Des del llançament, en només una dècada, WordPress s’ha convertit en el CMS més popular que fan servir milions de llocs web de tot el món. Al ser una plataforma de codi obert, WordPress ofereix a la comunitat de desenvolupadors l’opció de seguir afegint funcions noves i avançades als plugins que podeu utilitzar amb WordPress.

L’allotjament d’un lloc web basat en WordPress no requereix cap funció addicional, però s’aconsella utilitzar un proveïdor de serveis web que tingui servidors ràpids d’alta qualitat per allotjar el vostre lloc web..

Pressidium Review 2020

Pressidium és un dels proveïdors d’allotjament de WordPress més ben gestionats que tenen una experiència en allotjament a WordPress i que no ofereixen cap pla per a llocs web que no siguin WordPress.

Pressidium: una jove empresa amb una trajectòria notable

Va ser llançat el 2014 per quatre col·legues experts en enginyers i desenvolupadors. L’objectiu principal de l’empresa és proporcionar una solució única per a totes les necessitats d’allotjament per al lloc web basat en WordPress.

Pressidium WordPress Hosting Review

Pressidium és conegut per l’assistència al client que compta amb experts de WordPress i del servidor que poden resoldre les vostres consultes en qüestió de minuts. El suport postvenda és un dels principals avantatges de comprar allotjament de llocs web a Pressidium.

Codi Cupó Pressidium 2020

L’empresa ofereix 2 mesos d’allotjament gratuït si adquireix allotjament de Pressidium durant un any. Per obtenir aquest descompte, feu clic a l’enllaç següent per obtenir l’allotjament.

Obteniu allotjament a Pressidium

Pressidium WordPress Hosting Plans

A diferència d’altres empreses d’allotjament web, tota la concentració de Pressidium gira al voltant de l’allotjament de WordPress. La companyia ofereix 6 plans diferents a partir de 21 dòlars mensuals. Sens dubte del costat car, però les funcions, el rendiment i l’assistència al client justifiquen definitivament el preu.

Pressidium WordPress Hosting Plans

Micro

Micro és un pla d’inici que us costarà 21 dòlars / mes si es paga anualment. Si pagueu mes a mes, us costarà 24,90 dòlars el mes. En aquest pla, podeu allotjar un lloc web amb 5 GB d’emmagatzematge. Permet fins a 10K de visitants mensuals de llocs web. Aquest pla és adequat per a qualsevol lloc web petit que no requereixi moltes visites o espais d’emmagatzematge.

Personal

Aquest pla és ideal per a llocs web de petita escala. Si acabeu d’iniciar un bloc que s’allotja a si mateix o voleu mostrar alguns dels vostres treballs amb un lloc web, haureu d’anar a favor d’aquest pla. Podeu allotjar fins a tres instal·lacions de WordPress segons aquest pla, però aquestes instal·lacions haurien de ser d’un sol domini.

Proporciona 10 GB d’emmagatzematge amb amplada de banda no modificada. Tot i això, està dissenyat per suportar fins a 30k de visitants al mes. Aquest pla, si es factura anualment, us costarà 42 dòlars al mes.

Professional

El pla professional està dissenyat per a llocs web amb fins a 100k de visitants al mes. Segons aquest pla, podeu allotjar fins a 10 instal·lacions que es poden fer en dominis simples o múltiples.

Sota aquest pla, obtindreu 20 GB d’emmagatzematge amb amplada de banda no modificada. Aquest pla us costarà 125 dòlars al mes quan us facturen anualment.

Negocis

Aquest és el millor pla per a les petites empreses on el trànsit pot arribar fins als 500 k mensuals. Si utilitzeu correus electrònics al vostre domini, aquest pla serà definitivament necessari per a una empresa a petita escala.

Sota aquest pla, obtindreu 30 GB d’emmagatzematge juntament amb una amplada de banda no modificada. Se li assignarà un gestor de comptes dedicat per qualsevol assistència que necessiti, cosa que significa que les vostres consultes seran resoltes amb prioritat. Aquest pla us costarà 250 dòlars al mes.

Business Plus

Amb un emmagatzematge de 40 GB i una amplada de banda no modificada, aquest paquet és ideal per a llocs web amb fins a un milió de visitants cada mes. Podeu tenir fins a 50 instal·lacions de WordPress sota aquest paquet, ja sigui en dominis similars o diferents.

També obtindreu un gestor de comptes dedicat amb aquest paquet. Amb un pla de 500 dòlars mensuals, aquest pla s’adapta més a les empreses i empreses que tinguin trànsit elevat de llocs web.

Pla d’empresa

Pressidium Enterprise Plans

Per a aquelles empreses que administren grans cases de mitjans, agències governamentals, organitzacions sense ànim de lucre, universitats, una empresa d’emmagatzematge digital de dades o una gran corporació multinacional que obtingui més d’un milió de visitants al mes, l’allotjament web d’empresa Pressidium serà la millor opció per a ells..

