С широка гама от конфигурации и опции, Hostwinds предоставя топ уеб хостинг услуги, които се харесват както на малкия, така и на средния бизнес. Всички услуги и функции са споменати в тази статия за преглед на Hostwinds.

Hostwinds Review 2020

Hostwinds преглед

Ако търсите страхотно обслужване, бърза поддръжка на клиенти и биткойн като начин на плащане, Hostwinds определено ще бъде една от най-добрите опции за вас. Трябва да се отбележи, че освен предоставянето на Bitcoin като опция за плащане, компанията не предоставя никакви други специални функции за анатомия.

Опитайте Hostwinds с 60 дни гаранция за връщане на парите

Hostwinds Хостинг планове

Компанията предлага както хостинг услуги, базирани на Windows и Linux. Някои от най-популярните хостинг планове са:

Планове за споделен хостинг:

Hostwinds споделен хостинг преглед

Започвайки от просто $ 3.29 на месец, това е един от най-евтините планове, които Hostwinds може да предложи. В този план няма ограничение за използване на пространство и честотна лента. Има три подплана, позволяващи 1, 4 и неограничен брой домейни.

Бизнес хостинг:

Ако търсите бързина и надеждност на достъпна цена, това е правилният избор за вас. Този план е основно за малки фирми, които търсят надежден уеб хостинг, който предлага добра честотна лента и стабилна електронна система.

Планове за облачен хостинг:

Hostwinds Облачен хостинг преглед

Можете да се възползвате от почасово или месечно таксуване според вашите изисквания. Това е една от най-стабилните облачни услуги, които можете да намерите през интернет. За всеки облачен сървър компанията обещава минимум 1 GB порт.

VPS хостинг планове:

Hostwinds VPS хостинг преглед

Hostwinds е една от най-добрите VPS хостинг компании. Виртуалните частни сървъри са най-подходящи за тези, които имат уеб сайтове с висок трафик, но не искат да преминат към специален сървър. VPS се предлага както в Windows, така и в Linux с управлявани и неуправляеми планове. Цената започва от точно $ 4.49 на месец за неуправляеми и $ 5.17 за управлявани планове.

Специализирани планове за хостинг:

Hostwinds посветен хостинг преглед

Започвайки от едва 106 долара на месец, компанията предлага управлявани и неуправляеми сървъри за клиентите. Налични са 100 различни конфигурации на сървъра, които можете допълнително да персонализирате според вашите изисквания към момента на покупката.

WordPress хостинг планове:

Компанията предлага специални пакети за тези, които искат да хостват уеб сайтове базирани на WordPress на своите сървъри. Планът започва само от $ 4,99 на месец и има специални добавки, които помагат за подобряване на WordPress хостинг опит.

Хостинг на риселър:

Тези пакети са идеални за тези клиенти, които притежават компании за уеб разработки или искат да предоставят хостинг решения в по-малък мащаб. Плановете започват от едва 25 долара на месец. Можете също така да изберете VPS хостинг за препродажба.

Скорост и производителност

Hostwinds обещава първокласна конфигурация и най-добър хардуер в сървърите, които гарантират висока скорост и по-добра производителност. Компанията гарантира 99,999% продължителност, което не е лесно да се съпостави.

Гаранция за връщане на пари / Политика за възстановяване

Гаранция за връщане на пари от домакини

Компанията предлага 60-дневна гаранция за връщане на парите без зададени въпроси. Можете да използвате всеки пакет за 60 дни и ако не харесвате услугите, можете да поискате възстановяване.

Поддръжка на клиенти

Това е мястото, където Hostwinds побеждава много конкуренти. Компанията е известна с бърз отговор от ръководителите по обслужване на клиенти на всички носители, включително чат и имейл. Те бързо отговарят и на дръжките си в социалните медии.

Центрове за данни

Hostwinds има центрове за данни на две места, които са Сиатъл, Вашингтон и Далас, Тексас.

Центърът за данни в Тексас беше първото учреждение на компанията. Центровете за данни имат пълно резервно захранване и няма смисъл, който да елиминира възможността от прекъсване поради прекъсване на електрозахранването. Целите центрове за данни са контролирани с температура и запечатани, за да се избегне въздух отвън.

Плюсовете и минусите на Hostwinds

Плюсове на домакините:

 • скорост: Всички сървъри в центрове за данни на hostwinds разполагат с модерен хардуер и получават редовни актуализации. Ако се сравняват с конкурентите, в много случаи сървърите са с 400% по-бързи от останалите.
 • Надеждност: С връщане на данни в реално време и резервно копие на мощност 24 × 7, компанията осигурява 99,999% продължителност на работа, което е трудно да се съпостави. Силно защитените сървъри ви осигуряват сигурност от заплахи като злонамерен софтуер, вируси и т.н..
 • Поддръжка на клиенти: Компанията предоставя 24x7x365 поддръжка на клиенти и е активна във всички платформи. Тя има вградена система за чат на уебсайта, където клиентите могат да се свързват директно с представителите. Представителите на компанията са активни в социалните медийни платформи, както и Facebook и Twitter, където редовно и бързо отговарят на запитванията.

Минуси на домакините:

 • Липса на опция на Windows: Съществуват редица планове с Hostwinds, които нямат опция за Windows.
 • Липса на яснота относно партньорската програма: Компанията предоставя цялостна партньорска програма, но не е лесно да се разбере.
 • Загуба на данни по време на трансфер: Някои клиенти съобщават за загуба на данни по време на прехвърляне на уебсайт от Hostwinds към други доставчици на услуги, но такива случаи са много по-малко.

Код на купон и оферти за отстъпки

Средно, компанията предоставя 10% до 60% отстъпки за уеб хостинг пакети. Тези оферти могат да бъдат използвани по време на специални поводи като Коледа, Нова година, Черен петък и много други. Също така компанията от време на време предлага купони за отстъпки на нови и съществуващи клиенти. Можете да проверите актуалните оферти за отстъпки на техния уебсайт.

Вземете 53% отстъпка от хостинг на Hostwinds сега

Алтернативи на домакините

Има много малко компании, които стоят в сравнение с Hostwinds. Някои от големите играчи, които дават силна конкуренция на Hostwinds по отношение на услугите и цената са:

 • SiteGround: Тази компания има световно навлизане и предлага уеб хостинг услуги на много достъпна цена.
 • Cloudways: Известно име в областта на облачните хостинг услуги, Той също така има голям обхват и персонализирани пакети.

заключение

Докато преглеждахме доставчика на услуги, цялостното изживяване с компанията беше отлично. От създаването на акаунта до прехвърлянето на съществуващ уебсайт на сървъра им, целият процес протичаше гладко. Обслужването на клиенти беше отлично и подканва във всички платформи.

Времето за натоварване е по-добро от по-голямата част от доставчиците на услуги, а ъптаймът е в съответствие с твърдението на Hostwinds. Ако имате уебсайт за малък бизнес с ограничен трафик, хостинг пакет с ниски разходи за вход ще бъде повече от достатъчен за вас. Ако обаче имате уебсайт с голям трафик, трябва да изберете VPS или специален сървър с Hostwinds.

Прочетете също:

 • SiteGround хостинг преглед
 • Облачен преглед
Hostwinds Review 2020
 • Скорост и производителност

 • Ценообразуване

 • Гарантирано връщане на парите

 • Поддръжка на клиенти

5

резюме

Доставчик на хостинг услуги с най-добро обслужване на клиенти и 99,99 време за продължаване. Ако имате нужда от най-добрия доставчик на хостинг услуги, тогава Hostwinds е най-добрият хост за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me