Rularea unui site web sau a unui blog necesită multă muncă. În fiecare zi, proprietarii site-urilor trebuie să depună mult timp și efort în organizarea de conținut, link-uri și trafic pentru a se asigura că site-urile lor au succes.

Singura modalitate de a vă asigura că acoperiți toate motivele este să utilizați toate resursele la maxim.

Una dintre resurse care servește drept coloana vertebrală a unui site web este browserul web. Deși utilizatorii diferiți au preferințele lor, este greu să găsești un browser care se apropie de Google Chrome.

Chrome a devenit un favorit global datorită vitezei, designului curat și gestionării eficiente a fileului. Un alt motiv pentru care Chrome este liderul tuturor browserelor este extensibilitatea sa.

Utilizatorii pot personaliza și îmbunătăți experiența de navigare accesând un număr nenumărat de extensii și aplicații disponibile pe Chrome Web Store. Când deschideți Chrome Web Store, veți găsi mii de extensii și aplicații disponibile pentru descărcare.

Majoritatea sunt gratuite!

După ce descărcați aceste extensii sau aplicații, acestea devin încorporate în browserul dvs. Chrome. Puteți accesa aceste aplicații prin simpla apăsare a unui buton.

Numărul mare de aplicații și extensii de pe Chrome Web Store poate fi copleșitor, așa că iată o listă cu unele dintre extensiile utile pentru bloggeri.

Grammarly

Făcând o eroare gramaticală pe conținutul dvs. web vă poate crea credință. Majoritatea clienților găsesc o limbă și greșeli gramaticale de neiertat, motiv pentru care aveți nevoie de Gramatică.

Oricât de bine este limba dvs., toată lumea este predispusă să alunece din când în când.

Grammarly vă ajută să preveniți acest lucru urmărind gramatica și ortografia. Scanează textul și îți arată oportunitatea de îmbunătățire a unei experiențe mai bune de scriere în limba engleză.

Funcționează pe majoritatea site-urilor și a obținut un editor minunat pentru a scrie o poveste, un articol sau o carte. Sună perfect pentru a preveni greșelile gramaticale jenante pe postarea de pe blog sau pe posturile de socializare.

AdBlock

Nimeni de pe această planetă nu este pasionat de acele reclame neplăcute. Imaginați-vă că deschideți un site web și așteptați să se încarce conținutul, dar apare un banner mare de anunțuri, care blochează cea mai mare parte a paginii.

Petiți câteva secunde în căutarea butonului evaziv Închidere, iar când în final găsești și dai clic pe el, ești dus la o pagină complet nouă despre ceva care nu te-a interesat niciodată.

Ei bine, Google a auzit rugăciunile dvs., motiv pentru care aveți extensia AdBlock pentru browserul dvs. Chrome. Cu AdBlock, puteți să vă luați la revedere de la tot felul de reclame enervante.

Milioane de utilizatori au instalat extensia AdBlock și puteți lua cuvântul pentru modul în care le-a îmbunătățit dramatic experiențele de navigare.

Buzunar

Dacă căutați o extensie care salvează videoclipuri și articole pentru vizualizarea ulterioară, ar trebui să descărcați Buzunar.

Cu peste 15 milioane de utilizatori, Pocket este într-adevăr un favorit în rândul utilizatorilor Chrome. Acesta salvează conținut web într-un singur loc, pe care îl puteți accesa oricând, oriunde și pe orice dispozitiv. Mare lucru este că vă permite să accesați acest conținut chiar și fără conexiune la internet.

Cu Pocket, nu mai trebuie să apelați la culegerea filelor din browserul dvs. sau la linkurile prin e-mail către dvs. Browserul dvs. este mai organizat, iar desfășurarea cercetărilor devine mult mai ușoară.

Are instrumente de integrare precum Twitter, Buffer, Feedly și IFTTT, astfel încât să puteți programa în mod convenabil postări pe diferite conturi de social media.

WhatFont

Dacă doriți să îmbunătățiți estetica paginii dvs. web, unul dintre primele domenii pe care ar trebui să vă concentrați este culoarea și fontul textului. Vizitatorii se bucură să citească un blog cu text citibil.

Deci, cum identificați fonturile utilizate pe bloguri sau pagini web?

WhatFont vă prezintă detalii despre fontul pe care îl vedeți pe o pagină web.

Este ușor de utilizat!

Seoquake

Menținerea blogului tău în lumea Internetului de astăzi necesită mult efort.

SEO este esențial pentru orice site, dar poate fi destul de sarcina de a ține pasul cu cerințele în continuă schimbare. Seoquake poate ajuta la ușurarea sarcinilor legate de SEO.

Funcționează ca o suită de analiză SEO și ajută la gestionarea eficientă a SEO. O alegere bună dacă doriți să optimizați pagina web pentru un SEO mai bun.

Screenshot minunat: Ecran video înregistrator

Captura de ecran minunat vă permite să faceți capturi de ecran ale unei pagini întregi sau a unei părți a unei pagini web.

După ce captura de ecran a fost capturată, puteți edita imaginea, evidenția, decupa, desena forme, estompa informații inutile sau sensibile și adăuga adnotări.

O altă caracteristică incredibilă a Awesome Screenshot este că vă permite să înregistrați activități pe browsere sub formă de videoclip. De asemenea, puteți edita videoclipul, adăuga adnotări, decupați-l și puteți modifica.

Odată terminat, puteți salva aceste imagini și videoclipuri pe unitatea locală sau le puteți încărca în cloud.

ColorZilla

După ce a devenit una dintre cele mai descărcate extensii pentru Mozilla Firefox, ColorZilla a fost introdus în Chrome Web Store pentru persoanele care folosesc browserul Google.

