Les xarxes socials s’han convertit en una de les millors fonts per als blocaires per obtenir una quantitat decent de trànsit al seu lloc web. No hi ha dubte que, en aquesta era digital, els llocs de xarxes socials s’estan mostrant molt beneficiosos per a bloggers i venedors d’Internet.

Esteu buscant els millors complements de compartició social del vostre lloc web de WordPress? Hi ha molts complements de compartició social de WordPress disponibles entre els quals podeu triar, però per a molts propietaris de llocs web és sorprenent que triï el millor plugin.

En aquest article, hem enumerat alguns dels millors complements de compartició social per a WordPress que podeu instal·lar sense cap tipus de confusió.

A part de publicar contingut de qualitat al bloc, les icones per compartir social han de ser senzilles, lleugeres i fàcils de trobar. Si ho feu, animarem els lectors a compartir el vostre article amb la família i els amics. És per això que heu de triar el millor complement de compartició social adequat al disseny del vostre bloc.

Mirem la llista.

Principals complements de WordPress per obtenir més accions socials el 2020

1. Guerra Social

Guerra Social

Social Warfare és dels complements de Warfare i un dels complements de compartició social més potents i atractius per a WordPress. Permet inserir automàticament o manualment icones de compartició social convincents en els vostres articles. Aquestes icones socials es poden mostrar abans i després del contingut.

El complement dóna suport a les xarxes socials més populars en la versió gratuïta: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ i LinkedIn. La versió professional d’aquest complement suporta diverses xarxes de xarxes socials més, un botó de pinça per a imatges i molt més.

2. JetPack de WordPress.com

Jetpack

A més dels botons de compartició social, Jetpack té més de 20 funcions essencials per al lloc de WordPress. Parlant de funcions, ofereix comptadors de visites únics, seguretat, SEO, compartició social automàtica, optimitzador d’imatges i molt més.

El connector ha guanyat molta popularitat en molt poc temps i compta amb més de 4 milions d’instal·lacions actives.

3. Comptes compartits

Comptes compartits

És fàcil i ràpid d’utilitzar el complement de compartició de mitjans socials de WordPress i inclou diversos botons de xarxes socials: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn i Yummly.

El complement del compte compartit té diversos estils de botons i podeu triar fàcilment on mostrar els botons (superior o inferior de les publicacions) o bé podeu configurar-lo manualment. El complement compta la quota social de cada xarxa i també podeu triar mostrar un nombre total d’accions.

4. CompartirBang

ShareBang

Sharebang és un dels millors complements per compartir serveis. Admet més de 40 llocs socials i ofereix 20 ubicacions de botons de compartició social. Amb l’ajuda del creador de temes del botó de sharebang, podeu crear temes personalitzats il·limitats o bé utilitzar més de 35 temes preparats.

Les icones són molt boniques i sensibles. Sharebang és una eina perfecta per augmentar la participació social, el trànsit, la participació i el percentatge de conversions dels vostres blocs.

5. AddtoAny

Addtoany

AddtoAny és el connector de compartició social més popular de WordPress. Està ben optimitzat per a la càrrega ràpida tant en plataformes mòbils com d’escriptori. AddtoAny permet afegir qualsevol icona social en contingut i ofereix barres de compartició social estàndard i flotants.

Té un menú de compartició universal on els visitants poden compartir el contingut amb una gran varietat de xarxes mitjançant una sola icona universal. Podeu mostrar les icones socials: barra flotant, interfície estàndard, codi curt o widget per barra lateral.

6. Monarca

Monarca

El monarca és creat per un tema elegant i molt conegut per la seva flexibilitat. T’ajuda a mostrar més de 30 botons de compartició social a diferents ubicacions. Els botons per compartir es poden mostrar a sota de l’àrea de contingut, a sobre de l’àrea de contingut, com a llista emergent automàtica o com a barra lateral flotant, amb imatges i vídeos o en una caixa de desplegament..

Per als quadres compartits d’inici de finestra i de creació emergent, podeu mostrar els botons de compartir després que l’usuari deixi un comentari sobre un article o hagi comprat un producte de la vostra botiga.

7. Shareaholic

Shareaholic

És més que un complement de compartició de xarxes socials. Shareaholic és una plataforma d’ampliació de contingut gratuïta i tot en un per a les funcions essencials que necessiteu: icones de compartició social, analítica social i publicacions relacionades. T’ajuda a millorar la participació, el trànsit del lloc web, augmentar les conversions i obtenir ingressos.

La versió gratuïta del complement admet xarxes socials com Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest i Flint. Shareaholic permet afegir enllaços d’afiliació, contingut promocionat i anuncis nadius. Tenia 4 dissenys de tema elegant: quadrat pla, clàssic, cercle pla i etc..

8. Compartir social descarat

Quota social descarada

La participació social de Sassy és fàcil d’utilitzar i el complement gratuït de compartició de mitjans de comunicació de WordPress gratuït, que inclou bells botons de compartir i un munt d’opcions. Admet diferents llocs web de xarxes socials i els propietaris de llocs poden mostrar els botons a la publicació, a la pàgina d’inici, als fragments i com a menú social flotant enganxós.

El connector té diversos estils de botons: quadrat, arrodonit i rectangular. Per a barres socials flotants i estàndard, podeu definir l’opció de posicionament en la configuració del complement.

9. Swifty Bar

Bar increïble

La barra Swifty és un altre millor complement de botons de quota social. Mostra una barra a la part inferior de les pàgines. La barra us mostrarà botons de compartició social, la categoria de la publicació, informació de l’autor, el títol de la publicació, el temps de lectura estimat i un botó següent / anterior..

A la configuració del complement, podeu canviar el text i desactivar-lo i habilitar les xarxes de xarxes socials. Aquest complement ajuda a fer que el vostre contingut sigui més fàcil d’utilitzar i ofereix als visitants del vostre lloc moltes opcions.

10. jsSocials

jsSocial

jsSocials és flexible, senzill i ofereix un aspecte premium a la secció de compartir publicacions. Podeu personalitzar els botons socials de diverses maneres. El complement jsSocial inclou 10 dissenys i 4 temes diferents.

Podeu mostrar botons socials juntament amb etiquetes, botons amb recompte de participacions, botons amb recompte i etiquetes o logotips personalitzats en un sol article.

Conclusió

A continuació, es mostren els principals complements de compartició social per a WordPress que podeu triar. Aquests complements us permeten inserir un bonic conjunt de botons de compartició social al vostre contingut, cosa que anima els lectors a compartir la vostra publicació a les seves xarxes socials. Heu d’utilitzar un d’aquests complements per augmentar la compartició social i la participació dels usuaris ràpidament.

Llegiu també:

  • 10 millors complements de WordPress per a l’automatització de xarxes socials
  • 10 millors complements de WordPress per a la subscripció per correu electrònic
  • Plugin de WordPress gratuït d’Optimitzador d’imatges
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me