Creșteți veniturile din bani pe site-ul dvs. prin alăturarea celor mai bune rețele de afiliere plătite.

Există multe opțiuni, altele decât în ​​funcție de Google Adsense sau alte platforme de publicitate.

Anunțul vă plătește bine dacă primiți trafic masiv, dar dacă aveți câteva mii de vizualizări pe pagină lunar vă poate dezamăgi.

Există un anumit dezavantaj de a afișa și reclame.

 • Încetinește-ți site-ul
 • Nu există control asupra a ceea ce sunt afișate anunțurile
 • Fără câștiguri garantate

Deci, cum te descurci face mai mult ca blogger?

Una dintre cele mai populare alegeri este de făcut marketing afiliat. Există sute de programe de afiliere la care te poți înscrie în nișa tehnologică. Este ceva care funcționează atât pentru începători, cât și pentru bloggeri cu experiență. Cred că funcționează din câteva motive bune, inclusiv:

 • Nu trebuie să creați singuri produsele
 • Nu trebuie să aveți grijă de livrare
 • Nu trebuie să aveți grijă de asistența post-vânzare

Tot ce faci este promovează produsul și câștigă un comision pentru fiecare vânzare la care faceți referire. Cu toate acestea, pentru a începe să câștigați bani ca marketing afiliat, trebuie să vă asigurați că nu veți intra decât în ​​programele și rețelele potrivite.

Și dacă ați fost în căutarea unor programe de afiliere bune, atunci acest articol este probabil tot ce aveți nevoie. Am enumerat programe de afiliere pentru bloggeri care sunt legitimi și plătesc bine.

Dacă sună interesant, să trecem la asta.

Shareasale

Shareasale este o rețea de afiliați destul de mare, care acceptă chiar și bloggeri noi, atât timp cât ai conținut relevant și de calitate. Sunt în jurul anului 2000.

Shareasale

Au primit peste 40 de categorii, așa că alegeți ce funcționează pentru dvs..

 • Calculator & Electricals
 • web hosting
 • Carieră și locuri de muncă
 • Marketing
 • Serviciu SEO legat & produse
 • Servicii web și instrumente pentru webmaster

După crearea contului dvs., căutați și vă alăturați comercianților respectivi. De obicei, comercianții aprobă cererea dvs. în câteva zile. După aprobare, veți avea materialele de marketing necesare pentru promovare pe blogurile dvs..

Unele dintre programele populare pe care le puteți lua în considerare.

 • StudioPress – dacă acoperiți subiecte legate de WordPress
 • WP Engine – dacă includeți hostingul WordPress
 • RocketTheme – pentru subiectele asociate Joomla
 • SurfEasy – bloguri care acoperă VPN
 • FreshBooks – dacă acoperă servicii de pornire, contabilitate, servicii financiare

De asemenea, au o gamă largă de programe de afiliere pentru modă, pe care ar trebui să le verificați dacă vă aflați în această nișă. Plătesc prin cec sau depozit direct.

efect

Nu este la fel de vechi, dar o altă rețea de afiliați grozavă, care găzduiește o mulțime de produse.

efect are mai mult de 500 de comercianți să se alăture. Obțineți un raport analitic detaliat despre campanii.

 • Faceți clic zilnic
 • Performanță după dată / lună / tip de referință / domeniu de referință
 • Campanii de top

Unele dintre programele relevante pentru a vă alătura pentru un blogger de tehnologie.

 • Startup, eCommerce – AppSumo, BigCommerce, Bigstock
 • Calculator, Securitate, Internet – VPN Hotspot Shield, Hostgator, MaxCDN, Namecheap, SUCURI, SecureMAC
 • Învățare – Skillshare, Treehouse
 • Design – 99 design-uri, elemente Envato

Plata este lunară și există mai multe modalități de a vă încasa veniturile, inclusiv PayPal și Transferul bancar.

Asociații Amazon

Întreaga lume face magazine din Amazon și pentru a-și putea promova produsele este o realizare în sine.

Asociații Amazon aveți un proces de calificare inițial care vă solicită să faceți cel puțin 3 vânzări înainte de a putea fi aprobat.

CJ

Fost cunoscut sub numele de joncțiunea comisiei este unul dintre cele mai populare printre bloggeri. Puteți căuta mii de comercianți pentru a se alătura.

Unele dintre caracteristici sunt:

 • Generator de legături profunde
 • Analiza tranzacțiilor în timp real
 • Ușor de găsit comerciantul, obținând linkuri, banner

Vă puteți înscrie la 1&1 găzduire, Grammarly, etc.

