A2 Hosting ofereix allotjament d’alta potència, fent que la velocitat i la fiabilitat siguin la seva prioritat màxima.

L’allotjament A2 proporciona servidors d’unitat d’estat sòlid que poden carregar pàgines fins a 20 vegades més ràpidament en comparació amb el servidor que no sigui SSD. No és només la seva velocitat més ràpida, per la qual aquest amfitrió A2 és de fama mundial.

Aquí, en aquesta publicació del bloc, trobareu totes les seves funcions que fan que aquest allotjament sigui més fiable i convenient si es compara amb altres hostes web com Bluehost, HostGator i Dreamhost i també amb el codi de cupó de hosting A2 per al 2020.

Allotjament A2

A2 Hosting Review 2020

L’empresa d’allotjament A2 és destacada pel seu servidor d’allotjament web d’alta potència i fàcil d’utilitzar. Va ser fundada per Bryan Muthig. La companyia ofereix servidors turbo més ràpids fent que la càrrega de la pàgina velocitat 20 vegades més ràpida que un altre sistema d’allotjament estàndard.

L’empresa es centra centralment en crear i mantenir tots els serveis d’allotjament per fer-los fàcilment accessibles per a tots els usuaris. Si busqueu allotjament web que ofereixen SSD gratuïts, emmagatzematge i transferència de dades il·limitats i transferències gratuïtes de llocs, els amfitrions web A2 serien els més adequats que altres.

Codi Cupó Hosting A2 2020

L’allotjament A2 ofereix el pla d’allotjament més barat compartit i el podeu aconseguir mitjançant el nostre codi de cupó d’allotjament A2 següent.

Codi de cupó ⇒ WPressBlog | Obtén un 63% de descompte en allotjament amb A2!

Característiques de A2 Hosting

Els temps de càrrega més ràpids, el 99,9% de la capacitat de treball i el suport superior d’un equip dedicat són els aspectes especials que ofereixen el factor WOW addicional a aquests amfitrions web. A més d’aquestes, aquí he preseleccionat algunes funcions més de qualitat d’aquest allotjament web segons la meva pròpia experiència després de provar tots els plans d’allotjament

 • Espai de disc il limitat
 • Unitats SSD ràpides
 • Hosting en núvol fiable
 • Migració del compte gratuït
 • Múltiples còpies de seguretat
 • Emmagatzematge i transferència de dades il·limitades
 • Amplada de banda il·limitada
 • Allotjament Linux i Windows
 • 24 X 7 hores d’atenció al client
 • Garantia de temps de vida del 99,99%

Tot i això, totes les funcions que ofereix l’A2 Hosting necessitarien més temps o pàgines de notes. En realitat és una característica important en si mateixa perquè us assegura que obtindreu una gran quantitat de valor pels vostres diners.

A la secció següent, coneixereu els seus diversos plans d’allotjament disponibles amb assistència completa al client i garantia de devolució de diners. El host web A2 ofereix una brillant solució d’allotjament web ràpida perfecta per als usuaris.

No importa quant tinguis trànsit o tinguis un bloc nou o tinguis un lloc d’empresa popular, A2 Hosting cobreix tot el que la teva empresa requereix.

Tant si abans no heu executat cap lloc web com si sou un desenvolupador professional, ofereixen eines de creador de llocs web de classe mundial i fàcils d’utilitzar per crear un lloc web propi..

Com crear un lloc d’escenificació a WordPress?

Un lloc web d’escenificació permet crear un lloc web de prova en directe que els visitants no podran veure abans de publicar el lloc de prova. Mireu el vídeo següent per obtenir més informació.

Plans d’allotjament compartits

A2: allotjament de plans d’allotjament compartit

Els amfitrions web A2 ofereixen allotjament més barat compartit en tres paquets destacats Lite, Ràpid i Turbo.

Si us agrada un bon començament amb 1 lloc web, podeu comprar aquest paquet. Et costaria només 2,96 dòlars al mes. Portareu cobertura SSL i SSD gratuïta, fàcil de navegar per CPanel, emmagatzematge i transferència il limitada i 5 bases de dades.

Amb el paquet ràpid, obtindreu llocs web il·limitats, emmagatzematge il·limitat i transferència de dades, bases de dades il·limitades, SSL i SSD gratuïts. Aquest pla d’allotjament compartit es pot comprar a només 4,90 dòlars al mes.

