La majoria dels negocis es mouen avui en línia. Per aconseguir un avantatge en els competidors, cada negoci busca maneres d’arribar al seu client objectiu.

Gairebé tots els negocis de productes i serveis intenten comunicar la seva informació mitjançant un lloc web. Això es deu a la gran població que busca en línia per trobar informació i obtenir informació sobre aquests productes i serveis.

Aquesta onada de trànsit en línia fa que sigui important per a qualsevol organització avui dia assegurar-se que siguin més fàcils d’identificar en aquest oceà que s’ha convertit a Internet.

Perquè això passi, necessitareu l’optimització de motors de cerca (SEO).

El SEO, de fet, avui no és una paraula clau, moltes empreses a hores d’ara són conscients de com pot augmentar la presència i la visibilitat del lloc web. Quan s’aplica adequadament, el vostre lloc web obtindrà trànsit adequat.

Tot i això, només optimitzar el lloc web no farà el truc; vostè haurà de fer un seguiment del funcionament del procés de SEO. Hi ha moltes eines que us podrien ajudar en aquest procés.

Aquí teniu una llista de deu el millor programari d’anàlisi de SEO utilitzats per a anàlisis de llocs web que poden ajudar la vostra empresa a millorar la vostra petjada d’internet de tant en tant.

Millor programari d’anàlisi de SEO per a l’anàlisi del vostre lloc webMillor programari d’anàlisi de SEO

10 millors programes d’anàlisi de SEO per a l’anàlisi del vostre lloc web:

1. Analitzador de SEO (https://neilpatel.com/seo-analyzer/):

Aquesta eina es considera una de les eines més fàcils i ràpides per treballar. Si busqueu anàlisis i informes de llocs web en pocs segons, aquesta és una de les vostres eines.

Aquest lloc us aconsella com obtenir millor trànsit i augmentar la vostra classificació del lloc web amb facilitat. La gestió de contingut és un dels seus punts destacats per assegurar que la duplicació de contingut es repeteix abans que el motor de cerca l’identifiqui i disminueixi les seves files cap avall.

El màrqueting és una altra experiència que la converteix en una opció viable que necessita una mica de mà.

2. Ahref (https://ahrefs.com/site-audit):

Si voleu una auditoria de llocs, no importa quina sigui la mida de la vostra organització. Ahref us proporciona molta informació per treballar amb la millora del vostre SEO.

Proporciona una anàlisi en profunditat d’una sèrie de preguntes que podríeu tenir sobre com s’estableix el vostre lloc web al món real.

Comprova els llocs web amb més de 100 tipus de problemes de SEO, inclosos el rendiment, les etiquetes (HTML i socials), els enllaços (entrants i sortints), el control de qualitat i altres.

3. Eines Moz Pro: (https://moz.com/mozpro/lander):

Amb la prova gratuïta d’un mes disponible al seu lloc web, proporcionen eines de SEO que us ajudaran a identificar on esteu equivocant, com podeu solucionar-ho i on us trobeu bé?.

Aquesta eina entén que el SEO és complex i us ajuda a identificar dades que podríeu tenir problemes per trobar-vos a la vegada que proporcioneu solucions que us puguin servir. Si voleu millorar el vostre rànquing, podeu confiar en Moz Pro.

4. WooRank (https://www.woorank.com):

WooRank és una altra eina molt eficient que és ideal per a comprovacions i auditories de SEO instantànies. Molts usuaris consideren que aquesta és una eina útil per analitzar en profunditat els seus llocs i utilitzar la informació que es pot descarregar.

També fa proves comparatives per assegurar-vos que teniu raó. La usabilitat també és una cosa sobre la qual se centra aquest programari. No només la valoració de com funciona la competència, sinó el que milloren les paraules clau.

Llegiu també les millors eines de recerca de paraules clau per al 2020.

Des que es va llançar el gener del 2010, compta amb més d’un milió d’usuaris registrats a tot el món. És ràpid, fàcil d’utilitzar i també ofereix una prova gratuïta.

5. Hubspot (https://website.grader.com):

Si teniu un lloc web i un identificador de correu electrònic vàlid, Hubspot facilita la generació d’informes sobre la seguretat del lloc web, el seu rendiment, la eficàcia del vostre lloc web i la seva eficàcia en els mòbils..

És una de les opcions més fàcils perquè es personalitza. Podeu aprendre tot el que necessiteu saber sobre el lloc web.

6. Trobat (https://www.found.co.uk/seo-tool/):

Aquesta fàcil d’utilitzar, eina de SEO gratuïta pot ajudar al vostre equip a trobar problemes amb el vostre lloc web. Obteniu una instantània del que és i no funciona en els vostres llocs web.

Cobreix problemes tècnics, temes que es basen principalment en continguts i fa un pas més i analitza els enllaços i identifica problemes amb enllaços externs.

7. Administrador web de Google (https://www.google.com/webmasters/):

Google és, certament, un dels llocs més importants per cercar cerques. Per tant, no hi ha dubte que han creat una eina d’anàlisi de SEO que és còmoda per analitzar les dades del vostre lloc web per veure com funciona o no funciona per a vosaltres..

Google Analytics us ajuda a fer un seguiment del rendiment del vostre lloc web. Poseu Google que us ajudi amb les vostres anàlisis i assegureu-vos que utilitzeu les eines que proporcionen per fer-lo més eficient.

8. Elimina’l (https://www.removeem.com):

Si esteu buscant un lloc saludable, probablement aquest sigui el vostre lloc. Obteniu el que us convé, el que funciona i traieu el que no. Aquest producte us ajuda a fer-ho amb facilitat.

Amb l’exploració de fons i la identificació dels enllaços de backline que no us funcionen. D’aquesta manera es garanteix que substituïu l’ineficient per l’opció més eficient.

Realitzen un seguiment de la vostra campanya, asseguren les millors formes de contacte, identifiquen els enllaços dolents que un usuari no necessita, fan immersions en SEO; i, així, assegureu-vos que teniu una revisió de la vostra comunicació.

9. Consulteu els meus enllaços (https://chrome.google.com/webstore/detail/check-my-links/ojkcdipcgfaekbeaelaapakgnjflfglf?hl=en):

Una de les coses més importants que et fan mal són enllaços relacionats. I aquesta eina d’anàlisi de SEO us ajuda a assegurar-vos que els enllaços que surten o enllaços externs que teniu són exactes.

Això passa perquè cap client no agrada anar a un enllaç mort. És una eina gratuïta per comprovar els enllaços interns i externs i identificar problemes amb els enllaços en molt poc temps. Així que aneu endavant i doneu-li un tomb.

10. Fitxa d’informe SEO de UpCity (https://app.upcity.com/free-tools/seo-report-card):

Si busqueu un enfocament holístic gratuït, això pot ser una alternativa per a vosaltres. Com que això tracta de qui us segueix, de com us situeu al món d’internet, de com va la vostra indexació, de com d’accessible és el vostre lloc web i d’anàlisi de com és el vostre lloc web i més.

Autor bio:

Sorav Jain ha estat reconegut com un dels “25 millors professionals de les xarxes socials de l’Índia”. És un àvid blogger i hi ha escrit pocs llibres màrqueting digital i també ha impartit nombroses conferències informatives a la Confederació d’Indústria de la Índia, NASSCOM. Ha acollit més de 300 tallers de xarxes socials a l’Índia, Sri Lanka i Dubai.

Llegiu també:

  • 14 millors eines de SEO a utilitzar el 2020
  • Les darreres tendències de SEO a seguir el 2020
  • A la pàgina SEO Checklist 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me