Deci, vă gândiți la testarea sarcinii.

Poate, sunteți frustrat de soluțiile actuale pe care le utilizați și aflați că este prea dificil să vă scrieți și să vă mențineți testele. Sau poate, vă gândiți să faceți testarea încărcării pentru prima dată. Oricum, este un prim pas minunat să ne gândim la testarea încărcării, multe companii nu suferă consecințele.

Există o legătură stabilită între performanța aplicației și valorile esențiale ale afacerii, precum veniturile, înregistrările clienților sau satisfacția generală a clienților. Toate companiile care desfășoară activități pe internet ar trebui să se asigure că performanța nu are un impact negativ asupra acestor măsuri cheie. Chiar și atunci când aceste măsuri se îmbunătățesc, s-ar putea să descoperiți că aplicația ar putea funcționa mai bine pentru a consuma mai puține resurse, economisind banii utilizatorului dvs. și pe parcurs.

Indiferent dacă sunteți nou pentru încărcarea testării sau aveți experiență în domeniu, sunteți probabil conștienți de gama amețitoare de instrumente și abordări disponibile pentru a finaliza treaba. Astăzi aș dori să vă povestesc despre noul meu instrument de testare a încărcării preferate – Elementul de inundații.

Multe instrumente populare funcționează la nivel de protocol – încearcă să aproximeze comportamentul utilizatorilor pe aplicația dvs. prin emiterea de solicitări de rețea. Cu toate acestea, pe web-ul mondial de astăzi, aplicațiile web devin din ce în ce mai sofisticate, precum și utilizează multe alte liste de funcții în continuă creștere ca niciodată..

Chiar și aplicațiile aparent simple precum un magazin online folosesc o multitudine de funcții ale browserului pentru a face experiența alegerii articolelor, a comenzii și a plății online cât mai neted posibil pentru utilizator.

Și astfel, în această epocă modernă a web-ului, testarea la nivel de utilizator (PLU) la nivel de protocol nu ne poate oferi decât o parte din imaginea performanței aplicației noastre. În schimb, noi instrumente precum Flood Element testează prin simularea comportamentului utilizatorului folosind browsere web reale. Numim această abordare Utilizatori la nivel de browser (BLU).

În elementul Flood, comportamentul utilizatorului simulat este definit folosind acțiuni simple, naturale, cum ar fi clic pe linkuri și butoane, completarea formularelor web și așa mai departe. După ce ați definit comportamentul, este o simplă execuție la o scară imensă la flood.io – și la scară uriașă, mă refer la mii de utilizatori și de pe tot globul!

Testarea încărcării cu Flood Element vă poate ajuta să dezvoltați o vizualizare holistică și intuitivă a performanței aplicației dvs., așa cum a experimentat-o ​​un utilizator. Având în vedere că gândirea în calitate de utilizatori este ceea ce facem cu toții în mod natural când suntem utilizatori noi înșine, este, de asemenea, mult mai confortabil să începem cu un test BLU Element decât cu instrumentele tradiționale PLU.

BLU-urile vă ajută să obțineți o vizualizare realistă a performanței întregii aplicații, de sus în jos. PLU testează doar ceea ce este sub linia de plutire – infrastructura de rețea și de server.

Vederea holistică

Utilizarea elementului Flood pentru a măsura performanța pe întreaga aplicație din perspectiva utilizatorilor este o modalitate excelentă de a dezvolta o viziune holistică a performanței aplicației dvs. și, astfel, de a vă apăra împotriva schimbărilor neexplicate – fie că sunt anomalii temporare sau poate regresii în cod.

Testele BLU Element Flood oferă o vedere a performanței mult mai aproape de experiența utilizatorului. Aceștia iau în considerare fiecare parte a unei performanțe pe care un utilizator o va experimenta: performanța rețelei, dar și performanța scripturilor pe pagina, precum și scripturi ale unor terțe părți, cum ar fi analitice sau suplimente publicitare (de fapt, testele noastre sunt atât de realiste încât trebuie să luați măsuri pentru a nu crea date false în Google Analytics.)

Dacă executați un test de încărcare BLU cu Element vă oferă o vizualizare holistică a performanței aplicației dvs. la un moment dat, rularea testelor vă permite să creați o intuiție a faptului că aplicația dvs. devine mai rapidă sau lentă … poate brusc, ca în scenariul widgetului de înregistrare.

