Cada dia, milers de llocs web nous visiten arreu del món. Per estar al davant de la competència, és molt important triar el proveïdor de serveis d’allotjament web adequat.

GreenGeeks va ser llançat el 2008 per Trey Gardner, que està en el camp de l’allotjament web des del 1999. Un altre membre clau de l’equip és Kaumil Patel, que és un proveïdor de serveis actius des del 2001. L’empresa ha completat més de deu anys en el camp i compta més de 300 milions de llocs web allotjats als seus servidors a tot el món.

Revisió GreenGeeks 2020

GreenGeeks ofereix allotjament web, hosting de WordPress, hosting VPS, hosting dedicat i creador de llocs web. Proporciona serveis d’allotjament web ecològics i de baix cost. Aquí, a l’article de revisió d’allotjament de GreenGeeks, a wpressblog vam oferir plans, preus, atenció al client, velocitat i rendiment, ofertes de descompte i les seves millors alternatives per a GreenGeeks..

Plans de preus i preus d’allotjament GreenGeeks

GreenGeeks ha mantingut el més simple possible amb els paquets. Hi ha dues categories principals en les quals proporcionen serveis d’allotjament web als usuaris finals, juntament amb una secció per a distribuïdors.

Plans d’allotjament web

Plans i preus d’allotjament web de GreenGeeks

Arrencador d’ecosits:

Aquest és el paquet més petit disponible amb GreenGeeks que costa només 2,95 dòlars al mes. És perfecte per a petites empreses i blocs que s’acaben de començar amb la seva presència en línia.

Sota aquest paquet, obtindreu espai i amplada de banda no modificats. No hi ha cap límit en el nombre de correus electrònics i de dominis allotjats. En aquest paquet, obtindreu un domini gratuït i podreu enviar fins a 100 correus electrònics per hora.

Ecosite Pro:

És ideal per a empreses i llocs web de mida mitjana que busquen més recursos i un millor rendiment en termes de velocitat i temps de resposta.

El paquet proporciona espai i amplada de banda no modificats i té un domini gratuït inclòs en el paquet. En aquest paquet, podeu enviar fins a 300 correus electrònics per hora. En termes de rendiment, és gairebé el doble respecte al paquet Starter.

Ecosite Premium:

Ideal per a llocs web d’alt trànsit i botigues de comerç electrònic, aquest paquet inclou espai i amplada de banda il·limitats. Aquest paquet us permet enviar fins a 500 correus electrònics per hora, que són molt importants per a llocs web ocupats.

Amb gairebé 4 vegades la velocitat i el rendiment, aquest paquet garanteix que els vostres visitants obtindran tota la informació que necessiten en pocs segons.

Obteniu allotjament web de GreenGeeks

Plans d’allotjament de WordPress

Plans i preus de hosting de WordPress GreenGeeks

Tots els paquets de WordPress Hosting són els mateixos que un paquet d’allotjament normal amb funcions addicionals relacionades amb WordPress. Amb l’allotjament de WordPress s’obté l’instal·lador d’un clic, actualitzacions automàtiques, còpies de seguretat automàtiques basades en la vostra elecció de freqüència, seguretat avançada optimitzada per a llocs web basats en WordPress i suport 24/7 on podeu resoldre totes les consultes relacionades amb WordPress, incloent configuració, migració i etc..

Ecosite Starter per a WordPress:

Sota aquest paquet, obtindreu amplada de banda i espai il·limitats a 2,95 dòlars mensuals. Aquest paquet s’inclou suport i funcions addicionals de WordPress.

Ecosite Pro per a WordPress:

Aquest paquet optimitzat per a WordPress us ofereix espai i amplada de banda il·limitada. Podeu executar un lloc web amb trànsit digne amb aquest paquet.

Ecosite Premium per a WordPress:

Aquest paquet està dissenyat per a llocs web d’alt trànsit basats en WordPress. L’ideal seria que els llocs web de WooCommerce s’hagin d’allotjar dins d’aquest paquet per obtenir un rendiment sense glitch. Aquest paquet inclou espai il·limitat, amplada de banda il·limitada, certificat SSL i suport 24 hores / 7.

