Да си признаем: технологията не винаги може да бъде перфектна, както и вашите смартфони, въпреки че е по-лесно да се влюбите в нея. В крайна сметка това е просто машина!

Независимо дали използвате смартфон или таблет, захранван от Android или iOS, той работи безпроблемно, когато за първи път го донесете у дома. Той става ваш удобен спътник, предлагащ идеалната комбинация от функционалност и използваемост. С времето обаче започвате да ставате свидетели на бавно или мудно изпълнение.

Тъй като по-голямата част от времето ви се изразходва за ангажиране с вашия смартфон или таблет, това е изключително разочароващо, когато устройството работи бавно или започне да виси. Тези устройства са склонни към виртуални и физически повреди. Въпреки че последното може да бъде отстранено чрез подмяна на повредените му части, виртуалните или техническите повреди не са толкова лесни за отстраняване.

В резултат на това се сблъсквате с проблеми с достъпа до информация или може да бъде загубена завинаги.

Чести проблеми, с които се сблъсква устройство с Android или iOS

Представете си, че искате спешно да се обадите, но не можете. Обажданията ви отпадат поради неизвестен проблем, който се появява изведнъж от нищото. Опитвате се да изпратите съобщение до някой от списъка си с контакти, но можете да видите, че всичките ви контакти са изчезнали. Ситуацията става тежка, когато забележите, че батерията на телефона се изтощава по-бързо от всякога.

Тези проблеми са често срещани както в Android, така и в iOS устройства и това не е краят на това. Има толкова много други проблеми, с които вашият смартфон или таблет може да се сблъска, като например:

 • Бавна функционалност
 • Многократно окачване
 • Проблеми със връзката
 • Прегряване на устройството
 • Google Play или други приложения се сриват.
 • Неотговарящ екран на устройството
 • Проблеми с изтеглянето на приложения
 • Провал в надстройката
 • Залепени с логото на Apple
 • Черен, син или червен екран на смъртта
 • Устройството няма да се включи / изключи.
 • И много други…

Когато възникнат тези ситуации, не се притеснявайте (което е очевидно в края на краищата, това е любимото ви приспособление!). Благодарение на съвременния софтуер за ремонт, който може да се използва за отстраняване на проблемите във вашето устройство.

# 1. Tenorshare ReiBoot

Ако вашият смартфон за Android или iOS е започнал да работи бавно или виси многократно, Tenorshare ReiBoot може да го поправи. С повече от 78 милиона изтегляния по целия свят, този професионален софтуер за ремонт е супер лесен за използване и поправя устройството ви, за да може да се изпълнява както при първото му закупуване.

Съвместими устройства

Tenorshare поддържа телефони, таблети и телевизор на Apple, като коригира 50+ софтуерни проблеми и други проблеми, отговорни за бавното и мудно изпълнение.

Той поддържа 600+ смартфони и таблети Android с версия 2.0 и по-нова. Повечето устройства като Samsung, LG, Google, Huawei, HTC, Sony и др. Могат да бъдат поправени без значение какво доставчикът на услуги включва AT&T, Vodafone, Verizon, T-Mobile, Sprint, Orange и т.н..

Системни проблеми, с които може да се справи

Софтуерът за ремонт може да поправи проблеми с Android, като устройство, заседнало във възстановяване, бързо зареждане и режими на изтегляне, замразяване на екрана, устройство не се включва / изключва, източване на батерията, черен екран на смъртта, тъчскрийн не работи, заседнало на лого, вирус на Android, не зареждане, устройство бавно или тухлено, продължавайте да рестартирате и се задържате в режим на слушалки.

Кажете сбогом на проблеми с iOS като задържане на актуализацията, задържано лого, черен екран, замръзнал екран, заседнал в режим на запис, бял екран, деактивиран екран, заседнал в режим на слушалки, екран за зареждане с цикъл, неуспех при възстановяване и архивиране, син екран, не може да се свърже , грешки в iTunes като 14, 39 и т.н..

Уникални черти

 • Безплатно и безпроблемно е да влизате или излизате от режимите за бързо зареждане и възстановяване само с едно щракване. Безпроблемният и изключително бърз метод не изисква комбинация от ключове.
 • Най-безопасен и лесен метод за влизане или излизане от режим на възстановяване, без да задържате бутоните ръчно
 • Подробни инструкции за влизане или излизане от режим на изтегляне или режим Odin с прости кликвания
 • Поправя 50+ системни проблеми
 • 1 щракнете, за да изчистите системния кеш за поддържане на оптимизиран телефон без загуба на данни
 • Възстановете или актуализирайте Android или iOS, за да коригирате бавната производителност
 • Понижете софтуера на iOS, за да го актуализирате до най-новата версия без загуба на данни
 • Възстановява персонализиран IPSW
 • Ефективно поправя и възстановява грешките и архивирането на iTunes
 • Поддържа Android 2.0 и по-нови версии
 • RAM: 256 MB или повече, препоръчително – 1024 MB
 • Компютърна операционна система: Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
 • Процесор: 1 GHz (32 или 64 битов)

Как се използва?

