За да определим дали GreenGeeks е толкова обещаващ, колкото изглежда, ние закупихме тяхната услуга и я използвахме (и все още използваме) през последната година. В тази продължителност проследихме различни аспекти на представянето. Те включват ъптайм и средно време за натоварване.

След това, за да осигурим чисто безпристрастен и истински преглед, се обърнахме към данните. Използвайки разходите, опит за поддръжка на клиенти, основни функции, време за зареждане и реални данни за актуализация, ние предложихме този преглед.


Обща оценка

4.4 / 5

Характеристика
9/10

Удобен за потребителя
9/10

Ценообразуване
8/10

поддържа
9/10

надеждност
9/10

GreenGeeks отстъпки
Вижте оферти

Uptime

99,98%

Време за зареждане

361 мс

GreenGeeks е най-известен с това, че предлага отлични уеб хостинг услуги, които са екологични. Компанията осигурява зелени операции без компромиси с качеството. Всъщност основният му фокус е високотехнологичните характеристики.

Въпреки че са по-малки от другите домакини, те обещават лично внимание. За начало те предлагат безплатен домейн. След това можете да добавите неограничени нови домейни към хостинг плановете. Най-голямото е, че всичко това се предлага на много разумна цена / месец!

Като домакин на пълна услуга, GreenGeeks обещава висока производителност. Заедно с това той предлага и излишни SSD хранилища и бонус функции, за да помогне на клиентите. В този подробен преглед ще научите всичко, което трябва да знаете за този уеб хост.

Основни функции

 • Неограничено SSD пространство и домейни в един акаунт
 • Разполага с SSL сертификат „Да шифроваме“
 • Нощни резервни копия и CDN интеграция безплатно
 • Технология за повишаване на скоростта на сървъра
 • Налично PCI съответствие
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Дисково пространство
неограничен

Bandwidth
неограничен

Парите обратно
30 дни

Безплатен домейн
да

Безплатен SSL
да

Хостинг планове
greengeeks.com

Contents

Преглед на GreenGeeks: Основна информация

GreenGeeks е основана през 2007 г. от Trey Gardner. Преди това той е участвал в уеб хостинг индустрията. Базиран в LA, уеб хостът обслужва повече от 35 000 потребители. Не е тайна, че уеб хостинг индустрията използва много енергия. В резултат на това има огромно въздействие върху околната среда. Като опит за смекчаване на това GreenGeeks купува кредити за вятърна енергия. Всъщност те купуват три пъти повече от консумираната мощност.

greengeeks-фон-инфо

Въпреки че е сравнително ново в хостинг индустрията, услугите му дават сериозна конкуренция на много други домакини. Освен висококачествени услуги, вие получавате и надеждно обслужване на клиенти на достъпни цени.

Хостинг на уебсайта Статистика & TLDs

След старта си през 2007 г. GreenGeeks отбелязва огромен растеж. С 14 хостинг планове, той е домакин на 98 936 общо домейна. Тези домейни включват .info, .biz, .com, .org и .net и т.н. Като цяло той също отбелязва ръст от 2% година след година.

greengeeks-домени-статистики

greengeeks-TLDs така статистически данни

Изпълнение, Uptime & Време за зареждане

За целите на този преглед ние се регистрирахме за хостинг акаунта на GreenGeeks. След това инсталирахме лесен уебсайт на WordPress. Използвайки темата по подразбиране, ние запълнихме нашия уебсайт с фиктивни данни, включително изображения и медии. В резултат на това нашият сайт работи като действително среден уебсайт на WordPress.

Тест за ефективност (Pingdom)

Разбира се, скоростта в решаващ елемент за успеха на всеки сайт. Поради тази причина първо тествахме скоростта, използвайки Pingdom. Както можете да видите, времето за натоварване беше по-малко от една секунда, което е доста впечатляващо.

Pingdom-greengeeks

Сървърно време & Време за зареждане (UptimeRobot)

Лесният уебсайт на WordPress се проверяваше веднъж всяка минута, за да се провери общата наличност на хоста. С други думи, тестват се както времето за реакция, така и прекъсванията. Както можете да видите, за последните 30 дни GreenGeeks намалява само за 1 път. Като цяло 99,97% ъптайм на сървъра е много забележителен.

greengeeks-непрекъсната работа

Освен това скоростта също е впечатляваща. Четейки графиката, съвсем ясно е, че като цяло GreenGeeks е бърз и стабилен. Времето за отговор дори не достига една секунда по всяко време на деня, което е отлично. За надеждност и стабилна работа това е правилният хост.