Obteniu allotjament de WordPress GreenGeeks

Plans d’allotjament de distribuïdors

Plans i preus d’allotjament per a distribuïdors de GreenGeeks

Si controleu més d’un lloc web o voleu revendre l’espai web als vostres clients, aquests són els paquets especialment dissenyats per a les vostres necessitats. GreenGeeks ofereix cinc paquets diferents dins del sistema de distribució de distribuïdors que podeu triar segons les vostres necessitats. El paquet de distribuïdor també us permet accedir al tauler de domini des d’on obté el preu a l’engròs de diferents TLD.

Distribuïdor 10:

Amb un cost de 19,95 dòlars, aquest paquet proporciona espai i amplada de banda il·limitats. Podeu allotjar fins a 10 llocs web en aquest paquet que tindran cPanels separats. La llicència WHMCS està inclosa en aquest paquet.

Distribuïdor 20:

Amb un espai i una amplada de banda il·limitada, podeu allotjar fins a 20 llocs web en aquest paquet. La llicència WHMCS s’inclou amb aquest paquet.

Distribuïdor 30:

En aquest paquet, podeu allotjar fins a 30 llocs web amb l’espai i l’amplada de banda il·limitats que obteniu. Totes les funcions de cPanel i WHM estan incloses en aquest paquet.

Distribuïdor 40:

Aquest paquet està pensat per a petites empreses d’allotjament i per a aquells que posseeixen diversos llocs web. Podeu allotjar fins a 40 llocs web en aquest paquet. No hi ha cap límit d’ús d’espai i amplada de banda.

Distribuïdor 50:

Aquest és el paquet més gran disponible per als venedors amb els quals podeu allotjar 50 llocs web. L’ample de banda i l’espai no estan modificats. La llicència WHMCS està inclosa al paquet.

Obteniu allotjament de distribuïdors de GreenGeeks

Plans d’allotjament VPS

Plans i preus de hosting GreenGeeks VPS

GreenGeeks ofereix cinc paquets d’allotjament VPS diferents. A continuació podeu trobar tota la llista de serveis d’allotjament web VPS de GreenGeeks.

1 GB RAM:

Sota aquest paquet, obtindreu 2 GB d’emmagatzematge SSD, 1000 GB d’amplada de banda premium i processament de 4 nuclis a només 39,95 dòlars. És ideal per a aquells llocs web que tenen un nivell d’emmagatzematge baix, però la superfície és elevada.

2 GB RAM:

Sota aquest paquet, obtindreu 50 GB d’emmagatzematge, 1500 GB d’ample de banda i processament de 4 nuclis. És ideal per a aquells que administren diversos llocs web o disposen d’un sistema de correu.

RAM de 3 GB:

Ideal per a llocs web d’alt trànsit, proporciona emmagatzematge de 75 GB, 2000 GB d’ample de banda i processament de 4 nuclis.

4 GB RAM:

Aquest paquet és el més adequat per a les empreses grans, aquest paquet proporciona 100 GB d’emmagatzematge i 2500 GB de banda.

5 GB de RAM:

Si teniu un gran lloc web de comerç electrònic, aquest paquet serà ideal per a vosaltres. Sota aquest paquet, obtindreu 125 GB d’emmagatzematge i 3000 GB d’ample de banda.

Obteniu allotjament VPS de GreenGeeks

Servidors dedicats

Plans de preus i preus fixats per GreenGeeks

GreenGeeks té quatre opcions de servidor dedicades.

Servidor d’entrada:

Sota aquest paquet, obtindreu Intel Atom 330 Dual Core, 2 GB RAM, 500 GB d’emmagatzematge i 5 adreces IP. Et costarà 169 dòlars al mes.

Servidor estàndard:

Aquest paquet proporcionarà 4 GB de RAM, Xeon E3 o processador equivalent, 5 adreces IP, 2 × 500 GB d’emmagatzematge i 10k GB de banda ampla.

