Ако търсите Код на талон за натискане тогава тук ще получите безплатен хостинг за 2 месеца с всякакъв натискащ хостинг план, ако се закупува годишно.

Код на талон за натискане 2020

Вземете 2 месеца безплатен хостинг на пресован хостинг, като използвате следната ни отстъпка.

Вземете 2 месеца хостинг безплатно сега!

Как да използвате Код на купон за преносим хостинг?

Просто следвайте инструкциите, предоставени по-долу, за да получите натискащата отстъпка за хостинг.

 • На първо място, отворете уебсайта на Pressable, като използвате тази специална връзка с отстъпка.
 • Сега изберете притискащ хостинг план в зависимост от вашите бизнес изисквания и кликнете върху „Мигрирайте безплатно”Бутон.

Код на талон за натискане

 • Сега в следващата стъпка попълнете всички данни за акаунта и фактуриране и въведете нашия код на купона в полето за купони.

Код на талон за хостинг за натискане

 • В последната стъпка завършете плащането с нашата намалена цена. Ако сте закупили хостинг на годишна база, тогава ще получите безплатен хостинг за 2 месеца.

Отстъпка при Enterprise хостинг

Вземете отстъпка за Enterprise хостинг

За пресачна компания

Pressable е основана през 2010 г. от група от няколко приятели, които са от Сан Антонио, Тексас. Основната им цел зад създаването на Pressable компания беше хората да могат да се съсредоточат върху бизнеса си, а не да решават онлайн технически проблем.

За да постигнат тази цел, те стартираха най-добре управлявания хостинг на WordPress с най-добрата поддръжка на клиенти. Те са изградили тази компания от малка технологична компания до гигантска световна хостинг платформа WordPress, която обслужва стартиращи компании и Fortune 1000 компании днес.

Често задавани въпроси Честотни купони

Какви услуги се предлагат от Pressable?

Pressable предоставя управлявани хостинг услуги на WordPress, включително решения за хостинг на предприятия по целия свят.

Кой е най-добрият хостинг план на Pressable за мен?

Pressable предоставя само хостинг услуги на WordPress, така че можете да изберете хостинг план в зависимост от броя на уебсайтовете, необходими за хост или изискване за преглед на страници за вашия уебсайт. Така че, ако сте фирма за малък бизнес, тогава можете да изберете личен или стартов план. Ако можете да имате голяма технологична компания, тогава можете да изберете по-големия хостинг план.

Предоставя ли предоставя услуга за миграция на сайта?

Да, pressable предоставя услуга за миграция на сайтове безплатно.

Предоставя ли предоставя регистрация на име на домейн?

Не, натискането не предоставя услуга за регистрация на имена на домейни. За да закупите домейн, можете да използвате услугите на SiteGround или Bluehost и да насочите имена на сървърите.

Предлага ли Pressable услуга за архивиране на уебсайтове?

Да, те предлагат услуга за архивиране на уебсайтове и за да получите вашия сайт обратно, просто трябва да изпратите имейл на този имейл адрес ([email protected]) и останалото ще бъде направено от техния екип за поддръжка.

Какви безплатни услуги подлежат на натиск?

С пресован хостинг ще получите премиум Jetpack плъгин, в който имате достъп до 100+ безплатни и платени WordPress теми, които да използвате за вашия уебсайт. В допълнение ще получите безплатни SSL, CDN, безплатни архиви, обучение за WordPress и сайтове за организиране.

Каква е политиката за възстановяване на подлежащите на натискане?

Pressable предлага гаранция за връщане на парите от 90 дни, което означава, че ако не ви харесва услугата за придвижване, можете да я анулирате в рамките на 90 дни от покупката и натискането ще ви върне пълно възстановяване.

Каква е политиката за поддръжка на клиенти на Pressable?

Pressable предоставя 24/7 услуга за поддръжка на клиенти чрез чат, телефонни обаждания и имейли. Ако сте закупили някакъв личен план, тогава няма да имате възможност за поддръжка на чат, тъй като той е достъпен само при по-високи хостинг планове.

Какви са опциите за плащане за подлежащи на натискане?

Pressable има само една опция за плащане и това е кредитна / дебитна карта.

Какви са офертите за отстъпка при натискане и код на купон?

Pressable предлага WordPress хостинг отстъпка при годишни хостинг абонаменти. Ако закупите хостинг за една година, тогава ще получите 2 месеца хостинг безплатно. За най-новите оферти за отстъпки можете да проверите техните Facebook и кикотене страници.

Вземете хостинг под налягане на 33% отстъпка от цената

заключение

Pressable е доставчик на хостинг доставчик на WordPress от световна класа, така че ако искате да хоствате уебсайт на WordPress, можете да отидете за него.

Прочетете и следните полезни статии,

 • Преглед на пресата 2020
 • Най-добри доставчици на хостинг услуги

Вижте други кодове на купони за хостинг:

 • WP купон за двигател
 • Отстъпка за DreamPress
 • WPX хостинг купон 2020
 • Код на купона на SiteGround
 • Купонови кодове на Kinsta
 • Промокод на Pressidium
Код на талон за натискане 2020
 • Отстъпка за натискане

 • Купони под налягане

5

резюме

Ако търсите най-добрите хостинг услуги на WordPress, тогава отидете за хостинг на WordPress, управляван от Pressable.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me