Всеки ден хиляди нови уебсайтове излизат на живо по целия свят. За да останете по-напред от конкуренцията е много важно да изберете правилния доставчик на уеб хостинг услуги.

GreenGeeks беше лансиран през 2008 г. от Трей Гарднър, който е в областта на уеб хостинга от 1999 г. Друг ключов член на екипа е Каумил Пател, който е активен доставчик на услуги от 2001 г. Компанията е завършила 10+ години в областта и има повече от 300 000 уебсайтове, хоствани на сървърите им по целия свят.

Преглед на GreenGeeks 2020

GreenGeeks предлага уеб хостинг, хостинг на WordPress, VPS хостинг, специализиран хостинг и създаване на уебсайтове. Той предоставя екологични и евтини уеб хостинг услуги. Тук в GreenGeeks хостинг статия за преглед, ние от wpressblog предоставихме GreenGeeks планове, цени, обслужване на клиентите, бързина и ефективност, оферти за отстъпки и най-добрите им алтернативи.

GreenGeeks хостинг планове и цени

GreenGeeks запази е възможно най-просто с пакетите. Има две основни категории, по които те предоставят уеб хостинг услуги на крайните потребители, заедно с отделен раздел за дистрибутори.

Уеб хостинг планове

GreenGeeks Уеб хостинг планове и цени

Екозитен стартер:

Това е най-малкият пакет, предлаган с GreenGeeks, който струва само 2,95 долара на месец. Той е идеален за малки фирми и блогове, които тепърва започват с онлайн присъствието си.

При този пакет ще получите немерно пространство и честотна лента. Няма ограничение и за броя хоствани имейли и домейни. В рамките на този пакет ще получите един домейн безплатно и можете да изпращате до 100 имейла на час.

Ecosite Pro:

Той е идеален за среден бизнес и уебсайтове, които търсят повече ресурси и по-добра ефективност по отношение на скоростта и времето за реакция.

Пакетът осигурява немерно пространство и честотна лента и има един безплатен домейн, включен в пакета. В рамките на този пакет можете да изпращате до 300 имейла на час. По отношение на производителността е почти двойно в сравнение с пакета Starter.

Ecosite Premium:

Идеален за уеб сайтове с голям трафик и магазини за електронна търговия, този пакет се предлага с неограничено пространство и честотна лента. Този пакет ви позволява да изпращате до 500 имейла на час, което е много важно за натоварените бизнес уеб сайтове.

С почти 4 пъти по-голяма скорост и производителност, този пакет гарантира, че вашите посетители ще получат цялата информация, от която се нуждаят, за секунди.

Вземете GreenGeeks уеб хостинг

WordPress хостинг планове

GreenGeeks WordPress хостинг планове и цени

Всички пакети под WordPress хостинг са същите като обикновен хостинг пакет с допълнителни функции, свързани с WordPress. С хостинг на WordPress получавате инсталатор с 1 клик, автоматични актуализации, автоматично архивиране въз основа на вашия избор на честота, разширена сигурност, оптимизирана за уебсайтове, базирани на WordPress, и поддръжка 24/7, където можете да решите всички въпроси, свързани с WordPress, включително настройка, миграция и скоро.

Екозитен стартер за WordPress:

В рамките на този пакет ще получите неограничена честотна лента и пространство от $ 2,95 на месец. Допълнителна поддръжка и функции на WordPress са включени в този пакет.

Ecosite Pro за WordPress:

Този оптимизиран за WordPress пакет ви дава неограничено пространство и честотна лента. Можете да стартирате уебсайт с приличен трафик по този пакет.

Ecosite Premium за WordPress:

Този пакет е предназначен за уебсайтове с голям трафик, базирани на WordPress. В идеалния случай уебсайтовете на WooCommerce трябва да бъдат хоствани под този пакет за безпроблемно изпълнение. Този пакет включва неограничено пространство, неограничена честотна лента, SSL сертификат и 24/7 поддръжка.

Вземете GreenGeeks WordPress хостинг

Хостинг планове за дистрибутори

GreenGeeks хостинг планове и цени

Ако контролирате повече от един уебсайт или искате да препродадете уеб пространството на вашите клиенти, това са пакетите, специално проектирани за вашите нужди. GreenGeeks предоставя пет различни пакета под хостинг на Reseller, от които можете да избирате според вашите изисквания. Пакетът за дистрибутори също така ви дава достъп до панела с домейни, откъдето получавате цената на едро на различни TLD.

Риселър 10:

Цената на $ 19.95 този пакет осигурява неограничено пространство и честотна лента. Можете да хоствате до 10 уебсайта в този пакет, които ще имат отделни cPanels. WHMCS лицензът е включен в този пакет.

Reseller 20:

С неограничено пространство и честотна лента можете да хоствате до 20 уебсайта под този пакет. WHMCS лицензът е включен в този пакет.

Reseller 30:

Съгласно този пакет можете да хоствате до 30 уебсайта на неограниченото пространство и честотна лента, които получавате. Всички функции на cPanel и WHM са включени в този пакет.

Reseller 40:

Този пакет е предназначен за малки хостинг компании и за тези, които притежават множество уебсайтове. Можете да хоствате до 40 уебсайта в този пакет. Няма ограничение за използване на пространство и честотна лента.

Reseller 50:

Това е най-големият пакет, предлаган за дистрибутори, под който можете да хоствате 50 уебсайта. Широчината на честотната лента и пространството не са измерени. WHMCS лицензът е включен в пакета.

