Основана през 2002 г., Glowhost е един от най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги. Те не само могат да предложат много по отношение на хостинг планове и услуги, но и са една от малкото компании за уеб хостинг на Green.

Компанията гордо установява, че всички центрове за данни работят 100% на вятърна енергия. Glowhost е най-подходящ за физически лица и компании от всякакви размери. Те не се хвалят да имат най-ниската цена, тъй като пакетите са малко от цената, но добре структурираната поддръжка, висококачествените сървъри и прозрачните транзакции определено осигуряват покритие на цената.

Хостинг планове и цени

Glowhost осигурява споделен хостинг, хостинг на дистрибутори и посветен хостинг. Всички хостинг планове и цени са споменати по-долу.

Споделени планове за хостинг

Планове и цени за споделен хостинг за Glowhost

Glowhost предлага четири споделени хостинг плана: Неограничен единичен домейн, Неограничен многодомен, Личен хостинг и Професионален хостинг. Ценообразуването им започва от $ 4,95 на месец. Всички тези планове включват безплатно име на домейн, частни SSL, Cloudflare CDN, безплатни SEO инструменти и 1500+ шаблони за дизайн.

Полу-посветени сървъри

Полуопределени хостинг планове и цени на Glowhost

Има три полу-посветени хостинг планове: 1 Slice, 2 Slices и 3 Slices. Ценообразуването им е съответно 49,99 щ.д. / месец, 99,99 щ.д. / месец и 149,99 щ.д. / месец. Всички тези полу-посветени планове включват 3x защита на данните, неограничен имейл адрес, един безплатен домейн, Cloudflare CDN, създаване на уебсайт за стартиране и специален IP адрес.

Хостинг планове за дистрибутори

Хостинг планове и цени на Glowhost Reseller

Glowhost предлага пет хостинг планове за дистрибутори: ниво 1, ниво 2, ниво 3, ниво 4 и ниво 5. Ценообразуването им започва от $ 24.95 / месец до $ 99.95 / месец. Всички хостинг планове за дистрибутори включват следните функции: 2 специален IP адрес, общи сървъри за имена, общ хост на сървъра, неограничен домейн и много други.

Специализирани сървъри

Специализирани хостинг планове и цени за Glowhost

Glowhost предлага четири специални сървърни планове: Intel Xeon с $ 129 / месец и $ 199 / месечно ценообразуване и Dual Intel Xeon с $ 229 / месечно и $ 299 / месечно ценообразуване.

Скорост и производителност

За уебсайт скоростта е един от важните аспекти, за да поддържа посетителя залепен. Ако уебсайтът отнема много време да се зареди, има шансове потребителят да се премести на алтернатива.

С бързите сървъри на Glowhost и 16 центъра за данни по целия свят можете да сте сигурни, че уебсайтът, хостван на техните сървъри, ще се зарежда по-бързо. Средно сайтовете се зареждат между 410 ms до 650 ms без никакви проблеми.

Както при другите хостинг компании, имаше известни проблеми със скоростта и производителността в миналото, но Glowhost продължава да обновява сървърите и мрежите, за да гарантира по-добра производителност.

Центрове за данни

В момента Glowhost има 18 центъра за данни по целия свят, включително в САЩ, Канада, Мексико, Европа, Австралия, Япония и Хонконг. Освен това, Global CDN на компанията има повече от 77 пункта присъствие в целия свят.

Компанията насърчава потребителите да изберат най-близкия център за обработка на данни, за да осигурят бърза доставка на съдържание към посетителите. Glowhost също предлага възможност за настройка на географски разпръснат сървърен клъстер, което допълнително повишава производителността на уебсайта. Тази услуга е от изключително значение за уебсайтове с висок трафик от целия свят.

Всички споделени сървъри на компанията се намират в Солт Лейк Сити, Феникс или Монреал, докато управляваните облачни сървъри се намират само в Солт Лейк Сити.