GreenGeeks Uptime & Време за зареждане за последния 3 месец (UptimeRobot)

месец
Uptime Статистика
Време за зареждане Статистика
Юни 2019г99,99%380 мс
Май 2019г99,99%371 мс
Април 2019 г.99,97%455 мс

Време за реакция на сървъра (Bitcatcha)

С инструменти като Pingdom основно виждате как се зареждат данните на вашия сайт. Това включва и изображения, които се зареждат повече време в сравнение с обикновения текст. По този начин, за по-точни показания за времето за реакция на сървъра, използвахме Bitcatcha. С този инструмент е възможно да се тества времето за реакция на сървъра, без да се зареждат данните.

greengeeks-bitcatcha

Както се вижда от резултатите, GreenGeeks сървърите в САЩ се представиха само за една секунда. На други места времето за реакция беше малко по-голямо, но те все още са доста под секунда. Така че, ако вашата целева аудитория е базирана в САЩ, тогава уебсайтът ви ще има голяма полза.

Планове и функции за хостинг

GreenGeeks има различни хостинг планове за обслужване на клиенти от всякакъв размер. Те предлагат споделен, посветен, дистрибутор, VPS и управляван хостинг на WordPress.

Тип хостинг
№1 Пакет
№2 Пакет
№ 3 Пакет
№4 Пакет
Споделено (основно)$ 2,95 / мес$ 5,95 / мес$ 11.95 / мес
WordPress$ 2,95 / мес$ 5,95 / мес$ 11.95 / мес
VPS$ 39.95 / мес$ 59.95 / мес$ 79.95 / мес$ 99.95 / мес
Посветен$ 169 / мес$ 269 / мес$ 319 / мес$ 439 / мес

Споделен хостинг

Те по принцип имат три плана. Първият е EcoSite Starter. Освен многобройни функции, тя включва и безплатната услуга за миграция на уебсайтове. Този план е идеален за стартиране на нов сайт с нисък трафик. Вторият план е Ecosite Pro. Това е добър вариант за отглеждане на уебсайтове, които изискват повече ресурси и скорост. Третият план е Ecosite Premium. Той е идеален за малки фирми с натоварени уебсайтове. По същия начин той е добър вариант и за онлайн магазините.

Основните функции
Екозитен стартер
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Начална цена$ 2.95 / месец$ 5.95 / месец$ 11.95 / месец
Цена за подновяване$ 9.95 / месец$ 14.95 / месец$ 24.95 / месец
Уебсайтовенеограниченнеограниченнеограничен
SSD дисково пространствонеограниченнеограниченнеограничен
BandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Имейл акаунтинеограниченнеограниченнеограничен
Хостван домейн (и)неограниченнеограниченнеограничен
Включени БЕЗПЛАТНИ домейни111
БЕЗПЛАТЕН SSL сертификат

greengeeks-общи опаковки

WordPress хостинг

Както се разбира от името, управляваният WP хостинг има допълнителни функции. Те са предназначени специално за WordPress. Има и три плана. Първият е Ecosite Starter за малки блогове или уебсайтове. Вторият е Ecosite Pro за отглеждане на уебсайтове. Докато третата е, Ecosite Premium е за малки предприятия.

greengeeks-WordPress опаковки

VPS хостинг

Това е по същество подобрена версия на споделен хостинг на WordPress. Той идва с чудесни функции като cPanel и SSL сертификати. Миграционните услуги и безплатните резервни копия през нощта също са включени в този план. Има 5 различни планове. Всеки план има различни RAM, SSD и честотна лента. По този начин потребителите имат възможност да изберат плана с желаните от тях ресурси.

greengeeks-VPS опаковки

Специализиран хостинг

С посветен хостинг получавате всички ресурси на сървъра. GreenGeeks посветен хостинг планове използват сървърни процесори Intel. Използваното оборудване, памет и твърди дискове също са висококачествени. На разположение са четири различни сървъра на различни ценови точки. Колкото по-високи са цените, толкова повече са ресурсите.

greengeeks-посветени опаковки

Хостинг на реселлери

С GreenGeeks получавате 100% бели хостинг платформи. Освен многобройни функции, можете да използвате и сървъри за частни имена.

greengeeks-дистрибутора опаковки

GreenGeeks Basic (споделен план) в подробности

GreenGeeks споделеният хостинг план, Ecosite Starter, е оптимизиран за хостинг. Всъщност той притежава всички онези функции, които 99,9% от хостинг клиентите желаят. По същата причина те предлагат на клиентите директен път за записване за този план от уебсайта.