Етап 1:

Изтеглете и инсталирайте Tenorshare ReiBoot на вашия Windows или Mac. Свържете устройството си с компютъра с помощта на USB.

Стъпка 2:

Сканирайте ОС за проблеми.

Стъпка 3:

Поправете проблемите в режим на възстановяване, бързо зареждане или изтегляне безплатно.

# 2. dr.fone

Поправянето на системните проблеми беше сложна задача преди няколко години, а технически отрепки бяха лекарите да гарантират здравето на вашите устройства, ако нещо се обърка. Днес можете да бъдете лекар на вашите телефони, като използвате dr.fone!

Достъпно както на Mac, така и на Windows платформи, може лесно да коригира различни проблеми на вашите устройства с едно щракване. Повече от 150 милиона потребители използват предимствата на този софтуер за лесен, бърз и надежден ремонт на устройството.

Съвместими устройства

Програмата за ремонт на dr.fone включва широк спектър от iOS смартфони, таблети и iPod. Всичко, от което се нуждаете, е да изтеглите и инсталирате софтуера и да започнете да ремонтирате устройството си за минути.

Той поддържа 1000+ Android устройства, включително повечето модели на Samsung като Galaxy S9 / S10, Galaxy S8, A8s, A6s, A9s, S7, A90, W2019, C7, M10, M30, Galaxy Note и много други. Няма значение дали приемате услуга от превозвачи като AT&T, T-Mobile, Verizon, Vodafone, Sprint, Orange и т.н. dr.fone може да се грижи за вашето устройство.

Системни проблеми, с които може да се справи

Много хора игнорират ранните признаци, когато системите им започнат да функционират неправилно. Когато проблемите станат тежки, те са принудени да харчат много пари за поправяне на щетите. Ето защо се препоръчва да се грижите за телефона си в ранните етапи, за да ги поправите лесно, без да губите ценните си данни.

Ако обаче станете свидетел на проблеми като черния екран на смъртта, Play Store спира да работи, телефонът не се включва или изключва, приложенията се сриват, устройството е заседнало в цикъл за зареждане, грешка в актуализацията на OTA, потребителският интерфейс не работи, устройството се тушира; dr.fone може да ги оправи всички.

Уникални черти

 • Ремонт на системата с нулева загуба на данни
 • Лесна за използване
 • 100% сигурна и сигурна
 • Софтуер за поправяне с 1 щракване
 • Висока успеваемост
 • Процесор: 1 GHz (32 или 64 битов)
 • RAM: 256 MB или повече, препоръчително – 1024 MB
 • Пространство на твърдия диск: 200 MB и повече
 • Android: 2.0 и по-нови
 • Компютърна операционна система: Windows 10, 8.1, 8,7, Vista, XP

Как се използва

За да използвате dr.fone, не се нуждаете от високи технически умения. Това е прост процес, който може да отстрани проблеми с вашите Android или iOS устройства с няколко кликвания. Препоръчва се обаче предварително да архивирате данните си, за да избегнете всяка възможност за загуба на данни.

Етап 1:

Изтеглете dr.fone на вашия Windows или Mac и го стартирайте. Кликнете върху „Ремонт на системата“.

Сега свържете устройството си с компютъра с помощта на USB кабел.

Стъпка 2:

Бихте могли да видите три опции, а именно ремонт на iOS, Android Repair и iTunes Repair. Кликнете върху някой от тях въз основа на вашето устройство. Кликнете върху „Старт“.

Стъпка 3:

Попълнете информацията за устройството, като изберете марката, името на модела, държавата и доставчика. Проверете предупреждението „Съгласен“ и кликнете върху „Напред“.

Стъпка 4:

Стартирайте устройството си задължително в режим на изтегляне, като изключите захранването. Продължете, като натискате и задържате силата на звука, дома, както и бутоните за захранване за минимум 5-10 секунди. Сега освободете бутоните и след това натиснете силата на звука за влизане в режим на изтегляне.

Ако устройството ви няма бутон за начало, натиснете Bixby вместо това и изпълнете стъпка 4.

Кликнете върху „Напред“.

Стъпка 5:

След като изтеглите и потвърдите фърмуера, ремонтът започва автоматично. Когато приключи, кликнете върху „Готово“.

заключение

Независимо от това колко ефективен може да е вашият смартфон или таблет в момента, неговата функционалност и скорост се забавят с времето. И когато това стане, няма нужда да се притеснявате, но да, използването на устройството става трудно. Използвайки гореспоменатия софтуер за ремонт, можете не само да се сбогувате с всички онези излишни неприятности, но и можете да станете свидетели на това, че вашето устройство работи бързо и безпроблемно, както преди.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me