El màrqueting d’afiliació és una de les millors maneres en què els bloggers guanyen diners amb blocs. Us pot permetre crear una font d’ingressos saludable i sostenible durant la resta dels dies.

Al mateix temps, com qualsevol altre negoci en línia, el màrqueting d’afiliació no és un llit de roses. Requereix molta feina, alerta i una estratègia constantment renovada.

Hi ha diferents tipus de blocs que es poden crear avui en dia. Però si voleu experimentar el nivell d’èxit que us emociona en el negoci, haureu de plantejar-vos crear un o més dels tipus que vull discutir amb vosaltres en aquesta publicació.

Què és en primer lloc el màrqueting d’afiliació?

Simplement és una manera de guanyar diners en línia sense tenir un producte. Què passa si promocioneu productes / serveis creats i publicats per altres empreses. Cada vegada que genereu una venda mitjançant l’URL de seguiment (anomenat enllaç d’afiliació), se us paga una comissió.

Les comissions i la quantitat de diners que guanya depèn en gran mesura de diversos factors diferents. Però, per comprendre’ns, en prenem un exemple senzill.

Si us registreu i promocioneu una oferta d’allotjament web que us pagui 70 dòlars en comissió per venda i genereu 10 vendes al mes, cosa que significa que els vostres guanys d’aquest producte únic són de 700 dòlars..

Cada mes, l’empresa resumirà tot el que heu guanyat i us l’enviarà com els vostres beneficis mensuals d’afiliació. Si promocioneu diferents productes i obteniu aquestes comissions, els vostres ingressos mensuals poden augmentar fins a alguna cosa digne.

Més endavant en aquest article, us donaré alguns bons suggeriments per crear un negoci de màrqueting d’afiliació rendible per obtenir ingressos de blocs constants i creixents.

Quins són els diferents blocs de màrqueting d’afiliació que podeu crear?

La gent construeix diferents tipus de blocs. Però alguns tenen més poder per generar ingressos d’afiliació que d’altres. A continuació es mostren 5 tipus de llocs web que podeu crear i obtenir ingressos amb màrqueting d’afiliació.

1) Blog personal

Aquest és un dels tipus de blocs que poden obrir realment les portes d’ingressos del màrqueting d’afiliació. Un bloc personal és simplement el vostre blog on compartiu coses personals. Això és tot el que penses.

Feu que sigui la vostra marca i un bloc dirigit a la vostra comunitat, per obtenir una mica d’inspiració i coneixement sobre les coses que abasten regularment. Tinc un bloc personal en el qual cobreixo SEO, consells de blocs, WordPress, consells empresarials, màrqueting de continguts i coses de guanyar diners en línia. Els meus lectors saben què esperar de mi en qualsevol moment.

A mesura que publiqueu contingut constant, creant el vostre mercat, podeu començar a aplicar les tècniques exposades en aquesta publicació del bloc, llegir més informació sobre el negoci, comprar cursos i augmentar els vostres ingressos.

2) Bloc de revisió del producte

Es tracta d’un gran generador d’ingressos, però té molta feina si voleu destacar. No vareu llançar cap text sobre un producte. Aprofundireu en qualsevol producte i traureu informació imparcial que us guiarà els lectors cap a una decisió informada.

Monetitzar un lloc de revisió amb màrqueting d’afiliació és senzill. Tot el que feu és registrar-vos als programes d’afiliació dels productes revisats i enllaçar-los als enllaços d’afiliació. Totes les vendes generades haurien de comissions de crèdit al vostre compte.

3) Blocs de nínxol

Els blocs nínxols són blocs amb contingut centrat en una indústria concreta o una secció del sector. Un bon exemple podria ser un bloc que només tracti WordPress. Un altre exemple pot ser un bloc que estigui ben relacionat amb allotjament web.

Tenia un bloc de nínxols que vaig crear en el passat a Combat Knives. Tot ho tenia sobre aquests ganivets i això va atraure un gran nombre de lectors dels usuaris d’aquesta eina.

La creació i classificació d’un bloc nínxol als motors de cerca generen molts ingressos d’afiliació. El meu va ser construït per a la plataforma d’afiliació a Amazon. Tanmateix, podeu ampliar-ho a totes les plataformes i més productes depenent del lloc que trieu.

4) Comparació de productes

S’assembla molt a un lloc de revisió, sinó que es centra en la diferència dels productes. Cada article d’aquest lloc compara dos o més productes de forma tabular o simplement text senzill

Com en altres llocs d’afiliació, enllaceu a aquests productes als vostres enllaços d’afiliació. Feu un cop d’ull a aquesta publicació de comparació d’allotjament web.

5) Llocs de codi de cupó / descompte

Els codis de descompte són maneres d’estalviar diners en línia per a les persones. De fet, no compro res a Internet sense intentar esbrinar si hi ha un codi de cupó per a una reducció.

Creeu un bloc on publiqueu codis promocionals en diferents productes i guanyeu comissions cada vegada que ajudeu a algú a estalviar.

