Scala хостинг стартира услугите си още през 2007 г. За малко, повече от десетилетие ScalaHosting придоби стабилна репутация на един от най-добрите и най-евтините доставчици на уеб хостинг услуги. Компанията е известна със своите надеждни услуги и бърз отговор на запитванията на клиентите.

ScalaHosting разполага с два центъра за данни, сред които първият е създаден в Далас, Тексас, а по-късно той открива втория център за данни в София, България.

Започвайки от едва 3,95 долара на месец, има много пакети, които ще отговарят перфектно на вашите изисквания. Нека да видим всички услуги и функции в тази статия за преглед на скала.

Скалахостинг преглед

Услуги ScalaHosting

 • Имена на домейни
 • Уеб хостинг
 • WordPress хостинг
 • Хостинг на реселлери
 • Облачен VPS хостинг
 • Специализирани сървъри
 • SSL сертификати

ScalaHosting хостинг планове и цени

Подобно на други доставчици на хостинг услуги, Scala също има отделни пакети за уебсайтовете, които работят на WordPress. Това е един от малкото надеждни доставчици на уеб хостинг услуги, които имат ексклузивни планове за хостинг на имейл. Има много клиенти, които използват хостинг планове по имейл и са изключително доволни от услугите.

Уеб хостинг

Под уеб хостинг има четири пакета, които започват от $ 3,95. Компанията твърди, че хостинг пакетът ще се активира почти веднага след покупката. Поддръжката на клиенти предоставя допълнителна помощ в случай на миграция на уебсайт от друг хост към хостинг на Scala.

Характеристики на уеб хостинга:

 • Безплатна помощ за миграция на уебсайтове
 • 30 дни гаранция за връщане на парите
 • 24/7 Техническа поддръжка
 • Неограничено пространство на диска и честотна лента
 • Лесен за използване Контролен панел
 • 1-Щракнете Инсталатор на скриптове
 • Безплатен Weebly Web Site Builder
 • SSD захранвани сървъри, създадени за производителност
 • 99,9% гаранция за ненавременна работа

Планове за уеб хостинг:

Планове за уеб хостинг на ScalaHosting

 • Mini: Ще получите 10 GB уеб пространство и този пакет може да се справи с 90 000 посетители всеки месец. Този пакет ще струва $ 3,95.
 • Начало: Той е идеален за малки предприятия. Няма ограничение за пространството и то може да се справи с до 150 000 посетители.
 • Advanced: Идеален за корпоративен, този пакет може лесно да се справи с 270 000 посетители на месец.
 • Е-търговия: Този пакет е най-подходящ за уебсайт за електронна търговия с голям трафик. Той може да се справи лесно с 360 000 посетители на месец лесно и вие ще получите безплатен домейн и с този пакет.

Вземете уеб хостинг само в $ 1!

WordPress хостинг

Scala предлага четири различни пакета в рамките на WordPress хостинг. Основната цел на хостинга на WordPress е да предостави изключителни функции за подобряване на WordPress опит.

Характеристики на WordPress хостинг:

Той осигурява автоматични актуализации и бърза поддръжка от WordPress експерти в отдела за обслужване на клиенти. Компанията твърди, че е въвела специални правила за mod_security, за да блокира злонамерения и вирусни атаки на уебсайтовете, базирани на WordPress, и успешно блокира 99,9% от атаките. Предоставен е и безплатен SSL сертификат.

WordPress хостинг планове:

ScalaHosting WordPress хостинг планове

 • WP Mini:

Той е най-подходящ за уеб сайтове или блогове в малък мащаб. Ще получите 10 GB уеб пространство и може да хоства един уебсайт. Пакетът струва само 3,95 долара. Той предлага до 7 резервни копия на ден.

 • Старт на WP:

Пакетът е най-подходящ за уебсайтовете, които имат посетители някъде между 50 000 и 75 000 на месец. Този пакет ви позволява да хоствате до 2 уебсайта. В този пакет използването на уеб пространство не се измерва.

