Interserver ocupa el negoci d’allotjament web des de fa més de 19 anys. L’empresa prospera en els seus principis principals en proporcionar un servei de qualitat i suport d’alta gamma a tots els clients. La companyia ha ampliat el seu negoci a hosting en núvols, servidors dedicats i molt més durant el viatge.

Amb tots els paquets, també ofereixen el nom de domini assequible per al vostre lloc web que podeu disposar al comprar el paquet. Ofereix una garantia de devolució de 30 dies i promet un 99,9% de vida útil.

Revisió interservidor 2020

Fundada el 1999, Interserver és una de les poques empreses que han florit en el punt àlgid de les últimes dues dècades. El principal avantatge de l’empresa en una indústria de ràpid creixement com els serveis d’allotjament web, competir amb noves empreses i proporcionar paquets assequibles, mantenint-se al dia amb serveis de màxima qualitat..

La companyia ofereix amb orgull els seus serveis a autònoms, així com a empreses de Fortune 500. El suport 24 hores / 24 és un dels aspectes forts dels seus serveis, juntament amb servidors fiables i ràpids.

Funcions d’allotjament entre intermediaris

Servei de migració gratuït: Interserver proporciona servei gratuït de migració de llocs web a tots els usuaris des del seu antic host al nou servidor sense cap cost addicional. Tot el que heu de fer és tenir una còpia de seguretat completa de cPanel al vostre servidor antic i s’ocuparà de la resta.

 • Constructor de llocs web gratuït: La companyia ha inclòs Sitepad al tauler d’administració, que és un creador de llocs web amb més de 300 temes i moltes funcions. Amb la finalitat que la vostra experiència sigui fàcil d’utilitzar, Sitepad proporciona més de 40 ginys.
 • Servei de correu electrònic de màxima qualitat: Interserver promet als clients que els seus correus electrònics seran lliurats a temps. Tenen un sistema automatitzat de detecció de comptes de correu electrònic compromès que garanteix que el servidor no es posarà en la llista negra dels ISP a tot el món.
 • Suport de WordPress 24/7: WordPress s’ha convertit en el sistema de gestió de continguts més famós de tot el món. L’equip d’experts de WordPress d’Interserver està disponible 24 hores per proporcionar ajuda si qualsevol cosa no funciona malament amb el vostre lloc web basat en WordPress. “
 • 99,9% temps de funcionament: La companyia promet un 99,9% de temps de vida a tots els llocs web.

Plans i preus d’allotjament d’interès de servidor

Amb Interserver hi ha moltes opcions disponibles. En funció del vostre requisit, podeu triar els paquets de hosting estàndard o també obtenir un servidor dedicat personalitzat. Alguns dels paquets més populars són els següents:

 • Web Hosting: Hi ha quatre paquets diferents disponibles en allotjament web que són Standard, Pro (hosting per a distribuïdors), Windows ASP.net i allotjament de correu electrònic privat. L’allotjament web estàndard té un cost de 5 dòlars per mes, en què tindreu espai i amplada de banda il·limitats.
 • VPS al núvol: Interserver proporciona VPS basat en nuclis que comença amb un nucli que costa fins a 6 dòlars al mes. El Linux VPS disposa de 12 paquets diferents mentre que el Windows VPS que costa un mínim de 10 dòlars, té 16 opcions per triar. Interserver també ofereix un VPS de WordPress d’alta qualitat, que té 16 opcions per triar, amb un mínim d’emmagatzematge de 250 GB i 2 bandes de banda TB a només 6 dòlars..
 • Servidors dedicats: Interserver té també servidors dedicats, que comencen a partir de 299 dòlars mensuals, en els quals obtindreu 60 TB d’emmagatzematge, 10 TB de transferència, 1 GB de port i molt més. La companyia també ofereix 10 servidors de Gbps que costen fins a 70 dòlars al mes. Els servidors dedicats a GPU comencen a partir de 180 dòlars al mes.