Вземете хостинг на GreenGeeks риселър

VPS хостинг планове

GreenGeeks VPS хостинг планове и цени

GreenGeeks предлага пет различни VPS хостинг пакети. Можете да намерите по-долу целия списък на VPS уеб хостинг услуги от GreenGeeks.

1 GB RAM:

В рамките на този пакет ще получите 2 GB SSD съхранение, 1000 GB първокласна честотна лента и 4-ядрена обработка само за $ 39.95. Той е идеален за тези уебсайтове, които имат ниско изискване за съхранение, но кракът е голям.

2 GB RAM:

В рамките на този пакет ще получите 50 GB съхранение, 1500 GB честотна лента и 4-ядрена обработка. Той е идеален за тези, които управляват множество уебсайтове или имат пощенска система за управление.

3 GB RAM:

Идеален за уеб сайтове с голям трафик, той осигурява 75 GB съхранение, 2000 GB честотна лента и обработка на 4 ядра.

4 GB RAM:

Най-подходящ за големи предприятия този пакет осигурява 100 GB съхранение и 2500 GB честотна лента.

5 GB RAM:

Ако имате голям уебсайт за електронна търговия, този пакет ще бъде идеален за вас. В рамките на този пакет ще получите 125 GB съхранение и 3000 GB трафик.

Вземете GreenGeeks VPS хостинг

Специализирани сървъри

GreenGeeks Специализирани хостинг планове и цени

GreenGeeks имат четири възможности за избор на сървър, от които да избирате.

Входен сървър:

В рамките на този пакет ще получите Intel Atom 330 Dual Core, 2 GB RAM, 500 GB съхранение и 5 IP адреса. Ще ви струва 169 долара на месец.

Стандартен сървър:

Този пакет ще осигури 4 GB RAM, Xeon E3 или еквивалентен процесор, 5 IP адреса, 2 × 500 GB съхранение и 10k GB честотна лента.

Елитен сървър:

Този пакет осигурява 3.2 GHz процесор, 8 GB RAM, 2 x 500 GB съхранение и 10k GB пренос на данни заедно с 5 IP адреса.

Pro сървър:

С Xeon E5 или еквивалентен процесор, този пакет осигурява 16 GB RAM, 2 x 500 GB съхранение и 10k GB пренос на данни.

Вземете специален хостинг на GreenGeeks

Скорост и производителност

Компанията твърди, че редовно актуализират хардуера на сървърите, за да бъдат в крак с изискванията на клиентите. Времето за зареждане на сайта остава между 612 ms – 680 ms за повечето от уебсайтовете.

Центрове за данни

Центрове за данни на GreenGeeks

GreenGeeks разполага с пет центъра за данни, разположени във Финикс, Чикаго, Торонто, Монреал и Амстердам. От тези пет центъра за данни само Чикаго Център за данни поддържа всички услуги, а останалите четири поддържат само хостинг акаунти за споделен / реселър.

Сигурност

Компанията твърди, че е осигурила сървърите за предотвратяване на всякакъв вид заплаха за сигурността и има екип от експертни инженери, които редовно актуализират конфигурациите на сървъра, за да ги поддържат и работят.

Те също така предоставят сканиране в сигурността в реално време, защита от нежелана поща, автоматично откриване на груба сила и SSL защитен сървър, заедно с тях възможност за защита на паролите на директории като допълнителни функции за защита.

Поддръжка на клиенти

GreenGeeks разполага с екип от експерти, които да предоставят специална поддръжка на клиентите. Те са активни в социални мрежи като Facebook и Twitter и отговарят почти веднага на запитванията.

Можете да се свържете с тях по различни канали, в случай че се нуждаете от помощ, която включва чат, социални медии и имейл.

Политика за възстановяване

GreenGeeks предоставя 30 дни гаранция за връщане на парите. Ако анулирате хостинг услугата в рамките на 30 дни след покупката, ще получите пълно възстановяване.

Плюсовете и минусите на GreenGeeks

Плюсове на GreenGeeks:

 • Това е зелена компания и твърди, че използва технология, която намалява въглеродния отпечатък.
 • Той има множество опции за пакети, които можете да избирате въз основа на изискванията и бюджета.
 • Специализиран екип за поддръжка на хостинг на WordPress винаги е онлайн, за да предостави специфична поддръжка на WordPress.
 • Времето за натоварване е по-добро от много конкуренти.

Минуси на GreenGeeks:

 • Има някои оплаквания относно ъптайма.

GreenGeeks отстъпки

Компанията предоставя специални отстъпки и оферти от време на време за нови клиенти. Те предоставят кодове на талони, които можете да осребрите според вашата фактура за регистрация. GreenGeeks идват със специални отстъпки по случаи като Черен петък, Нова година и много други.

Вземете GreenGeeks хостинг със 70% отстъпка

Алтернативи на GreenGeeks

GreenGeeks е екологичен и достъпен хостинг доставчик. Като алтернатива на GreenGeeks можете да изберете хостинг услуги Scala или хостинг услуги на HostGator.

заключение

Цялостното изживяване с GreenGeeks е добро. Те твърдят, че са зелена компания и насърчават възобновяемите източници на енергия. Пакетите са достъпни и хостингът на WordPress е първокласен. Продължението на сървъра е стабилно между 99,97% и 99,99%. Като цяло той е добър избор за уебсайтове и блогове от всякакви размери.

Прочетете също:

 • Преглед на хостинг на Scala 2020
 • Отзиви на HostGator
Преглед на GreenGeeks 2020
 • Скорост и производителност

 • Сигурност

 • Поддръжка на клиенти

 • Гарантирано връщане на парите

5

резюме

GreenGeeks е екологичен уеб хостинг доставчик, който предлага хостинг услуги на много достъпни цени.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me