Nu este cea mai bună interfață de utilizator, dar este totuși o rețea de afiliați strălucitoare din care face parte. A fi aprobat în rețeaua de afiliere CJ este ușor, dar a fi aprobat pentru programele din cadrul acesteia este o sarcină. Majoritatea programelor din cadrul acesteia au cerințe cu adevărat stricte și s-ar putea să nu vă aprobe până nu îndepliniți cerința, de exemplu, locația audienței.

Rakuten

Oferiți tutorial?

Una dintre cele mai bune modalități de a promova cursuri online de la Udemy, Coursera prin aderarea la Rakuten rețea afiliată.

A fost votată rețeaua de afiliere numărul 1 timp de 8 ani consecutivi, Rakuten este fabuloasă când vine vorba de gama de produse. Există și o tonă de categorii diferite.

Awin

Cu mărci precum Etsy, Under Armour și HP, Awin este excelent în ceea ce privește gama de produse și comisionul pe vânzare.

Cu toate acestea, singurul dezavantaj este că aceștia încasează 5 dolari în timpul înscrierii sub forma unei taxe de screening, care s-ar putea să nu coboare bine cu toată lumea. Rețineți că cei 5 dolari vă sunt restituiți odată ce ați aprobat.

Clickbank

Cele mai cunoscute pentru produsele sale digitale, Clickbank găzduiește niște cursuri cu adevărat detaliate și cărți electronice de la marketeri de calitate pe diferite nișe.

Internet marketing, sănătate, fitness, afaceri, investiții, pierderi în greutate, jocuri, produse ecologice, sport, călătorii și multe alte produse care vă așteaptă să promovați.

MaxBounty

MaxBounty funcționează pe modelul CPA care vă plătește pentru fiecare acțiune, cum ar fi înregistrarea sau trimiterea prin e-mail. Au o varietate de oferte pe diferite nișe.

Domeniu & Hosting

Scrieți despre WordPress, blogging lucruri tehnice? Promovarea platformei de găzduire și a produselor legate de domenii ar fi o idee bună.

SiteGround

Una dintre preferatele mele, Siteground este recomandat oficial de către WordPress.org pentru găzduirea blogurilor și sunt extrem de fiabile pentru cititorii tăi.

Siteground-ul este cunoscut pentru performanțele sale de găzduire partajate, astfel încât ar fi ușor să promovezi publicului tău.

Bluehost

Bluehost este fără îndoială una dintre cele mai populare companii de găzduire web din lume.

Aproape toți bloggerii se ocupă de domeniul tehnologiei, menționează planurile de găzduire Bluehost. Acestea oferă un comision plat de 65 USD pentru fiecare client care achiziționează sesizarea dvs. Cu toate acestea, dacă veți face mai multe vânzări, ar putea chiar să vă crească recompensa.

Bluehost oferă resurse promoționale precum bannere și reclame. De asemenea, veți obține un raport detaliat și o analiză a vânzărilor dvs. Are o echipă dedicată de administrare a afiliaților pentru a răspunde oricărei întrebări.

Kinsta

Cu un cookie de urmărire de 60 de zile și 10% comisioane recurente pe toată viața, Kinsta este un excelent program de afiliere găzduit de WP premium, pentru a lua în considerare înscrierea la.

Puteți obține 500 USD atunci când cineva vă înscrie un plan de întreprindere cu adresa URL de urmărire a afiliaților dvs..

Motor WP

Un program de afiliere strălucitor care vă permite să creați canale personalizate pentru conversii mai bune. Motor WP este un furnizor de hosting de încredere care este folosit de o mulțime de bloggeri.

Știți că puteți câștiga până la 7500 USD pe sesizare? Nu există niciun motiv să nu promovați acest lucru atunci când rulați un blog sau un site tutorial cu WordPress.

Prin WP Engine, puteți promova și StudioPress, care oferă teme de calitate + cadrul Genesis.

NameCheap

Similar cu GoDaddy, NameCheap are domenii alături de serviciul de găzduire. Durează doar câteva minute pentru a configura lucrurile și a începe să câștigi comision pentru fiecare vânzare calificată.

Puteți promova CDN, certificatul SSL / TLS, VPN, servicii de găzduire și domenii.

Internet / Marketing digital

Dacă educați și împărtășiți informații despre marketing, SEO, următoarele produse ar fi o idee bună de promovat.

Long Tail Pro

Un instrument de cercetare de cuvinte cheie foarte util, utilizat de mulți marketeri. Long Tail Pro este un produs strălucitor, așa că nu ar fi greu să începeți să câștigați comisioane din promovarea acestui lucru.

Samcart

Cu până la 40% și comisioane recurente, Samcart ar fi un program bun pentru blogul tău. Doar așa știți, ei fac ca vânzarea de produse digitale online să fie o briză.