 • WP Advanced:

Той е най-подходящ за уебсайтове с интензивен трафик на ежедневна база. Той може да се справи лесно с 200 000 посетители на месец лесно. Можете да хоствате до 5 уебсайта на неограниченото пространство, предвидено в този пакет. Имате възможност да получите безплатен домейн под този пакет.

 • WP Електронна търговия:

Има много уебсайтове за електронна търговия, които работят в WordPress под WooCommerce. Този пакет е специално създаден за такива уебсайтове. Този пакет ви позволява да хоствате до 8 уебсайта на предоставеното неограничено пространство. Получавате и безплатен домейн. Тези, които използват този пакет, получават приоритетна поддръжка.

Вземете хостинг на WordPress в $ 1 само сега!

Хостинг по имейл

Scala предоставя четири пакета за хостинг на имейли, които могат да приспособят всяко предприятие с големи размери. Започвайки от едва $ 12 на месец, той се счита за един от най-надеждните доставчици на хостинг услуги за електронна поща.

ScalaHosting Планове за хостинг по имейл

Стартиране:

Този пакет е най-подходящ за малък бизнес, който изисква до 10 имейл акаунта. Ще ви предостави 50 GB място за съхранение и можете да хоствате до 1 имейл домейн по този пакет. Този пакет ви позволява да изпращате до 100 имейла на час.

SmallBiz:

За тези, които търсят до 50 имейл номера, това ще бъде най-добрият пакет. Можете да хоствате до 5 различни имейла в този пакет. Тя позволява до 500 имейла на час.

Средно:

Най-подходящ за среден бизнес, който има около 100 имейл акаунта. По този пакет ще получите 150 GB хранилище и може да хоства до 10 имейл акаунта. Можете да изпращате до 500 имейла на час.

Корпоративна:

Най-подходящ за големи корпоративни предприятия, този пакет осигурява до 200 GB хранилище с 200 имейл акаунта. Можете да хоствате до 20 имейла по този пакет. Този пакет позволява до 1000 имейла на час, изпратени от всички акаунти.

Вземете хостинг по имейл само в $ 1!

Хостинг на реселлери

Scala вярва, че клиентите трябва да получат да управляват собственото си пространство, както искат. Тя осигурява неограничена поддръжка на cpanel при хостинг на дистрибутори, което улеснява малките хостинг компании да управляват голям брой малки клиенти без нужда от надстройване.

Характеристики на хостинг риселър:

 • Безплатна услуга за миграция на уебсайтове за неограничени сайтове
 • 24/7 приятелска поддръжка на клиенти
 • Домакин неограничен уебсайт
 • 30 дни гаранция за връщане на пари
 • 1-Щракнете Инсталатор на скриптове
 • Безплатен CDN със 100+ места
 • Безплатен акаунт за риселър на домейни
 • 99,9% гаранция за ненавременна работа
 • Поддържани множество PHP версии

Планове за хостинг на реселлери:

Планове за хостинг на дистрибутори на ScalaHosting

 • Scala1:

В рамките на този пакет ще получите 25 GB съхранение и 1 TB честотна лента. Този пакет струва $ 6,95.

 • Scala2:

В рамките на този пакет ще получите 50 GB място за съхранение и непроменена честотна лента. В рамките на този пакет ще получите БЕЗПЛАТЕН сертификат RapidSSL.

 • Scala3:

Този пакет осигурява 75 GB уеб хранилище с неограничена честотна лента. Можете да хоствате произволен брой уебсайтове, които искате в рамките на този пакет. Ще получите БЕЗПЛАТЕН RapidSSL сертификат заедно с БЕЗПЛАТЕН лиценз ClientExec.

 • Scala4:

Със съхранение от 100 GB и неограничена честотна лента, този пакет е най-подходящ за дистрибутори, които разполагат с големи уебсайтове. Ще получите БЕЗПЛАТЕН RapidSSL сертификат заедно с БЕЗПЛАТЕН лиценз ClientExec.

Вземете хостинг на риселър в $ 1 само сега!

