Bluehost ofereix els seus serveis d’allotjament des de 1986. Des d’aleshores, Bluehost continua creixent. Ara Bluehost és una de les empreses d’allotjament web més grans del món. Al voltant de 2,5 milions de llocs web de tot el món reben serveis de hosting de Bluehost.

Bluehost Review 2020

Bluehost és oficialment WordPress recomanat proveïdor d’allotjament. És una de les millors empreses de proveïdors d’allotjament web. Tant si sou un principiant com un propietari de grans empreses, Bluehost us ofereix atenció al client 24 × 7.

Recomanació de WordPress HostingProveïdor d’allotjament recomanat per WordPress

Aquí, a WPressBlog us farem saber tot sobre allotjament de Bluehost com els seus plans d’allotjament, velocitat, rendiment, seguretat i molts més.

Característiques Bluehost

 • Nom de domini gratuït per al primer any
 • Certificat SSL GRATUT
 • Emmagatzematge SSD
 • Atenció al client les 24 hores
 • 1-Feu clic a Instal·lació de WordPress
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Crèdits de màrqueting de 200 dòlars

Bluehost Hosting Plans i preus

Plans d’allotjament compartits

Plans d'allotjament compartits de Bluehost

Bluehost ofereix un pla anual d’allotjament web compartit. Si esteu disposats a comprar allotjament amb ofertes de descompte atractives, podeu comprar hosting amb un pla de 2 o 3 anys. Bluehost ofereix tres plans Basic, Plus i Prime.

 • Si ets un startup, pots comprar un Pla bàsic de 3,95 dòlars al mes. El Pla bàsic inclou 1 lloc web, 1 domini, 5 dominis estacionats, 25 subdominis, fins a 50 GB d’espai, 5 comptes de correu electrònic amb 100 MB d’emmagatzematge per compte i SSL gratuït.
 • Si hi aneu Plans d’allotjament Plus i Prime, et costaran 5,95 dòlars al mes. Aquest pla inclou llocs web il·limitats amb espai no modificat, 1 domini, aparcaments i subdominis il·limitats, comptes de correu electrònic il·limitats amb emmagatzematge de correu electrònic il·limitat, SSL gratuït i crèdit de màrqueting de 200 dòlars..

Plans de hosting compartits de WordPress

Planes d'allotjament de WordPress compartits per Bluehost

Si teniu un lloc web de WordPress o voleu crear un lloc web de WordPress, haureu d’anar a l’allotjament de WordPress.

Bluehost ofereix allotjament de WordPress compartit al mateix preu de l’allotjament web compartit que comença des de 3,95 dòlars al mes.

Plans d’allotjament WP Pro (allotjament gestionat de WordPress)

Bluehost va gestionar els plans d’allotjament de WordPress

WordPress us permet un desenvolupament ràpid i segur de llocs web. També permet gestionar tot el contingut d’un lloc web des d’un mateix lloc. Podeu crear el vostre lloc web amb opcions de personalització il·limitades.

Bluehost i WordPress treballen estretament per proporcionar els millors serveis d’allotjament de WordPress als seus clients. Ofereixen 3 plans exclusius per a allotjament de WordPress: Construir, créixer i escalar.

Tots els plans d’allotjament de WordPress gestionats per Bluehost estan equipats amb suport 24X7 i garantia de devolució de 30 dies i SSL gratuït.

Si necessiteu ajuda per crear el vostre lloc web de WordPress gestionat, podeu trucar al 844-741-1192. Ofereixen assistència d’allotjament de WordPress gestionada les 24 hores del dia.

Plans d’allotjament VPS

Plans d'allotjament Bluehost VPS

Bluehost ofereix serveis d’allotjament web VPS més valorats. VPS Hosting us permet utilitzar recursos com RAM, CPU dedicada al vostre compte. Aquest tipus d’allotjament ofereix al vostre lloc web una major estabilitat i rendiment. Podeu proporcionar una millor seguretat als fitxers del vostre lloc web en no compartir el sistema operatiu amb altres usuaris del servidor.

Si busqueu aquest servidor d’allotjament VPS, BlueHost serà una elecció fantàstica. Bluehost ofereix exclusius 3 plans de hosting VPS: estàndard, millorat i últim.

