Ако стартирате SEO на уебсайт, тогава имате нужда от най-добрите SEO инструменти. Има твърде много SEO инструменти, налични в безплатната, безплатна и платена версия.

Ето, направихме подбран списък на най-добрите SEO инструменти, който всички SEO експерти използват през 2020 г. Можете също да използвате тези инструменти според вашите изисквания.

По-долу списъкът съдържа най-популярните SEO инструменти като инструменти за анализ на връзки, инструменти за изследване на ключови думи и инструменти за оптимизация на съдържанието.

Прочетете също: 9 начина за изграждане на висококачествени връзки безплатно през 2020 г.

Топ 14 най-добри SEO инструменти, които използват всички SEO експерти през 2020 г.

1. Арефи

Ahrefs Най-добрият SEO инструмент

Ahrefs се разраства много бързо и сега се превръща в най-популярния инструмент за анализ на връзки през 2020 г. Той предоставя твърде много функции като анализ на връзки, проучване на ключови думи, проследяване на ранг, прекъсната проверка на връзки и много други. Мога да кажа, че това е всеобхватен SEO инструмент, който всеки може да го използва.

Ahrefs предлага 7-дневен пробен период само за 7 долара. Тя има общо 4 плана, като се започне от 99 долара на месец.

Можете да проверите сравнението на всички планове тук.

2. SemRush

SemRush Най-популярни SEO инструмент

SemRush е един от най-популярните SEO инструменти. Използва се предимно за анализ на конкуренти и изследване на ключови думи. SemRush се предлага във фриймиум и платена версия. Във freemium имате ограничение за всички задачи. Платеният план започва от $ 99.95 на месец.

Вземете 30 дни безплатна пробна версия SEMrush от тук.

3. Moz Pro

Moz Pro Link Explorer Tool

Moz Pro е най-добрият инструмент за изследване на връзки. Можете да проверите референтните домейни, входящи връзки, ключови думи за класиране, топ страници, спам резултата на уебсайт и много други. Предлага се във фриймиум и платените версии.

Moz Pro осигурява 30-дневен пробен период и неговият платен план започва от 99 долара на месец. Вижте всички цени и сравнение на плана тук.

4. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics предоставя пълен отчет за анализ на уебсайтове като импресия на страница, органични кликвания, директни и реферални посещения, целеви страници и много други.

Ако сте експерт в използването на Google Analytics, то това е много полезно за вас, тъй като предоставя твърде много информация, но малко трудно за разбиране за начинаещи.

5. Конзола за търсене на Google

Google конзола за търсене

Google конзолата за търсене е най-добрият SEO инструмент от Google. Можете да проверите съотношението на кликване, общото количество органични кликвания, импресията, позицията при търсене в Google, Sitemap, обратни връзки, използваемостта на мобилни устройства и много други.

6. Majestic: Маркетинг SEO инструменти

Majestic Best SEO инструменти

Majestic е един от най-добрите SEO инструменти. Можете да го използвате за проучване на връзки, за проверка на нови и изгубени домейни, за да проверите потока на доверие и цитирането на уебсайт.

Majestic се предлага във фриймиум и платени версии. Платеният план започва от $ 49,99 на месец. Тук можете да видите целия план, цените и тяхното сравнение.

7. SEOprofiler

SEO Profiler

SEOprofiler предоставя твърде много функции като анализ на връзки, класиране на ключови думи, оптимизация на страници, анализ на ключови думи, анализ на социалните медии, анализиране на уебсайтове и др. Всички тези функции имат прекалено много под-характеристики. Накратко, SEOprofiler е най-добрият SEO инструмент за всички.

SEOprofiler се предлага във фриймиум и платени версии. Платеният план започва от $ 69.95 на месец. Тук можете да проверите цените на всички планове.

8. Скачащ жаба SEO Spider

Скачащ жаба SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider е софтуер, който предоставя много функции на SEO като анализ на счупени връзки, анализ на заглавието на страниците и анализ на метаданни, поколения на XML Sitemap и др. Той е достъпен в безплатната и платена версия.

9. Ubersuggest

Ubersuggest Най-доброто средство за изследване на ключови думи

Ubersuggest е един от най-добрите инструменти за изследване на ключови думи. Основното предимство на този инструмент е, че той е безплатен. В бъдеще ще имате и някои готини нови функции като топ страници, идеи за съдържание и т.н. в този инструмент.

10. KWFinder: Инструмент за ключови думи за SEO

KWFinder SEO инструмент за ключови думи

KWFinder може да ви помогне да намерите новите ключови думи, които имат по-ниска конкуренция и по-голям обем на търсене. С помощта на тези инструменти можете лесно да оптимизирате уеб страницата си и да се класирате на ключова дума с дълга опашка.

11. BuzzSumo

BuzzSumo

Ако искате да знаете най-споделяното съдържание в социалните медии, тогава BuzzSumo е най-добрият инструмент. Можете да проверите топ съдържание за всяка конкретна социална мрежа. Друга голяма характеристика е, че можете да получавате предупреждение, когато в мрежата се споменава избрана ключова дума.

12. Статистика на Google PageSpeed ​​Speed

PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights е най-добрият и препоръчителен SEO инструмент за проверка на скоростта на уеб страница. Този инструмент ще ви уведоми какви неща правят забавянето на страницата ви бавно. За да можете лесно да подобрите скоростта на страницата си.

13. Pingdom

Инструмент за тестване на скоростта на уебсайт Pingdom

Pingdom също е един от малкото инструменти за тестване на скоростта на уебсайта. Използвайки този инструмент, можете да проверите скоростта на уебсайт за определено местоположение. Можете да видите наличното местоположение в горното изображение.

Прочетете също: 15 начина да увеличите скоростта на уебсайта на WordPress

14. SEO проверка на сайта

Seo Site Checkup Най-добри SEO инструменти

SEO проверка на сайта е най-добрият SEO инструмент за проверка на вашия уеб сайт SEO одит. Той ще ви даде цялата SEO информация на дадена страница и можете също да я експортирате в pdf файл. В безплатната версия можете да одитирате само един уебсайт на ден.

Заключителни думи

Тук видяхте най-важния списък с инструменти за SEO за 2020 г. Всички тези инструменти са най-популярните и използвани от SEO експерти.

Сега ме уведомете кой инструмент използвате най-много, като коментирате в секцията за коментари. Ако има някакъв нов SEO инструмент, който се представя по-добре от всяко от горните, моля, уведомете ни за него, за да мога да го добавя към този списък.

Прочетете също:

  • 10 най-добрият софтуер за SEO анализ, който ще се използва през 2020 г.
  • 7 най-добри SEO плъгини за класиране на уебсайта ви през 2020 г.
  • Как да индексирате уебсайт в Google бързо?
  • Топ SEO тенденции 2020
  • 7 най-добри SEO стратегии за оптимизация на вашия уебсайт през 2020 г.
  • 20 най-добри инструменти за маркетинг на съдържание за подобряване на продуктивността на съдържанието през 2020 г.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me