El pla d’allotjament turbo súper ràpid ofereix la velocitat de càrrega de pàgina més ràpida i inclou totes les funcions que s’obtenen al paquet ràpid. Aquest pla us costa 9,31 dòlars al mes. La velocitat de càrrega de pàgines 20 vegades més ràpida i l’accelerador de llocs A2 són les dues característiques addicionals d’aquest pla d’allotjament compartit.

Plans d’allotjament de distribuïdors

Plans d'allotjament amb distribuïdors d'A2 A2

Si sou un desenvolupador web o voleu llançar la vostra pròpia empresa d’allotjament web, comprar comptes d’allotjament de distribuïdors de proveïdors web d’A2 us resultarà molt rendible a causa del seu cost més barat.

L’amfitrió A2 ofereix els atractius paquets d’allotjament de revendedors en els seus quatre plans: Bronze, Plata, Or i Platí.

Amb el distribuïdor de distribuïdors de bronze obtindrà 40 comptes amb 30 GB d’emmagatzematge i 400 GB de transferència. El segon pla de plata ofereix 60 comptes amb emmagatzematge de 75 GB i transferència de 600 GB. El tercer pla Gold ofereix 80 comptes amb 150 GB d’emmagatzematge i 1000 GB de transferència. Quan compreu el pla d’allotjament exclusiu per a revendors de platí, podreu gaudir de 100 comptes d’emmagatzematge de 200 GB i transferència de 2000 GB.

SSL i SSD gratuïts, compte de revendedor d’eNom gratuït i panell de control WHM són funcions habituals per a tots els plans d’allotjament de revenda que ofereixen els amfitrions web d’A2. Els plans d’allotjament web de distribuïdors sencers proporcionaran als vostres clients l’alt rendiment i el rendiment estàndard per fer el seu compte d’allotjament ultra-fiable.

Plans d’allotjament VPS

A2Hosting VPS Hosting Plans

VPS és l’acrònim de servidor privat virtual. A2 Hosting és la millor empresa d’allotjament VPS. A2 Hosting VPS ofereix un control addicional i us ofereix la possibilitat de realitzar funcions més avançades amb el vostre lloc web. Ofereixen plans d’allotjament VPS amb un preu inicial de només 5,00 dòlars al mes.

Podeu comprar plans VPS no gestionats, gestionats i bàsics segons les vostres necessitats. Si sou un desenvolupador web professional, heu de comprar un pla VPS no gestionat. Els altres plans Managed i Core VPS estan disponibles a només 32,99 dòlars al mes amb emmagatzematge addicional, memòria RAM i transferències de dades.

Obteniu allotjament amb A2 amb un 63% de descompte

Atenció al client de Hosting A2

L’amfitrió A2 ofereix una assistència al client fiable i ràpida. Un equip dedicat d’acompanyament d’amfitrions web d’A2 està disponible les 24 hores les 24 hores per resoldre qualsevol tipus de problema del client amb un toc personal.

Els clients poden posar-se en contacte amb l’assistència de l’amfitrió A2 mitjançant xat de correu electrònic o trucades telefòniques directes. També podeu utilitzar el seu sistema de ticketing basat als Estats Units. Finalment, tot l’equip de suport es considera amable i servicial, independentment de quina sigui la dificultat o la vostra sol·licitud.

Garantia de devolució de diners

Els amfitrions web d’A2 ofereixen una garantia de temps de vida del 99,99% i una càrrega de pàgina més ràpida. En cas que considereu que el vostre lloc web es baixa per qualsevol motiu, podeu sol·licitar un reemborsament complet en un termini de 30 dies o bé un reemborsament de tarifa als serveis utilitzats si cancel·leu després de 30 dies.

Tot i això, A2 Hosting utilitza els centres de dades més avançats i les bones pràctiques de la indústria per assegurar-se que el vostre lloc tingui tots els pedaços de seguretat més recents.

Pros i contres de l’allotjament A2

Hi ha alguns avantatges i avantatges a l’hora de considerar l’A2 Hosting com a nou host web.

Pros:

 • 100% de carboni neutre
 • Ofereix ubicació del servidor des d’Europa, Àsia o els Estats Units
 • Ideal per als usuaris de WordPress
 • Rendiment de càrrega d’alta velocitat

Contres

 • Els plans limitats d’allotjament per a Windows hosting són només un inconvenient d’aquest amfitrió web segons la meva experiència.

