След старта си, само за десетилетие WordPress се превърна в най-популярната CMS, използвана от милиони уебсайтове по целия свят. Като платформа с отворен код, WordPress дава на общността на разработчиците възможност да продължат да добавят нови и разширени функции в плъгините, които можете да използвате с WordPress.

Хостингът на уебсайт, базиран на WordPress, не изисква допълнителни функции, но се препоръчва да използвате доставчик на уеб услуги, който има висококачествени бързи сървъри, за да хоства вашия уебсайт.

Преглед на пресидиум 2020

Pressidium е един от най-добре управляваните хостинг доставчици на WordPress, чийто опит в хостинг на WordPress и не предлагат никакъв план за уебсайтове, които не са WordPress.

Pressidium – Млада компания със забележителен опит

Той беше лансиран през 2014 г. от четирима колеги, които са експертни инженери и разработчици. Основната цел на компанията е да предостави едно гише решение за всички ваши нужди от хостинг за уебсайта, базиран на WordPress.

WordPress хостинг преглед на Pressidium

Pressidium е известен с поддръжката на клиенти, която има експерти по WordPress и Server, които могат да решат вашите запитвания в рамките на няколко минути. Поддръжката след продажба е едно от основните предимства на закупуването на хостинг на уебсайтове от Pressidium.

Код на талона на пресидиум 2020

Компанията предлага 2 месеца безплатен хостинг, ако закупите хостинг на Pressidium за една година. За да получите тази отстъпка, щракнете върху връзката по-долу, за да получите хостинга.

Вземете хостинг на Pressidium

WordPress хостинг планове на Pressidium

За разлика от други уеб хостинг компании, цялата концентрация на Pressidium се върти около хостинг на WordPress. Компанията предоставя 6 различни планове, започващи от $ 21 на месец. Без съмнение е скъпата страна, но характеристиките, производителността и поддръжката на клиентите определено оправдават цената.

WordPress хостинг планове на Pressidium

Micro

Micro е стартов план, който ще ви струва $ 21 / месец, ако се плаща ежегодно. Ако плащате от месец на месец, тогава това ще ви струва $ 24,90 на месец. В този план можете да хоствате един уебсайт с 5GB хранилище. Тя позволява до 10K посетители на уебсайтове месечно. Този план е най-подходящ за всеки малък уебсайт, който не изисква много посещения или място за съхранение.

персонален

Този план е идеален за малки уебсайтове. Ако току-що започвате самостоятелен хост блог или искате да покажете част от работата си с уебсайт, трябва да продължите за този план. Можете да хоствате до три инсталации на WordPress по този план, но тези инсталации трябва да са в един домейн.

Осигурява 10 GB хранилище с непроменена честотна лента. Той обаче е проектиран да обработва до 30 000 посетители на месец. Този план, ако се таксува годишно, ще ви струва 42 долара на месец.

професионален

Професионалният план е предназначен за уебсайтове, които получават до 100 000 посетители на месец. Съгласно този план можете да хоствате до 10 инсталации, които могат да бъдат в единични или няколко домейна.

Съгласно този план ще получите 20 GB хранилище с непроменена честотна лента. Този план ще ви струва 125 долара на месец, когато се таксува годишно.

Бизнес

За малки фирми, където трафикът може да достигне до 500 000 на месец, това е най-добрият план. Ако използвате имейли във вашия домейн, този план определено ще е достатъчен за нуждата от малко предприятие.

Съгласно този план ще получите 30 GB място за съхранение, заедно с непроменена честотна лента. Специален мениджър на акаунти ще ви бъде назначен за всяка поддръжка, от която се нуждаете, което означава, че вашите заявки ще бъдат решавани по приоритет. Този план ще ви струва 250 долара на месец.

Бизнес Плюс

С 40 GB място за съхранение и неметрирана честотна лента, този пакет е идеален за уебсайтове, които получават до 1 милион посетители всеки месец. Можете да имате до 50 инсталации на WordPress под този пакет или в подобни или различни домейни.

Ще получите специален мениджър на акаунти и с този пакет. При 500 долара на месец този план е най-подходящ за компании и предприятия, които имат висок трафик на уебсайтове.

Предприемачески план

Pressidium Enterprise планове

За онези компании, които управляват големи медийни къщи, правителствени агенции, организации с нестопанска цел, университети, компания за съхранение на цифрови данни или голяма мултинационална корпорация, която получава повече от милион посетители месечно, уеб хостингът на Pressidium ще бъде най-добрият вариант за тях.

В този пакет можете да инсталирате произволен брой акаунти в WordPress. Ще получите специален екип, който да ви осигури подкрепа 24 × 7.

