En aquest món modern, cada negoci utilitza comptes de xarxes socials com Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram per crear la seva presència en línia. Perquè les xarxes socials són una plataforma on podeu acostar-vos a un gran públic amb només una publicació.

L’intercanvi de contingut social és una part necessària del negoci, que ajuda a augmentar el trànsit i les vendes al vostre lloc web. No obstant això, la publicació de totes les publicacions o blocs en diversos comptes de xarxes socials de forma manual pot consumir molt de temps.

Llavors, us pregunteu? Com pot ser tan fàcil compartir la publicació en comptes de xarxes socials?

Per sort, WordPress inclou molts complements valuosos i coneguts de compartició automàtica que us ajuden a publicar-vos automàticament als comptes socials seleccionats.

Anem a detallar els detalls dels complements de WordPress més famosos i útils per compartir comptes automàtics per a comptes de Social Media que comparteixen automàticament el contingut en una fracció de temps.

Els millors complements de WordPress per compartir publicacions de blocs automàtics a les xarxes socials el 2019

1. Reviu publicacions antigues: envia automàtica a les xarxes socials

Reviu les publicacions antigues a les publicacions socials

Doneu un cop d’ull a un altre millor complement per publicar automàticament a les xarxes socials. Reviure publicacions antigues us ajuda a mantenir viva la vostra publicació antiga. Quan publicem periòdicament, la publicació antiga no obté trànsit i, al cap d’un temps, es va fer inútil. Per això, aquest complement ajuda a compartir publicacions antigues en viu compartint-les automàticament.

Per descomptat, també comparteix la nova publicació. Ajuda a afegir hashtags de moda a la publicació per obtenir més aparicions o impressions a la publicació. Una de les coses més importants és que està integrat amb Google analytics per poder consultar les dades de la publicació.

2. AccessPress Social Auto Post

AccessPress Social Auto Post

AccessPress és un complement de WordPress que comparteix de manera automàtica premium. Aporta funcions meravelloses que ajuden a generar més trànsit mentre compartiu la publicació automàtica als vostres comptes socials.

S’ha actualitzat recentment i ara ajuda a compartir la teva publicació no al vostre perfil de Facebook, sinó a pàgines i grups. Aquesta és la característica més interessant d’aquest complement perquè no tots els complements admeten aquesta funció. Podeu configurar comptes il·limitats en aquest complement.

Aquest complement ajuda a compartir la publicació als comptes de Facebook, Twitter, LinkedIn i Tumbler. Hi ha registres disponibles per comprovar les publicacions automàtiques dels comptes individuals. És un complement fàcil d’utilitzar.

3. NextScripts: Auto-Poster de xarxes socials

Pòster automàtic per a xarxes socials NextScripts

Nextscripts és el complement de WordPress que comparteix més auto. Aquest complement ajuda a publicar automàticament en els vostres comptes de xarxes socials com Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, Telegram, Line, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop . it, WordPress, etc..

És totalment compatible amb Gutenberg. També és compatible amb el complement WooCommerce. Podeu afegir o configurar comptes il·limitats a la xarxa social. Aquest complement també ajuda a publicar programacions i retards. Un dels millors complements per compartir en línia. És gratuït, per tant, aconsegueix-ho ara.

4. CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule és el millor plugin que ajuda a organitzar-ho tot. Es tracta d’un complement del calendari editorial per planificar, executar i publicar tota l’estratègia de màrqueting. Aquest complement ajuda a sincronitzar publicacions, categories i informació d’autor de WordPress amb servidors.

Tot el que creeu a CoSchedule s’emmagatzema als servidors de CoSchedule, no a WordPress. Aquest complement ajuda a simplificar el flux de treball i la col·laboració dels empleats. Podeu crear el missatge directament a CoSchedule i publicar-lo en el millor moment que hàgiu programat.