планове & Цени в детайли

Нека разгледаме функциите, включени в основния план, и цената, която ще трябва да платите. Има две опции за надграждане, както и за тези, които се нуждаят от тях. Те са Ecosite Pro и на Ecosite Premium план.

Какво е включено в основния пакет?

Екозитен стартер (основен пакет): Тя включва неограничено дисково пространство, имейл акаунти и честотна лента. Нещо повече, той се предлага с CloudFlare CDN и SSL сертификат. Освен това, включената физическа памет е 768MB. Планът започва от $ 2,95 / месец, а цените за подновяване са $ 9,95 / месец.

Ecosite Pro: Тя включва неограничено дисково пространство, имейл акаунти и честотна лента. Други функции включват CloudFlare CDN, неограничена база данни MySQL и физическа памет от 1024 MB. Освен това е включен и SSL сертификат. За първи път потребителите планът започва от $ 6.95, а цените за подновяване са $ 14.95.

Ecosite Premium: Подобно на други планове, Ecosite Premium също включва неограничени хоствани домейни, имейл акаунти, честотна лента и дисково пространство. Той също така включва SSL сертификат и CloudFlare CDN. Междувременно включената физическа памет е 1500MB. Началната цена на този план е $ 16,95. Цената за подновяване е $ 24.95 / месец.

Основните функции
Екозитен стартер
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Начална цена$ 2.95 / месец$ 5.95 / месец$ 11.95 / месец
Цена за подновяване$ 9.95 / месец$ 14.95 / месец$ 24.95 / месец
Уебсайтовенеограниченнеограниченнеограничен
SSD дисково пространствонеограниченнеограниченнеограничен
BandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Имейл акаунтинеограниченнеограниченнеограничен
Хостван домейн (и)неограниченнеограниченнеограничен
Включени БЕЗПЛАТНИ домейни111
БЕЗПЛАТЕН SSL сертификат
Premium Wildcard SSLДа, с АддонДа, с Аддон
БЕЗПЛАТНО Builder на сайта
БЕЗПЛАТНО Прехвърляне на уебсайт
Cpanel & Softaculous
Нощни резервни копия
MySQL Бази даннинеограниченнеограниченнеограничен
Cloudflare CDN
производителностстандарт2X4X
Технология PowerCacher
Имейли на час100300500
PCI съответствиеДа с AddonsДа с Addons
Гарантирано връщане на парите30-дневен30-дневен30-дневен

Таблица за начални цени

Цените за споделен основен хостинг план се дисконтират с увеличаване на периода. Така че докато редовната (подновяваща) месечна ставка е 9,95 долара на месец, тя се увеличава, ако изберете по-дълъг план. По този начин 12-месечен план струва на новите клиенти 4,95 долара, а срок от 24 месеца струва 3,95 долара на месец. По същия начин 36-месечният срок струва $ 2,95 на месец.

Период на плащане / План
(само за нови потребители)
Екозитен стартер
Ecosite Pro
Ecosite Premium
1 месец$ 9.95 / месец$ 14.95 / месец$ 24.95 / месец
12 месец$ 4.95 / месец$ 7.95 / месец$ 13.95 / месец
24 месец$ 3.95 / месец$ 6.95 / месец$ 12.95 / месец
36 месец$ 2.95 / месец$ 5.95 / месец$ 11.95 / месец

greengeeks-общи опаковки

Цени за подновяване

След първоначалната продължителност на регистрацията основният им план се подновява на $ 9.95 / месец. Междувременно, Ecosite Pro се подновява с $ 14.95 / месец. По същия начин цената за подновяване на Ecosite Premium е $ 24.95 / месец.

Основни характеристики в подробности

Нека разгледаме по-подробно някои основни функции, които този уеб хост може да предложи. Познаването на тези функции е от съществено значение, за да се определи дали това е най-подходящият уеб хост за вас.

Име на домейн & електронна поща

Няма да трябва да плащате нищо, за да се регистрирате за ново име на домейн. По подобен начин прехвърлянето на съществуващ домейн от друг регистратор е безплатно. Нещо повече, GreenGeeks продължава да обновява домейна, стига да използвате услугите им. Имайте предвид, че други хостове обикновено предлагат безплатния домейн само за една година. Домакинът също предлага неограничени имейл акаунти в своите планове.

greengeeks-домейн-имена

Уеб пространство & Bandwidth

Планът за споделен хостинг се предлага с неограничена честотна лента, както и SSD уеб пространство. Така че, няма ограничения по отношение на разстоянието.