Този пакет ще ви струва минимум 790 долара на месец. Въз основа на вашето изискване можете да поискате специална оферта и от компанията.

Скорост и производителност

Pressidium използва динамично балансиране на натоварването, което помага за увеличаване на скоростта на уебсайтовете, хоствани на сървър. Ще получите избор от избора на центрове за данни от цял ​​свят, което допълнително ще намали времето за връзка.

Сървърите са инсталирани автоматични оптимизатори на изображения, които оптимизират всички изображения, качени във вашия акаунт за бързо изтегляне.

Центрове за данни

Компанията е избрала 22 стратегически места за центровете за данни през последните 5 години. С центровете за данни в Северна Америка, Европа, Океания и Азиатско-Тихоокеанския регион и много други места компанията се уверява, че получавате шанс да изберете центъра за данни по ваш избор, така че да можете да оптимизирате скоростта на уебсайта в повече надежден начин.

Сигурност

Компанията редовно актуализира своята сигурност на сървърите и продължава да обновява хардуера, както и да гарантира по-добра сигурност. Компанията има специализиран екип от инженери, работещи денонощно, за да гарантират, че сървърите са 100% сигурни.

Поддръжка на клиенти

За всяка уеб хостинг компания е много важно да осигури по-добра грижа за клиентите. Що се отнася до повечето клиенти, това е покупка веднъж годишно, много хостинг компании често се забавят с предоставянето на поддръжка.

От друга страна, Pressidium вярва, че клиентът ще запази само ако получи вниманието и подкрепата 24 × 7.

В днешното време бързата реакция е ключът към успеха и специализираният екип от експерти осигурява правилното решение в рамките на няколко минути за всички клиенти.

Компанията е активна и в платформи за социални медии като Twitter и Facebook, където потребителите могат да взаимодействат и да решават своите заявки още по-бързо.

Плюсовете и минусите на Pressidium

Плюсове на Pressidium

 • Компанията предоставя специална поддръжка за уебсайтове, базирани на WordPress, и не хоства никакъв друг скрипт на сървърите.
 • С 22 стратегически места за центрове за данни те гарантират, че уебсайтът на клиента се зарежда по-бързо.
 • Компанията разполага с екип от WordPress и сървърни експерти, които да предоставят 24 × 7 поддръжка на клиентите.
 • SSL сертификатът е включен във всички пакети.
 • Всички сървъри се управляват и имат 100% мониторинг на злонамерен софтуер и автоматично премахване.

Минуси на Pressidium

 • Ако вашият уебсайт не е базиран на WordPress, не можете да се възползвате от техните хостинг услуги.
 • Пакетите са скъпи в сравнение с други хостинг компании.

В някои случаи имаше оплаквания, че времето за отговор на заявка е по-голямо от очакваното. В пакетите обаче компанията ясно заявява, че тези, които са платили за бизнес, бизнес плюс или Enterprise план, ще получат специализиран мениджър на акаунти за поддръжка 24 × 7.

Отстъпки и оферти

В случай, че купувате пакета за цяла година или повече, ще получите добра отстъпка от цената. Също така, компанията представя невероятни оферти и купон код за отстъпки по време на специални празници като Черен петък, Коледа и Нова година.

Вземете Pressidium с 2 месеца безплатен хостинг на WordPress сега!

Алтернативи на Pressidium

Pressidium е управляван с качество WordPress хостинг доставчик, така че WP Engine, Pressable, WPX хостинг и Kinsta са най-добрите алтернативи на Pressidium по отношение на цените и хостинг функциите.

заключение

Pressidium, въпреки че е много млада компания, разшири корените си на множество места. Само с посветен хостинг на WordPress, компанията привлича хора и компании, които вярват в получаването на качествени услуги, без да се замислят два пъти за цената.

В сравнение с други уеб хостинг компании, цените на Pressidium са от по-високата страна, но хардуерът, който използват на сървърите, и бързото време за реакция от грижата за клиентите определено оправдават цената. В случай че уебсайтът използва повече ресурси от очакваното, компанията поема разходите.

Ако обаче се случва при многократни поводи, те ще предложат планирано надграждане. В бизнес и корпоративни пакети ще получите и мениджър на акаунти. Системата за електронна поща с Pressidium е с най-високо качество и можете да пускате всичките си имейли без никакви проблеми.

Прочетете също:

 • WP Engine хостинг преглед 2020
 • Kinsta Review 2020
 • Прегледи за преса 2020
 • WPX хостинг преглед
Преглед на хостинг преглед на WordPress през 2020 г.
 • Скорост и производителност

 • Сигурност

 • Поддръжка на клиенти

 • Ценообразуване

5

резюме

Pressidium е най-доброто WordPress хостинг решение за всеки стартъп или предприятие през 2019 година

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me