Търсиш ли Преглед на хостинг на маховика? Ето, ние от WPressBlog написахме подробен преглед на хостинг на Flywheel WordPress за 2020 г..

WordPress е най-популярната CMS в света. Започнал като софтуер за блогове, той се е превърнал в име на домакинство. Има много функции в WordPress, които могат да подобрят вашия опит с уебсайта, но те се нуждаят от малко знания, за да се справят.

Когато става въпрос за уеб хостинг, WordPress изисква конкретна минимална конфигурация на сървъра, за да работи безпроблемно. Поради своята популярност, много компании по света имат или специализиран екип и пакети за уеб хостинг на WordPress, или те посвещават посветен само на уеб хостинг на WordPress.

Преглед на маховика 2020

Flywheel, който беше пуснат на пазара през 2012 г., е един от последните. Компанията се концентрира само върху уеб хостинга на WordPress, а също така предлага малки и корпоративни хостинг услуги.

Планове и пакети за хостинг на маховик

Когато говорим за хостинг пакети, често вярваме, че трябва да има много възможности за избор. Въпреки това, понякога това обърква клиентите, особено когато не са добре запознати с хостинг терминологията.

Преглед на хостинг на маховик WordPress

Изборът на правилния хостинг пакет е много важен, за да се гарантира, че уебсайтът е постоянно работещ и скоростта е еднакво добра на всички места по целия свят. За да опрости процеса, Flywheel има само 5 предварително проектирани пакета.

За единични сайтове

Мъничък:

Този пакет е идеален за тези, които имат един уебсайт с малък размер с минимален брой посетители. В този пакет ще получите 5 GB дисково пространство, 250 GB честотна лента, 24 × 7 поддръжка и безплатен SSL сертификат, заедно с много функции. Този пакет, когато се таксува годишно, ще ви струва $ 14 на месец. В случай че вашият уебсайт започне да получава повече посетители или се нуждаете от повече ресурси, винаги можете да надстроите пакета, като се свържете с поддръжката на клиенти.

Лично:

Идеален за уебсайтове, които имат около 25000 посетители на месец, този пакет е един от най-популярните на Flywheel. В рамките на този пакет ще получите 10 GB дисково пространство, 500 GB честотна лента, 24 × 7 поддръжка, безплатен SSL, безплатен сайт за поставяне и много други. Можете също така да го направите многосайтов пакет, като плащате 10 долара на месец допълнително.

Professional:

Идеален за големи предприятия, новинарски портали, уебсайтове за електронна търговия и подобни уебсайтове, този пакет ще осигури така необходимата скорост и механизъм за вашия уебсайт. Избирайки този пакет, ще получите 20 GB дисково пространство, 1 TB честотна лента, 24 × 7 поддръжка, безплатен SSL, безплатен сайт за поставяне и много други. Той е идеален за уебсайтове с повече от 100 000 посетители на месец.

За много сайтове

На свободна практика:

Ако сте нов доставчик на услуги, разработчик или дизайнер или имате няколко уебсайта за управление, това е пакетът за вас. Този пакет осигурява 40 GB дисково пространство, 4 TB честотна лента на месец, 24 × 7 поддръжка, без такси за излишък, безплатни сайтове за стадиране, безплатен SSL сертификат и много други.

Можете да хоствате до 10 WordPress сайта или да имате 10 инсталации на WordPress по този пакет. В случай, че имате нужда от повече ресурси или искате да надстроите този пакет, за да хоствате повече уебсайтове, можете да изберете да надстроите пакета и да го направите, като се свържете с клиентите.

агенция:

Създаден за по-големи доставчици на услуги с до 30 инсталации на WordPress, този пакет ще осигури 120 GB дисково пространство, 8 TB честотна лента, телефонна поддръжка, безплатни сайтове за стадиране, безплатен SSL, дисконтиран CDN и мулти-сайт, специализиран мениджър на акаунти и много други.

Персонализиран:

В случай, че искате нещо различно или допълнително от пакетите, определени от компанията, можете да се свържете с тях и да поискате персонализиран пакет въз основа на вашите изисквания и бюджет. Можете да изберете пространство, RAM, честотна лента и други ресурси според вашите изисквания и компанията ще предостави възможно най-добрата оферта въз основа на нея. Персонализираните пакети са най-подходящи за тези, които имат големи предприятия или управляват уеб сайтове с голям трафик като сайтове за електронна търговия.

Хостинг на маховик

Flywheel предлага най-новата инфраструктура с най-висок клас функции за сигурност. Тук никога няма да се притеснявате за проблемите със сигурността, тъй като здравословното състояние на уебсайтовете ви ще се проверява всеки ден.

Ще получавате отчет на всеки три месеца, включително актуализация, проверки за сигурност, архивиране и т.н. Маховикът е най-добрият вариант за хостинг за уеб дизайнери и агенции, които изграждат множество блогове.