 • Pla estàndard et costa 19,99 dòlars al mes. Inclou 2 nuclis, emmagatzematge SSD de 30 GB, 2 GB de RAM, amplada de banda il·limitada, 1 domini, 1 adreça IP, SSL gratuït i garantia de devolució de 30 dies amb assistència al client gestionada 24 X7.
 • Pla millorat et costa 29,99 dòlars al mes. Aquest pla inclou 2 nuclis, emmagatzematge SSD de 60 GB, 4 GB de RAM, amplada de banda il·limitada, 1 domini, 2 adreces IP, SSL gratuït i garantia de devolució de 30 dies amb suport al client gestionat 24 X7.
 • Pla últim et costa 59,99 dòlars al mes. Els usuaris poden treure avantatges atractius amb aquest pla. Aquest pla inclou 4 nuclis, emmagatzematge SSD de 120 GB, 8 GB de RAM, amplada de banda il·limitada, 1 domini, 2 adreces IP, garantia de devolució de 30 dies amb suport al client gestionat 24 X7 i SSL gratuït.

Plans de hosting dedicats

Plans de hosting dedicats a Bluehost

Si necessiteu el nivell més alt d’assignació, control i privadesa de recursos, els servidors dedicats són els més aplicables per a vosaltres. Podeu obtenir accés complet per configurar el servidor sense afectar ni afectar les accions d’altres usuaris.

L’allotjament dedicat és el millor pla d’allotjament per a clients amb llocs web amb gran trànsit. Bluehost ofereix plans de hosting estàndard, millorat i Premium dedicats.

 • Pla estàndard li costa 79,99 dòlars al mes. Aquest pla ofereix 4 nuclis de velocitat i 8 fils, emmagatzematge de 500 GB (mirall), 4 GB de RAM, amplada de banda de 5 TB, 1 domini, 3 adreces IP i SSL gratuït.
 • Pla millorat et costa 99,99 dòlars al mes. Aquest pla ofereix 4 nuclis de velocitat i 8 fils, emmagatzematge d’1 TB (mirall), 8 GB de RAM, amplada de banda de 10 TB, 1 domini, 4 adreces IP i SSL gratuït.
 • Pla premium li costa 119,99 dòlars al mes. Aquest pla està equipat amb 4 nuclis de velocitat de 8 fils, emmagatzematge 1TB (mirall), 16 GB de RAM, amplada de banda de 15 TB, 5 adreces IP amb SSL gratuït.

Tots aquests plans prometen suport 24X7 i garantia de devolució de 30 dies.

Comerç electrònic d’allotjament

Plans d'allotjament ECommerce Bluehost

Bluehost ofereix tres plans d’allotjament de comerç electrònic: Starter, Plus i Pro. Les seves tarifes són de 6,95 dòlars, 8,95 dòlars i 12,95 dòlars al mes, respectivament. Podeu personalitzar completament la vostra botiga de comerç electrònic.

Tots els plans d’allotjament de comerç electrònic inclouen passarel·les segures de pagament. Tampoc necessiteu instal·lar WooCommerce, ja que Bluehost la instal·larà de franc. Per instal·lar WooCommerce, podeu trucar al número d’assistència de Bluehost al 877-708-7750.

Bluehost Speed ​​and Performance

Per millorar el rendiment del vostre lloc web, necessiteu un proveïdor d’allotjament web més ràpid. Aquí hem provat un lloc web allotjat al servidor Bluehost mitjançant Pingdom, que és una eina de prova de velocitat d’un lloc web.

Prova de velocitat del lloc web BluehostProva de velocitat del lloc web Bluehost

Com es pot veure a la imatge de dalt, el lloc web carrega menys d’una meitat de segon. És més ràpid que el 85% de tots els llocs web provats.

Si el vostre lloc web no es carrega més ràpid, podeu llegir el nostre article: Com es pot carregar el vostre lloc web en un segon.

Funcions de seguretat de Bluehost

Si parlem de la seguretat de Bluehost, aleshores ofereix SSL gratuït amb tots els plans d’allotjament i eines anti-spam, com Spam Hammer, Spam Experts i protecció de Hotlink..

Avui, Google prefereix que els llocs web habilitats per SSL estiguin més alts en comparació amb els llocs que no tinguin certificat SSL. Així que això és el millor que esteu aconseguint gratuïtament amb l’hosting de Bluehost.