Инсталация на WordPress с едно щракване

Хостът включва инсталационния инструмент с едно щракване. Така че можете да получите достъп до повече от 150 готови за инсталиране приложения. Такива приложения за инсталиране с едно щракване включват и WordPress.

Миграционна служба

За съществуващ уебсайт GreenGeeks предоставя безплатни миграционни услуги. Така че няма да имате никакви проблеми. Всъщност и услугите са лесни за използване. За тези, които не са технологични, разбирането на безплатни сайтове е фантастично. Това прави превключването на уеб хостове доста лесно. Освен това експертите от GreenGeeks се справят с трансфера професионално. Така че няма да е необходимо да се притеснявате за големи престоя.

Уебсайт строител

GreenGeeks предоставя Sitepad като негов създател на уебсайтове. Това е конструктор на уебсайтове с влачене и пускане, който е малко по-труден за използване от средните. За да го използвате обаче, не се нуждаете от умения за кодиране. Плюс това е и по-всеобхватен от средните строители на уебсайтове. Той също така включва повече от 300 предварително проектирани шаблона. Плюс това са включени и множество джаджи, за да ги модифицирате. Основният план започва от $ 2,95 / месец. Sitepad е редактор на уебсайтове на трети страни, който е интегриран в контролния панел. Така оригиналните разработчици продължават да актуализират строителя с нови инструменти и технологии.

greengeeks-сайт-строител

Други функции

Има много други функции, които гарантират отлична производителност като безплатна интеграция на CDN. Плюс това всички сървъри работят на SSD Raid-10 локални масиви и четириядрени процесори. По този начин, потребителите получават надеждност и бърза работа на уебсайта. Освен това центровете за данни са под ограничен достъп. Те също се обслужват със UPS системи в случай на прекъсване на захранването.

Защита на поверителността на домейна

Защитата на поверителността на домейна е необходима, за да скриете личната ви информация от публично показване. Ако вашите данни се показват в глобалната база данни, тогава миньорите и спамерите ще ви бомбардират с остроумни измами и реклами. Защитата на поверителността на домейна отнема вашата лична информация и я защитава от обществеността. В резултат на това обществеността ще вижда само анонимна информация.

GreenGeeks предлага тази услуга при $ 9.95 / годишно. Можете да го закупите след или дори по време на регистрацията на вашето име.

SSL сертификат

Една от характеристиките, на които потребителите се радват, е безплатният Wildcard SSL сертификат. Този сертификат ви позволява да защитите множество поддомейни. С други думи, той ще бъде зададен в основния ви домейн. В замяна, всичките му поддомейни също ще бъдат SSL-защитени.

SiteLock Security

SiteLock сканира уебсайта ежедневно, за да идентифицира всички налични уязвими места. Освен това той спестява уебсайтове срещу различни заплахи като черни списъци с имейли, вируси и скриптове на различни сайтове. След като SiteLock приключи сканирането, той дава отчет. Този доклад включва съвети за продукти, които си струва да разгледате. С помощта на тази услуга можете да поддържате софтуера си сигурен и актуален.

GreenGeeks предлага четири плана на SiteLock. Всяка от тях има собствени цени и функции. Основният започва от $ 1,25 / месец, докато бизнес планът струва $ 14,99 / месец.

Специализиран IP

Специализирани IP адреси се присвояват на хостинг акаунта на клиента. Хостът предлага специализирания IP като добавка. Ще трябва да плащате $ 48 / година за един IP адрес.

Архивите

Човек трябва винаги да е подготвен в случай, че се случват лоши неща. По тази причина хостът предлага безплатни нощни резервни копия освен SSH достъп. Всяка вечер всичките ви данни се архивират, за да се избегнат големи злоупотреби. Плюс това, потребителите също получават по едно възстановяване на месец безплатно. Всички допълнителни възстановявания ще бъдат таксувани за.

За да гарантирате, че няма загуба на данни, можете да изберете пълното архивиране на cPmove на хоста. Това ще ви струва $ 5 / cPanel акаунт.

Други функции за сигурност

Компанията прави всичко възможно, за да осигури сигурност, за което е взела допълнителни мерки. Те предлагат функции като SSL защитен сървър и сканиране в сигурността в реално време. Включени са и защита срещу спам и автоматично откриване на груба сила.

