Tiesitkö että linkki rakennus muuttui ikuisesti heti Google julkaisi Penguin-algoritminsa huhtikuussa 2012? Asiat ovat muuttuneet vielä enemmän ajan myötä, kun Google jatkaa tuoreiden algoritmien levittämistä päivittäin.

Monien sivustojen liikenne laski valtavasti, koska vaikka linkkien luomisella on suuri rooli sivun ulkopuolella tapahtuvassa optimoinnissa, on olemassa useita linkkien luontitekniikoita, joita Google vihaa.

Voit luoda käänteisiä linkkejä monilla tavoilla, mutta jos haluat saada parempia Google-sijoituksia, sinun on rakennettava laadukkaita käänteisiä linkkejä.

Ja jotta saat korkealaatuisia käänteisiä linkkejä, sinun on vältettävä kymmentä linkkirakennuksen virhettä, jotka aiomme jakaa kanssasi alla.

Lue myös, Käytä näitä 9 tapaa saada laadukkaita käänteisiä linkkejä

On ymmärrettävää, jopa kokeneimmat hakukoneoptimoijat tekevät virheitä käänteisiä linkkejä luotaessa, mutta sinun on pyrittävä saamaan laadukkaita käänteisiä linkkejä, jotta voit parantaa:

  • Myynti
  • Hakusi rankingissa
  • Luonnollinen liikenne

Muista, että käännöslinkkien väärä rakentaminen voi maksaa sinulle rahaa ja vahingoittaa Google-sijoituksiasi valtavasti.

Joten tässä artikkelissa aiomme jakaa kanssasi joitain yleisiä virheitä, joita vältetään käänteisten linkkien rakentamisessa (eli linkkien rakennusvirheet).

Mutta ennen kuin pääsemme linkkirakennukseen virheiden välttämiseksi …

Määritelmä linkki rakennus

Mikä on Link Building?

Link-rakennus

Linkkien luominen on käytäntö saada muut asiaankuuluvat verkkosivustot linkittämään sivustoosi. Linkkien rakennuksen toinen määritelmä on… prosessi, jolla mainostetaan verkkosivustosi muille verkkosivustoille linkkien luomiseksi omille.

Liikenteen ohjaamiseksi hakukoneilta sinun on rakennettava laadukkaita käänteisiä linkkejä asiaankuuluvilta verkkosivustoilta.

Linkkien luomisen edut

Tiesitkö, että SEO on 90%: n linkkirakennus? Hups, arvaamme vain, koska emme ole ammatillisia hakukoneoptimoijia, mutta vaikka kysyisit ammattilaisia, he kertovat, että onnistunut linkkien luontistrategia voi auttaa sinua:

Lisää viittausliikennettä

Kysy asiantuntijoilta hakukoneoptimoijilta, ja he kertovat sinulle, että viittausliikennettä on vaikea saada, mutta se on mahdollista, kun suoritat hyvän linkkien rakennusstrategian..

Kun suojaat linkin takaisin sivustoosi asiaankuuluvien viranomaisten sivustoilta, lisäät mahdollisuuksia ohjata viittausliikennettä verkkosivustoosi. Miksi?

Nämä sivustot näkyvät yleensä, kun käyttäjät etsivät tietoa Internetistä. Kun käyttäjät napsauttavat kyseisille verkkosivustoille sijoitettuja hyperlinkkejä, heidät viedään verkkosivustoosi. Näin luot viittausliikennettä.

Paranna sivu- ja verkkotunnusvaltuuksia

Vaikka Google käyttää useita tekijöitä verkkosivujen näyttämiseen haussa, verkkotunnuksen ja sivun valtuudet ovat tärkeitä tekijöitä, jotka määrittävät, näkyvätkö verkkosivustosi hakutuloksissa.

Joten miten Google määrittää verkkosivuston Domain Authority (DA) ja Page Authority (PA)?

Se on yksinkertaista, mitä laadukkaampia linkkejä sivustosi tarjoaa useilta osuvilta sivustoilta, sitä korkeampi verkkotunnuksen viranomainen on ja sitä paremmin verkkosivustosi näkyy osuvissa hauissa. Sivusi auktoriteetti on yhdistelmä useita korkealaatuisia linkkejä sivustoosi.

Paranna tuotemerkin näkyvyyttä

Suorittaessaan linkkien luontistrategiaa verkkosivustojen omistajat mainostavat verkkosivujaan muille asiaankuuluville verkkosivustoille vieraiden lähettämisen ja useiden muiden menetelmien avulla. Tällä tavalla ihmiset tietävät verkkosivustostasi ja lopulta brändisi näkyy monille ihmisille.

Rakenna brändivaltuus

Linkkien luominen voi lisätä brändin arvovaltaa alalla. Yhä useammat käyttäjät surfaavat verkossa etsimään hyödyllistä, opettavaista, mielenkiintoista ja viihdyttävää sisältöä. Jos julkaiset jatkuvasti korkealaatuista ja omaperäistä sisältöä, brändisi erottuu joukosta. Näin rakennat brändivaltaa.

Nyt, kun sanotaan, anna kumin tapaa tien.