Obteniu hosting InterServer

Uptime i rendiment del servidor intermediari

Interserver proporciona un 99,9% de temps de funcionament SLA. Això vol dir que el seu Acord legal de servei estableix clarament que el vostre lloc web continuarà funcionant durant tot el període de facturació i, si no compleixen la promesa, compensarà el pagament en la facturació..

Els servidors d’Interserver són moderns i adaptats al rendiment, equipats amb el més recent hardware i programari. Continuen actualitzant els servidors per oferir millors serveis. De mitjana, una pàgina web de 450 KB té una càrrega aproximada de 420 ms, la qual cosa és millor que la majoria dels competidors.

Seguretat interservidor

Interserver proporciona seguretat en línia i fora de línia per als servidors. Els centres de dades disposen de còpia de seguretat de potència, seguretat tripulada, sòls elevats, protecció contra incendis i aigua i altres funcions. Els servidors estan equipats amb tallafocs per protegir-los dels atacs de pirates informàtics i DDoS.
Centres de dades

Interserver té tres centres de dades ubicats a Secaucus i Los Angeles. Tots els centres de dades estan molt segurs i disposen de còpies de seguretat d’alimentació per evitar qualsevol temps d’inici.

Atenció al client entre intermediaris

Ofereixen suport 24 hores al dia a través de trucades telefòniques, xat en directe i entrades.

Els seus números de suport són:

 • +1-201-605-1440 (NEW JERSEY, EUA),
 • +44 20 3389 6982 (LONDRES, ANGLÈNIA),
 • +972 3 372 6407 (TEL AVIV, ISRAEL),
 • +55 19 4560 0392 (SAO PAULO, BR) i
 • +52 55 5350 9459 (CIUTAT MÈXICA, MX).

Política de reemborsament entre servidors

Interserver també proporciona una garantia de devolució de diners durant 30 dies.

Pros i contres de l’Interserver

Pros de l’Interserver

 • Garantia de bloqueig de preus: Interserver ofereix una garantia de bloqueig de preus que significa que no augmentaran el preu del vostre paquet en cap moment en el futur. No hi ha despeses addicionals ni cap lletra petita.
 • Opcions d’assistència: Proporcionen suport a través de diferents canals, el que facilita que els clients puguin contactar immediatament amb el personal. Podeu obtenir assistència via telèfon, correu electrònic o xat en directe. La base de coneixement també és forta i fàcil d’entendre.
 • Suport de WordPress: L’empresa compta amb un equip d’experts dedicat a proporcionar suport als llocs web basats en WordPress.
 • Accesibilitat: Els preus competitius i els paquets rics en característiques són els millors aspectes dels serveis que ofereix Interserver.

Cons de l’Interserver

 • Còpies de seguretat setmanals: No hi ha cap opció d’obtenir còpies de seguretat diàries que puguin causar pèrdues de dades en cas que el servidor s’ataci o s’atuqui.

Ofertes de descompte en el servidor intermediari

Interserver ofereix un descompte especial només per a lectors WPRESSBLOG. Utilitzeu el codi de cupó “WPRESSBLOG” per obtenir allotjament del primer mes en només 0,01 dòlars.

Obteniu InterServer només en 0,01 dòlars

Alternatives entre servidors

Com a alternativa a Interserver, podeu triar WPX Hosting, SiteGround o Bluehost.

Articles recomanats per llegir:

 • WPX Hosting Review 2020
 • SiteGround Review 2020
 • Bluehost Review 2020
 • WP Engine WordPress Hosting Review

Paraules finals sobre la revisió entre servidors

En conjunt, Interserver ofereix serveis de màxima qualitat amb el millor personal d’assistència. Els preus dels paquets són assequibles. El tauler d’administració té moltes funcions, juntament amb un creador de llocs web i uns instal·ladors d’aplicacions d’un clic que faciliten la configuració d’un lloc web..

Revisió interservidor 2020
 • Velocitat i rendiment

 • Seguretat

 • Preu

 • Atenció al client

5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me