Poate exista un sentiment mai bun decât să urmărești cum crește canalul tău YouTube?

Fiind al doilea cel mai mare motor de căutare din lume, YouTube este inundat cu sute și mii de canale. Iar unele dintre ele generează continuu conținut strălucitor în fiecare zi. Competiția de a fi Vlogger sau YouTuber de top este, așadar, în creștere.

Deci, dacă nu faci ceva, șansele excelente sunt ca canalul tău să fie victima alienării. Dar cu instrumentele YouTube potrivite de partea ta, nimic nu poate fi imposibil.

Pentru a vă ajuta să scăpați de o astfel de situație, v-am adus o listă de resurse care vă vor ajuta să vă creșteți audiența și veniturile, oferindu-vă totodată modalități geniale de a vă spori productivitatea.

Filmora

Wondershare Filmora este unul dintre software-urile de editare video YouTube care se află pe o anumită poziție pe piață. Opțiunile de editare disponibile sunt foarte diverse, unde puteți decupa, tăia sau împărți videoclipul, schimba setările video, adăuga filtre, text, muzică sau tranziții la videoclip..

Imbunatateste-ti sunetul cu ajutorul unor instrumente precum corelarea cheilor, eliminarea zgomotului de fundal si un egalizator audio. Puteți crea, de asemenea, lumi noi cu compoziții prin straturi de clipuri. Cu Filmora, puteți utiliza până la 100 de straturi de suport pentru a crea povești complexe, dar unice, cu ușurință. Filmora, de asemenea, rezolvă problemele comune ale camelor de acțiune, cum ar fi fisheye & agitare a camerei, adăugați efecte precum mișcarea lentă & inversa. Cu acest instrument fantastic, puteți schimba acum estetica videoclipului dvs. cu un singur clic.

Camtasia

Camtasia by TechSmith este un instrument genial care te ajută să înregistrezi și să editezi videoclipuri pentru canalul tău YouTube ca un profesionist. Funcționează atât pentru MAC cât și pentru Windows, Camtasia simplifică crearea de videoclipuri nelimitate pentru spectatorii tăi. Nu puteți crea doar videoclipurile dvs., dar le puteți edita.

De la adăugarea de efecte, muzică și audio, crearea de teste, importarea prezentărilor și multe altele, acest instrument este unul perfect pentru toți YouTubers.

monetizați youtube, techsmith, instrumentul YouTube

Puteți încerca versiunea gratuită înainte de a opta pentru prima. Licența unică vă permite să instalați pe două mașini.

vidIQ

vidIQ este un instrument fantastic pentru YouTubers, cu ajutorul căruia îți poți dezvolta canalul, punând un timp și un efort mult mai mici pe care altfel i-ar cere. Este un pachet complet care îți va oferi tot ce ai nevoie pentru ca canalul tău să apară pe lista de sus cu concurenții.

monetizează youtube, vidiq, instrumentul YouTube

Din productivitate, cercetare prin cuvinte cheie, analitice și mai multe Vidiq au fost încărcate cu tone de caracteristici uimitoare, pe care cu siguranță le veți iubi.

Puteți avea, de asemenea, o vizualizare rapidă a performanței canalului dvs. pe site-urile sociale, fără a fi nevoie să vă conectați la o altă platformă. Vidiq are grijă de SEO și vă oferă în mod continuu feedback cu privire la performanțele canalului dvs. Așadar, acum puteți rezolva corect atunci când credeți că există o problemă.

Nu doar atât, vă analizează și videoclipul și evidențiază scorurile pe care le obține eticheta dvs. În afară de aceasta, va sugera și etichete pe care le puteți utiliza pe videoclipurile dvs. pentru o vizibilitate mai bună.

