Проверихме SiteGround, за да определим колко е добър. Закупихме услугата и създадохме нашия уебсайт, за да проверим функциите, предлагани от компанията. Проучихме всичко – от разходите до ъптайм и зареждане на реални данни за времето, за да напишем надежден и верен преглед на хостинг доставчика.

Обща оценка

4.5 / 5

Характеристика
10/10

Удобен за потребителя
10/10

Ценообразуване
7/10

поддържа
10/10

надеждност
10/10

Отстъпки на SiteGround
Вижте оферти

Uptime

99,99%

Време за зареждане

546 мс

SiteGround е уважавано име в индустрията, главно поради това, че е платформа, одобрена от WordPress. Тези, които са използвали услугата, се кълнат в нея, тъй като тя предлага куп хостинг услуги и е известна и с невероятната си поддръжка на клиенти. Стартирана през 2004 г., уеб хостинг компанията изглежда има добра репутация и има 99,7% щастие, което показва как е обичана от своите клиенти, които постоянно нарастват в брой.

В този преглед ще го разсечем подробно и ще заключим дали си струва да опитаме. Без много преклонение, нека да разгледаме нашия преглед на SiteGround.

Основни функции

 • SSD хранилището и NGINX сървърната технология осигуряват високоскоростна услуга
 • Много пакети включват безплатна услуга за трансфер на уебсайтове
 • Сигурност и добавки от най-висок клас
 • Всички услуги включват CloudFlare CDN за допълнително увеличаване на скоростта
 • Подкрепен от WordPress + 99,9% гаранция за продължаване
 • Четири центъра за данни на три континента

Дисково пространство
10 gb

Bandwidth
неограничен

Парите обратно
30 дни

Безплатен домейн
Не

Безплатен SSL
да

Хостинг планове
www.siteground.com

Contents

SiteGround Review: Основна информация

Със седалище в България има центрове за данни по целия свят (САЩ, Европа и Азия) и присъствие в шест места. Стартиран през 2004 г., той бавно върви към управление на 1 900 000 имена на домейни.

Компанията има общо 400 служители и бързо се разраства, за да наемете повече талантливи лица, които да се погрижат за нарастващия брой клиенти. Той е известен с фантастичното си обслужване на клиенти, което се предлага денонощно и на няколко езика. Това е една от причините платформата да е популярна не само в САЩ, но и по целия свят.

SiteGround-фон-инфо

Одобрен от WordPress

Това е „WordPress“ препоръчва хостинг компания главно поради изключително невероятната си поддръжка на клиенти. Хостинг доставчикът е много популярен сред потребителите на WordPress и дори предлага специални отстъпки за начинаещи WP.

Платформата улеснява хостинга на WordPress сайтове. Можете да инсталирате WP с едно щракване, да се наслаждавате на управлявани актуализации, WP подреждане и интеграция на git и W-Cli.

Той също така използва най-новите технологии като HTTP / 2, PHP 7, SSD-дискове и кеширане, базирани на NGINX, за да поддържа сайта защитен и да гарантира добро време за зареждане.

Хостинг на уебсайта Статистика & TLDs

В момента уебсайтът съдържа около 738,149 уебсайта и предлага общо 11 хостинг планове. Той предлага различни TLD, включително .com, .biz, .info, .org и TLD, базирани на страни, включително .us.

SiteGround-домейни-статистики

SiteGround-TLDs така статистически данни

Изпълнение, Uptime & Време за зареждане

За да напишем обективна и вярна рецензия, ние се регистрирахме за хостинг акаунта на SiteGround и използвахме различни услуги, за да преценим качеството на хостинга, предлаган от компанията. Бяхме доста впечатлени от цялостното представяне, тъй като самият сайт се зарежда бързо и предлага невероятно време и време за зареждане. Бихме казали, че е сред най-добрите топ 3, що се отнася до продължителност и скорост.

Тест за ефективност (Pingdom)

За да имате бърз уебсайт, вашата уеб хостинг компания също трябва да бъде бърза. Имайки предвид този факт, първо тествахме скоростта на хоста. За да направим това, направихме тестов уебсайт, използвайки тема по подразбиране. Добавихме и манекен съдържание с изображения, така че да действа като истински уебсайт. Накрая използвахме Pingdom за тестване на скоростта на сайта.

Pingdom-SiteGround

Не използвахме трикове за оптимизиране на скоростта или кеширане и бяхме впечатлени от това колко бързо се зарежда уебсайтът – 726ms. Това е по-бързо от 70% от тестваните от нас сайтове.