Scrierea unui test

Acum să vedem cât de ușor este să începeți cu Flood Element.

Scripturile elementelor sunt scrise în manuscris dactilografiat sau JavaScript modern. Pentru cea mai bună experiență, vă recomandăm să utilizați combinația remarcabilă de TypeScript editată folosind VS Code, deoarece vă oferă multă asistență utilă în dezvoltarea testelor dvs..

Puteți instala Element folosind instrucțiunile de pornire aici: https://element.flood.io/

Odată instalat, modificați și testați scriptul local și când sunteți gata să îl încărcați în flood.io pentru a efectua un test de încărcare la scară completă, înscriindu-vă la un proces aici: https://flood.io/load-performance-testing-tool/free-load-testing-trial/

Ar putea arăta un test de bază pentru elementul BLU pentru scenariul de înscriere de mai sus

Dacă sunteți familiarizați cu testarea la nivel de protocol, știți că toate calendarul sunt organizate în jurul tranzacțiilor cu răspuns la cerere. Atunci când înveți să testezi la nivel de browser, există câteva subtilități suplimentare de care trebuie să ții cont atunci când vei finaliza testele. În special, nu există grupări de sincronizare reală încorporate, de aceea trebuie să le introducem pe noi în structura testului nostru.

Cea mai simplă abordare pentru gruparea cronologiilor este de a aștepta să apară elementele necesare pe pagină – la fel cum ar face un utilizator.

Din scenariul de mai sus, ne interesează să cronometrăm experiența utilizatorului de înregistrare, dar nu atât încărcarea paginii. Deci, în primul pas, vizităm adresa URL și așteptăm ca pagina să ajungă la o stare cunoscută – până când este afișat titlul.

În continuare, acționăm că suntem interesați să urmărim, și anume completarea și depunerea înscrierii.

Acum este timpul să salvați scriptul local, astfel încât să putem încărca scriptul în Flood și să-l executăm cu sute sau chiar mii de utilizatori simultan.

 • Creați un proiect

 • Faceți clic pe opțiunea „creați inundații” în noul dvs. proiect

 • Creați-vă testul utilizând opțiunea Flood Element

 • Numește-ți testul

 • Încărcați scriptul .ts pe care l-ați creat:

 • Setați numărul de browsere (utilizatori), precum și # de regiuni pentru a obține numărul total de utilizatori (# de browsere * # de regiuni). De asemenea, nu uitați să vă setați durata testului:

 • Lansați testul și așteptați să apară rezultatele:

 • Odată ce rezultatele sunt afișate, vizualizați graficul și săriți în zonele cu probleme pe care le pot evidenția:

Concluzie

Deci, acum știți de ce (și cum) cum să testați cu utilizatorii de nivel de browser folosind Flood Element. Cu această nouă abordare, am eliminat o mulțime de dureri de a crea teste de încărcare și, de asemenea, am făcut rezultatele mai realiste în același timp.

Poate părea descurajant să te testezi cu mii de utilizatori, dar este ușor să faci fiecare piesă câte un pas la un moment dat:

 1. Element de descărcare
 2. Scrieți un test simplu la nivel local, care să acopere scenariul cheie (de exemplu, plata)
 3. Rulați testul local cu „element run” pentru a vă asigura că testul rulează complet
 4. Încărcați-vă testul în Flood și rulați cu 5-10% din sarcina maximă (adică, dacă sarcina dvs. maximă este de 5.000 de utilizatori, începeți cu 250-500 de utilizatori)
 5. Evaluează rezultatele și reglează-ți scriptul și aplicația după cum este necesar
 6. Încărcați-vă testul pe Flood și rulați cu 50-100% din sarcina maximă (adică, dacă sarcina maximă este de 5.000 de utilizatori, atunci executați cu 2.500-5.000 de utilizatori)
 7. Măriți acoperirea testului pentru a acoperi scenariile suplimentare necesare, până când veți obține acoperirea dorită.

În funcție de complexitatea scenariului dvs. de testare, este posibil să fiți capabil să funcționați cu mii de utilizatori în mai puțin de o zi. Așadar, nu pierde niciun timp, treceți la https://element.flood.io pentru a începe experimentarea cu Flood Element astăzi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me