Tubebuddy

Tubebuddy este o extensie strălucitoare a browserului care vă ajută să rulați canalul YouTube cu ușurință. Cel mai bun lucru este că minimalizează tot efortul dvs. de a vă derula canalul, oferindu-vă o soluție integrală sub un singur acoperiș. De la gestionarea productivității, promovarea în vrac, SEO video, date & cercetare și multe altele, acest instrument este o resursă fantastică pentru toți YouTubers-urile de acolo.

monetizați YouTube, vidiq, tubebuddy, instrumentul YouTube

Până acum, produsul a fost folosit și îndrăgit de mai mult de un milion de utilizatori, ceea ce în sine este un număr semnificativ. Puteți încerca mai întâi versiunea gratuită și, dacă este satisfăcut, actualizați-o la una premium. Versiunile plătite sunt disponibile la un preț foarte ușor de buzunar și, desigur, oferă multe funcții care nu sunt disponibile în varianta gratuită.

Puteți achiziționa aceste versiuni între 9 și 49 dolari pe lună, în funcție de cerințele dvs..

Semrush

Semrush este un instrument de cea mai bună calitate, pe care marketerii digitali nu îl pot înceta. Este o soluție unică pentru SEO, PPC, cercetare competitivă, social media și conținut. Puteți utiliza, de asemenea, instrumentul de analiză pentru a avea o imagine de ansamblu asupra performanței site-ului dvs. web.

Produsul vine cu o mulțime de instrumente adăugate care pot fi utilizate pentru a compara domeniul competitiv, pentru a estima dificultatea cuvintelor cheie și multe altele.

monetizează youtube, semrush

Puteți să-l utilizați pentru a face o analiză de cuvinte cheie prin gruparea cuvântului cheie în segmente, pe baza subiectelor dvs. De asemenea, puteți alege cele mai bune cuvinte cheie și le puteți salva în Keyword Analyzer. Nu doar atât. Semrush vă permite să efectuați un audit complet al site-ului, să urmăriți performanțele în rețelele de socializare, să urmăriți backlinks-urile, să aveți o informație organică despre trafic și să faceți multe altele.

Instrument pentru cuvinte cheie

Încercați asta Instrumentul pentru cuvinte cheie YouTube și verificați ce cuvânt cheie vă poate oferi mai multe vizualizări pentru noul videoclip. Puteți încerca frazele și cuvintele în mai multe limbi și să identificați ideile de cuvinte cheie, care altfel sunt dificil de realizat fără un instrument SEO.

Cu acest instrument de partea dvs., puteți să vă luați la revedere de la toate convingerile când vine vorba de lucrul la cuvintele cheie. Instrumentul pentru cuvinte cheie este o platformă perfectă pentru a vă ajuta să fiți mai exact și să lucrați în direcția corectă. Vestea bună este că acest instrument este gratuit.

Headliner

Acum creează videoclipurile mai eficient cu ajutorul uimitorului Instrument antet.  Acesta vă oferă cea mai simplă modalitate de a converti ideile dvs. în videoclipuri, adăugați animații, gif-uri, muzică sau orice altceva doriți. Acum exportați și distribuiți videoclipul dvs. cu lumea doar cu un clic al mouse-ului.

monetizați youtube, headliner, instrumentul YouTube

Puteți publica întregul dvs. episod, care poate dura până la 2 ore și permite oamenilor să știe despre muzică prin formele de undă care pot fi adăugate. Acesta este un mod excelent de a atrage oameni și de a-i angaja cu conținutul tău. Instrumentul a fost bine optimizat pentru a fi compatibil cu diverse platforme de social media precum Facebook, Twitter, Instagram, Snap chat, etc.

Ca și instrumentul de mai sus, acesta este disponibil și gratuit. Deci, ceea ce aștepți, începe acum.

Smartzer

Creați videoclipuri interesante, generați-vă plata platformei, stimulați implicarea, colectați o analiză aprofundată și faceți mai multe cu ajutorul Smartzer. Această platformă a câștigat popularitate masivă în rândul platformelor de comerț electronic datorită multor moduri ușoare și practice pe care le oferă pentru a genera mai multe vânzări.

monetizați youtube, smartzer, instrumentul YouTube

Dezvoltatorii Smartzer au păstrat întotdeauna o simplă interfață de utilizator și design ca elemente de bază ale produsului. Acest lucru vă asigură că nu veți fi niciodată dezamăgiți de aceste două elemente. Cu Smartzer, nu numai că puteți face ca toate videoclipurile dvs. să fie interactive, ci și să vă monetizați conținutul pe site.