Servidor Elite:

Aquest paquet proporciona processador de 3,2 GHz, 8 GB de RAM, 2 x 500 GB d’emmagatzematge i transferència de dades de 10k GB juntament amb 5 adreces IP.

Servidor Pro:

Amb Xeon E5 o processador equivalent, aquest paquet proporciona 16 GB de RAM, 2 x 500 GB d’emmagatzematge i transferència de dades de 10k GB.

Obteniu allotjament dedicat a GreenGeeks

Velocitat i rendiment

L’empresa afirma que actualitzen regularment el maquinari dels servidors per estar al dia amb el requisit dels clients. El temps de càrrega del lloc roman entre 612 ms – 680 ms en la majoria dels llocs web.

Centres de dades

Centres de dades de GreenGeeks

GreenGeeks té cinc centres de dades ubicats a Phoenix, Chicago, Toronto, Mont-real i Amsterdam. D’aquests cinc centres de dades, només Chicago Datacenter és compatible amb tots els serveis i resta quatre només suport de comptes d’allotjament compartits / distribuïdors.

Seguretat

L’empresa afirma que ha assegurat els servidors per evitar qualsevol tipus d’amenaça per a la seguretat i compta amb un equip d’enginyers experts que actualitzen regularment les configuracions del servidor per mantenir-los en funcionament..

També ofereixen exploració de seguretat en temps real, protecció Spam Assassin, detecció automàtica de la força bruta i servidor SSL segur, juntament amb ells la possibilitat de protegir amb contrasenya els vostres directoris com a funcions de seguretat addicionals..

Atenció al client

GreenGeeks compta amb un equip d’experts per proporcionar suport dedicat als clients. Són actius a les xarxes de xarxes socials com Facebook i Twitter i responen gairebé immediatament a les consultes.

Podeu contactar-hi a través de diferents canals per si necessiteu alguna assistència que inclogui xat, xarxes socials i correu electrònic.

Política de devolució

GreenGeeks proporciona una garantia de devolució de 30 dies. Si cancel·leu el servei d’allotjament en un termini de 30 dies després de la compra, obtindreu un reemborsament complet.

Pros i contres de GreenGeeks

Pros de GreenGeeks:

 • És una empresa ecològica que afirma utilitzar tecnologia que redueix la petjada de carboni.
 • Té diverses opcions de paquet per triar segons els requisits i el pressupost.
 • Un equip dedicat de suport a allotjament de WordPress sempre està en línia per proporcionar assistència específica a WordPress.
 • El temps de càrrega és millor que molts competidors.

Contres de GreenGeeks:

 • Hi ha hagut queixes sobre el temps de funcionament.

GreenGeeks Descomptes

L’empresa proporciona descomptes i ofertes especials de tant en tant per als nous clients. Proporcionen codis de cupó que podeu bescanviar segons la vostra factura de registre. GreenGeeks inclou descomptes especials en ocasions com el Black Friday, la nit de Cap d’Any i moltes altres.

Obteniu allotjament amb GreenGeeks amb un 70% de descompte

Alternatives GreenGeeks

GreenGeeks és un proveïdor d’allotjament ecològic i assequible. Com a alternativa a GreenGeeks, podeu triar Scala Hosting o HostGator serveis de hosting.

Conclusió

L’experiència global amb GreenGeeks és bona. Afirmen ser una empresa ecològica i promoure fonts d’energia renovables. Els paquets són assequibles i l’allotjament de WordPress és de primer nivell. El temps de funcionament del servidor ha estat estable entre el 99.97% i el 99.99%. En general és una bona opció per a llocs web i blocs de totes les mides.

Llegiu també:

 • Scala Hosting Review 2020
 • Opinions d’HostGator
Revisió GreenGeeks 2020
 • Velocitat i rendiment

 • Seguretat

 • Atenció al client

 • Garantia de devolució de diners

5

Resum

GreenGeeks és un proveïdor d’allotjament web ecològic que ofereix serveis d’allotjament a preus molt assequibles.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me