Dreamhost предлага уеб хостинг услуги от 1997 г. Компанията има офиси в Лос Анджелис и Берея в Калифорния, Орегон и Портланд. Dreamhost е една от най-добрите уеб хостинг компании, осигуряваща 1,5 милиона сайта за 450 000+ членове по целия свят.

С течение на годините Dreamhost се превърна в марка за своите разширени хостинг функции. За разширяване на своето портфолио и подобряване на надеждността Dreamhost въведе облачни хостинг и компютърни услуги. Ако желаете да стартирате малък уебсайт с WordPress, можете да включите в белия списък Dreamhost, за да придобиете бързи и предварителни функции за хостинг.

Преглед на Dreamhost 2020

Dreamhost има уникална връзка с WordPress. Той предлага различни плъгини с инсталирането с едно щракване. Dreamhost вече е технология с отворен код и поема сериозен ангажимент да помогне на клиента. Dreamhost предлага всички видове хостинг като споделен хостинг, VPS хостинг, хостинг на WordPress, посветен и облачен хостинг.

В следващия раздел ние от WPressBlog споменахме различни хостинг планове и пакети на Dreamhost. Просто вземете кратък преглед и списък с най-добрите хостинг план за вашия бизнес.

Характеристики на Dreamhost

 • Безплатно име на домейн
 • WP Website Builder
 • Неограничена честотна лента & съхранение
 • Усъвършенстван, лесен за използване персонализиран контролен панел
 • БЕЗПЛАТНА защита на поверителността
 • Автоматизирани архиви
 • Бързо SSD съхранение
 • Безплатен SSL сертификат
 • 100% гаранция за ненавременна работа
 • 97-дневна гаранция за връщане на парите

Dreamhost хостинг планове

dreamhost хостинг планове

Споделен хостинг:

Има два споделени хостинг плана, споделен стартер и споделен неограничен. Цената им е 2,59 долара на месец и 5,95 долара на месец, ако закупите услугата им за три години.

В споделения хостинг ще получите безплатен домейн, неограничен трафик, WP създател на уебсайтове, SSD хранилище и безплатни SSL сертификати за сигурност.

Dreamhost предлага и по-разширени функции като PHP7.1 поддръжка, IPV6 поддръжка, пълен достъп до CGI, лесен контролен панел и неограничен брой MySQL бази данни и други.

Опитайте DreamHost за 97 дни без риск

VPS хостинг

Ако имате по-големи очаквания за ефективността на уебсайта и вашият уебсайт изисква големи ресурси, не се колебайте да закупите VPS хостинг. VPS хостингът обикновено е по-скъп от споделения хостинг, тъй като предлага сървърни ресурси, посветени на вас.

Dreamhost предлага различни изключителни VPS хостинг планове като Basic VPS, Business VPS, Professional VPS и Enterprise VPS.

Основен VPS план: Това е най-добрият план за нови и малки уебсайтове. Този план ви струва 10,00 долара на месец, ако имате 3 години. Основният VPS план включва 1 GB RAM, 30 GB съхранение, неограничени домейни и неограничен хостван домейн, Linux Ubuntu OS с напълно управлявани услуги.

Бизнес VPS план: Той има по-модерни функции от Basic VPS. Този план е най-подходящ за малки предприятия. Можете да закупите Business VPS Plan за $ 20,00 на месец, ако имате за 3 години. Тя включва 2 GB RAM, 60 GB съхранение и неограничена честотна лента.

Професионален VPS план: Ако търсите VPS хостинг за сайтове с интензивно използване на ресурси, отидете на професионалния VPS план. Този план ви струва 40 долара на месец. Той включва 4 GB RAM и 120 GB памет, както и неограничена честотна лента.

Предприемачески план: Този план е подходящ за уебсайтове с висок трафик и с високо търсене на ресурси. Този план ви струва 80 долара на месец. Той е оборудван с 8 GB RAM и 240 GB съхранение с неограничена честотна лента.

Специализиран хостинг:

Специализиран хостинг е идеален за уебсайтове с голям трафик, големи уебсайтове за електронна търговия, агенции с клиенти с висок профил, хостинг на дистрибутори … .. и т.н. Специализирани сървъри дават на вашия уеб сайт отлична скорост и надеждност.

Dreamhost предлага специален сървър само за $ 149 на месец. Пълният специализиран хостинг пакет включва 100% гаранция за ъптайм, DDoS защита, RAID1 съхранение, 24X7 поддръжка и мониторинг на сървъра и пълен достъп до root и Shell (SSH). Dreamhost предлага максимален RAM капацитет, т.е. 64 GB, което е по-високо от това на Godaddy, HostGator и Bluehost.

Ако сте уеб дизайнер и разработчик, можете да си купите специален сървър, който да хоства уебсайта на клиента ви на вашия собствен сървър.

Облачен хостинг:

Dreamhost предлага SSH за по-малко от 30 секунди. Можете да промените всяка част от вашия сървър по всяко време с неговите заявки за приложен API на Open Stack чрез инструментите на командния ред. Dreamhost може да ви помогне много, ако вашият бизнес се нуждае от частния облак за постигане на достатъчно растеж.

Dreamhost предлага 3 хостинг плана за облачни сървъри, като 512MB RAM сървър, 2GB RAM сървър и 8GB RAM сървър.

Всички планове включват 1v процесор, 80GB SSD диск, безплатна честотна лента, 100GB блоково съхранение, а цената е 4,50 долара на месец. Докато 2GB и 8GB сървърите имат същите функции, а не цената му max $ 12 на месец и $ 48 на месец.

Трябва да проверите най-подходящия специален план за сървър от Dreamhost.