Acest lucru se poate realiza pe toate platformele, deoarece instrumentul optimizează automat videoclipurile dvs. pentru a se potrivi cu ecranul pe care a fost redat.

Canva

Canva este instrumentul final pentru proiectarea bannerelor, prezentărilor, afișelor etc. Crearea unui banner YouTube nu face excepție.

Este livrat cu tone de șabloane pre-construite uimitoare, care pot fi ușor utilizate sau personalizate pentru canalul dvs. Aceste șabloane sunt disponibile atât în ​​versiuni gratuite, cât și premium, deci este mai ușor pentru dvs. în cazul în care nu doriți să cheltuiți prea mult în crearea acestor bannere.

monetizează youtube, canva

Deși s-ar putea să credeți că versiunile plătite vin cu modele mai bune, adevărul este că cele gratuite sunt la fel de atrăgătoare. De asemenea, puteți crea bannerul de la zero și puteți adăuga imaginile dvs. dacă doriți. Oferă o mulțime de opțiuni de personalizare, astfel încât există o posibilitate uriașă de a veni cu ceva atrăgător și atrăgător dacă vă puteți folosi bine creativitatea.

JTV Digital

Dacă te afli în domeniul muzicii, există câteva vești bune pentru tine. Acum puteți vinde muzica direct de acasă și puteți câștiga bani de fiecare dată când a fost utilizată pe o încărcare YouTube. Acest lucru a fost posibil de către JTV Digital – un instrument fantastic care vă permite să vă monetizați melodiile imediat după lansare.

generați bani pe YouTube,

Nu doar atât. Puteți chiar să câștigați o redevență pentru fiecare încărcare pe care o primește pe un videoclip YouTube. Trebuie să selectați pista pe care doriți să o generați cu ajutorul ID-ului de conținut. Acest ID este apoi utilizat de instrument pentru a identifica pista dvs. de fiecare dată când este obișnuită. Veți primi apoi redevența, care se reflectă în soldul dvs. de vânzări.

AdRev

V-au folosit alții muzica fără permisiunea dvs. sau o licență validă? Ei bine, nu vă mai faceți griji. AdRev este aici pentru a vă ajuta să vă plătiți pentru toată munca grea. Acest instrument îl ajută pe proprietarul drepturilor de autor muzical să câștige bani din muzica lor atunci când se folosește pe orice videoclip YouTube fără permisiunea sau licența validă.

Agenții Adrev lucrează 24 * 7 pentru a vă asigura protecția conținutului dvs. În momentul în care detectează plagiatul, identifică sursa și vă ajută să vă recuperați drepturile. Nu numai asta. Vă permite, de asemenea, să strategiați și să gestionați canalul YouTube, astfel încât să puteți rula un canal de succes și profitabil.

Libertate

Creșteți-vă mai rapid canalul YouTube și câștigați din conținutul dvs. pentru a obține libertatea financiară. Cu Instrument de libertate, vă puteți publica videoclipurile YouTube pe platformele sociale și vă puteți conecta și construi o bază puternică de audiență.

monetizează youtube, libertate

Nu numai acest lucru, puteți utiliza, de asemenea, serviciile lor pentru a dezvolta jocuri mobile personalizate, muzică personalizată etc. Încercați acum acest instrument.

CDbaby

Acesta este un alt instrument YouTube care vă ajută să câștigați bani de fiecare dată când muzica dvs. se obișnuiește cu un alt videoclip.

monetizează youtube, cdbaby

Acest lucru este posibil chiar dacă muzica dvs. este redată timp de 5 secunde. De asemenea, funcționează pentru a vă permite să câștigați prin intermediul platformelor de socializare. Cu Cdbaby îți poți crește publicul, să atragi mai multă implicare, să-ți optimizezi conținutul și apoi să câștigi din acesta.

Suna minunat?

Studio YouTube

YouTube Studio este software-ul oficial de editare video și gestionare multicanal YouTube. YouTube Studio permite monitorizarea performanței canalului și video cu analize ușor de utilizat, filtrare și răspunde la comentarii. Notificați-vă despre un eveniment important pentru conținutul dvs. video.

generați bani cu YouTube, hippo video, trint, youtube studio, instrument YouTube

Actualizați detaliile video, inclusiv imagini în miniatură, setări de generare de bani și date de programare, gestionați liste de redare și multe altele.

