Godaddy е изключително известен регистратор на хостинг пространство и име на домейни. От закупуване на име на домейн до хостинг пространство за вашия бизнес или уеб собственост всичко, което можете да придобиете с Godaddy.

Освен това Godaddy предлага VPN и специализирани сървъри. Те предлагат доста популярни опции за контрол на потребителите с лесен за използване Cpanel или Plesk контролен панел, както и root достъп за клиенти с технически умения..

Godaddy е уеб хост на домейн за милиони потребители по целия свят. Blazing – бързи времена на зареждане, сигурност и поддръжка, безплатно име на домейн с годишен абонамент, както и непрекъснато разширяваща се мрежа на потребителите са причините да направят този уеб-домакин един от най-добрите класиращи се.

godaddy хостинг преглед

Това са функции, включени в кратък списък, предоставени от уеб хост Godaddy:

 • Хостинг планове
 • Водещи за бързо зареждане време
 • 99,96% гаранция за продължаване
 • Награждавана сигурност и поддръжка
 • Прост, лесен за използване интерфейс
 • Разширени инструменти за създаване на сайтове
 • Поддръжка по телефон, имейл и чат
 • Гарантирано връщане на парите

Споделен уеб хостинг

godaddy linux сподели хостинг планове

GoDaddy осигурява месечна база Linux и Windows споделяни хостинг планове, но ако отидете за годишния план, можете да го получите на по-ниски цени. Степента на обновяване на GoDaddy е много висока в сравнение с други хостинг услуги. В този случай HostGator е по-добър от GoDaddy.

Специализиран уеб хостинг

godaddy посветен планове за сървър

Специалният хостинг план на Godaddy започва от $ 69,99 на месец като хостинг, посветен на икономиката. Ще получите 4 ядра на процесора, 4GB памет, 1TB съхранение, неметрирана честотна лента, 3 специализирани IP адреси и безплатен SSL сертификат от една година. Тази цена е началната цена. Когато подновите хостинга си, цената ви ще бъде оригинална ($ 169,99 / месец).

VPS хостинг

godaddy vps хостинг планове

Плановете за VPS на GoDaddy започват от $ 17.99, но към момента на подновяването му ще бъде $ 29.99. Те осигуряват 1GB памет, 40GB съхранение, нерегламентирана честотна лента, 3 специални IP адреси и безплатна SSL от една година в своя икономически план.

WordPress Уеб хостинг

godaddy wordpress хостинг планове

WordPress хостинг планът на GoDaddy започва от $ 3,99 на месец и $ 8,99 при подновяване. В неговия план за икономия можете да хоствате един уебсайт в 10GB хранилище.

Облачен уеб хостинг

GoDaddy все още не предоставя облачен хостинг. Ако искате да отидете само за облачен хостинг, тогава като алтернатива WPressBlog ви препоръчва да изберете Dreamhost или Bluehost.

Водещи за бързо зареждане време

Всеки иска да направи уебсайта си достъпен за своите клиенти за 24X7 часа. Факт е, за 79% от потребителите не искат да посещават уебсайта отново, ако имат бавна работа на уебсайта.

Не се тревожи за Godaddy. Предлагането на скорост на своите клиенти е основната цел на този уеб хост. През последните няколко месеца те държат стабилно средно 394,6 мс. Въпреки че е рано да наричаме този уеб-домакин най-добрият, той все още е преден. Освен това не може да победи скоростта на SiteGround.

99,96% гаранция за продължаване

Godaddy предлага 99,96% продължаване. Ако приложението или уебсайтът Ви изискват повече време за работа, можете да отидете за другите водещи уеб хостове. Въпреки това, като се казва, за повечето клиенти 99,96% продължаване на времето е достатъчно.
Ето кратък бърз поглед върху представянията през последните няколко месеца от гледна точка на време-

2018 средна продължителност на работата

 • Продължение за януари: 99,98%
 • Продължение за февруари: 99,96%
 • Продължение за март: 99,91%
 • Продължение за април: 99,99%

Награждавана сигурност и поддръжка

Godaddy предлага 24 X7 ценни книжа с DDoS защита, за да предпази сайта ви от хакери и зловреден софтуер. Добре посветен екип от експерти по сигурността е тук, за да ви помогне, като следите вашия сайт и сървър.

