Sabia vostè que construcció d’enllaços va canviar per sempre immediatament Google va llançar l’algoritme Penguin a l’abril de 2012? I les coses han canviat encara més amb el pas del temps, mentre Google continua desenvolupant algoritmes nous cada dia.

Un munt de llocs van patir una gran davallada del trànsit perquè, mentre que la creació d’enllaços té un paper important quan es tracta d’optimització fora de pàgina, hi ha múltiples tècniques de creació d’enllaços que odia Google.

Hi ha moltes maneres de generar enllaços enrere, però si voleu obtenir millors rànquings de Google, heu de crear enllaços de qualitat de qualitat..

I per obtenir backlinks de gran qualitat, heu d’evitar els deu errors de creació d’enllaços que compartirem a continuació.

Llegiu també, utilitzeu aquestes 9 maneres d’obtenir enllaços enllaços de qualitat

És comprensible, fins i tot els SEO més experimentats cometen alguns errors al crear enllaços enllaç, però heu d’esforçar-vos per obtenir enllaços de backlinks de qualitat per tal de millorar:

  • Vendes
  • Els vostres rànquings de cerca
  • El seu trànsit orgànic

Recordeu que la creació de enllaços enllaços de manera equivocada us pot costar diners i fer mal a les vostres classificacions de Google.

Així, en aquest article, compartirem amb vosaltres alguns dels errors més habituals que cal evitar quan es creen enllaços enllaçats (també coneguts com a errors de creació d’enllaços)..

Però abans d’entrar en els errors de creació d’enllaços per evitar…

Definició de link building

Què és Link Building?

Edifici d'enllaços

La creació d’enllaços és la pràctica d’aconseguir que altres llocs web rellevants s’enllacin amb el vostre lloc. L’altra definició de creació d’enllaços és… el procés de promocionar el vostre lloc web a altres llocs web per generar enllaços al vostre propi.

Per impulsar el trànsit dels motors de cerca, heu de crear enllaços enllaços de qualitat en llocs web rellevants.

Beneficis de la creació d’enllaços

Sabíeu que el SEO és un enllaç del 90%? Vaja, només endevinem perquè no som SEO professionals, però, encara que demaneu els avantatges, us diran que una estratègia d’èxit de creació d’enllaços us pot ajudar a:

Trànsit de derivació de conducció

Pregunteu als SEO experts i us diran que el trànsit de referències és difícil d’aconseguir, però és possible quan executeu una bona estratègia de creació d’enllaços..

Quan assegureu un enllaç al vostre lloc de llocs d’autoritat rellevants augmentareu les probabilitats de conduir trànsit de derivació al vostre lloc web. Per què?

Aquests llocs solen aparèixer quan els usuaris cerquen informació a Internet. Quan els usuaris fan clic als hiperenllaços col·locats en aquests llocs web, se’ls dirigeix ​​al vostre lloc web. Així generas trànsit de referències.

Millora l’autoritat de dominis i de pàgines

Si bé Google utilitza diversos factors per mostrar pàgines web en una cerca, l’autoritat de dominis i de pàgines són factors importants que determinen si els vostres llocs web es mostren als resultats de la cerca..

Així, com determina Google Google Domain Authority (DA) i Page Authority (PA) d’un lloc web?

És senzilla, la qualitat dels enllaços enllaçats que el vostre lloc té de diversos llocs rellevants, més alta és l’autoritat de domini i millor es mostrarà el vostre lloc web a les cerques rellevants. La vostra Autoritat de pàgina és la combinació de diversos enllaços de backlinks d’alta qualitat al vostre lloc.

Millora la visibilitat de la marca

Quan s’executen una estratègia de creació d’enllaços, els propietaris de llocs web promouen els seus llocs web a altres llocs web rellevants mitjançant publicacions de convidats i diversos altres mètodes. D’aquesta manera, la gent coneix el vostre lloc web i, finalment, la vostra marca es fa visible per a moltes persones.

Construir autoritat de marca

La creació d’enllaços pot impulsar la vostra autoritat de marca a la indústria. Cada vegada són més els usuaris que naveguen pel web a la recerca de contingut útil, educatiu, interessant i entretingut. Si publica constantment contingut d’alta qualitat i original, la seva marca destaca entre la multitud. Així és com crear l’autoritat de marca.

Ara, amb això, deixem que el cautxú es trobi amb la carretera.

