Redactarea SEO în timpurile moderne se referă la producerea de conținut convingător – atât de bun încât se poate promova. Pe măsură ce motoarele de căutare evoluează, plătește să rămâi la curent cu lucrurile când vine vorba de scrierea unei copii prietenoase SEO.

Arta de a scrie motoarele de căutare este întotdeauna într-o stare de flux. Într-o zi, ceva care a funcționat timp de mulți ani nu mai face brusc.

Aceasta este o referire la un moment în care Google și-a mutat operațiunile de căutare în SSL, ceea ce însemna că Google Analytics nu mai putea urmări cuvintele cheie primite.

Fără cuvinte cheie, nu mai puteți înțelege ce fraze trimit vizitatori la postările dvs. Drept urmare, devine mult mai greu să scrieți copii care să includă expresii de cuvinte cheie specifice. Din fericire, multe mărci au luat-o singură pentru a oferi instrumente de cercetare și sugestii de cuvinte cheie.

Dar, redactarea SEO nu se referă doar la cuvinte cheie. Este ceea ce se află în postările și articolele care fac diferența. Cu introducerea RankBrain și creștere constantă pentru Căutare vocală – vedem o schimbare lentă, dar neclintită, în modul în care motoarele de căutare interpretează conținutul scris.

Și singura cale de a ține pasul este să te adaptezi.

Utilizatorul este acum algoritmul

Google a încercat întotdeauna să se asigure că conținutul listat este specific utilizatorului. În zilele anterioare de SEO, și chiar în urmă cu 3-4 ani, s-ar putea face pași prin jocul mulți dintre algoritmii motorului de căutare..

Acum, tehnologia Google pentru înțelegerea comportamentului utilizatorilor s-a îmbunătățit semnificativ. Și se întâmplă o schimbare majoră – una care consideră comportamentul utilizatorului – pe paginile dvs. – ca un semnal major de clasare.

Algoritmul RankBrain dorește să știe dacă utilizatorii aterizează pe pagini care oferă răspunsuri necesare:

  • Conținutul acestui site este scris pe un ton formal sau retras?
  • Această pagină răspunde la o întrebare specifică într-un format concis?
  • Cât timp cheltuiește un utilizator pe o pagină înainte de a pleca?
  • Vizitatorii interacționează cu elemente din afara zonei de conținut?

În general, Google RankBrain va continua să caute un motiv pentru a-ți clasifica paginile mai sus.

cum funcționează rankbrainCum funcționează RankBrain? Foto: Mangoole

Vizitatorii care returnează, implicarea constantă, semnalele sociale, răspunsurile cu coada lungă și performanța site-ului – toate contribuie la o clasare îmbunătățită.

Întrebarea este: cum te afectează toate acestea ca redactor? Există ceva în special pe care trebuie să îl faci diferit pentru a obține rezultate SEO mai bune?

Iar răspunsul este, da. Poti optimizați-vă copia pentru a respecta standardele RankBrain și alți algoritmi de motoare de căutare.

# 1: Cum să procedați: fragmente prezentate & Răspunsuri

Fragmente și răspunsuri prezentate sunt deja de ceva vreme. Ideea este simplă. Google scanează conținutul dvs. pentru structura sa și creează automat un fragment prezentat care poate contura toate titlurile și sub-titlurile. Imaginea de mai sus este un exemplu de Fragmente prezentate la munca.

Și în loc să credeți că trebuie să aveți norocul să vă prezentați, veți fi mult mai bine, depunând efortul necesar pentru a face postările prietenoase cu fragmente și răspunsuri.

Care sunt răspunsurile prezentate?

cum mor celulele creierului - răspunsurile Google

Răspunsurile recomandate ale Google sunt din ce în ce mai prezente în paginile cu rezultatele motorului de căutare. Atât de mult, încât atunci când căutați folosind un dispozitiv mobil, uitați rapid că aveți o experiență Google. Modul în care funcționează în acest moment este că, odată ce vizualizați un răspuns, se vor adăuga alte două răspunsuri. Iar lista continuă să crească.