Те също така следят използването на други клиенти на вашия сървър, за да гарантират бърза и постоянна производителност. Godaddy предлага SSL сертификати, за да защити данните на потребителя от хакване. Ако предлагате продукти и услуги за посетителите да купят, SSL е основен защитен слой, който трябва да имате с всички хостинг функции.

Като се има предвид допълнителната сигурност, Godaddy предлага и услуга за сигурност на следващото ниво, наречена Securi. Той сканира уебсайта Ви редовно, за да премахне заразените от злонамерен софтуер файлове.

Лесен за използване интерфейс

Можете условно да инсталирате много общи приложения само за минути. Уеб хостът Godaddy предоставя потребителски интерфейс за инсталиране с 1 щракване за инсталиране на CMS като Joomla, WordPress, Magento и Drupal. Спестява много време и усилия за потребителите.

Дори и за начинаещи, Godaddy е най-доброто решение за лесното стартиране с уеб хостинг. Наскоро пуснатите инсталационни услуги с един клик с опростен интерфейс, както и поддръжката за надграждане са ключовите факти, за да направят този уеб хост известен сред най-популярните хостове.

Усъвършенстваният инструмент за създаване на сайтове

Godaddy предлага инструмент за създаване на креативни сайтове, наречен GoCentral, с невероятни функции като SEO и маркетинг, интеграция на социални медии и включване в Google Analytics.

Помощникът за SEO на Godaddy ви помага да оптимизирате уебсайта си с предложените ключови думи и да се класирате по-високо в Google. Можете също така да получите лични SEO указания от експерт, ако сте в план за електронна търговия. За кръстосан маркетинг можете да синхронизирате вашия сайт с вашите facebook магазини.

Включването в Google Analytics е друга най-добра част от уеб хоста на Godaddy. Можете лесно да получите проследяващ запис на посетители и гледки във всяко отношение на времето. Godaddy гарантира на своите потребители за получаване на блестящ и безплатен анализ.

Поддръжка на клиенти

Godaddy винаги подпомага своите клиенти с 24X7 часа на разположение в подкрепа на експертния екип. Можете лесно да се свържете с ръководителите на Godaddy за обслужване на клиенти чрез телефонни обаждания, имейл или онлайн чат система.

Според резултатите, получени от скорошното проучване, около 89% от потребителите, използващи уеб хоста на Godaddy, са доволни от неговите услуги. Не е лошо.

Гарантирано връщане на парите

За да накарат клиентите си да осигурят качествени услуги за уеб хостинг, Godaddy предлага 30 дни и 48 часа гаранция за връщане на пари съответно за годишни и месечни планове.

Някои продукти обаче не отговарят на условията за възстановяване като такси за обратно изкупуване, трансфери, имена на премиум домейни, добавки за конфигурация, облачни сървъри … и т.н..

Плюсовете и минусите на GoDaddy

Този раздел се отнася до някои плюсове и минуси на уеб хоста на Godaddy. Можете да вземете решение в полза или срещу този уеб хост според нуждите на вашия бизнес.

Професионалисти:

 • Можете да създадете уебсайт и да го пуснете на живо за малко време.
 • Той има лесен за използване и прост интерфейс за инсталиране на приложение с едно кликване.
 • Godaddy предлага евтини хостинг планове в сравнение с други уеб хостове.
 • Бързата и приятелска поддръжка на клиенти е допълнителна функция, предлагана от уеб хост Godaddy.

Недостатъци:

 • Ограничени планове с най-ниски цени.
 • Високи цени на хостинг за възобновяеми източници.
 • Смесени отзиви за техническа поддръжка.
 • Няма месечни планове за основен хостинг.

Посетете GoDaddy

Окончателна присъда

Godaddy е един от най-достъпните препоръчани уеб хостове само за първо таксуване, така че силно препоръчвам да изберете SiteGround, вместо да избирате GoDaddy.

Ако имате опит с GoDaddy, моля, уведомете ни за него чрез коментар.

Прочетете също:

 • Отзиви за iPage
 • A2 Хостинг Отзиви
 • Отзиви на HostGator
 • Отзиви на хостингер
Преглед на хостинг GoDaddy 2020
 • Удобство за потребителя

 • Цена

 • Скорост и производителност

 • Поддръжка на клиенти

 • Сигурност

1

резюме

Има много евтини уеб хостинг на разположение в сравнение с GoDaddy. Поради много минуси като сигурност, горещо ви препоръчвам да отидете за друг доставчик на хостинг услуги като SiteGround или Bluehost и т.н..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me