10 Errors comuns de creació de vincles comuns a evitar

1. Publicar contingut prim

Doncs bé, la majoria de SEO us diran que publiqueu contingut digne d’enllaços, però us aconsellem que publiqueu contingut d’alta qualitat per als usuaris i que l’optimitzin per als motors de cerca..

Malauradament, molta gent lluita per crear contingut que inclogui un millor rendiment en els motors de cerca, però oblideu posar els lectors del contingut en consideració, que és un error que val la pena evitar a tota costa.

Google entén quan els usuaris estimen el contingut. El gegant de la cerca comprovarà com interaccionen i interactuen els usuaris amb el vostre contingut, els enllaços enllaçats, les accions, els comentaris, els comentaris, el temps que un lector dedica al vostre lloc i moltes altres mètriques i, a continuació, classificaran el vostre lloc en conseqüència. Això vol dir que si ningú no llegeix el contingut, ningú no s’enllaça amb ell i, per tant, Google sap que el contingut és prim (contingut subpartit o de mala qualitat).

A banda de la qualitat del contingut, l’experiència de l’usuari també és un altre factor important que té Google a l’hora de classificar els llocs web. Per exemple, si el vostre les pàgines web triguen massa a obrir-se, tindreu un percentatge de rebot alt.

Centreu-vos en la creació de contingut útil i d’alta qualitat que respongui a les preguntes dels cercadors i les persones que s’enllaçaran amb el vostre lloc web.

Llegiu també, Com escriure un contingut que augmenta a Google

2. Intercanviar enllaços per diners

Google odia comprar enllaços. Per això, el motor de cerca utilitza bots intel·ligents o rastrejadors intel·ligents que poden detectar si heu comprat enllaços d’altres fonts. A més, Google permet als usuaris informar d’enllaços comprats o xarxes PBN. Per estar al costat segur, només cal comprar enllaços.

Encara que jugueu al sistema comprant enllaços, poseu-lo en compte:

  • Els enllaços adquirits generaran trànsit de baixa qualitat que els enllaços naturals
  • Obtindreu una pena forta quan Google detecti enllaços de pagament al vostre lloc web
  • Obtenir penalització de Google significa que gastaràs més diners per solucionar la situació.

La compra d’enllaços d’altres fonts pot afectar els rànquings del motor de cerca. Per tant, fins i tot si teniu diners per comprar enllaços, convindreu gastar-lo en una altra cosa.

3. Oblidar-se de desfer-se dels enllaços tòxics

En primer lloc, quins són els enllaços tòxics?

Els enllaços tòxics són enllaços de backlink irrelevants o antinaturals que poden afectar el rànquing del motor de cerca del vostre lloc web.

En conèixer quins són els enllaços tòxics, heu sentit a parlar de l’actualització de Penguin de Google?

No us preocupeu, tampoc no sabíem quan Google va publicar aquesta “dolça” actualització, però aquí és el motiu pel qual Google va publicar l’actualització Penguin.

L’actualització de pingüins es va publicar per augmentar els resultats de la cerca de Google deslligant-se de les pàgines web amb enllaços enrere tòxics.

L’objectiu principal de l’actualització de pingüins és supervisar i penalitzar els llocs web amb tones de enllaços enrere tòxics i aquells amb un perfil de backlink dolent..

Desfer-se dels enllaços enllaços tòxics és fàcil. Hi ha moltes eines d’analítica de backlink com SEMrush que podeu utilitzar per avaluar el vostre perfil de enllaç enllaç i eliminar enllaços enllaços tòxics..

4. Centrant-se en un rei dels enllaços enrere

Tot i que un perfil d’enllaç saludable continua sent un indicador potent de la qualitat d’un lloc per als motors de cerca, moltes persones acostumen a centrar-se en un tipus de backlink..

Per crear un perfil de backlink saludable, hauríeu d’invertir en una varietat d’enllaços enllaç que generen més trànsit al vostre lloc i augmenten els ingressos.

Hi ha dos tipus principals de backlink: Dofollow i Nofollow.

La majoria de bloggers i SEO experimentats us diran que us dediqueu a la creació d’enllaços Dofollow, però aquest és un dels errors de creació d’enllaços que haureu d’evitar. Centrar-se en un tipus de backlink és una mala pràctica de SEO. A més, el vostre lloc web risca ser penalitzat per Google per fer-ho.