Dar, întrebarea este, cum vă prezentați în fragmentele de răspuns Google?

Iar soluția este destul de ușoară; trebuie să scrieți într-un mod care sună ca un răspuns opus folosirii jargonului de vânzări.

De asemenea, una dintre metodele de verificare a structurii Google este de a analiza paginile pentru rubrici, subcapitole și orice alte elemente evidențiat fragmente și paragrafe. Acest lucru indică, pentru motoarele de căutare, că conținutul este de o importanță vitală într-un context dat.

Puteți utiliza un instrument cum ar fi SEMrush pentru a monitoriza dacă conținutul dvs. este prezentat în fragmente de răspuns.

# 2: Elaborați cu cuvinte cheie cu coadă lungă

În mod ideal, fiecare pagină de pe site-ul dvs. web este construită în jurul ideii unui anumit cuvânt cheie. Acestea fiind spuse, majoritatea întreprinderilor vizează cuvinte cheie de cap uscat, o mulțime de fraze populare care au un volum mare de căutare, dar o rată de clic redusă în exemple reale.

În plus, clasarea pentru cuvintele cheie cu volum mare este grea și, de cele mai multe ori, traficul pe care îl obțineți în schimb este subțire, fără prea mult potențial de vânzare.

Deci, intră în lumea SEO cu coadă lungă.

seo cu coadă lungăCe este SEO cu coadă lungă? Foto: Huify

Scopul SEO cu coadă lungă este de a oferi răspunsuri la întrebări care depășesc selecția dvs. de cuvinte cheie de bază.

De exemplu, dacă afacerea dvs. este despre „recuzită yoga”, atunci cum puteți să vă extindeți asupra acestei fraze cheie pentru a include mai multe detalii și informații.?

Pot „popii” să ajute cu altceva decât să îmbunătățească flexibilitatea posturii? Ați avut oamenii să raporteze un caz de utilizare specific în care un recuzitor a ajutat la îmbunătățirea stării lor de bine?

Acestea sunt exemple reale despre cum să vă îmbunătățiți copia cu ajutorul unor cuvinte cheie cu coadă lungă. Și dacă vă chinuiți să găsiți cuvinte cheie suplimentare cu coadă lungă, completarea automată Google este întotdeauna un loc excelent pentru a începe.

Căutare de cuvinte cheie Google long-tailUtilizați funcția de completare automată a Google pentru a genera idei pentru cuvinte cheie cu coadă lungă.

După ce începeți să vedeți oportunități potențiale pentru cuvinte cheie cu coadă lungă, începeți să le adăugați la postările dvs. Teseți în conținut suplimentar – sau creați o postare complet nouă – pe baza constatărilor dvs. Structurați părți suplimentare de conținut într-un mod care să ofere răspunsuri aprofundate și claritate.

Și vorbind despre în profunzime, acest lucru ne aduce la capitolul următor despre cum să devenim un redactor SEO mai bun. Sau, cel puțin, cineva care nu scrie doar de dragul de a plăcea un algoritm.

# 3: A fi informativ nu este suficient

Ai văzut-o. Este peste tot. Copie de bază & listele de paste care se simt forțate sunt o privință absolută de privit și care nu se realizează aproape deloc pe promisiunea valorii.

În cele mai multe cazuri, nu este nimic rău în a fi informativ. Cel puțin îți menții vie eforturile de conținut. Și atâta timp cât îl scrii singur, atunci nu ar trebui să existe probleme.

Însă, redactarea în scopuri SEO nu este decât informativă.