Сървърно време & Време за зареждане (UptimeRobot)

Създадохме сайт на живо и го тествахме редовно за време на престой и време за реакция. През последните 40 дни уебсайтът не се е понижил и е предлагал 100% продължаване през последните 30 дни. Това е доста впечатляващо. Плюс това, времето за реакция също е добро и е средно 691,23mb, като се стига до 1 секунда само два пъти на ден. Това е доста надежден и стабилен домакин по отношение на времето за работа и времето за реакция.

SiteGround-непрекъсната работа

SiteGround Uptime & Време за зареждане за последния 3 месец (UptimeRobot)

месец
Uptime Статистика
Време за зареждане Статистика
Юни 2019г99,99%608 мс
Май 2019г99,98%624 мс
Април 2019 г.100%682 мс

Време за реакция на сървъра (Bitcatcha)

Използвахме Bitcatcha, за да преценим цялостното представяне на сайта. Сървърите се представиха изключително добре в САЩ, докато скоростта беше малко по-бавна в други страни, тя все още беше под една секунда, като скоростта на реакцията беше най-бавна в Сао Пауло, Бразилия, при 5243 ms.

SiteGround-bitcatha

Като цяло бихме казали, че е впечатляващо по отношение на скоростта, останала под секунда. Той може да бъде чудесен вариант, ако се насочите главно към американската аудитория, но ако основната ви аудитория се намира в Азия или други континенти, тогава може да не е най-добрият избор.

Планове и функции за хостинг

SiteGround предлага разнообразие от хостинг планове, разбити на различни видове. Те предлагат споделен, посветен, дистрибутор, облачен и управляван хостинг на WordPress.

Тип хостинг
№1 Пакет
№2 Пакет
№ 3 Пакет
№4 Пакет
Споделено (основно)$ 3,95 / мес$ 5,95 / мес$ 11.95 / мес
WordPress$ 3,95 / мес$ 5,95 / мес$ 11.95 / мес
облак$ 80 / мес$ 120 / месец$ 160 / мес$ 240 / мес
Посветен$ 269 / мес$ 349 / мес$ 729 / мес

Споделен хостинг

Стартиране: За 3,95 долара на месец получавате да се насладите на 10 GB уеб пространство с 10 000 месечни посетители. Подходящ е за малки сайтове и можете да хоствате само един уебсайт.

GrowBig: За 5,95 долара на месец получавате да се насладите на 20 GB уеб пространство с 25 000 месечни посетители. Подходящ е за среден бизнес и можете да хоствате неограничени сайтове. Освен това той предлага няколко премиум функции.

GoGeek: За $ 11.95 / месец получавате да се насладите на 30 GB уеб пространство със 100 000 месечни посетители. Той е подходящ за големи сайтове и ви позволява да хоствате и множество уебсайтове.

Основните функции
Стартиране
GrowBig
GoGeek
Начална цена$ 3.95 / месец$ 5.95 / месец$ 11.95 / месец
Цена за подновяване$ 11.95 / месец$ 19.95 / месец$ 34.95 / месец
Уебсайтове1неограниченнеограничен
SSD дисково пространство10 GB20 GB30 GB
BandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Имейл акаунтиБезплатноБезплатноБезплатно
Хостван домейн (и)неограниченнеограниченнеограничен
Включени БЕЗПЛАТНИ домейни
БЕЗПЛАТЕН SSL сертификат

SiteGround споделен опаковки

WordPress хостинг

WordPress хостинг програмите на SiteGround са доста популярни и са същите като споделените хостинг планове, с изключение на това, че включват по-добра поддръжка и производителност на WP с безплатни трансфери:

Стартиране: Започва само за $ 3,95 на месец и ви позволява да хоствате 1 уебсайт. Пакетът се предлага с 10GB уеб пространство и 10 000 посещения на месец. Можете също така да се насладите на куп основни функции, включително уеб строител, 24/7 поддръжка, неограничена MySQL, безплатни SSL и HTTPS, имейл акаунти и ежедневни резервни копия.

GrowBig: Започва само за $ 5,95 на месец и ви позволява да хоствате 1 уебсайт. Пакетът се предлага с 20GB уеб пространство и 25 000 месечни посещения. Можете също така да се насладите на всички основни функции с куп първокласни функции, включително приоритетна техническа поддръжка, безплатен трансфер на сайтове, безплатно възстановяване на резервни копия и подобрена скорост.