Innegablement, els enllaços Nofollow no passen cap suc d’enllaç al lloc, però pot augmentar el SEO del vostre lloc, especialment quan provenen de diferents dominis.

Proveu el possible per crear els dos tipus de backlink constantment. Per exemple, si creeu enllaços enllaços de Dofollow mitjançant la publicació de convidats, també podeu crear enllaços Nofollow comentant altres blocs rellevants. Si barregeu els dos enllaços del vostre perfil de backlink, podreu millorar un lloc SEO saludable.

5. Generar enllaços a partir de dominis sense índex

A mesura que creeu enllaços enllaçats, heu d’anar amb compte de no obtenir enllaços de llocs web, dominis o pàgines web que no estiguin indexades a Google. Els algorismes de cerca de Google penalitzen els llocs que obtenen enllaços de pàgines o llocs no indexats.

Abans d’obtenir aquests enllaços d’un lloc web, assegureu-vos de fer prou recerca per veure si un lloc està indexat o no. És millor dedicar més temps a investigar un lloc abans de crear enllaços des d’ell que a no avançar en crear enllaços i, després, penedir-se.

Podeu utilitzar eines com SEMrush per controlar el vostre perfil de enllaç enrere i si detecteu un lloc no indexat enllaçant amb el vostre, elimineu aquests enllaços.

6. Centrat en la superació del vostre competidor

Per descomptat, és bo espiar el perfil d’enllaç dels vostres competidors, ja que aquesta és la millor manera de saber com guanyar-los, però centrant-vos en superar-los en perseguir el seu perfil d’enllaç no us ajudarà..

Per regla general, haureu d’espiar el perfil d’enllaç del vostre competidor per veure com podeu afinar el vostre perfil d’enllaç però trobar recursos per desenvolupar una estratègia de contingut que us ajudarà a crear el vostre perfil d’enllaç..

7. Construir enllaços irrellevants

Per intentar crear enllaços des de llocs d’autoritat, els blocaires i els venedors de continguts ignoren la rellevància del nínxol.

Si teniu un bloc de màrqueting digital, adquirir un enllaç enllaç d’un bloc de salut i fitness és dolent per al vostre SEO.

A menys que el bloc del qual estigueu obtenint un enllaç sigui general, sempre heu de crear enllaços a partir de nínxols rellevants.

Doncs bé, és possible crear enllaços de qualitat d’un bloc amb un nínxol diferent al vostre, però heu d’assegurar-vos que el tema sobre el qual escriviu és rellevant per al vostre bloc.

8. Centrat en la quantitat en la qualitat

Ningú no impedeix publicar dues publicacions al bloc per setmana. Tanmateix, si sacrificareu la qualitat per la quantitat, només deixeu de fer-ho.

Segons HubSpot, les publicacions de format llarg generen més accions i enllaços de backlinks, però si el contingut és de mala qualitat, ningú no enllaçarà a les publicacions del vostre bloc..

Centreu-vos sempre en la creació i publicació de contingut de gran qualitat i les persones enllaçaran amb el vostre contingut.

9. No diversifiqueu les vostres pràctiques de creació d’enllaços

Hi ha moltes pràctiques de creació d’enllaços. Els més comuns són els blogs de convidats i els comentaris de blocs. Si només confieu en un tipus de tècnica de creació d’enllaços, no obtindreu els resultats que voleu en el temps especificat.

10. Construir enllaços que posseeixen força

Google no limita la vostra velocitat de crear enllaços enllaços, però generar milers d’enllaços en un dia pot fer que Google sospiti i penalitzi el vostre lloc web.

Semblant al punt # 8 anterior, fixeu-vos sempre en la creació de backlinks de qualitat que en quantitat.

D’aquesta manera, us convé obtenir enllaços de dos llocs d’autoritat que no rebre 20 enllaços de llocs web de baixa qualitat.

Paraules finals

Segons Brian Dean, de Backlinko, l’edifici d’enllaços és un dels 200 factors de rànquing de Google. Tanmateix, la creació d’enllaços és un procés que requereix temps i requereix paciència. Sempre que publiqueu una campanya per millorar els rànquings de cercadors creant enllaços, sempre haureu d’evitar aquests deu errors.

Quant a l’autor

John Trogdon és un escriptor i redactor professional en https://www.proessaywriting.com/. A més, John ha estat present a molts llocs d’autoritat com a comercialitzador digital professional. Forbes l’anomena assistent de màrqueting digital. També és periodista de professió.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me