Video Vigo

Video Vigo este o platformă de rețea video video pentru a vă împărtăși viața de zi cu zi cu prietenii, familia și alți oameni din întreaga lume. Puteți înregistra videoclipurile dvs. scurte amuzante cu ajutorul camerei noastre cu efecte speciale și puteți crea conținut unic cu tone de autocolante drăguțe.

monetizați YouTube, video hipopotam, trint

Descoperiți și conectați-vă cu utilizatori distractivi cu interese similare în timp ce vă împărtășiți momentele de viață. Cu Vigo, îți poți afișa talentele în lume, indiferent de domeniul acesta. Poate fi în dans, gătit, frumusețe, artă, comedie, muzică, animale de companie și multe altele.

Camera video de înfrumusețare în timp real a videoclipului Vigo Video îți netezește pielea cu efectele sale încorporate, scapă de cusururile, chiar și tonurile pielii și mărește ochii în timp ce înregistrezi și transmite în direct. Oferă-ți scurt videoclipului tău impecabil & aspect perfect.

Trint

Trint este expert când vine vorba de transcrieri. Are potențialul de a analiza și amplifica conținutul dvs. audio-video în date căutabile, care joacă, de asemenea, un rol masiv în îmbunătățirea SEO a conținutului dvs..

Trint folosește algoritmii de vorbire-text automatizați superiori din lume pentru a genera transcrieri exacte. Ușor de utilizat Trint Editor atașează textul la audio și video original, astfel încât să puteți căuta, verifica și, dacă este necesar, să vă corectați transcrierea fără a părăsi editorul Trint.

monetizați YouTube, trint, instrumentul YouTube

Trint este compatibil cu modele de limbi pentru engleză (toate accentele), spaniolă europeană, franceză europeană, germană, italiană, portugheză, rusă, poloneză, finlandeză, maghiară, olandeză, daneză și suedeză.

Video Hippo

Video Hippo este un instrument care vă permite să obțineți cât mai bine din conținutul dvs. video prin găzduire video, campanii video personalizate, vânzări video etc. Cu Hippo Video, vă puteți conecta cu utilizatorii și clienții dvs. și puteți obține o divizie mai mare pentru marca dvs. prin furnizarea un mesaj precis.

generați bani cu YouTube, hippo video, instrument YouTube

Colectați mărturii video informative și apreciate de la utilizatorii dvs. și postați-le pe site-ul dvs. web, ceea ce contribuie, de asemenea, la obținerea atenției utilizatorilor. Puteți, de asemenea, să urmăriți performanța videoclipului și să lucrați pentru a obține o rentabilitate bună a investiției dvs., să asigurați o generare mai rapidă de plumb prin videoclipuri și puteți, de asemenea, să înregistrați vânzări pentru produsele sau serviciile dvs..

Beat Premium

PremiumBeat, o companie Shutterstock, oferă piese dedicate, de înaltă calitate și efecte sonore pentru utilizare în proiecte media noi și tradiționale, inclusiv videoclipuri, filme, aplicații, jocuri și programare televizată.

monetizați YouTube, instrument premium, instrument YouTube

Așadar, dacă aveți nevoie de o partitură muzicală pentru videoclipul dvs., aceasta este ușa pe care ar trebui să o bateți. Biblioteca PremiumBeat oferă muzică de stoc fără drepturi, care vă oferă senzația lină a marilor case de producție. Procesul de accesare a pieselor este simplu. Căutați printre piese, previzualizați și achiziționați o licență online cu un card de credit sau un cont Paypal. Apoi, descărcați imediat muzica. Licențele sunt onorate la nivel mondial și sunt valabile pe perpetuitate.

Când alegeți PremiumBeat, proiectul dvs. nu va suna extraordinar, dar puteți pune probleme de drepturi de autor în retrospectivă. Alegeți licența potrivită pentru dvs. și sunteți bine să mergeți.