WordPress хостинг:

Dreamhost е най-добрият доставчик на хостинг услуги в WordPress. Официално е препоръчани от WordPress.org. Можете също така да закупите хостинг на WordPress от Dreamhost за начален разход $ 2,59 на месец.

Dreamhost предлага 4 вида WordPress хостинг планове като Starter, Basic, Plus и Advanced. Ако желаете да закупите хостинг на WordPress за вашия стартиращ уебсайт, стартерният хостинг план на WordPress е най-подходящият за вас. Основен план за хостинг на WordPress е най-подходящият за вашия блог. За уебсайт с умерен трафик можете да си купите хостинг план Plus WordPress, а за уебсайт с висок трафик можете да закупите Разширен хостинг план на WordPress.

Общите характеристики на всички хостинг планове на WordPress са хостинг по имейл, поддръжка 24 часа в денонощието и лесен за използване персонализиран контролен панел.

Поддръжка на клиенти:

Dreamhost осигурява 24X7 поддръжка на клиенти. Членовете на техния експертен екип незабавно предоставят приятелска помощ за решаване на всякакъв проблем. Можете да свържете поддръжката на клиенти на Dreamhost чрез имейл или чат.

Плюсове на хостинг на Dreamhost

 • Dreamhost предлага неограничено съхранение на данни и неограничена честотна лента в съответствие с „Неограничена политика„Условия.
 • Тя позволява хостинг на неограничени сайтове с неограничен брой MySQL бази данни.
 • Той предлага безплатен домейн с поверителност на Whois.
 • Dreamhost предлага всеки план със 100% гаранция и 97-дневна гаранция за връщане на парите.

Гарантиран е продължителен период от време за мечти

 • Времето за зареждане на страниците е с 18% по-бързо от другите уеб хостове.

Минуси от хостинг на Dreamhost

 • Необходими са допълнителни такси за оптимизиран хостинг на WordPress.
 • Текстово базиран контролен панел.
 • За поддръжката на чат на живо е необходима продължителна продължителност.
 • Скъпи хостинг такси. (Евтина цена за споделен хостинг)

Често задавани въпроси за Dreamhost

DreamHost добър хост на уебсайта ли е??

Dreamhost е хостинг доставчик, препоръчан от WordPress.org, а също така предлага 100% гаранция за продължаване. Това е добра хостинг компания.

DreamHost собственост ли е на EIG?

Не, DreamHost не е собственост на EIG. Това е частна компания.

Какви хостинг услуги предлага Dreamhost?

Dreamhost предлага споделен хостинг, хостинг на WordPress, VPS хостинг, посветен хостинг, облачен хостинг, имена на домейни, уеб дизайн, хостинг по имейл и G Suite.

Какво е DreamPress?

DreamPress е управляваната услуга за хостинг на WordPress на Dreamhost.

Каква е началната цена на хостинга на Dreamhost?

Началната цена на хостинга на Dreamhost е 2,59 долара на месец.

Dreamhost предлага ли отстъпки в хостинг плановете си?

Dreamhost предлага до 50% отстъпка за новите си клиенти.

Dreamhost предлага ли безплатно име на домейн?

Да, Dreamhost предлага безплатно име на домейн.

Dreamhost предлага ли безплатен SSL сертификат?

Да, Dreamhost предлага безплатни SSL сертификати.

Dreamhost предлага ли гаранция за връщане на парите?

Да, Dreamhost предлага 97 дни гаранция за връщане на пари при споделени хостинг планове. Таксата за регистрация на домейн не е приложима за възстановяване на средства.

Къде се намират сървърите на DreamHost?

Облачните услуги на DreamHost са разположени в САЩ, но са достъпни от всяка точка на света. DreamCompute се намира в Ашбърн, Център за данни на щата Вирджиния, а DreamObjects се намира в Ървайн, Калифорния център за данни.

Използва ли DreamHost cPanel?

Dreamhost не използва стандартен cPanel. Той има персонализиран панел, от който можете да управлявате всичко.

Коя е най-добрата алтернатива на Dreamhost?

A2 хостингът е най-добрата алтернатива на Dreamhost.

Опитайте DreamHost с 97 дни гаранция за връщане на парите

Ако не знаете нищо за хостинг на Dreamhost, можете лесно да създадете уебсайт на него, като използвате следния видео урок.

Ако имате въпроси, тук е базата от знания на DreamHost, за да получите незабавни решения на вашите въпроси.

база от знания на dreamhost

Тези данни предоставят цялата информация като фактуриране, ценни книжа, отстраняване на проблеми и цялата информация за хостинга му.

Заключителни думи за преглед на хостинг на Dreamhost

Надяваме се, че сте намерили тук нещо ценно за вас. В допълнение можете да използвате нашия код за купони на Dreamhost, за да получите отстъпка от всички хостинг планове. Сега вие сте свободни да решите най-добрия уеб хостинг доставчик за вашия бизнес. Препоръчваме ви да продължите да четете нашите различни публикации в блогове за други уеб хостинг компании.

Прочетете и следните полезни статии,

 • Кодове за купони на Dreamhost
 • Промоции за черен петък на Dreamhost
 • Dreamhost срещу HostGator

Други хостинг отзиви,

 • Преглед на хостинг на WP Engine
 • SiteGround Отзиви
 • Отзиви на Bluehost
 • A2 Хостинг Отзиви
 • Отзиви на HostGator
Преглед на Dreamhost 2020
 • Скорост и производителност

 • Ценообразуване

 • Характеристика

 • Сигурност

 • Поддръжка на клиенти

5

резюме

Dreamhost задоволи твърде много клиенти, като предостави най-добре управлявани услуги, 100% продължаване и 97-дневна гаранция за връщане на парите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me