GoGeek: Започва за едва $ 11.95 / месец и ви позволява да хоствате 1 уебсайт. Пакетът се предлага с 30 GB уеб пространство и 100 000 месечни посещения. Можете също така да се наслаждавате на всички основни и премиум функции с куп географски функции, включително по-малко акаунти на сървъра, WordPress постановка, стартиране на Joomla, PCI съвместими сървъри и създаване на Git Repo с едно щракване.

SiteGround-wordpess опаковки

WOOCommerce хостинг

Подходящ е за всички размери и започва от едва 3,95 долара / месец. Всички те са инсталирани с WooCommerce и Storefront.

Стартиране: Започва само за $ 3,95 на месец и ви позволява да хоствате 1 уебсайт. Пакетът се предлага с 10 GB уеб пространство и 10 000 месечни посещения. Можете също така да се насладите на куп основни функции, включително уеб строител, 24/7 поддръжка, неограничена MySQL, безплатни SSL и HTTPS, 4 локации на сървъри, автоматично актуализиране, имейл акаунти и ежедневни резервни копия.

GrowBig: Започва само за $ 5,95 на месец и ви позволява да хоствате 1 уебсайт. Пакетът се предлага с 20GB уеб пространство и 25 000 месечни посещения. Можете също така да се насладите на всички основни функции с куп първокласни функции, включително приоритетна техническа поддръжка, WooCommerce SuperCacher и безплатно възстановяване на резервни копия.

GoGeek: Започва за едва $ 11.95 / месец и ви позволява да хоствате 1 уебсайт. Пакетът се предлага с 30 GB уеб пространство и 100 000 месечни посещения. Можете също така да се наслаждавате на всички основни и премиум функции с куп отлични функции, включително PCI съвместими сървъри и създаване на Git Repo с едно щракване.

SiteGround-woocommerce опаковки

Облачен хостинг

Стартира за едва $ 80 / месец и се управлява напълно, бързо и мащабируемо. Всички ресурси са автоматично мащабируеми и предлагат ежедневно архивиране с безплатен CDN и няколко места:

Влизане: Започва за $ 80 / месец и идва с 40 GB SSD пространство и 5TB за пренос на данни. Освен това можете да се насладите на 1 CPU ядро.

Бизнес: Започва за едва $ 120 / месец и идва с 60 GB SSD пространство и 5TB трансфер на данни. Освен това, можете да се насладите на 2 CPU ядро.

Бизнес плюс: Започва за едва $ 160 / месец и се предлага с 80 GB SSD пространство и 5TB трансфер на данни. Освен това можете да се насладите на 3 CPU ядро.

Суперсила: Започва за едва $ 240 / месец и идва със 120 GB SSD пространство и 5TB трансфер на данни. Освен това, можете да се насладите на 4 CPU ядро.

SiteGround-облачни пакети

Хостинг на реселлери

Този план започва от едва 42 долара и е подходящ за хостинг на множество уебсайтове. Можете дори да се насладите на обемни отстъпки и да получите достъп до специални имена на домейни.

SiteGround-дистрибутора опаковки

Специализиран хостинг

Това е добро решение за големите компании, тъй като всички ресурси се използват за вашия уеб сайт.

Входен сървър: Стартира за едва $ 269 / месец и идва с 4 ядра на процесора. Можете да се насладите на 8MB процесор кеш с 480 GB дисково пространство и 10 TB честотна лента.

Power Server: Стартира за едва $ 349 / месец и идва с 4 ядра на процесора. Можете да се насладите на 8MB процесор кеш с 960 GB дисково пространство и 10 TB честотна лента.

Super Power Server: Стартира за едва $ 729 / месец и идва с 2 × 6 процесорни ядра. Можете да се насладите на 15MB кеш памет с 2 × 9460 GB дисково пространство и 10 TB честотна лента.

Входен сървър
Power Server
Super Power Server
$ 269 / месец$ 349 / месец$ 729 / месец
Intel Xeon E3-1230 SSDIntel Xeon E3-1270 SSD2 x Intel Xeon E5-2630 SSD
3.20Ghz тактова скорост на процесора3,50Ghz тактова скорост на процесора2.00Ghz тактова скорост на процесора
4 CPU ядра8 нишки на процесора2 x 12 CPU конци
8 нишки на процесора8 нишки на процесора2 x 12 CPU конци
8MB процесор кеш8MB процесор кеш15MB кеш процесор
16 GB DDR3 RAM32 GB DDR3 RAM64 GB DDR3 RAM
480GB SSD960GB SSD2x960GB SSD в RAID1
10TB честотна лента10TB честотна лента10TB честотна лента

SiteGround-посветена-пакети

SiteGround Basic (споделен план) в подробности

Планът за споделяне на хостинг на SiteGround, StartUp, е оптимизиран за хостинг. Той има всички онези функции, които 99,9% от хостинг клиентите желаят. По същата причина те предлагат на клиентите директен път за записване за този план от уебсайта.