10 yleistä linkkirakennuksessa välttämätöntä virhettä

1. Ohut sisällön julkaiseminen

No, suurin osa hakukoneoptimoijista kehottaa julkaisemaan linkkien arvoisen sisällön, mutta suosittelemme julkaisemaan korkealaatuista sisältöä käyttäjille ja optimoimaan sen hakukoneille.

Valitettavasti monet ihmiset kamppailevat luomalla hakukoneissa parempaa sijoitusta tarjoavaa sisältöä, mutta unohtavat laittaa sisällön lukijat huomiointiin – se on virhe, joka kannattaa välttää kaikilla kustannuksilla..

Google ymmärtää, milloin käyttäjät rakastavat sisältöäsi. Hakukonttori tarkistaa, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sisällön kanssa, käänteisiä linkkejä, osuuksia, kommentteja, tykkäyksiä, lukijan sivustossa viettämää aikaa ja monia muita mittareita, ja sijoittavat sitten sivustosi vastaavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kukaan ei lue sisältöäsi, niin kukaan ei linkitä siihen, joten Google tietää, että sisältösi on vähäistä (ala-par-sisältö tai heikkolaatuinen).

Sisällön laadun lisäksi käyttökokemus on myös toinen tärkeä tekijä, jota Google tarkastelee verkkosivustojen luokittelussa. Esimerkiksi, jos verkkosivujen avaaminen vie liian kauan, sinulla on korkea poistumisprosentti.

Keskity laadukkaan ja käyttökelpoisen sisällön luomiseen, joka vastaa etsijöiden kysymyksiin ja ihmiset linkittävät verkkosivustollesi.

Lue myös, Kuinka kirjoittaa sisältöä, joka on Googlessa korkeampi

2. Linkkien vaihto rahalle

Google vihaa ostettuja linkkejä. Tästä syystä hakukone käyttää älykkäitä robotteja tai indeksointirobotteja, jotka voivat havaita, oletko ostanut linkkejä muista lähteistä. Lisäksi Google antaa ihmisille mahdollisuuden ilmoittaa ostettuihin linkkeihin tai PBN-verkkoihin. Välttääksesi linkkien ostamista ollaksesi turvallisella puolella.

Vaikka pelaat järjestelmää ostamalla linkkejä, ota tämä huomioon:

  • Ostetut linkit johtavat heikkolaatuista liikennettä kuin luonnolliset linkit
  • Saat mojovan rangaistuksen, kun Google havaitsee maksetut linkit verkkosivustollesi
  • Googlen rankaiseminen tarkoittaa sitä, että käytät enemmän rahaa tilanteen korjaamiseen.

Linkkien ostaminen muista lähteistä voi vahingoittaa hakukoneitasi. Siksi, vaikka sinulla olisi rahaa linkkien ostamiseen, kuluta se paremmin johonkin muuhun.

3. Unohdat päästä eroon myrkyllisistä linkeistä

Ensinnäkin, mitkä ovat myrkyllisiä linkkejä?

Myrkylliset linkit ovat epäolennaisia ​​tai luontaisia ​​linkkejä, jotka voivat vahingoittaa verkkosivustosi hakukoneiden sijoitusta.

Saatuaan tietää mitä myrkylliset linkit ovat, kuulitko Googlen Penguin-päivityksestä?

Älä huolestu, emme myös tienneet, kun Google julkaisi tämän “suloisen” päivityksen, mutta tästä syystä Google julkaisi Penguin-päivityksen.

Penguin-päivitys julkaistiin parantamaan Googlen hakutuloksia poistamalla verkkosivut, joissa on myrkyllisiä linkkejä.

Penguin-päivityksen päätavoite on seurata ja rangaista verkkosivustoja, joissa on paljon myrkyllisiä käänteisiä linkkejä, ja sivustoja, joilla on huono käänteinen profiili.

Päästä eroon myrkyllisistä linkkeistä on helppoa. Sellaisia ​​käänteisen linkin analysointityökaluja, kuten SEMrush, on paljon, joiden avulla voit arvioida backlink-profiilisi ja poistaa myrkylliset käänteiset linkit.

4. Keskittyminen yhdelle käänteisten kuninkaalle

Vaikka terve linkkiprofiili on edelleen tehokas osoitus sivuston laadusta hakukoneissa, monet ihmiset keskittyvät yleensä yhden tyyppisiin käänteisiin.

Terveen backlink-profiilin luomiseksi sinun tulisi investoida moniin käänteisiin, jotka lisäävät liikennettä sivustoosi ja lisäävät tuloja.

On olemassa kaksi pääsuuntaista linkkiä: Dofollow ja Nofollow.

Kokeneimmat bloggaajat ja hakukoneoptimoijat käskevät sinun keskittyä Dofollow-linkkien rakentamiseen, mutta tämä on yksi linkin rakennusvirheistä, joita sinun tulisi välttää. Keskittyminen yhdentyyppisiin käänteisiin on huono SEO-käytäntö. Lisäksi sivustosi voi saada Google rangaistuksia siitä.