En aquest paquet, podeu instal·lar qualsevol nombre de comptes de WordPress. Obtindreu un equip dedicat per proporcionar-vos suport 24 × 7.

Aquest paquet us costarà mínim 790 dòlars al mes. En funció del vostre requisit, també podeu demanar pressupost especial a l’empresa.

Velocitat i rendiment

Pressidium utilitza un equilibri de càrrega dinàmic que ajuda a augmentar la velocitat dels llocs web allotjats en un servidor. Obtindreu l’opció d’escollir els centres de dades d’arreu del món que redueixen encara més el temps de connexió.

Els servidors tenen instal·lats optimitzadors automàtics d’imatges que optimitzen totes les imatges carregades al vostre compte per a una descàrrega ràpida.

Centres de dades

L’empresa ha seleccionat 22 ubicacions estratègiques per als centres de dades en els darrers 5 anys. Amb els centres de dades a Amèrica del Nord, Europa, Oceania i Àsia Pacífic i moltes altres ubicacions, la companyia s’assegura que tingueu l’oportunitat de triar el centre de dades que trieu per optimitzar la velocitat del lloc web de manera més àmplia. de forma fiable.

Seguretat

La companyia actualitza periòdicament la seva seguretat als servidors i continua actualitzant el maquinari per garantir una millor seguretat. L’empresa compta amb un equip dedicat d’enginyers que treballen tot el dia per assegurar-se que els servidors estan 100% segurs.

Atenció al client

Per a qualsevol empresa d’allotjament web és molt important proporcionar una millor atenció al client. Pel que fa a la majoria dels clients, és una compra un any, moltes empreses d’acollida solen endarrerir-se en la prestació de suport.

D’altra banda, Pressidium creu que el client només conservarà si obté l’atenció i el suport 24 × 7.

En el temps d’avui, la resposta ràpida és la clau de l’èxit i l’equip d’experts dedicat proporciona la solució adequada en pocs minuts a tots els clients.

La companyia també està activa en plataformes de xarxes socials com Twitter i Facebook on els usuaris poden interactuar i resoldre les seves consultes encara més ràpidament.

Pros i contres de Pressidium

Pros de Pressidium

 • La companyia proporciona suport dedicat als llocs web basats en WordPress i no allotja cap altre script als servidors.
 • Amb 22 ubicacions estratègiques del centre de dades, s’asseguren que el lloc web del client es carregui més ràpidament.
 • L’empresa compta amb un equip d’experts de WordPress i servidors per proporcionar suport 24 × 7 als clients.
 • El certificat SSL està inclòs a tots els paquets.
 • Tots els servidors estan gestionats i disposen d’un control 100% de programari maliciós i eliminació automàtica.

Cons de Pressidium

 • Si el vostre lloc web no es basa en WordPress, no podeu utilitzar els seus serveis d’allotjament.
 • Els paquets són cars en comparació amb altres empreses de hosting.

En alguns casos, hi va haver queixes que el temps de resposta per a una consulta era superior al previst. Tanmateix, als paquets, l’empresa deixa clar que aquells que hagin pagat el pla Business, Business Plus o Enterprise, obtindran un gestor de comptes dedicat per suport 24×7.

Descomptes i ofertes

En cas que estigueu comprant el paquet durant un any o més, obtindreu un bon descompte en el preu. A més, l’empresa introdueix ofertes fantàstiques i codi de cupó de descompte durant festius especials com el Black Friday, el Nadal i la nit de Cap d’Any.

Obteniu Pressidium amb 2 mesos d’allotjament gratuït de WordPress ara!

Alternatives Pressidium

Pressidium és el proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat de qualitat, de manera que WP Engine, Pressable, WPX Hosting i Kinsta són les millors alternatives a Pressidium en termes de preus i característiques d’allotjament..

Conclusió

Pressidium tot i ser una empresa molt jove ha ampliat les seves arrels a diverses ubicacions. Amb només allotjament de WordPress dedicat, l’empresa atreu individus i empreses que creuen aconseguir serveis de qualitat sense pensar-se dues vegades en el preu.

En comparació amb altres empreses d’allotjament web, els preus a Pressidium són més importants, però el maquinari que utilitzen als servidors i el temps de resposta ràpida de l’atenció al client justifiquen definitivament el preu. En cas que el lloc web utilitzi més recursos dels previstos, l’empresa absorbeix els costos.

Tanmateix, si es produeix en diverses ocasions, suggeriran una actualització planificada. Als paquets empresarials i empresarials també obtindreu un gestor de comptes. El sistema de correu electrònic amb Pressidium és de màxima qualitat i podeu executar tots els vostres correus sense cap problema.

Llegiu també:

 • WP Engine Hosting Review 2020
 • Kinsta Review 2020
 • Pressable Reviews 2020
 • WPX Hosting Review
Pressidium WordPress Hosting Review 2020
 • Velocitat i rendiment

 • Seguretat

 • Atenció al client

 • Preu

5

Resum

Pressidium és la millor solució d’allotjament de WordPress per a qualsevol startup o empresa el 2019

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me