Vidooly

Vidooly este un instrument de măsurare a performanței video care permite monitorizarea comportamentului publicului dvs. pe platformele video majore. Vidooly oferă analize precise despre diferite aspecte precum genurile, interesele publicului și tendințele de conținut. Puteți utiliza asta pentru a crea conținut mai bun pentru a vă conecta cu spectatorii. Rapoartele noastre lunare & clasamentele sunt, de asemenea, larg acceptate în mass-media și în industria publicitară.

instrumente de bani YouTube, vidooly, youtube

Multe dintre cele mai cunoscute nume din lume, inclusiv TVF, OML, Fine Brothers, VideoGyan, GroupM, Mindshare, Thoughtful Media, WebTV Asia, etc. se bazează pe Vidooly și au beneficiat de utilizarea soluțiilor noastre end-to-end pentru a avea succes în video online , a intelege & își crește publicul și dezvoltă un conținut & strategie media.

Creatori YouTube

Aceasta este o altă înregistrare video și editare software-ul asta face o treabă excelentă de a vă ajuta să arătați lumii din ochi.

generați bani pentru creatorii YouTube, creatorii YouTube, instrumentul YouTube

Aflați procesele complexe de realizare a videoclipurilor de top, de conținut, de divertisment, care atrage publicul și îi menține captivi pe toată durata videoclipului. Creați videoclipuri care respectă standardul și orientările YouTube în timp ce exprimați sentimente, opinii, împărtășiți dialoguri cu libertate absolută de a se exprima și de a fi creativi.

De asemenea, vă permite să partajați informații care pot fi profitabile pentru un alt spectator. De asemenea, vă puteți consolida prezența pe un anumit gen de videoclipuri și vă puteți conecta cu oameni cu gânduri similare și puteți crește din punct de vedere al cunoștințelor și abilităților.

HootSuite

HootSuite este următorul instrument YouTube care este un avantaj pentru a-ți economisi timpul în timp ce lucrezi pe canalul YouTube și te face mai productiv prin presarea multă presiune de pe umeri..

generați bani pe YouTube, hootsuite,

Hootsuite vă permite să programați cu ușurință & distribuie videoclipuri YouTube pe toate rețelele de socializare. Puteți utiliza, de asemenea, platforma securizată a Hootsuite pentru a lucra în echipă, ajutându-vă să gestionați mai multe conturi YouTube fără riscul de a partaja parole. Nu doar atât, puteți monitoriza activitatea YouTube alături de colegii de echipă, de a comenta moderat și de a împărtăși cincizeci mari.

De asemenea, Hootsuite vă permite să măsurați creșterea abonaților, să analizați nivelurile de implicare și să identificați sursele de trafic cu aplicația Channelview Insights. Cu Hootsuite, puteți crește și să vă angajați cu ușurință publicul YouTube de oriunde și oricând. Cu aplicația mobilă Hootsuite, puteți răspunde la comentarii și puteți fi acolo pentru clienții dvs..

Cameleon Live

Cameleon Live vă propulsează spre o abilitate nestingherită de a transmite în flux simultan pe Facebook și Youtube. Puteți chiar să începeți fluxul live și să activați / dezactivați rețelele din mers. Puteți transmite către rețelele sociale majore, serverele media RTMP, cu orice configurație și complicații prin dispozitivele dvs. iOS, macOS și Windows.

Cameleon, generați bani pe YouTube,

De asemenea, puteți efectua streaming în direct cu mai multe camere și vă puteți conecta cu aproape toate camerele, indiferent de marcă sau model. În timp ce pentru dispozitivele Apple, Cameleon Live este gratuit, dacă aveți nevoie de instrumentul pentru Windows și RTMP Live Streaming, sunt doar 10 dolari.

Concluzie

Acestea au fost unele dintre cele mai bune instrumente YouTube care vă vor ajuta să vă creșteți canalul YouTube. Toate instrumentele din această listă sunt ușor de utilizat și oferă un rezultat extrem de eficient. Așadar, încercați-le și spuneți-ne prin comentariile dvs. mai jos care dintre voi v-a plăcut cel mai bine.

Și, dacă aveți nevoie de ajutor pentru pornirea canalului și creșterea acestora, consultați acest lucru Masterclass YouTube.

ETICHETE:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me