Местоположенията за центрове за данни включват:

 1. Атланта, Джорджия,
 2. Чикаго, Илинойс,
 3. Далас, Тексас,
 4. Лос Анджелис, Калифорния
 5. Маями, Флорида
 6. Финикс, Аризона
 7. Солт Лейк Сити, Юта
 8. Мексико Сити, MX
 9. Торонто, ОН
 10. Монреал, КК
 11. Сао Пауло, БР
 12. Лондон, Великобритания
 13. Нотингам, Великобритания
 14. Амстердам, NL
 15. Хонг Конг, CN
 16. Токио, JP
 17. Сидни, САЩ
 18. Мелбърн, AU

Сигурност

Що се отнася до сигурността на уебсайта, нито собствениците на уебсайтове, нито доставчиците на уеб хостинг услуги не могат да оставят вратички. Glowhost гарантира, че всички уебсайтове, хоствани на техните сървъри, получават еднакво третиране по отношение на сигурността.

Те използват 2048-битово SSL криптиране за трансфер на данни и поддържат PGP / GPG криптиране на имейли, което гарантира, че всички данни, прехвърлени през тяхната мрежа, са 100% криптирани и защитени.

Екипът на инженерите на Glowhost обновява защитните стени на сървърите редовно, за да предпази нападателите от системата. Техният екип за поддръжка гарантира, че има DDoS атаки на уебсайтовете и блокира всякакви схематични IP адреси почти веднага от достъп до данните на сървърите.

Гарантирано връщане на парите

Glowhost предлага 91 дни гаранция за връщане на парите. Ако клиентите не са доволни от хостинг на Glowhost, те ще направят пълно възстановяване на покупката на хостинг.

Поддръжка на клиенти

Силната поддръжка на клиентите гарантира, че клиентът остава с компанията при всеки възможен сценарий. Уеб хостингът е поле, в което няколко секунди престой може да причини големи загуби на собствениците на уебсайтове.

В случай, че трябва да се свържете с поддръжката на клиенти, можете да го направите чрез имейл, онлайн чат и платформи за социални медии. Компанията често насърчава потребителите да се присъединят към своите SM акаунти в Twitter и Facebook, където могат да им зададат въпроси за бързия отговор.

Екипът за поддръжка е на разположение 24x7x365. Те също имат специален екип за поддръжка за уебсайтове, базирани на WordPress.

Плюсовете и минусите на Glowhost

Плюсове на Glowhost:

 • Glowhost е известен със силната си поддръжка на клиенти. Той осигурява 24x7x365 поддръжка на всички свои клиенти преди и след продажбата.
 • Компанията е хиперактивна в акаунти в социалните медии, което ви улеснява в поддръжката.
 • С 18 центъра за данни и 77+ CDN точки, скоростта и производителността са трудно съпоставими.
 • Широката гама от пакети гарантира, че имате богат избор за своите уебсайтове.
 • Услугата по имейл е бърза и надеждна.

Минуси на Glowhost:

 • Пакетите са от страна на цената.

Има някои оплаквания от скоростта, но компанията продължава да надгражда подобреното потребителско изживяване.

Може да се наложи да изчакате няколко минути, за да се свържете с представителя за поддръжка на клиенти, особено през празничните сезони.

Glowhost отстъпки и оферти

От време на време Glowhost пуска оферти за отстъпки за новите клиенти. Тези талони могат да се използват за регистриране на акаунт в уебсайта. Всяка година, особено по време на Черен петък, Коледа, Нова година и някои други важни поводи, можете да очаквате купони в пощенските си кутии от Glowhost.

Вземете Glowhost с намалена цена

Glowhost Алтернативи

Като алтернатива на Glowhost хостинг, можете да изберете GreenGeeks, SiteGround или InMotion хостинг.

Заключение: Преглед на Glowhost 2020

За собственика на уебсайт е много важно да изберете доставчик на уеб хостинг, който има бързи сървъри и положителни цялостни отзиви. Glowhost може да бъде по-ценен вариант, но компанията не е само един от най-добрите доставчици на услуги, но също така използва 100% възобновяема енергия за захранване на своите центрове за данни. Фирмата разполага с широка гама от пакети, от които да избирате, което улеснява получаването на най-добрата цена.

Прочетете също:

 • Отзиви за хостинг на Scala
 • Отзиви за хостинг на SiteGround
 • InMotion хостинг преглед 2020
 • GreenGeeks хостинг преглед 2020
Преглед на Glowhost 2020
 • Скорост и производителност

 • Сигурност

 • Поддръжка на клиенти

 • Гаранция за връщане на парите

5

резюме

Glowhost предлага стандартна хостинг производителност. Можете да го използвате, за да хоствате вашия уебсайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me