On kiistatonta, että Nofollow-linkit eivät läpäise mitään linkki mehu sivustollesi, mutta voi parantaa sivustosi SEO-tasoa etenkin, kun ne tulevat eri verkkotunnuksista.

Yritä parhaasi rakentaa kahta backlink-tyyppiä jatkuvasti. Jos esimerkiksi luot Dofollow-linkkejä vierasviestien kautta, voit myös luoda Nofollow-linkkejä kommentoimalla muita asiaankuuluvia blogeja. Kahden linkin sekoittaminen linkkiprofiilissasi auttaa parantamaan SEO-sivuston terveyttä.

5. Linkkien luominen indeksoimattomista verkkotunnuksista

Kun luot käänteisiä linkkejä, sinun tulee olla varovainen, ettet saa linkkejä verkkosivustoilta, verkkotunnuksilta tai verkkosivuilta, joita ei indeksoida Googlessa. Google-hakualgoritmit rankaisevat sivustoja, jotka saavat linkkejä sivuilta tai sivustoilta, joita ei indeksoida.

Ennen kuin saat nämä linkit verkkosivustolta, varmista, että teet tarpeeksi tutkimusta nähdäksesi, onko sivusto indeksoitu vai ei. On parempi viettää enemmän aikaa sivuston tutkimiseen ennen linkkien luomista siitä kuin kiirehtiä linkkien rakentamiseen ja pahoillani myöhemmin.

Voit käyttää työkaluja kuten SEMrush seurataksesi linkkiprofiiliasi ja jos havaitset indeksoimattoman sivustosi linkittävän omaasi, poista nämä linkit.

6. Keskittyminen kilpailijan parempaan ulottuvuuteen

Toki, on hyvä vakoilla kilpailijoidesi linkkiprofiilia, koska tämä on paras tapa oppia lyömään heidät, mutta keskittyminen heidän parempaan asemaan jahtaamalla heidän linkkiprofiiliaan ei auta sinua.

Sinun on yleensä vakoiltava kilpailijan linkkiprofiilia nähdäksesi kuinka voit hienosäätää linkkiprofiiliasi, mutta löytää resursseja sisältöstrategian kehittämiseksi, joka auttaa luomaan linkkiprofiilisi.

7. Merkityksettömien linkkien rakentaminen

Bloggaajat ja sisällönmarkkinoijat jättävät huomiota markkinarakojen osuvuuteen pyrkiessään rakentamaan linkkejä viranomaissivustoilta.

Jos omistat digitaalisen markkinoinnin blogin, käänteisen linkin hankkiminen terveys- ja kuntoblogista on vain haittaa SEO: lle.

Ellei blogi, jolta linkki on, on yleinen, sinun tulee aina rakentaa linkkejä asiaankuuluvista kapeista.

No, on mahdollista rakentaa laadukkaita linkkejä blogeista, joilla on erilainen rako omalle sivustollesi, mutta sinun on varmistettava, että kirjoittamasi aihe liittyy blogiisi.

8. Keskittyminen määrään yli laatuun

Kukaan ei estä sinua julkaisemasta kahta blogin viestiä viikossa. Jos kuitenkin uhraat laatua määrälle, lopeta sen tekeminen.

HubSpotin mukaan pitkämuotoiset viestit tuottavat enemmän osakkeita ja linkkejä, mutta jos sisältö on heikkolaatuista, kukaan ei linkitä blogiisi.

Keskity aina laadukkaan sisällön luomiseen ja julkaisemiseen, ja ihmiset linkittävät sisältöön.

9. Ei monipuolista linkkien rakennuskäytäntöjäsi

Linkkien rakennustapoja on paljon. Yleisimpiä ovat vierasblogit ja blogin kommentointi. Jos luotat vain yhden tyyppiseen linkkien rakennustekniikkaan, et saa haluamiasi tuloksia määritettyyn aikaan.

10. Nopea linkkien rakentaminen

Google ei rajoita käännöslinkkien luomisen nopeutta, mutta tuhansien linkkien luominen yhdessä päivässä voi tehdä Googlesta epäilyttävän ja rangaista verkkosivustosi..

Kuten edellä kohdassa 8, keskity aina rakennuksen laadun käänteisiin kuin määrään.

Tämä tarkoittaa, että sinun on parempi saada linkkejä 2 viranomaissivustolta kuin saada 20 linkkiä heikkolaatuisilta verkkosivustoilta.

Viimeiset sanat

Backlinkon Brian Deanin mukaan linkkien rakentaminen on yksi 200 Googlen sijoituskerrointa. Linkkien luominen on kuitenkin prosessi, joka vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä. Aina kun suoritat kampanjaa parantaaksesi hakukoneiden sijoitusta rakentamalla linkkejä, sinun tulee aina välttää nämä kymmenen virhettä.

Kirjailijasta

John Trogdon on ammattimainen esseekirjoittaja ja toimittaja https://www.proessaywriting.com/. Lisäksi John on esitelty monilla auktoriteettisivustoilla ammattimaisena digitaalimarkkinoijana. Forbes kutsuu häntä digitaalisen markkinoinnin velhoksi. Hän on ammatissa myös toimittaja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me