Codi de cupó d’allotjament A2 i ofertes de descompte

L’allotjament A2 proporciona el descompte més gran de vegades, com en la venda del Black Friday. A més, podeu obtenir un descompte especial utilitzant el nostre codi de cupó especial d’allotjament A2 que proporciona el servei d’allotjament A2 només per als nostres lectors.

Codi de cupó d’allotjament compartit

Obteniu el descompte més gran del 63% de descompte mitjançant el següent codi de cupó. Podeu utilitzar aquest codi per a tot el pla d’allotjament compartit. Si no voleu utilitzar el cupó, feu clic al botó següent. L’acord amb descompte s’aplicarà automàticament.

Obteniu un 63% de descompte en allotjament compartit

Codi cupó d’allotjament de distribuïdors

Obtindreu un 34% de descompte en tots els plans d’allotjament de distribuïdors. Per obtenir el descompte, feu clic al botó següent.

Obtén un 34% de descompte en els plans d’allotjament dels venedors

Codi de promoció d’allotjament de WordPress gestionat

Obteniu el 63% de descompte del codi promocional d’allotjament WordPress. Per obtenir aquest descompte, només cal fer clic al botó següent.

Obtén un 63% de descompte en els plans d’allotjament de WordPress

Codi de promoció d’allotjament VPS

Aconsegueix el 40% de descompte en tots els plans d’allotjament VPS mitjançant els nostres codis de descompte d’allotjament VPS. Per activar l’oferta, feu clic al botó següent i l’oferta s’activarà automàticament.

Obtén un 40% de descompte en els plans d’allotjament VPS

Codi de cupó d’allotjament dedicat

Als plans d’allotjament dedicats, obtindreu un 33% de descompte mitjançant els nostres codis promocionals d’allotjament d’allotjament.

Obtén un 33% de descompte en plans d’allotjament dedicats

A sobre hem proporcionat tots els cupons i codis promocionals per a tots els plans d’allotjament A2. Llegiu el nostre tutorial següent per saber “Com utilitzar-los”.

Com utilitzar el nostre codi de cupó d’allotjament A2?

 • Primer, seleccioneu el pla d’allotjament que voleu comprar i, a continuació, feu clic a l’enllaç que apareix en aquesta secció des de dalt.
 • Quan feu clic al botó, us redirigirà al lloc oficial d’Allotjament d’A2.
 • Podeu tornar a triar el pla d’allotjament que vulgueu comprar i, a continuació, feu clic al botó Inicia.

Codi de cupó d'allotjament A2 2019

 • A la pantalla següent, podeu introduir el nom de domini que voleu prendre pel lloc web. Si ja teniu un nom de domini, podeu seleccionar altres opcions segons calgui.

Codi de descompte d'allotjament A2

 • Feu clic a continuació a la pantalla següent.
 • A la pantalla següent, si voleu ocultar les vostres dades personals, marqueu la casella si no, desmarqueu la casella Protecció d’ID.

Codi promoció d'allotjament A2

 • Ara podeu introduir el nostre codi de cupó especial “wpressblog”A la secció de codi de cupó. S’aplicarà un descompte al preu final.

Codi cupó d'allotjament A2

 • Per fi, podeu fer clic al botó de compra i efectuar el pagament.

Alternatives d’allotjament A2

A2 Hosting és el proveïdor d’allotjament més ràpid. Podeu triar SiteGround, Bluehost o HostGator com la millor alternativa de Hosting A2.

Veredicte final

Si pagueu una mica més per obtenir un allotjament d’alta qualitat i de gran qualitat que tingui un 99,9% de temps de servei i una assistència real de 24/7/365 real per part de les persones que hi ha al telèfon, prepareu-vos per l’amfitrió web A2 amb el nostre codi de cupó d’allotjament A2..

Si teniu experiència en utilitzar el servei d’allotjament A2, si us plau, informeu-nos a la vostra secció de comentaris.

Llegiu també:

 • Revisió de SiteGround
 • Kinsta Hosting Review
 • Revisió Hostinger
 • Codi de cupó Dreamhost
 • Codi de promoció HostGator
 • Codi de cupó Hostinger 2020
A2 Hosting Review 2020
 • Característiques de A2 Hosting

 • Atenció al client

 • Garantia de devolució de diners

5

Resum

Si necessiteu un proveïdor d’allotjament més ràpid, podeu anar a Hosting A2.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me