Într-un anumit sens, redactorii buni sunt adevărați războinici ai lumii SEO. Scrierea de postări și articole extinse, încercând întotdeauna să includă cele mai recente și cele mai bune cercetări disponibile. Încercând întotdeauna să furnizezi doar un conținut suficient pentru ca cititorii să nu fie nevoiți să facă clic pentru un alt site.

lungimea postului.001Care este lungimea optimă a conținutului? Cât timp ar trebui să fie postările dvs. de blog? Care este numărul ideal de cuvinte pentru SEO? Acestea sunt întrebări pe care mulți și-ar pune-o bloggerii și marketerii.

În ultimii patru ani, durata medie a unei postări pe blog a trecut de la 800, 1.000, la 1.200+ cuvinte.

Este clar că conținutul de formă lungă conduce traficul și generează mai multe oportunități. Cu toate acestea, conținutul 10x nu se referă exclusiv la crearea de articole lungi. Nu vă pregătiți să publicați articole LUNG pe fiecare subiect pe care îl scrieți. Obiectivul dvs. este de a oferi o experiență incredibilă audienței dvs. și de a servi intenția audienței. – Chintan Zalani

Și asta se referă mai ales la faptul că cititorii vor să își găsească toate răspunsurile într-o singură postare. După cum arată graficul de mai sus, postările mai lungi primesc mult mai multe sesiuni organice decât postări cu <600 de cuvinte.

Peste livrare: Scrieți piese mai lungi cu o intenție mai bună. Săpați adânc în subiect și formatați conținutul în consecință.

# 4: Mențineți cititorii angajați mai mult timp

Google insistă să folosească timpul petrecut pe o pagină ca factor de clasare. Și sincer, are sens.

Nu ați prefera să aveți conținutul clasat extrem de bine, deoarece este atât de bine structurat, încât să ofere o valoare deosebită?

Chiar dacă SEO ca practică va continua să existe pe parcursul deceniilor următoare, Numai SEO nu poate face utilizatorii să rămână pe paginile dvs..

Din fericire, există câteva modalități prin care poți să te asiguri că utilizatorii se vor bloca pentru perioade mai lungi.

  • Infographics. Un infografic este o conjuncție de cercetare vizuală, amestecată într-o prezentare plăcută pentru ochi. Vizionarea unei infografii poate adăuga cu ușurință 10-30 de secunde din timpul total petrecut pe o pagină per utilizator.
  • Citate. Nu vă fie frică să citați lucrările altcuiva. Combinați experiența personală cu cea a altora care lucrează în același domeniu.
  • liste. Adăugarea unei liste la conținutul dvs. o face scanabilă. De asemenea, o listă are o treabă mult mai bună la prezentarea vizuală decât dacă ar fi să scrieți propoziții individuale.
  • Înștiințările. În general, un callout este adăugat atunci când doriți să evidențiați o informație importantă. În zilele noastre, cele mai moderne platforme de publicare de conținut oferă mijloacele de a crea căsuțe de apeluri receptive.

Dacă utilizați WordPress, consultați Prospera Leads pentru a crea o cutie de conținut de conversie ridicată și impresionantă.

  • Audio. Există multe servicii disponibile care pot converti un articol în format audio. Dacă durata medie a postării este de 5 minute, atunci imaginați-vă ce poate face pentru ratele de implicare ale utilizatorilor dvs. dacă cititorii dvs. încep să vă asculte postările mai des.

Mai presus de toate, conținutul sincer și de înaltă calitate promovează o implicare mai lungă de la sine.

Concluzie: faceți-vă partea

Redactarea se îndreaptă într-o direcție bună pentru anul 2019. Google devine mai inteligent în ceea ce privește recompensarea conținutului excelent, iar cititorii devin din ce în ce mai generoși în schimbul de conținut care ajută la problemele lor.

Ca redactor, obiectivul tău este să păstrezi consecvența și să analizezi rezultatele din orice postări pe care le scrii. Acestea fiind spuse, spuneți-ne gândurile dvs. despre redactarea SEO. Mi-ar plăcea să aud ce metode utilizați în anul curent pentru a maximiza atât expunerea cât și implicarea conținutului dvs..

ETICHETE:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me