Este nevoie doar de câteva secunde pentru a decide dacă trebuie lăsați sau rămâneți pe un site web sau pentru cât timp. Poate fi fie un hit sau o pierdere a consumatorului. Și această decizie se bazează pe faptul că un telespectator găsește sau nu site-ul dvs. de încredere. Acest articol vă va ajuta să construiți o afacere de încredere.

De ce conteaza?

Cu pericolul de multe cookie-uri, atacuri, înșelătorii și servicii pentru clienți precare, oamenii știu bine unde să facă clic acum.

Și pentru că conduceți un magazin online unde sunt implicați bani, trebuie să fiți prea precaut cu privire la dvs. site-ul este perceput.

Întrebarea este,

Cum poți face pe cineva să aibă încredere pe site-ul tău web, astfel încât să continue să fie client?

Și ce așteaptă un consumator de la o afacere fiabilă și perspectivele site-ului său web?

Trust spune că o companie face comerț echitabil în conformitate cu legile care îi fac pe clienți să se simtă demni.

Fiecare consumator are așteptări din partea companiei care presupune ca produsele sale să facă ceea ce pretinde eficient. Informațiile ar trebui să fie exacte, detaliate și oneste.

Când faceți un client să aibă încredere în informațiile dvs. declarate, este mai puțin probabil să plece mai devreme. Consumatorul ar trebui să se simtă încrezător cu privire la produsul ales și la furnizorul de servicii.

„O companie mă va proteja”. Securitatea și confidențialitatea reprezintă o preocupare din ce în ce mai mare pentru consumatori în timp ce navighează în lumea digitală. Oamenii vor să știe că o companie are interesele lor cele mai bune în minte. O companie va stoca în siguranță informațiile mele cu carduri de credit personale și va păstra informațiile confidențiale private? După cum a fost citat Tucker Schreiber.

Să începem și să știm cum să vă facem site web de încredere.

1. Un design puternic face o mare diferență

Modul în care un semn / un logo și o ambianță bune te obligă să intri, la fel și un bun magazin online atrage atenția.

În această epocă competitivă, crearea unui site web prost gestionat sau proiectat este inutilizabil. Numeroase resurse și instrumente sunt disponibile pentru a dezvolta un site web sau puteți angaja o firmă pentru dezvoltare web personalizată. Internetul fiind cea mai accesibilă soluție la întrebările dvs. la doar un clic este o ușă deschisă pentru a ajunge la orice minut.

2. Ce face designul unui site web de încredere?

Furnizarea de informații precum finanțele este o responsabilitate imensă pe care un consumator o introduce pe site-ul dvs. Un client oferă site-ului său informații despre cardul de credit și cumpărături după ce fața site-ului este de încredere, drept și sigur.

3. Cum proiectați pentru încredere?

  • Evitați în întregime fonturile majuscule.
  • Evitați fonturile imature, precum „comic sans”.
  • Scrieți un conținut corect corect din punct de vedere gramatical.
  • Mențineți aspectul simplu
  • Evitati sa folositi imagini incarcate
  • Citate de la mărci de renume
  • Clasificări de stele din Amazon

Afișează o convingere mesaj sau citat de proprietar sau membrii echipei pentru a încuraja consumatorul să meargă mai departe decât pe prima pagină. Adăugați fotografii interactive pentru a face produsele livrabile.

4. Menținerea site-ului dvs. la zi este obligatorie

Pentru a vă asigura sănătatea generală a site-ului dvs., trebuie să actualizați fiecare conținut și funcții. Informațiile despre produs trebuie să fie detaliate și actualizate.

Chiar și de la informațiile despre produse până la secțiunea „Despre noi” și datele de contact, toate informațiile și cifrele trebuie actualizate. adăugare McAfee securizat la magazinul dvs. online se va adăuga și un element de încredere pentru utilizatori.

5. Arată că ești activ online

Prezența unui magazin și disponibilitatea personalului său pot fi ușor confirmate prin activitățile lor pe compania conturi de social media.

Este un mod ușor de a verifica fiabilitatea acestora, pe baza frecvenței postărilor, a recenziilor consumatorilor și cât de des răspund la postările vizitatorilor.

Dacă nu au postat nimic în ultima perioadă sau au împărtășit sau au răspuns în secțiunea de comentarii, cum puteți fi siguri dacă magazinul este chiar activ sau pur și simplu ia comenzi, dar uită de expediere? Este întotdeauna necesar să te implici și să comunici cu publicul tău.

Să fie prin răspunzând la întrebările, comentariile, tweet-urile lor de pe Facebook sau să partajați fotografii și oferte de produse pe Instagram pentru a vă informa clienții ce se întâmplă cu afacerea dvs., noutățile, evenimentele, actualizările și colecțiile viitoare pe care trebuie să le creați un blog online.

Vizitatorii de pe internet devin de obicei frustrați căutând îndrumări și răspunsuri. Dacă faceți o cercetare aprofundată și vă gândiți ca un client, vă puteți da seama cu siguranță întrebări comune pe care clienții le pun.

Acest lucru vă ajută să redactați întrebări frecvente și întrebări despre produs pagini, care vă pot spori vânzările, așa cum o face acest site web. Conectați-vă conturile sociale folosind butoanele sociale de pe site-ul dvs. web pentru a direcționa oamenii acolo.

6. Faceți ușor pentru oricine să vă contacteze

Nu există nimic mai frustrant în imposibilitatea de a comunica cu o anumită afacere online, în cazul oricărei întrebări sau probleme. Dacă sunteți o afacere de încredere și de încredere, de ce faceți contactarea atât de dificilă și complicată pentru clienți.

Configurați un formular de contact simplu pe site-ul dvs. web pentru ca clienții să vă ajungă rapid. O companie înființată ar trebui chiar să poată oferi vizitatorilor o adresă accesibilă. Clienții se așteaptă să vă ajungă oricând se simt ca și pentru asta trebuie să furnizați un număr de telefon, astfel încât să vă poată suna la orice oră.

Poate fi prin intermediul social media sau telefon. A fi activ, implicat și receptiv este esențial în construirea unui site web demn de încredere și în general o afacere fiabilă. încrederea va crește dacă clientul este capabil să vorbească cu oricare dintre angajații dvs. de la companie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me