Kinsta е хостинг компания WordPress, която е изградена на Google Cloud Platform. Компанията стартира от Марк Гавалда през декември 2013 г..

Kinsta Review 2020

Само за пет години компанията се утвърди на конкурентния пазар за хостинг на WordPress. Лесен за потребителя интерфейс, напреднала стандартна сигурност и приятелска поддръжка на клиенти са някои фактори от WOW за уеб хостове на Kinsta.

Безплатните миграции на уебсайтове, ежедневните резервни копия и организирането на уебсайтове са чудесни ключови характеристики на техните уеб хостинг планове. Най-добрата част е, че Kinsta предлага облачен хостинг в облачната платформа на Google.

В момента Kinsta притежава 20 центъра за данни по целия свят и предлага на всички клиенти по целия свят CDN чрез своя ключов партньор KeyCDN.

Характеристики на Kinsta WordPress хостинг:

Kinsta предлага управлявани услуги за хостинг на WordPress. Управляваният хостинг на WordPress е по-скъп от не-управляваните хостинг решения.

Следователно, не само Kinsta, но и други компании като Bluehost, SiteGround и Dreamhost включиха някои допълнителни ключови функции в своите хостинг планове като CDN за повишаване на скоростта на уеб страниците, резервни копия редовно и така нататък..

Вземете Kinsta хостинг с 2 месеца безплатен хостинг

Постановка на уебсайтове

Най-интересната функция, предлагана от Kinsta, е постановка на уебсайт. Функцията за поставяне на уебсайт позволява на потребителите да прилагат основни изменения към своя WordPress сайт. Те могат лесно да извършат ефективно тестване преди разполагане.

За по-бързо време за зареждане Kinsta използва контейнери Nginx, PHP 7, MariaDB и LXD.

Разширено ниво на сигурност

Kinsta Security

Сигурността е друга основна характеристика на техните управлявани хостинг услуги на WordPress. За да осигури висока стандартна сигурност на потребителите си в WordPress, Kinsta предлага безплатни SSL сертификати и система за проследяване на ъптайм, за да уведомят потребителите дали уебсайтът им се понижава.

Освен това те осигуряват DDoS защита от сканиране на злонамерен софтуер и хардуерни защитни стени.

Ежедневни резервни копия и гарантирано възстановяване

Ако нещо се обърка, платформата Kinsta е готова с ежедневно архивиране на уебсайтове. Освен това те обещават да възстановят данните на уебсайта и да оправят вашия уебсайт, ако той е хакнат.

Безплатна миграция на уебсайтове

Винаги, когато искате да преминете към хостинг на Kinsta от други, те предлагат безплатни услуги за миграция. Можете перфектно да се уверите, че всичко работи добре във вашия DNS, тъй като те първо настроиха уебсайта си в зона за тестване.

Потребителите могат да поискат миграция на уебсайтове директно от потребителския интерфейс на Kinsta. Просто им предоставете последните си данни за уеб хостинг, за да се справите с миграцията.

Безплатна миграция на уебсайтове е налична при всички kinsta хостинг планове.

Други функции

Повечето от другите функции за напреднали нива също могат да бъдат включени във вашия WordPress хостинг акаунт. Сега Kinsta предлага и някои допълнителни функции като автоматични оптимизации на база данни MySQL, самоизлекуване PHP, защитна стена на GCP за своите клиенти.

Ако потребителите притежават мащабен бизнес, те лесно могат да придобият многобройни функции като Cloudflare Railgun, Elasticsearch и Redis и т.н..

Поддръжка на клиенти

Поддръжка за клиенти на Kinsta

Kinsta предоставя лесния начин да се свържете с техния добре поддържащ се персонал. Просто трябва да влезете в акаунта си и да създадете нов разговор, като кликнете върху иконата на съобщението в долната дясна част на страницата.

Екипът на Kinsta има опитни WordPress експерти и те се хвалят да осигурят на клиентите си 100% удовлетворение от решаването на техните проблеми в рамките на кратко.

Центрове за данни

Kinsta предлага 20 различни облачни центрове за данни на Google. Можете да изберете всеки от следните 20 центъра за данни.

 1. Съвет Блъфс, Айова, САЩ (us-central1)
 2. St. Ghislain, Белгия (европа-запад1)
 3. Окръг Чангхуа, Тайван (азия-изток1)
 4. Сидни, Австралия (австралия-югоизток1)
 5. The Dalles, Орегон, САЩ (us-west1)
 6. Ашбърн, Вирджиния, САЩ (us-east4)
 7. Moncks Corner, Южна Каролина, САЩ (us-east1)
 8. Сао Пауло, Бразилия (югомерика-изток1)
 9. Лондон, Великобритания (Европа-запад2)
 10. Франкфурт, Германия (европа-запад3)
 11. Jurong West, Сингапур (азия-югоизток1)
 12. Токио, Япония (азия-североизток1)
 13. Мумбай, Индия (Азия-юг1)
 14. Монреал, Канада (североизток-североизток1)
 15. Холандия (европа-запад4)
 16. Хамина, Финландия (Европа-север1)
 17. Лос Анджелис, Калифорния (us-west2)
 18. Хонконг (Азия-изток2)
 19. Цюрих, Швейцария (Европа-запад6)
 20. Осака, Япония (азия-североизток2)

Хостинг планове за Kinsta WordPress

Хостинг планове за Kinsta WordPressWordPress хостинг планове & Ценообразуване

Kinsta предлага своите хостинг планове според нуждите на вашия бизнес от малък до голям мащаб.