планове & Цени в детайли

Нека разгледаме функциите, включени в основния план, и цената, която ще трябва да платите. Има две опции за надграждане, както и за тези, които се нуждаят от тях. Те са GrowBig и GoGeek планове.

Какво е включено в споделените пакети?

Стартиране (Основен пакет): Започва само за $ 3,95 на месец и ви позволява да хоствате 1 уебсайт. Пакетът се предлага с 10GB уеб пространство и 10 000 месечни посещения. Можете също така да се насладите на куп основни функции, включително уеб строител, 24/7 поддръжка, неограничен MySQL, безплатен SSL, имейл акаунти и ежедневни резервни копия.

GrowBig: Започва само за $ 5,95 на месец и ви позволява да хоствате 1 уебсайт. Пакетът се предлага с 20 GB уеб пространство и 25 000 посещения на месец. Можете също така да се насладите на всички основни функции с куп първокласни функции, включително приоритетна техническа поддръжка, безплатен трансфер на сайтове, безплатно възстановяване на резервни копия и подобрена скорост.

GoGeek: Започва за едва $ 11.95 / месец и ви позволява да хоствате 1 уебсайт. Пакетът се предлага с 30 GB уеб пространство и 100 000 месечни посещения. Можете също така да се наслаждавате на всички основни и премиум функции с куп географски функции, включително по-малко акаунти на сървъра, WordPress постановка, стартиране на Joomla, PCI съвместими сървъри и създаване на Git Repo с едно щракване.

Основните функции
Основен
плюс
Избор Плюс
Начална цена$ 2.75 / месец$ 5.45 / месец$ 5.45 / месец
Цена за подновяване$ 7.99 / месец$ 10.99 / месец$ 14.99 / месец
Уебсайтове1неограниченнеограничен
SSD дисково пространство50 GBнеограниченнеограничен
BandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Имейл акаунти5неограниченнеограничен
Хостван домейн (и)1неограниченнеограничен
Включени БЕЗПЛАТНИ домейни1неограниченнеограничен
БЕЗПЛАТЕН SSL сертификат
БЕЗПЛАТНО Builder на сайта
БЕЗПЛАТНО Прехвърляне на уебсайт
Cpanel & Softaculous
Неограничен MySQL DB
Неограничен Sub и паркирани домейни
Гарантирано връщане на парите30 дни30 дни30 дни
Безплатен CDN с всеки акаунт
SuperCacherСамо ниво 1Всички 3 ниваВсички 3 нива
Системи против хакване & Помогне
Автоматично ежедневно архивиране
Разширено архивиране при поискване
PCI съвместими сървъри
Безплатен SSH и SFTP достъп
MySQL & PostgreSQL Бази данни
FTP акаунти
Предварително инсталиран Git
постановка

Стартиране & Таблици за подновяване на цените

Понастоящем компанията не дава отстъпки при дългосрочни договори, но внимавайте за специални оферти, които могат да се появят от време на време.

Период на плащане / План
(само за нови потребители)
Стартиране
GrowBig
GoGeek
Период на плащане / План
(цени за подновяване)
Стартиране
GrowBig
GoGeek
1 месец$ 3.95 / месец +
(Настройка на $ 14.95)
$ 5.95 / месец +
(Настройка на $ 24.95)
$ 11.95 / месец +
(Настройка на $ 24.95)
12 месец$ 3.95 / месец$ 5.95 / месец$ 11.95 / месец
24 месец$ 3.95 / месец$ 5.95 / месец$ 11.95 / месец
24 месец$ 3.95 / месец$ 5.95 / месец$ 11.95 / месец
1 месец$ 11.95 / месец$ 19.95 / месец$ 34.95 / месец
12 месец$ 11.95 / месец$ 19.95 / месец$ 34.95 / месец
24 месец$ 11.95 / месец$ 19.95 / месец$ 34.95 / месец
36 месец$ 11.95 / месец$ 19.95 / месец$ 34.95 / месец

SiteGround цени маса

Основни характеристики в подробности

Нека разгледаме някои от основните функции, които SiteGround може да предложи. Те ще ви помогнат да определите колко добра или лоша е тази опция за вас.