A més, podeu bloquejar adreces IP, protegir contrasenyes de directoris, etc. A més, Bluehost ofereix Cloudflare que protegeix el vostre lloc contra atacs de DDoS.

Si voleu millorar la seguretat del lloc web, podeu llegir la nostra Guia de seguretat definitiva de WordPress.

Política de còpia de seguretat de lloc web de Bluehost

Com es pot veure als plans d’allotjament a la llista esmentats anteriorment, només podeu obtenir eines de còpia de seguretat gratuïtes del lloc només amb els plans d’allotjament més importants. Si aneu a buscar qualsevol paquet inicial, heu de pagar una petita quota per obtenir l’eina de còpia de seguretat del lloc Pro.

Obtindràs gratuïtament l’eina “CodeGuard Basic” amb el pla d’allotjament superior. Si trieu qualsevol pla inicial, heu de pagar 2,99 dòlars al mes per obtenir aquesta eina de còpia de seguretat.

Amb aquesta eina, podeu restaurar la base de dades de la vostra pàgina web de qualsevol data que desitgeu amb un sol clic.

Bluehost Pros

 • Tots els plans d’allotjament són assequibles per a tots els usuaris, especialment per a principiants.
 • Els usuaris es beneficien d’un gran nombre de llocs web amb menys temps d’inactivitat.
 • Gratis Arrossegueu i deixeu anar el creador de llocs.
 • Flama de núvols integració integrada en cPanel que us permet obtenir un rendiment encara millor.
 • Ofereixen solucions gratuïtes anti-spam.
 • No hi ha despeses ocultes durant la inscripció.
 • Nom de domini gratuït amb tots els allotjaments d’un any.
 • Bluehost permet als llocs web de comerç electrònic obtenir una gratuïta Seguretat SSL certificat i Xifratge OpenPGP / GPG instantàniament.

Bluehost Cons

 • Preus majors de renovació gratuïta del domini.
 • Els clients han d’esperar molt temps per obtenir assistència del personal de Bluehost.
 • Només proporcionen servidors Linux. Per a allotjaments de Windows, heu d’anar a un altre proveïdor d’allotjament.

Revisió d’assistència al client de Bluehost

El millor servei d’atenció al client és la necessitat bàsica de tots els negocis per fer-lo popular. Des de 1986, Bluehost presta els seus serveis amb un bon servei d’atenció al client. Tenen l’equip perfecte per tractar amb el client i solucionar els problemes en un termini curt.

Assistència al client de BluehostAssistència al client de Bluehost

Bluehost té el seu centre de coneixement que proporciona tota la informació que ofereix l’allotjament. Els usuaris el poden fer servir si no volen esperar per obtenir ajuda de l’equip de Bluehost.

Els clients poden contactar a través de trucades telefòniques, correu electrònic, xat web en línia o sistema de ticketing basat en Estats Units. L’equip d’atenció al client de Bluehost està disponible durant 24 hores. Bluehost guanya la multitud cada dia gràcies al seu servei d’assistència al client més ràpid i ràpid.

Preguntes freqüents sobre Bluehost Hosting

Qui és el propietari de Bluehost?

Bluehost és propietat del grup Endurance International (EIG).

Quin tipus d’allotjament ofereix Bluehost?

Bluehost ofereix serveis de hosting compartit, WordPress, VPS, dedicat i allotjament de comerç electrònic.

Bluehost és un bon amfitrió web?

Bluehost és un proveïdor d’allotjament d’allotjament conegut i recomanat per WordPress, per la qual cosa definitivament és un bon host web.

Quin és el preu inicial de l’allotjament de Bluehost?

El preu inicial de l’allotjament Bluehost és de 3,95 dòlars mensuals.

Bluehost ofereix cap descompte en els seus plans d’allotjament?

Bluehost ofereix un descompte del 50% als seus nous clients.

Quin pla Bluehost és el millor?

Si voleu crear un lloc web nou per a la vostra petita empresa, podeu triar el pla bàsic d’allotjament compartit.

Ofereix Bluehost un nom de domini gratuït?

Sí, Bluehost ofereix un nom de domini gratuït només per a primer any.

Bluehost ofereix un certificat SSL?

