Тъй като всяка година минава, необходимостта от добър антивирус продължава да се увеличава.

Особено в момента търсенето за него е постоянно високо, защото повечето от нас работят от дома и използват отворен интернет. Като оставим това настрана, вирусите винаги са били заплаха за всеки интернет потребител, така че използването на антивирус определено може да помогне да се намали опасността до голямо ниво.

Това може да предотврати някои наистина неприятни ситуации като изтичане на данни, загуба на информация и т.н. Вероятно вече знаете, че да станете жертва на тези гадни атаки, може да поставите вдлъбнатина върху вашата репутация и цялостния бизнес, така че превенцията винаги е по-добра от лечението.

Тези по-долу споменати антивирусни програми ще ви помогнат да предотвратите опасни атаки и да изчистите системата си с лекота. ��

Avira

Можете да получите защита от различни заплахи, включително ransomware, вируси, хакери и фишинг, като използвате Avira. Той е съвместим с GDPR и всеки човек с почти никакви предварителни познания може да свикне с функциите в него.

Той е оборудван с Avira Protection Cloud, който е комбинация от различни технологии, като AI, мулти-сканиращ двигател, разузнаване на рояка и анализ на поведението. Всичко това в комбинация ви дава впечатляващо изживяване на сигурността, което ще ви държи в спокойствие, докато сърфирате в интернет.

Можете да започнете с безплатната пробна версия, преди да надстроите до премиум план, започващ от $ 38.

BullGuard

С трипластова защита и множество награди под колана си, BullGuard е доста мощен, когато става въпрос за работа с вируси и други заплахи. Той ви държи в безопасност, като използвате няколко тактики, като предотвратяване на достъпа до подозрителни уебсайтове и спиране на софтуер за откупуване в неговите песни.

Освен това той е лесен за използване и можете да защитите няколко устройства с един абонамент. Техният екип за поддръжка 24/7 също заслужава да бъде споменат. Можете да се свържете с тях, използвайки функцията им за чат на живо на всеки етап, винаги, когато срещнете някакъв проблем.

За ограничено време BullGuard предлага три пълни месеца безплатна пробна версия, която включва защитата на 50 различни устройства. Не забравяйте да проверите това.

Avast

Ветеран в антивирусното пространство, Avast Ви осигурява пълна защита срещу различни заплахи. Той има интелигентна технология, която може да открие заплахи, преди да ви изложи на опасност. Когато заплахата бъде идентифицирана, тя продължава напред и я блокира не само от вашето устройство, но и от цялата им мрежа, така че всички да бъдат в безопасност от нея.

Друга страхотна характеристика е централизираното управление. Използвайки го, можете да получите централизиран изглед на вашите ИТ активи и да забраните на потребителите да изключват антивирусния софтуер, за да се уверите, че всичко е добре защитено.

Инсталирайки този софтуер, ще можете да го използвате на различни устройства във вашия офис и ще получите изглед на таблото „всичко в едно“, за да определите проблеми.

McAfee

С 24/7 поддръжка и цялостна защита, McAfee е друг чудесен вариант за вашия бизнес. Можете да го използвате на множество устройства и да се наслаждавате на защита на електронна поща, уеб и защитна стена, всички в едно. Тази антивирусна софтуерна компания работи от 1987 г. и оттогава само подобрява услугата си.

Това струва само 94,99 долара за първата година, но ако сте на оградата за тяхната услуга, тогава препоръчвам първо да използвате безплатната им пробна версия. Работи с Windows, Mac, Android и IOS.

AVG

Цени само на 46,99 долара, AVG защитава бизнеса ви от куп заплахи, като вируси, откупи, злонамерен софтуер, хакери и др. Той използва различни техники, за да ви предпази. Например, той предварително ви уведомява дали уебсайта, който посещавате, е безопасен или не. Той също така проверява дали файлът, който изтегляте, съдържа нещо опасно.

Благодарение на базираното в облак разпознаване на огнища в реално време и проактивното откриване на AI, сега можете дори да се предпазите от най-новия зловреден софтуер, който е наоколо.