NinjaOutreach

Un instrument de marketing extrem de util influencer, NinjaOutreach plătește comisioane lunare recurente pentru fiecare vânzare menționată.

ConvertKit

Probabil unul dintre cele mai bune programe de e-mail de marketing, ConvertKit trebuie să fie pe lista ta pentru a promova.

Au câteva funcții strălucitoare pe care clienții dvs. nu le vor găsi nicăieri în altă parte.

SEMRush

O suită de marketing all-in-one care plătește comisioane pe viață pentru clienții referinți. SEMRush este favorit și în rândul marketerilor. SEMRush face o analiză SEO completă a site-ului dvs. web și este de încredere de o mulțime de bloggeri profesioniști.

BeRush este programul de afiliere al SEMRush, care oferă acces la materiale promoționale, statistici complete și convenabile și asistență excelentă pentru clienți. Acestea oferă conținut promoțional (bannere. Link-uri, widget-uri) & oferte speciale) în 9 limbi – engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, portugheză, japoneză, coreeană și rusă.

Pentru fiecare utilizator nou, primiți un comision recurent 40%, pe care îl puteți retrage de două ori pe lună dacă depășiți pragul minim.

SpyFu

SpyFu este un instrument de spionaj competitor foarte util, care poate fi cu adevărat benefic pentru publicul tău. Plătesc de două ori pe lună afiliaților lor și că comisioane prea recurente.

SpyFu a primit multe instrumente de marketing digital, cum ar fi următoarele.

 • Analiza concurentului
 • Cercetare cu cuvinte cheie
 • Compararea domeniilor
 • Tracker de rang
 • Cercetări PPC
 • Cercetare cu cuvinte cheie
 • Concurentul AdWords
 • Verificator de backlink

încă multe altele …

WordPress

Scrierea despre blogging?

Sunt sigur că aveți postări de blog legate de WordPress și ceea ce ar putea fi mai bun decât aprobarea produselor legate de WP pentru câștiguri frumoase?

OptinMonster

Un plugin pop-up WordPress care mărește drastic conversiile de înscriere.

OptinMonster plătește 20% pentru fiecare vânzare și puteți promova link-ul de afiliere pe diferite canale, inclusiv pe blog și pe site-urile de socializare.

ThemeForest

O piață tematică imensă căreia cititorii dvs. vă vor mulțumi pentru recomandări. ThemeForest face parte din Envato Market și plătesc 30% la fiecare vânzare.

Teme elegante

Probabil unul dintre cele mai plătite programe de afiliere cu tema WordPress, Teme elegante plătește un 50% generos pentru fiecare vânzare și primești o tonă de reclame pentru a începe promovarea.

Ai auzit de un constructor celebru numit Divi?

WPForms

Puteți promova WPForms pe blogul dvs. și pe site-urile de socializare. Un punct în plus, dacă aveți o serie de urmăriri mari.

Există peste 100 de șabloane și puteți promova forme de contact, plată, sondaj, înregistrare, fără știri, formulare personalizate.

Castor constructor

Castor constructor este un constructor de pagini ușoare pentru WordPress. Plătesc prin PayPal ori de câte ori atingeți cel puțin 100 USD în totalul comisioanelor generate.

Beaver este de încredere de peste un milion de site-uri. Nu afectează site-ul, astfel încărcarea paginii web este mai rapidă.

MTS

Am auzit una dintre cele mai rapide teme WP de încărcare – Schema?

O piață care are o mulțime de teme și plugin-uri excelente WordPress.

MyThemeShop plătește un comision extraordinar de 55% pe vânzare.

Elementor

Unul dintre cei mai ușor de a trage și arunca construitori de pagini, Elementor plătește 50% din fiecare vânzare prin PayPal. Trebuie să ajungeți la un minimum de 200 USD pentru a încasa bani.

ShortPixel

ShortPixel îmbunătățește în mod ridicol viteza site-ului prin comprimarea imaginilor fără a-și pierde calitatea. Plătesc comisioane recurente de 50% pentru toate vânzările.

ThirstyAffiliates

Un plugin strălucitor care vă clochează legăturile de afiliere. Puteți promova ThirstyAffiliates și ajută-ți cititorii să-și ascundă legăturile de afiliere cu aspect urât.

Teme prospere

Cu comisioane ridicate și recurente, Teme prospere cu siguranță ar trebui să fie pe lista dvs. pentru a vă alătura.

Au câteva teme și plugin-uri excelente pentru WordPress, care facilitează chiar și cele mai dificile sarcini.