Segons l’informe Intelligence cupons, el 90% dels consumidors utilitzen d’alguna manera cupons. Milions de compradors en línia utilitzen cupons per estalviar. La creació d’un lloc de cupó dedicat no només obre un canal d’ingressos immens, sinó que us permetrà afegir-vos a una demanda creixent.

Què necessiteu per a un bloc de màrqueting d’afiliació amb èxit?

Els blocs per obtenir ingressos amb el màrqueting d’afiliació és un negoci seriós i s’han de posar correctament un parell de coses. Però vull esmentar-ne dos perquè són claus per al vostre èxit en el negoci:

1. Les eines adequades

Necessiteu les eines adequades. Bàsicament, necessiteu un servei d’allotjament web fiable. Un allotjament deficient sens dubte desencadenarà temps d’aturada. Són moments en què el lloc web de la vostra empresa no està disponible en línia.

Cada minut en què el lloc web està fora de línia pot suposar una pèrdua enorme per al vostre negoci. Per això, no heu de comprometre aquesta àrea del vostre negoci.

A continuació, es detallen algunes empreses d’allotjament web que hauríeu de considerar aquest any. Són coneguts per la seva estabilitat, rendiment i facilitat de preu.

2. Les plataformes de màrqueting d’afiliació adequades

Un dels problemes que tenen els principiants de màrqueting d’afiliació és poder triar els productes adequats de les plataformes adequades. Probablement heu llegit sobre la promoció de productes només orientats al vostre públic. Això és perfectament correcte. Però, on trobeu aquests productes i què busqueu??

El meu amic Nico Prins ha publicat en 6 eines de màrqueting d’afiliació per substituir el seu creixement. Vostè podeu consultar el post aquí. Es tracta bàsicament de plataformes de màrqueting d’afiliació per registrar-se i triar productes per promocionar-los.

A continuació, es mostra una altra llista de plataformes per registrar-se en més productes per promoure i guanyar comissions.

A continuació, es mostren alguns consells per orientar-los a l’hora de triar un producte orientat a promocionar al vostre bloc:

  1. Assegureu-vos que l’empresa sigui habitual en pagar comissions.
  2. Fixeu-vos en els percentatges de conversions de les pàgines de vendes i caixes.
  3. Una cosa a considerar són les devolucions. Si el producte obté moltes devolucions, penseu que dues vegades més perdreu diners.
  4. L’import obtingut en comissions. Com més gran sigui el percentatge, millor.

Com augmenta les comissions per ingressos a llarg termini?

En realitat es pot crear una font d’ingressos a llarg termini amb màrqueting d’afiliació. Però cal posar en marxa estratègies de treball per construir una font d’ingressos sostenible.

Hi vull recomanar que us dediqueu a l’atenció perquè el vostre flux d’ingressos no pateixi ruptures:

1. Promoure productes de pagament recurrents

Aquesta és, amb molt, la millor manera de crear un negoci de màrqueting d’afiliació sostenible a llarg termini. En aquesta estructura de comissions, genereu la venda una vegada i guanyeu comissions una i altra vegada.

Com funciona…

Promocioneu una plataforma de subscripcions. Cada cop que genereu una venda, se us paga una comissió. A mesura que els referents continuïn renovant els seus honoraris d’adhesió, obtindreu les vostres comissions sempre que siguin membres de pagament.

Si efectueu 30 vendes o referències en un lloc de membres pagat, això vol dir que cada mes us pagaran els pagaments de renovació de les 30 vendes..

Si els vostres membres referits, però, cancel·len la seva subscripció, deixeu de ser pagats per la plataforma. Per tant, us heu de centrar en els productes amb més demanda per minimitzar la taxa d’anul·lació del compte.

2. Optimitzar per SEO

No és important prestar atenció i optimitzar el vostre lloc web de màrqueting d’afiliació per al trànsit de motors de cerca. SEO simplement significa Optimització de motors de cerca. Aquest és un tema complex.

Tot ho fa per fer que el vostre lloc es mostri a les pàgines de resultats del motor de cerca un cop s’hagi fet una cerca. El trànsit SEO s’orienta més perquè els motors de cerca proporcionen els resultats més precisos a les cerques d’usuaris.

Aquests són alguns articles de SEO que potser voldreu començar. També és possible que vulgueu fer un cop d’ull aquesta publicació al bloc de SEO al meu bloc per obtenir més informació sobre consells SEO.

Però, per obtenir resultats més ràpids i més coneixement, és possible que vulgueu comprar alguns cursos de SEO en línia.

Crec que amb aquesta informació, podeu crear un bloc de màrqueting d’afiliació que guanyi diners dia a dia

Autor bio:

Enstine Muki és una experta en criptocurrency i blogger a temps complet. Doneu-ne un cop d’ull la majoria de les publicacions del blog on comparteix 15 maneres diferents de que els bloggers guanyin diners en blocs.

Llegiu també,

  • 10 raons per les quals no teniu èxit de blogger (i com ser!)
  • 5 maneres impermeables de potenciar les vendes de productes afiliats el 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me