Ето някои други функции, които ще обичате:

 • Защитна стена за защита от спам, вируси, хакери и т.н..
 • Защита на идентичността от шпионски и рекламен софтуер
 • Криптира и съхранява вашите файлове безопасно на защитен с парола виртуален диск
 • Изтрива подозрителни файлове
 • Цялостно сканиране на системата за откриване на заплахи
 • Дистанционно управление за вашия администратор да поеме контрола над AVG на различни устройства

Има много повече функции и трудно можете да се объркате с този софтуер, защото добре, той се използва от над 600 000 фирми по целия свят.

Bitdefender GravityZone

Често класиран №1 в независими тестове за сигурност, Bitdefender GravityZone върши невероятна работа за запазване на сигурността на вашата система и информация. Той използва AI и машинно обучение и има функции като:

 • Слоева защита за крайни точки
 • Защита срещу мрежови атаки, като груба сила
 • Универсална контролна зона за всички свързани устройства
 • Управление на риска от крайната точка, за да запази крайната точка силна и сигурна
 • Приложение за монитори за признаци на злонамерено поведение

Инсталирате и управлявате много лесно и се предлага с двупосочна защитна стена с откриване / предотвратяване на проникване. Този софтуер струва $ 77,69 за три устройства и един сървър. Можете обаче да закупите още устройства и сървъри, ако искате.

Има и безплатна 30-дневна пробна версия, която можете да използвате.

ESET Endpoint Antivirus

Осигуряване на напреднала защита срещу заплахи с голяма скорост, ESET Endpoint Antivirus носи доста отлично статута си. Във всеки план можете да блокирате целенасочени атаки, да предотвратите нарушения на данни, да защитите системата си срещу откуп, както и много други.

Получавате многопластовата защита на целия цикъл на зловреден софтуер, а не само от едната страна. Това означава, че може да открие злонамерен софтуер преди, след публикуване и по време на изпълнение. Освен това хубавото на този софтуер е, че не изисква огромни спецификации на системата. Дори и да имате компютър от нисък клас, най-вероятно ще работи и на този.

Освен това, вие получавате дистанционно управление на мрежата, за да контролирате всичко от една точка. Ценовите планове на ESET Endpoint Antivirus започват от $ 190.

Malwarebytes за отбори

Лек, достъпен и много мощен, Malwarebytes за отбори може да ви помогне да защитите вашия компютър, смартфон и таблет от различни кибер заплахи. Той поддържа безпроблемно функциониране на вашето устройство и без никакви дисфункции.

Той може да захранва до 20 различни устройства, така че ако имате екип с такъв размер, защитата на системите им е от първостепенно значение. На всичкото отгоре разполагат с впечатляващ екип за поддръжка, който е на разположение 24 часа в денонощието по телефон, чат и имейл.

Ако искате да опростите сигурността си, тогава Malwarebytes for Teams е добър вариант за разглеждане. Можете да започнете да използвате безплатната им пробна версия.

Vipre Endpoint Security

Осъществено от усъвършенствано машинно обучение, Vipre Endpoint Security осигурява защита срещу заплахи, които са тук от дълго време, а също и за тези, които тепърва започват да пълзят. Има поведенчески анализ в реално време и мрежа за разузнаване на заплахите, за да свали всичко подозрително, което се появи.

Това решение има някои невероятни функции, като:

 • Многослойна защита на крайната точка
 • Лесен и лесен администраторски панел за страхотен контрол
 • Контрол на достъпа до Интернет за наблюдение на политиките за използване на интернет
 • Подробно табло за преглед на всичко в дълбочина

Освен всичко друго, вие получавате и отчети в реално време и отзивчив мобилен интерфейс, за да следите сигурността си по всяко време и навсякъде. Ако това търсите, не забравяйте да използвате безплатната пробна версия.

заключение

Сигурността наистина е необходима за всеки бизнес, така че се надявам горните решения да запазят вашата информация и активи защитени.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me