Име на домейн & електронна поща

В момента няма споделен хостинг план с безплатно име на домейн. Компанията обаче продължава да предлага нови актуализации и промоции, така че внимавайте за това. Що се отнася до имейлите, няма притеснение, тъй като всички пакети идват с неограничени имейл акаунти.

SiteGround домейн-име

Инсталация на WordPress с едно щракване

Можете да изберете да инсталирате WordPress само с едно кликване върху всеки споделен хостинг план. Ако обаче имате намерение да имате WP сайт, тогава можете да изберете хостинг за WordPress. Ще получите куп функции на WordPress, включително безплатна инсталация, автоматични актуализации, безплатен SSL и миграция. Ако отидете за по-скъп вариант, ще получите още повече, включително резервни копия при поискване.

Миграционна служба

Отнема само 24 часа, за да прехвърлите съществуващия си акаунт в SiteGround. Миграционните услуги се предлагат безплатно на по-скъпите пакети, с изключение на WP пакетите, при които всички пакети се предлагат с безплатна миграция. Хубавото е, че няма да се притеснявате за работата, тъй като екипът на домакините ще се справи с вас.

Уебсайт строител

Всички пакети идват със създател на уебсайт. Той съдържа смесица от шаблони и е доста лесен за използване.

Други функции

Освен всичко това, SiteGround ви предлага куп функции, включително PCI съвместими сървъри, WordPress стадиране, Joomla стадиране и безплатни трансфери на сайтове. Функциите обаче се различават от пакет до пакет и някои може да се предлагат само при по-скъп хостинг план.

Защита на поверителността на домейна

Компанията предлага защита на поверителността на домейна. Той е достъпен в потребителската зона и предпазва вашите данни от достъп до обществото. От съществено значение е, ако не искате вашето име и адрес да станат публични. Той идва за $ 12 / година.

домейн поверителност защита

SSL сертификат

SiteGround е една от малкото компании, които предлагат безплатни SSL сертификати с всички свои хостинг планове. Получавате и HTTPS; следователно няма да имате проблем с поддържането и функционирането на сайта си.

Сигурност

Компанията предлага изключителни функции за защита, за да гарантира, че вашите данни остават в безопасност. Всички сървъри използват PHP 7 за допълнителна безопасност и Apache работи със suExec. Освен това, има сложна IPS / IDS система за блокиране на атаки и ботове.

Специализиран IP

Не всички, но някои пакети идват със специален IP адрес. Можете да поръчате специален IP адрес от вашата Потребителска зона. Отнема около 2 дни, за да се активира новият IP адрес, а настройката отнема само няколко часа. Ако вашият пакет не предлага специален IP адрес, можете да изберете да го купите. Предлага се за 2,50 долара на месец, таксувани ежегодно.

Архивите

Всички пакети предлагат безплатно ежедневно архивиране, но по-скъпите пакети също се предлагат с безплатни ежедневни възстановявания и резервни копия при поискване. По този начин няма да се налага да се притеснявате от загубата на данните си, тъй като винаги можете да разчитате на архивиране.

Други функции

Други инструменти за сигурност включват блокови списъци с IP адреси, защита от гореща връзка, защита от пиявици, SpamExperts и SpamAssassin. Можете също да изберете да закупите SG Site Scanner за $ 19,8 годишно.

Местоположение на сървъра

Можете да избирате от пет локации на сървъри, включително Чикаго (САЩ), Амстердам (NL), Сингапур (SG), Лондон (Великобритания) и Айова (САЩ). Местоположението е важно от гледна точка на SEO и начина на зареждане на вашия сайт. Изглежда SiteGround се справя добре, тъй като центровете му за данни са безопасни и защитени.

SiteGround-сървър-място

Лесен за използване

SiteGround е доста лесен за начинаещи. Една от причините за това е заради лекотата му на употреба. Да видим функциите, включени в тези услуги, които ги правят толкова удобни за използване!

Лекота на регистрация

Много лесно е да си направите сметка. Изберете необходимия план и попълнете подробностите. Можете да се регистрирате за нов домейн или да изберете домейн, който вече притежавате.

Следващата стъпка е да направите акаунт и да въведете данни, включително име, държава, номер и т.н. На този етап ще бъдете помолени да въведете данни за плащане. Процесът е лесен и отнема само няколко минути.