Облачен VPS хостинг

ScalaHosting управляван облачен VPS хостинг планове

Scala предоставя два пакета под Cloud VPS хостинг. Управляваният VPS хостинг план започва от $ 12 на месец с 20 GB SSD, 1 CPU Core и 2 GB RAM.

ScalaHosting Self Managed Cloud VPS хостинг планове

Самоуправляваният облачен хостинг VPS започва от 10 долара на месец с 50 GB SSD, 1 ядро, 2 GB RAM и 2 TB честотна лента. Допълнителните функции включват допълнително пространство, Cpanel / WHM, Softcalous и т.н..

Вземете 20% отстъпка при облачен хостинг сега!

Скорост и производителност

Въз основа на прегледите и тестовете, скоростта на сървъра на Scala е по-бърза от повечето конкуренти, предоставящи подобни пакети на подобни цени.

Компанията гарантира 100% продължителност на работа и повечето от клиентите никога не са имали престой. Сървърите са на високо ниво с най-добрия възможен хардуер, за да се гарантира по-бързо време за реакция.

Центрове за данни

Компанията притежава два центъра за данни, от които един е в Далас, Тексас, а втори е в София, България. И двата центъра за данни са силно защитени и имат множество резервни копия на захранването.

Клиентите имат избор да изберат предпочитания от тях център за данни в зависимост от пакета.

Сигурност

ScalaHosting Security

Scala твърди, че те осигуряват висок клас сигурност от всякакъв вид атака на сървърите. Те имат експерти, работещи 24 × 7, за да гарантират, че сървърите се актуализират редовно и нямат вратички.

Поддръжка на клиенти

Scala е известна с бързата си реакция, що се отнася до обслужването на клиентите. Уебсайтът има функция за чат на живо, която клиентите могат да използват за разговор с желания отдел. Базата знания на уебсайта решава повечето често задавани въпроси.

Представителите на компанията са активни и в платформите за социални медии и отговарят бързо на всички въпроси. Те също така призовават клиентите си да ги следят в социалните медии за бърз отговор.

Можете също така да се свържете с хостинг на Scala, като използвате техния номер за контакт за поддръжка на клиенти: +1 (866) 894-8284.

Плюсове и минуси Scala хостинг

Плюсове на хостинг на Scala

 • Бързи и достъпни услуги.
 • Почти незабавно активиране.
 • Бърза и всеотдайна поддръжка на WordPress.

Минуси от хостинг на Scala

Имаше оплаквания от скоростта и атаката на зловреден софтуер от някои клиенти, но те бяха разрешени бързо.

Отстъпки и оферти

От време на време Scala хостинг предлага специални отстъпки за съществуващи и нови клиенти. Можете да се възползвате от големи отстъпки на пакетите по време на специални случаи като Коледа и Черен петък.

В момента те предоставят хостинг на $ 1 за първите 3 месеца.

Вземете хостинг на Scala в $ 1 само сега!

Скала хостинг алтернативи

Като алтернатива на скала хостинга можете да изберете GreenGeeks, A2 хостинг или хостинг на SiteGround. Те имат почти същото ценообразуване и функции за скалахостинг.

Заключение: Преглед на хостинг на Scala 2020

С опит от над десетилетие Scala Webhosting се доказа като един от най-достъпните доставчици на уеб услуги. Това е една от малкото имейл хостинг компании, които не изискват от вас да създадете уебсайт на техния сървър, за да хоствате имейли.

Компанията разполага с високо професионален екип за обслужване на клиенти и те са активни във всички социални медийни платформи, за да предоставят незабавна поддръжка. Компанията се разраства от малко предприятие до голям интернет доставчик за кратко време и те изпълняват целта си да предоставят най-добрите услуги на достъпни цени.

Прочетете също:

 • Отзиви за GreenGeeks
 • SiteGround Review 2020
ScalaHosting Review 2020
 • Скорост и производителност

 • Сигурност

 • Поддръжка на клиенти

 • Ценообразуване

5

резюме

Компания, която за кратко време прерасна от малко предприятие в голям интернет доставчик, предоставяйки топ услуги. Можете определено да изберете този хостинг доставчик за вашия уебсайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me