Местоположение на сървъра

Има три локации на сървъра. Това са САЩ, Европа и Канада. Избирането на правилното местоположение на сървъра оказва положително влияние върху SEO на вашия сайт. Освен това изборът на сървър близо до вас означава по-бързи скорости. Освен това всеки център за данни има много функции. Например, те включват ключова карта и биометрична система за сигурност. Заедно с това е включен и механизъм за заключване на ниво багажник. Освен това е инсталирана и автоматична система за контрол на температурата и климата. По този начин температурата в цялото съоръжение се контролира, за да се избегнат злополуки.

Лесен за използване

GreenGeeks е доста лесен за начинаещи. Една от причините за това е заради лекотата му на употреба. Да видим функциите, включени в тези услуги, които ги правят толкова удобни за използване!

Лекота на регистрация

Порталът за мениджър на акаунти има лек и опростен дизайн. В същото време е доста функционален. Така че потребителите няма да имат проблеми с регистрацията. По същия начин те могат лесно да регистрират име на домейн или да коригират данните си за плащане.

greengeeks лекота на регистрация

начини за плащане

Едва ли има налични опции за плащане. Потребителите не могат да плащат с PayPal, Bitcoin или банкови преводи. Плащането е възможно само чрез кредитни карти.

greengeeks плащания

Опит с контролен панел и табло

Подобно на много други хостинг доставчици, базирани на Linux, GreenGeeks също предлага cPanel като основен контролен панел. Тя включва два инсталатора на скриптове; Softaculous и Fantastico. С такива инструменти можете лесно да инсталирате известни блог платформи за трети страни като WordPress. По подобен начин можете да инсталирате системи за управление на съдържанието като Drupal също.

Обслужване на клиенти (поддръжка)

Въпреки че поддръжката на клиентите не е твърде забележителна, тя все още е доста прилична. Следните канали са достъпни за поддръжка:

Чат на живо

Агентите за поддръжка на клиенти са достъпни чрез чат на живо 24/7 през цялата година.

Билети

Създадена е и ефикасна система за електронни билети. Те твърдят, че ще трябва да изчакате само 15-20 минути, когато се свържете по имейл.

телефон

Поддръжка по телефона е налична и в работно време. Те са от 9:00 до 12:00 часа EST в делничните дни. Докато са в почивните дни, времето е от 9 до 20 ч. EST.

Образователни ресурси (база знания)

Това, което прави поддръжката на клиентите различна, е базата от знания за бърза помощ „Направи си сам“. Има различни категории, които имат отговори на почти всички въпроси, които може да имате. Тези ресурси са не само изключително подробни, но и доста полезни. Освен това можете да използвате лентата за търсене, за да въведете дума, свързана с проблема ви, за бързо извличане. Така че, дори ако функцията за чат на живо не е достъпна, все пак можете да получите помощ. Базата знания се допълва и от много основни уроци.

а2-хостинг-база знания

Гаранция за връщане на пари (Политика за възстановяване)

Компанията предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако имате проблем през първите 30 дни, тогава можете да поискате възстановяване. Няма да се задават въпроси.

Има обаче някои неща, които няма да бъдат включени във възстановяванията ви. Те включват такси за регистрация на домейни, такси за настройка и разходи за допълнителни функции.

Кой е GreenGeeks Best For?

 • Клиентите, съсредоточени върху приоритета, отличната поддръжка и добрата стойност заедно с устойчивостта.
 • Фирмите, които искат да гарантират, че всичките им практики остават екологични.
 • Един от най-подходящите варианти за собственици на малки фирми.
 • Отличен избор за надеждност, конкурентоспособност и производителност на сървъра.
 • Потребители с по-малко технически познания относно създаването на уебсайтове.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
CONS

 • Богат на функции уеб хост на разположение на достъпна цена.
 • Идва с гаранция за връщане на парите.
 • Бързи сървъри заради HTTP / 2 и SSD дискове.
 • Различни опции за обслужване на клиенти.
 • Ценообразуването е малко подвеждащо.

Препоръчваме ли GreenGeeks?

Имайки предвид цените и функциите, включени в техните планове, ние препоръчваме GreenGeeks. Освен това способността му да отделя лично внимание на всички потребители го прави още по-добър. В случай на проблеми, няма да срещнете твърде голяма загуба. Вместо това експертите ще се справят с всичко професионално. Плюс това услугите им са зелени, като по този начин помагат за спасяването на климата. Като цяло производителността, бързината и надеждността го правят добър избор.

Надяваме се, че този подробен преглед ще ви помогне да вземете информирано решение. Какво мислиш за това? Имате ли опит с GreenGeeks? Уведоми ни!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me