начини за плащане

В момента уебсайтът приема само карти Visa, Discover, Master Card и American Express. PayPal и други подобни опции все още не са налични.

SiteGround плащания

Активиране на акаунт

Споделените сървъри се активират веднага. Може да отнеме около минута, за да се активират облачните сървъри, а посветените сървъри могат да отнемат до 12 часа. Това е доста добро в сравнение с други хостинг сайтове.

Опит с контролен панел и табло

Платформата използва cPanel за всички свои хостинг пакети. Той е лесен за използване и го прави лесен за изпълнение като създаване на имейл акаунти, управление на бази данни и домейни и др. Уебсайтът също предлага редица вътрешни и трети инструменти, които да инсталирате само с едно кликване.

Обслужване на клиенти (поддръжка)

Компанията има екип от 300 души, за да гарантира клиентите да са доволни и доволни. Тя е една от малкото компании, които предлагат поддръжка на няколко езика (английски, италиански и испански). Освен това, той предлага техническа поддръжка и за по-скъпите пакети.

SiteGround-подкрепа

Чат на живо

Чатът на живо е предпочитаният метод за около 70% потребители, тъй като се казва, че е девет пъти по-бърз от имейлите, тъй като взаимодействието е на живо и има по-малък период на задържане. За щастие, компанията предлага чат на живо и обработва над 2000 чат заявки на ден. Отнема само няколко секунди, за да се свържете с агент. Всички те са професионални и бързи в решаването на проблеми.

Билети

SiteGround обработва над 1500 билета на ден и екипът изглежда доста ефективен в работата. Обикновено получавате отговор в рамките на 24 часа и има и напомняния.

телефон

SiteGround обработва над 800 обаждания на ден. Периодът на задържане не е дълъг, а агентите са приятелски настроени и добре информирани.

Образователни ресурси (база знания)

На сайта има добре детайлни уроци под формата на електронни книги и статии с практически указания. Те също съдържат изображения и го правят полъх, за да се разберат различни аспекти на хостинга. В допълнение към това има и често задавани въпроси, които обхващат почти всичко.

SiteGround-образователни ресурси

Гаранция за връщане на пари (Политика за възстановяване)

Компанията предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за споделен хостинг и 15-дневна гаранция за връщане на парите за облачен хостинг. Той е достъпен за всички планове и може да бъде поискан от потребителската зона. Поръчки за подновяване обаче не могат да бъдат възстановени и някои други допълнителни такси, като например такса за име на домейн, също не могат да бъдат възстановени.

Кой е SiteGround Най-добър за?

SiteGround е добра опция за потребители, които искат компания с невероятна поддръжка на клиенти. Той предлага добро ъптайм, а скоростта също е доста впечатляваща. Въпреки това, той е малко по-скъп от някои други уеб хостове там, но все още е доста популярен поради някои готини функции като безплатни SSL сертификати.

Той е отличен вариант за WP сайтове поради неговия WP хостинг. Може да е подходящ и за бизнес за електронна търговия поради приложенията на трети страни, които могат да направят лесно за стартиране на вашия сайт. Плюс това, разработчикът на уебсайтове също така улеснява изграждането на вашия сайт за нула време.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
CONS

 • Улеснява стартирането на първия ви сайт благодарение на лесния за използване конструктор на сайтове и наличието на WordPress и куп безплатни приложения.
 • Отлично обслужване на клиенти, тъй като може да изберете да се свържете с екипа при чат, обаждания или имейли.
 • Безплатни имейли и SSL сертификати с всеки пакет.
 • Можете да се насладите на по-ниски месечни цени, когато купувате месечен пакет, но ще трябва да заплатите допълнителна такса за настройка в размер на 14,95 щатски долара (еднократна).
 • Може да се наложи да потърсите скъпи планове, ако се нуждаете от много ресурси, тъй като основните пакети имат ограничено пространство и честотна лента.

Препоръчваме ли SiteGround?

SiteGround е отличен избор, ако се отнасяте сериозно към професионален сайт. Той предлага почти 100% продължаване и е лесен за използване също. Можете дори да преминете от друг хост към SiteGround без проблеми, тъй като той предоставя безплатни услуги за миграция и агентите ще се справят с работата вместо вас.

Надяваме се, че този подробен преглед ще ви помогне да вземете информирано решение. Какво мислиш за това? Имате ли опит с SiteGround? Уведоми ни!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me