 • Планът за хостинг на WordPress за начално ниво е снабден с 10 GB дисково пространство и безплатни SSL и мрежа за доставка на съдържание. Ще получите 1 уебсайт на WordPress и 20 000 посещения. Този план ви струва само 30 долара на месец.
 • Вторият хостинг план на Pro предлага 20 GB дисково пространство и безплатни SSL и CDN. С Pro уеб хостинг план ще можете да получите 2 уебсайта на WordPress и около 40 000 посещения при едва $ 60 на месец.
 • Бизнес планът включва 5 инсталации на WordPress и 20 GB дисково пространство. Никога не можете да се объркате, като придобиете 100 000 посещения и безплатни SSL и CDN само за 100 долара на месец.
 • Ако отидете на хостинг плана business2, ще се възползвате от 10 инсталации на уебсайтове, 40 GB дисково пространство и безплатни SSL и CDN. Този план ви струва 200 долара на месец.
 • Ако искате отстъпка за хостинг на Kinsta, те предлагат 2 месеца безплатен хостинг на всички планове.

Фактът, че управлявана хостинг услуга на WordPress като Kinsta таксува повече от неуправляемо решение за хостинг на уебсайтове, е вярно. Причината е много ясна, че не можете да купувате перли за цената на фъстъците. С управлявания хостинг на WordPress получавате и много допълнителни функции, за да се конкурирате ефективно за вашия бизнес на световния пазар.

Ето защо, ако направите сравнение между цената на хостинг плановете на Kinsta с други управлявани хостинг услуги на WordPress, те със сигурност са конкурентни от гледна точка на ценообразуването..

Плюсове и минуси Kinsta хостинг

Повече от 60 000 уебсайтове са хоствани на Kinsta, тъй като много собственици на бизнес от цял ​​свят обичат хостинг плановете му. Има някои нагоре и надолу към уеб хоста на Kinsta.

Плюсове на Kinsta хостинг:

 • Можете да хоствате уебсайта си на 16 места, които са по-близо до вашата целева аудитория.
 • Kinsta предлага определена честотна лента на CDN от ключовия си партньор KeyCDN, за да съхранява статично копие на вашите уебсайтове в повече от 30 места по целия свят.
 • Kinsta предлага услуги за сравнителен уебсайт за скорост. Уебсайтът, хостван на платформата Kinsta, показва отчета за отличните резултати на GTmetrix и Pingdom.
 • Kinsta предлага страхотни функции на своите потребители като клониране на уебсайтове, поставяне на уебсайтове, ежедневно архивиране и лесен за използване контролен панел MyKinsta.
 • Платформата Kinsta е изградена на платформата на Google Cloud.

Минуси на Kinsta хостинг:

 • Потребителите могат да съхраняват ежедневни данни за архивиране само за 14 дни.
 • Контролният панел на потребителя изисква по-добра интеграция на WordPress

30 дни Гаранция за връщане на парите:

Уеб хостът на Kinsta може да се похвали, че осигуряват 99,99% гаранция за продължаване и най-бързо зареждане на страницата. В случай, че почувствате, че уебсайтът ви попада поради някаква причина, можете да поискате пълно възстановяване в рамките на 30 дни или възстановяване на про-ставка за използваните услуги, ако анулирате след 30 дни.

Въпреки това, Kinsta хостинг използва най-модерните центрове за данни и най-добрите практики в индустрията, за да се увери, че вашият сайт има всички най-новите пачове за сигурност.

Опитайте Kinsta хостинг безплатно за 2 месеца

Kinsta Алтернативи

Като алтернатива на хостинга на Kinsta можете да изберете WP Engine или WPX хостинг.

Вижте тук подробно сравнение на Kinsta с WP Engine, WPX хостинг, Bluehost и SiteGround.

Долната линия

Kinsta предлага надежден и сигурен хостинг на WordPress с техническа поддръжка на Firebrand WordPress. Причината е, че Kinsta успешно се утвърди на пазара като професионална компания.

Прочетете също:

 • Отзиви за WP Engine
 • Преглед на хостинг на маховика
 • Преглед на хостинг под налягане 2020
Kinsta хостинг преглед 2020
 • Скорост и производителност

 • Поддръжка на клиенти

 • Характеристика

 • Ценообразуване

5

резюме

Ако искате качествен доставчик на хост и имате бюджет, Kinsta е най-добрият хост за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me