Această extensie extraordinară constă într-o gamă largă de instrumente de alegere a culorilor și de potrivire a culorilor, care sunt excelente pentru personalizarea browserului. Extensia are o pictogramă cu ochi, care vă oferă acces la mai multe opțiuni, cum ar fi crearea de palete de culori personalizate, zoom și identificarea codurilor de culori pe paginile web selectate.

De asemenea, vă oferă o valoare Hex a unei culori atunci când faceți clic pe oriunde pe ecran.

MailTrack

E-mailurile sunt încă una dintre cele mai eficiente forme de marketing digital.

Dacă utilizați Gmail, ar trebui să încercați MailTrack. Vă permite să identificați mesajele primite și să aflați dacă e-mailurile trimise au fost citite sau nu.

Acesta este un instrument excelent pentru utilizatorii care au un număr mare de e-mailuri care vin zilnic. MailTrack vă oferă rapoarte zilnice de urmărire, urmărirea liniei, mementouri și multe alte funcții excelente.

WhatRuns

Dacă v-ați întrebat vreodată ce face un site de succes bifat, ar trebui să instalați o extensie Chrome gratuită cunoscută sub numele de WhatRuns. Acest lucru vă permite să descoperiți tehnologiile utilizate pe orice site web.

De asemenea, vă anunță când un site web elimină sau adaugă noi tehnologii. WhatRuns vă permite să mergeți înainte de joc, rămânând la curent cu ceea ce pot participa potențialii dvs. parteneri sau concurenți.

Miere

Odată ce lumea cumpărăturilor cu amănuntul devine din ce în ce mai competitivă în fiecare zi, găsirea unei negocieri a devenit din ce în ce mai dificilă.

Pentru a obține cele mai bune oferte cu reduceri și oferte promoționale, tot ce trebuie să faceți este să instalați Miere extensie pe Chrome. Este o binecuvântare, deoarece caută și aplică automat cele mai bune reduceri atunci când faceți cumpărături online.

Funcționează pentru diverse magazine online, inclusiv Amazon, eBay, Nike, Sephora, Euro Auto Parts, Groupon, etc. Cu Honey, nu mai trebuie să pierdeți timp căutând coduri de reducere..

Tot ce trebuie să faceți este să vizitați magazinul online preferat, să adăugați articole în coș și să faceți clic pe pictograma Miere în timp ce faceți check out. Cupoanele de reducere se aplică automat articolelor din coș.

Economisiți bani și timp cu Honey.

StayFocusd

Vă prindeți vreodată pierderea timpului pe site-urile virale, atunci când ar trebui să lucrați?

Aruncând o privire la postările de pe Facebook și navigarea prin thread-urile Reddit sunt o modalitate excelentă de a petrece timp, dar nu atunci când ați promis să vă duceți la treabă.

Spune la revedere de la amânare și îmbunătățește-ți productivitatea StayFocusd. Acest lucru te ajută să rămâi concentrat pe munca ta, limitând timpul petrecut pe site-urile web care pot distrage atenția.

Puteți seta o anumită perioadă de timp pentru dvs. pentru a naviga pe aceste site-uri în fiecare zi. Odată ce acest timp a trecut, nu mai puteți accesa aceste site-uri pentru restul zilei.

urs panda

Continuarea competiției este din ce în ce mai grea în fiecare zi, motiv pentru care trebuie să fii la curent cu noutățile industriei tale și să găsești inspirație oriunde poți.

urs panda, o extensie inteligentă care funcționează ca un newsreader. Îți aduce cel mai bun conținut legat de domeniile tale de interes, astfel încât să poți fi informat și inspirat.

După instalare, selectați industria și zonele de care sunteți interesat și sunteți bine să mergeți. Panda vă permite să accesați mai multe site-uri simultan, să personalizați file, opțiuni de marcare, instrumente de căutare excelente și oferă conținut fără distracții..

Urmărirea redirecționării legăturilor

Știați că browserul dvs. poate funcționa eficient în urmărirea anteturilor și redirecțiilor? Ei bine, acum o faci.

Este un instrument all-in-one care analizează căile redirecționate, anteturile HTTP, robots.txt, Rel = Canonicals, power link, etc..

Urmărirea redirecționării legăturilor este un element indispensabil pentru proprietarii de site-uri datorită analizei sale puternice și complexe de redirecționări și link-uri.

Vă ajută, de asemenea, să recunoașteți salturi redirecționate, blocuri de pagini și diverse tipuri de probleme tehnice.

Vânător

Faceți din marketingul digital o briză cu ajutorul Vânător.

Este un instrument de căutare de e-mailuri care vă oferă adrese de e-mail ale persoanelor din spatele oricărui site web pentru a contacta, împreună cu numele lor, numerele de telefon, titlurile postului și chiar rețelele sociale. Toate aceste date sunt susținute de surse publice care sunt vizibile în rezultatele căutării.

Betternet

Confidențialitatea este o preocupare semnificativă. Cu multe site-uri web și scurgeri de date, este firesc să vă preocupați de toate aceste date personale care plutesc pe internet.

Un mod de a vă păstra informațiile în siguranță este folosind un VPN.

Betternet funcționează fără înregistrare. Puteți activa un server proxy și vă puteți ascunde adresa IP cu un singur buton. Odată activat, puteți accesa toate site-urile blocate fără probleme.

Concluzie

Sper ca extensiile de mai sus să vă ajute să faceți multe lucruri fără a părăsi browserul preferat. Majoritatea sunt gratuite, așa că încercați să experimentați astăzi.

ETICHETE:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me