.

Dacă sunteți nou la Google Ads și sunteți interesat să aflați, v-aș sugera să verificați acest lucru Curs Udemy.

Concluzie

Această listă cuprinzătoare de instrumente de remarketing pentru conștientizarea mărcii ar trebui să ajute proprietarii de afaceri de la orice nivel. Orice organizație de dimensiuni poate începe publicitatea și poate utiliza instrumente de remarketing pentru a-și îmbunătăți conversia.

Nu uitați, nu puteți efectua reclame retargeting fără ca cineva să viziteze site-ul dvs. mai întâi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me