 • Arhitect – Constructor de pagini
 • Oportunități – Soluție de optină
 • Quiz Builder – Creați teste
 • Ultimatum – Faceți campanii pe totdeauna
 • Comentarii – un sistem frumos de comentarii
 • Optimizare – Testare A / B pentru paginile de destinație
 • Ucenic – Creați eCourses
 • Ovation – dovadă socială auto-pilot
 • Clever Widgets – Control complet asupra widget-urilor

E-learning

Tutoriale de scriere? Puteți promova cursuri de învățare electronică pentru publicul dvs..

Udemy

O piață imensă pentru instructori și studenți. Vă puteți referi la elevi lui Udemy colectarea de cursuri și a fi plătit pentru fiecare vânzare.

Coursera

Coursera este o piață minunată pentru e-learning. Puteți câștiga până la 45% la fiecare vânzare generată. Puteți promova cele mai recente cursuri de tehnologie, cum ar fi învățare profundă, cloud computing, știința datelor, etc..

Skillshare

Similar cu Udemy, dar mult mai nou și are cursuri de formă mai scurtă. Ca afiliat pentru Skillshare, ești plătit ori de câte ori cineva se înscrie la un proces gratuit.

Proiecta

Puteți promova produse și servicii legate de design publicului dvs..

Canva

Dacă nu trăiești sub o stâncă, știi ce Canva este. Sunt un editor online strălucit care a lansat recent un program de afiliere pentru versiunea lor PRO.

Există multe lucruri pe care le puteți proiecta cu Canva, iar unele dintre ele sunt următoarele.

 • Imagini de social media
 • Flyers
 • Relua
 • Carduri
 • Prezentare
 • Afișe
 • Logos
 • Infographics
 • T-shirt
 • Brouchers
 • Imagini de fundal
 • Buletine
 • cupoane
 • facturile

Au primit peste 50.000 de șabloane pentru a începe.

element

Puteți câștiga bani din fiecare achiziție de la Elemente Envato prin conectarea la elementele de design ale acestora.

Elementele au obținut peste 2 milioane de active digitale din diferite categorii.

 • Șabloane video, video
 • Muzică, efecte sonore
 • Fotografii
 • Fonturi
 • WordPress
 • CMS și șabloane web
 • 3D

Diverse

La toate celelalte lucruri la care mă pot gândi.

Grammarly

Un instrument util pentru verificarea eventualelor erori de scriere, Grammarly vă plătește un bonus gratuit de 25 USD pentru doar înscrierea la programul lor de afiliere + orice recomandări pe care le faceți.

Fiverr

O piață independentă pentru obținerea literală a muncii pentru 5 USD. Veți câștiga ori de câte ori clientul dvs. referit cumpără orice concerte de la Fiverr.

AppSumo

AppSumo are un program de afiliere care crede în a vă răsfăța cu comisioane crescute. Salariile lor devin din ce în ce mai mari când numărul vânzărilor dvs. crește.

AppSumo este cunoscut pentru faptul că oferă oferte de software fierbinte, deseori utilizate de bloggeri, marketeri digitali, proprietari de site-uri și startup.

Microsoft

Microsoft este una dintre cele mai populare companii de tehnologie care și-a lansat programul de afiliere în 2016.

Puteți câștiga comisioane prin Office 365, Surface, Xbox, PC-uri, inclusiv aplicații, jocuri, muzică, filme și emisiuni TV disponibile în magazinul Windows.

Microsoft susține că oferă una dintre cele mai bune rate de comision din industrie.

Compania oferă două opțiuni de program de afiliere –

Programul Microsoft de afiliere private

Prin parteneriatul cu Tradedoubler, o companie globală de marketing afiliat, Microsoft a încercat să își promoveze produsele în peste 60 de țări, inclusiv Austria, Brazilia, Canada, China, Franța, Germania, Marea Britanie, India, Japonia, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite.

Programul de afiliere public Microsoft

Pentru a pătrunde în continuare produsele lor la nivel local, Microsoft a făcut echipă cu companii locale de rețele de marketing afiliat. Microsoft oferă bannere și link-uri text pentru promovare. Diferitele produse au rate de comision diferite, care variază de la 5% la 10% cu cookie-urile de urmărire de 14 zile.

Reduceți câștigul

Îți doresc să-ți ridici câștigul prin alăturarea programelor de mai sus. După ce vă alăturați mai multor programe de afiliere, este dificil să urmăriți câștigurile și, pentru asta, puteți utiliza Afluent (Obține 25% reducere cu cod cupon – GEEKFLARE) care agregă datele într-un singur tablou de bord unificat.

Dacă sunteți proprietar de afaceri și doriți să porniți programul dvs. de afiliere a produselor, consultați aceste soluții pentru a vă ajuta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me