Скорост и производителност

Всеки пакет с Flywheel се предлага с надеждно кеширане. Кеширането от страна на сървъра премахва изискването за допълнителен плъгин, което намалява натиска върху отпуснатите за вас ресурси.

Дори и при уебсайтове с голям трафик, производителността и скоростта са извън очакванията. Компанията предлага и CDN от мрежа за доставка на съдържание, което може допълнително да подобри опита на вашите посетители.

Екипът за поддръжка редовно следи всеки сървър и продължава да го надгражда според изискванията.

Центрове за данни

В момента Flywheel има 10 центъра за данни, разпространени по целия свят. Тези места са Ню Йорк, Атланта, Далас, Сан Франциско, Сингапур, Токио, Торонто, Амстердам, Франкфурт и Лондон.

Глобалните центрове за данни дават на уебсайта ви по-добра производителност и в случай, че искате по-голяма скорост, можете да изберете да имате CDN от 30-те възла по целия свят.

Сигурност на хостинг на маховик

Flywheel осигурява широка сигурност за всички свои клиенти. Всички данни, които влизат и излизат от сървърите, са криптирани. В цялата платформа всяка една информация се съхранява или предава в криптиран формат. За всеки уебсайт те предоставят безплатен SSL.

Екипът от инженери редовно следи хардуера и софтуера и ги актуализира, когато е необходимо. Сметките имат двуфакторно удостоверяване, което добавя слой на сигурност.

Поддръжка на клиенти

За всяка уеб хостинг компания истинското предизвикателство е да предостави на клиентите си най-добрата следпродажбена поддръжка. Flywheel има специализиран екип от експерти, които да осигурят обща и WordPress центрична поддръжка.

Има различни режими, в които можете да изберете да се свържете с тях, които са по имейл, билети за поддръжка, онлайн чат и платформи за социални медии. Представителите на компанията са хиперактивни за акаунти в социалните медии и често решават незначителни запитвания точно там за няколко минути. Те също така насърчават своите клиенти да ги следват във Facebook и Twitter за по-бързо разрешаване на заявките.

Плюсове и минуси на маховика

Плюсове на маховика:

 • Здрав хостинг базиран в облака, за да осигури висококачествена производителност.
 • Персонализирани системни конфигурации за бързо време на зареждане.
 • Няколко места за центрове за данни за по-добра свързаност.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Блокира всеки IP, който може да изглежда заплашителен моментално.
 • Бърза поддръжка от експерти в случай, че сайтът бъде хакнат.
 • 24 × 7 надеждна поддръжка.
 • Сървърна кешираща система за намаляване на стреса върху вашите ресурси.
 • Безплатно демо място за тестване.
 • SSL сертификатът ще ви помогне в повишаване на класацията на уебсайта Ви.
 • Безплатна миграция на уебсайтове.

Минуси на маховика:

 • Не можете да закупите SSL, а само инсталирате тези, които са достъпни при компанията.
 • Няма система за внедряване на Git.

Отстъпки и оферти на маховика

Стана ритуал компаниите да предоставят отстъпка и оферти на клиентите. Всяка година около празници и специални поводи като продажба на черна петък, маховиците предоставят изключителни отстъпки за нови клиенти. Можете да получите големи отстъпки на пакетите с помощта на тези оферти.

Алтернативи на маховика

Като алтернатива на хостинг на Flywheel можете да изберете WP Engine, Kinsta, Pressable, WPX хостинг (доставчик на достъпни хостинг услуги) или Pressidium. Всички са топ хостинг компании WordPress.

Заключение: Преглед на хостинг на маховика

Маховикът е една от най-добрите уеб хостинг компании по целия свят, която предлага само хостинг базиран на WordPress. С повече от 70 000 малки и големи клиенти в котето, Flywheel се превърна в известно име за своята всеотдайност и опит.

Компанията има 10 центъра за данни и 30+ CDN по целия свят, което ви дава възможност да изберете най-близкия център за данни за вашия уебсайт. Те също така предоставят специални отстъпки и оферти от време на време.

Минималният пакет започва от едва 14 долара. Разбираемо е, че компанията не предлага евтин уеб хостинг, но функциите и услугите определено оправдават цената.

За повече информация относно Flywheel можете да проверите историята за стартиране на Flywheel, предоставена в следния видеоклип:

Вземете хостинг на маховика

Вижте други управлявани отзиви за хостинг на WordPress:

 • Kinsta хостинг отзиви
 • WP Engine Reviews 2020
 • Преглед на пресата 2020
 • WPX хостинг преглед 2020
 • Прегледи за хостинг на пресидиум
Преглед на маховика 2020
 • Скорост и производителност

 • Uptime

 • Сигурност

 • Поддръжка на клиенти

5

резюме

Flywheel е и един от най-добрите управлявани WP доставчици на хостинг услуги. Той е най-добрият избор за фрийлансъри, дизайнери, разработчици и агенции.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me