5. Blog2Social: Social Media Auto Post & Planificador

Publicació i planificació automàtica de blocs socials de blocs socials

Com el seu nom indica, un altre complement gratuït de WordPress per publicar automàticament en comptes de xarxes socials. Podeu programar, auto-publicar i publicar publicacions de bloc. Es connecta amb diverses plataformes de xarxes socials com Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Tumbler, Pinterest, Flickr, etc..

També podeu compartir la publicació en plataformes seleccionades. També podeu compartir la publicació no només al perfil de Facebook, sinó a la vostra pàgina i grups de Facebook. Amb aquest complement, podeu editar o afegir etiquetes Meta per a gràfics oberts de Facebook, Google+ i Twitter per definir l’aspecte de la vostra publicació. Ajuda a programar i canviar la publicació amb arrossegament i solta i filtració està disponible per xarxa i usuaris. Un dels millors complements que hi ha hagut!

6. Pòster Microblog: publicació automàtica a les xarxes socials

Microblog Poster Auto Publicat a les xarxes socials

El pòster de Microblog és un complement de publicació automàtica de WordPress a les xarxes socials. T’ajuda a publicar les teves publicacions de nou bloc, pàgines i tipus de publicacions personalitzades. Només heu de configurar els canals de xarxa social com Facebook, Google My Business, Twitter, LinkedIn i Tumblr. Amb la publicació automàtica de publicacions de blocs antics per configurar tots els comptes de xarxes socials, podeu mantenir vius els blocs antics. Ajuda a augmentar el trànsit al vostre bloc.

7. Contingut Nelio: automatització de màrqueting en mitjans socials

Automatització del màrqueting de mitjans socials de Nelio Content

Nelio Content és un complement de WordPress per a automatització de màrqueting de xarxes socials. Inclou un ajudant de calendari i contingut editorial. Ha estat dissenyat específicament per crear, promoure i programar eficientment el contingut del vostre bloc mitjançant la creació automàtica de publicacions socials a Facebook, Twitter, LinkedIn i Pinterest. Us permet concentrar-vos en el contingut que funciona millor amb les seves analítiques integrades.

8. Pòster Social Auto: complement de WordPress

Pòster Social Auto

Social Auto Poster és un complement de WordPress. Permet publicar automàticament contingut en canals de xarxes socials com Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Aplicació Buffer, Pinterest. Només cal que configureu els vostres comptes socials amb el complement de WordPress.

Podeu publicar contingut nou i tornar a publicar contingut antic mitjançant aquest complement. La característica SAP d’aquest complement proporciona un suport fantàstic per programar el contingut per a les xarxes socials. Funciona bé amb un perfil personal, grups i pàgines d’empresa.

9. Publicació automàtica de mitjans socials

Mitjans de comunicació publicats automàtics

L’últim, però no el menys important, per a la funcionalitat de compartició automàtica dels comptes de Mitjans Socials és el complement de WordPress de publicació automàtica de Social Media. Aquest complement us permet publicar automàticament la publicació a Facebook, Twitter i LinkedIn. També ajuda a filtrar els elements en funció de les categories & tipus de publicació personalitzada.

També podeu publicar-lo a les vostres pàgines de Facebook. És molt fàcil d’instal·lar i utilitzar. Té moltes personalitzacions que podeu fer mentre compartiu la publicació i estalvieu tant de temps. Té un format de missatge separat per a comptes enllaçats. Val la pena utilitzar-lo.

Embalatge!

Per descomptat, els mitjans socials surten primer quan algú vol un resultat ràpid per al màrqueting digital. Tendències de màrqueting en xarxes socials també continua canviant cada any per generar una gran experiència d’usuari.

Tots els plugins, que es recullen aquí, són els òptims de la gran col·lecció de complements de WordPress. Aquests complements tenen cura de les vostres activitats compartides i promocionals & automàticament als vostres comptes socials. Espero que en tinguis el millor!

També llegiu:

  • 10 millors complements de WordPress per obtenir més accions socials
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me