Sí, Bluehost ofereix el certificat SSL Encriptar gratuïtament amb tots els plans.

Bluehost ofereix la garantia de devolució de diners?

Sí, Bluehost ofereix una garantia de devolució de 30 dies que significa que si cancel·leu els seus serveis en un termini màxim de 30 dies, només rebrà el reemborsament complet dels vostres serveis d’allotjament. El pagament del domini no està inclòs en la política de reemborsament.

Quins són els centres de dades Bluehost?

Bluehost té un centre de dades principal situat a Provo, Utah.

Bluehost pot gestionar llocs web amb gran trànsit?

Depèn del pla d’allotjament que hàgiu seleccionat. Si teniu un pla d’allotjament compartit, no gestionarà l’alt trànsit. Per a un lloc web amb gran trànsit, podeu triar VPS o plans d’allotjament dedicats.

Bluehost ofereix un servei gratuït de transferència de llocs web?

La majoria de la resta de proveïdors d’allotjament transfereixen el vostre lloc al seu allotjament gratuïtament, però en el cas de Bluehost, no es transferirà gratuïtament. Si voleu que la vostra migració del lloc de WordPress cap a Bluehost, us costarà 149,99 dòlars, i en aquest preu es poden transferir els vostres cinc llocs web i 20 comptes de correu electrònic..

Què significa Ofertes de Màrqueting a Bluehost?

Bluehost ofereix 100 € de crèdit per a Google Ads i 100 dòlars de crèdit per a Bing Ads. Podeu utilitzar aquests crèdits a la vostra promoció de llocs web mitjançant Google i Bing Ads.

Quins són els servidors de noms de Bluehost?

Hi ha dos servidors de noms predeterminats de Bluehost i són “ns1.bluehost.com” i “ns2.bluehost.com”.

Bluehost és fàcil d’utilitzar?

Sí, Bluehost és fàcil d’utilitzar.

Quins són els números de contacte de Bluehost?

Bluehost té un número gratuït als Estats Units: (888) 401-4678 i un segon número internacional +1 801-765-9400.

Bluehost és millor que Godaddy?

Sí, Bluehost és millor que GoDaddy de cap manera.

Quin és millor Bluehost o HostGator?

En termes de velocitat, Bluehost és millor que HostGator i pel que fa a preus i atenció al client, HostGator és millor que Bluehost..

Bluehost és bo per a principiants?

Bluehost és un allotjament molt bo per a un principiant que vol iniciar el seu primer lloc web o blog.

Quina és la millor alternativa de Bluehost?

SiteGround és la millor alternativa a Bluehost.

Obteniu Bluehost Hosting amb un 50% de descompte ara

Aquí teniu el tutorial de vídeo de l’oficial Canal de YouTube de Bluehost que us ajudarà a llançar el vostre lloc web de WordPress amb Bluehost de forma ràpida i senzilla.

Paraules finals sobre Bluehost Hosting Review

Per acabar, saps per què més de 200 milions d’usuaris de tot el món utilitzen Bluehost. És una molt bona empresa d’allotjament web. Podeu provar Bluehost durant 30 dies.

Tot i així, si teniu cap dubte o dubte, no dubteu a preguntar-nos a la secció de comentaris. La resposta la proporcionarem tan aviat com sigui possible.

Llegiu també els articles útils següents:

 • Codis de cupó Bluehost
 • Ofertes Bluehost Black Friday i Cyber ​​Monday
 • Com crear un lloc web d’allotjament amb Bluehost

Altres comentaris sobre allotjament:

 • Revisió de SiteGround
 • Revisió HostGator
 • Revisió Hostinger
 • WP Engine Review
 • Kinsta Review
 • WPX Hosting Review
 • A2 Revisió d’allotjament
 • Revisió Dreamhost

Comparatives Bluehost

 • Bluehost vs SiteGround
 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs Hostinger
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Kinsta
 • Bluehost vs WPX Hosting
Bluehost Review 2020
 • Velocitat i rendiment

 • Característiques

 • Atenció al client

 • Política de devolució

 • Seguretat

 • Preu

4.7

Resum

Si busqueu el millor proveïdor d’allotjament web, Bluehost és el millor amfitrió web que us ofereix plans barats i escalables. Us recomano molt que trieu Bluehost per al vostre lloc web personal o d’empresa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me